Keystone logo
IPADE Business School MBA πλήρους απασχόλησης
IPADE Business School

MBA πλήρους απασχόλησης

22 Months

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Στην Πανεπιστημιούπολη

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Το Πρόγραμμα MBA πλήρους απασχόλησης σας προσφέρει μια εκπαίδευση που είναι τόσο ακαδημαϊκή όσο και ανθρωποκεντρική, αναπτύσσοντας το διευθυντικό σας δυναμικό και ενθαρρύνοντας την επαγγελματική ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια των 22 μηνών, θα βιώσετε μια μεταμόρφωση που βασίζεται σε φάσεις μάθησης. Το Πρόγραμμα ξεκινά με μια περίοδο πνευματικής ανάπτυξης κατά την οποία θα αναπτύξετε δεξιότητες και γνώσεις σχετικά με τις τεχνικές και την τέχνη της διαχείρισης μιας εταιρείας. Στην επόμενη φάση, θα κάνετε πράξη αυτή τη γνώση. Τέλος, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια διεθνή εμπειρία μάθησης.

Στο IPADE , θα είστε μέρος μιας παγκόσμιας μαθησιακής κοινότητας που αποτελείται από εξαιρετικά ταλαντούχους νέους επαγγελματίες που θα σας προκαλέσουν να σκεφτείτε πέρα από τα όριά σας. Αυτή η κοινότητα θα σας προετοιμάσει για τις περίπλοκες ευθύνες που συνοδεύουν την ηγεσία στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε στο Πρόγραμμα MBA πλήρους απασχόλησης.
Julián Sánchez García
Εταιρικός Διευθυντής MBA πλήρους απασχόλησης

Γιατί IPADE;

Το Πρόγραμμα MBA πλήρους απασχόλησης έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες για να αντιμετωπίσει τις ευθύνες της Ανώτατης Διοίκησης. Οι συμμετέχοντες θα υποστούν μια βαθιά μεταμόρφωση και αυτή η εκπαίδευση απαιτεί διετής δέσμευση για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα λαμβάνουν επαγγελματική ώθηση που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη απόδοση και αυξημένες ηγετικές δεξιότητες. Οι απόφοιτοι του IPADE ξεχωρίζουν μεταξύ των συμμαθητών τους λόγω του εξαιρετικά ανεπτυγμένου παγκόσμιου επιχειρηματικού τους οράματος και της βαθιάς αίσθησης κοινωνικού σκοπού που πρέπει πάντα να συνοδεύει τη διαχείριση μιας επιχείρησης.

Το Πρόγραμμα MEDE του IPADE χρησιμοποιεί τη μέθοδο Case Method και πρόσθετα εργαλεία διδασκαλίας για να παρέχει μια έντονη διαμορφωτική εμπειρία εστιασμένη στην οικοδόμηση δεξιοτήτων και στη μεταμόρφωση ηγετών.

Ακαδημαϊκή δομή

Πρώτος χρόνος

Το πρώτο έτος του Προγράμματος προσανατολίζεται κυρίως σε μια εις βάθος μελέτη διαφορετικών τομέων διαχείρισης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι συμμετέχοντες αποκτούν τα απαραίτητα τεχνικά εργαλεία για άριστη διαχείριση. Μαζί με αυτές τις σκληρές δεξιότητες, οι συμμετέχοντες θα μάθουν για την ηγεσία και την ομαδική εργασία.

Καλοκαιρινή πρακτική

Μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου έτους τους, οι συμμετέχοντες πλήρους απασχόλησης MBA πρέπει να πραγματοποιήσουν ένα πρόγραμμα καλοκαιρινής πρακτικής άσκησης σε μια εταιρεία. Το Έργο έχει σχεδιαστεί ως μια πρακτική διαδικασία μάθησης στην οποία οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν πολλά από αυτά που έμαθαν κατά το πρώτο έτος του προγράμματος σε πραγματικές επιχειρηματικές καταστάσεις.

Δεύτερη χρονιά

Το δεύτερο έτος δίνει έμφαση στην ανάπτυξη ενός παγκόσμιου οράματος, στρατηγικών διαδικασιών λήψης αποφάσεων και άλλων λεγόμενων soft skills. Κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου, οι μαθητές επιλέγουν μεταξύ 40 διεθνών σχολών επιχειρήσεων για τη διεθνή εμπειρία ανταλλαγής τους. Κατά το έκτο τρίμηνο, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τέσσερα μαθήματα επιλογής που επικεντρώνονται στις τελευταίες παγκόσμιες επιχειρηματικές τάσεις.

