Keystone logo
INSEAD Παγκόσμια Executive MBA (GEMBA)
INSEAD

Παγκόσμια Executive MBA (GEMBA)

14 Months

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Sep 2024

EUR 125.500 *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* Συνολικά τέλη στην Ευρώπη

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

INSEAD πρόγραμμα Global Executive MBA της INSEAD (GEMBA) λαμβάνει χώρα σε πλήρως ολοκληρωμένες πανεπιστημιουπόλεις σε τρεις περιοχές: Ευρώπη (Γαλλία), Ασία (Σιγκαπούρη) και Μέση Ανατολή (Αμπού Ντάμπι). Η GEMBA προσφέρει έμπειρα στελέχη μια εντατική ταχεία από 14 έως 17 μήνες στην κορυφή μέσω μιας από τις πιο διάσημες και πολυπολιτισμικές σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Κάθε τάξη έχει μια απαράμιλλη ποικιλία εθνικοτήτων και επιχειρηματικού παρελθόντος, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να μάθουν ο ένας από τον άλλον και να οικοδομήσουν ένα στενό αλλά παγκόσμια κατανεμημένο δίκτυο. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγετών (LDP), το οποίο περιλαμβάνει ένα μακρόπνομο πρόγραμμα προγύμνασης ομάδας, αξιολογήσεις 360 μοιρών και ομαδικές δραστηριότητες, σχεδιασμένες να αναπτύξουν ένα στιλ ηγεσίας που είναι αυθεντικό για εσάς, επιταχύνοντας έτσι την πρόοδο της καριέρας σας ακόμα περισσότερο .

Το GEMBA Advantage

Υψηλά κατατάσσεται και αναγνωρίζεται παγκοσμίως

Τόσο το INSEAD Global EMBA (GEMBA) όσο και το Tsinghua- INSEAD EMBA (TIEMBA) κατατάσσονται στην κορυφή του κόσμου από τους Financial Times (2018).

Μια μοναδική εστίαση στην ηγεσία

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας μας διαρκεί όλο το πρόγραμμα, εξελίσσεται μαζί με τις δικές σας ηγετικές ικανότητες.

Μάθηση μέσω της πολυμορφίας

Σε αντίθεση με άλλα σχολεία, το INSEAD δεν έχει κυρίαρχη εθνική κουλτούρα. Αυτό μας επιτρέπει να μετατρέψουμε τη διαφορετικότητα σε ένα ισχυρό εργαλείο μάθησης.

Παγκόσμια, Έντονη & Αποτελεσματική

Με μόνο 51 έως 60 ημέρες που χρειάζονται μακριά από την εργασία για μια περίοδο 14 έως 17 μηνών, ανάλογα με την επιλογή σας για την έναρξη της πανεπιστημιούπολης, το GEMBA είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά δρομολόγια σε κορυφαίο βαθμό στον κλάδο.

Τσινγκούα - INSEAD Executive MBA (TIEMBA)

Το διπλό πτυχίο Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA) παρέχει μια πρόσθετη επιλογή για έμπειρα στελέχη - σε συνεργασία με ένα από τα σπουδαία πανεπιστήμια του κόσμου στο Πεκίνο, Πανεπιστήμιο Tsinghua. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα αναπτύσσει μια εις βάθος κατανόηση των επιχειρήσεων στην Κίνα, από τις διεθνείς και τις εσωτερικές προοπτικές, οι οποίες μπορούν επίσης να εφαρμοστούν σε άλλες αναδυόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο.

Πρακτικά Στοιχεία

Η εκπαίδευση στη διοίκηση αφορά στη γεφύρωση της θεωρίας και της πρακτικής. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στο πρόγραμμα GEMBA όπου οι συμμετέχοντες εναλλάσσονται μεταξύ της τάξης και του πραγματικού κόσμου. Ενώ οι μαθησιακές μας μέθοδοι είναι σταθερά τεκμηριωμένες θεωρητικά, δίνουν έμφαση στην πρακτική μάθηση και τις πρακτικές γνώσεις.

Δοκίμια εφαρμογής

Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να επιλέξουν 2 βασικά μαθήματα ή μαθήματα επί των οποίων να γράψουν ένα Δοκίμιο Εφαρμογής, εφαρμόζοντας την εκμάθηση από τα μαθήματα σε πρακτικά ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εργασία.

Peer Exchange

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης Ηγεσίας (LDP), κάθε συμμετέχων έχει την ευκαιρία να περάσει αρκετό χρόνο στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης ενός άλλου συμμετέχοντος. Αυτές οι δομημένες ανταλλαγές παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθουν από τις επιχειρηματικές πρακτικές και το πλαίσιο των άλλων. Οι συμμετέχοντες δίνουν αμοιβαία σχόλια και συμπεριλαμβάνουν αυτό το στοιχείο στο χαρτί προβληματισμού τους εντός του LDP.

Επιχειρησιακή Προσομοίωση Capstone

Μια ισχυρή προσομοίωση που βασίζεται στον υπολογιστή θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να ασκήσουν τις πειθαρχικές τους δεξιότητες σε ένα ανταγωνιστικό και εξαιρετικά ρεαλιστικό επιχειρηματικό παιχνίδι. Τα ανταγωνιστικά αποτελέσματα αξιολογούνται από προσομοιωμένες αγορές.

Το τελικό σχέδιο

Το τελικό σχέδιο απαιτεί από τους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν το περιεχόμενο του μαθήματος, ενώ εργάζονται σε πραγματικές ευκαιρίες εφαρμογής μετά το πρόγραμμα. Τα έργα μπορούν ακόμη και να χρηματοδοτηθούν από την εταιρεία.

Επικαιρότητα / Unsplash

Εισαγωγές

Ψάχνουμε για έμπειρα στελέχη με πνευματική περιέργεια και επιθυμία να μάθουν και να αμφισβητηθούν σε ένα αυστηρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Χαιρετίζουμε εφαρμογές από όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από τη φυλή, τη θρησκεία, το φύλο ή την οικονομική κατάσταση και ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια κορυφαία, συναρπαστική, δυναμική και διαφορετική τάξη.

Υπάρχει