Μεθοδολογία

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Case Method, οι συμμετέχοντες τελειοποιούν τις διαχειριστικές τους δεξιότητες ασκώντας τον εντοπισμό, την ανάλυση και τη διάγνωση πραγματικών επιχειρηματικών προβλημάτων.

Το Πρόγραμμα MBA πλήρους απασχόλησης βοηθά τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους να λαμβάνουν ακριβείς αποφάσεις, να ασκούν ευελιξία και ανοιχτό μυαλό και να χτίζουν τη δύναμη του χαρακτήρα που απαιτείται για κάθε διοικητική δράση.

Η Μέθοδος Περίπτωσης χρησιμοποιεί ακαδημαϊκό υλικό (επιχειρηματικές υποθέσεις) που βασίζεται σε πραγματικές οργανωτικές προκλήσεις που αναλύονται από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αυτή η διαδικασία χωρίζεται σε τρία στάδια: προσωπική μελέτη, ομαδική εργασία και ολομέλεια με επικεφαλής έναν ειδικό καθηγητή.

Με βάση τις περιπτώσεις και τις συνοδευτικές τεχνικές σημειώσεις, οι συμμετέχοντες αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις βασικές αρχές της διοίκησης επιχειρήσεων. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές και οι επισκέπτες καθηγητές παρέχουν πρόσθετες πρακτικές πληροφορίες, τεχνογνωσία και εμπειρία ζωής.

1. Προσωπική Μελέτη

Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν την προσωπική τους εμπειρία με την κατάσταση που περιγράφεται για να αξιολογήσουν τα ζητήματα και να κάνουν ένα σχέδιο δράσης.

2. Ομαδική εργασία

Η ομάδα των συμμετεχόντων συνδυάζει την προσωπική και την ολομέλεια της ανάλυσης για να λάβει αποφάσεις σαν να ήταν το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

3. Ολομέλεια

Η περίπτωση αναλύεται χρησιμοποιώντας στοιχεία από όλη την τάξη υπό την καθοδήγηση ενός ειδικού καθηγητή.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Πτυχίο.
 • 3 χρόνια εργασιακή εμπειρία.
 • Ικανότητα στα Αγγλικά:
  • TOEIC (τουλάχιστον 850 βαθμοί).
  • TOEFL IBT (τουλάχιστον 100 βαθμοί).
  • TOEFL PBT (τουλάχιστον 600 βαθμοί).
  • IELTS (τουλάχιστον 6,5 βαθμοί).
 • Test Management Skills του IPADE, GMAT (τουλάχιστον 600 βαθμοί) ή GRE (τουλάχιστον 150 βαθμοί ανά ενότητα).

Διαδικασία εισαγωγής

 1. Ραντεβού: Η πρώτη σας επαφή με το IPADE: μια εκδήλωση, ένα ραντεβού, ένα πρωινό ή μια κλήση Skype (για αλλοδαπούς αιτούντες).
 2. Εξέταση: Για την εξέταση, μπορείτε να προετοιμαστείτε με το διαδικτυακό μας μάθημα. Ρωτήστε την Ομάδα Εισδοχής για λεπτομέρειες (μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε την «Ηλεκτρονική Αίτηση»).
 3. Συνεντεύξεις: Συνεντεύξεις με διευθυντές του Προγράμματος (μην ξεχάσετε να φέρετε τα έγγραφά σας).
 4. Επιτροπή: Η Επιτροπή Εισδοχής θα αποφασίσει εάν γίνετε δεκτοί ή όχι και θα λάβετε μια επιστολή για να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα.
 5. Εγγραφή: Αφού γίνετε δεκτοί, πρέπει να πληρώσετε το τέλος εγγραφής για να εξασφαλίσετε τη θέση σας και να υποβάλετε αίτηση για υποτροφίες και οικονομική βοήθεια.
 6. Υποτροφία και χρηματοδότηση : Μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε αίτηση για υποτροφίες και χρηματοδότηση. Ζητήστε πληροφορίες από την ομάδα Εισαγωγών.

Εισαγωγές

Διαπιστεύσεις

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα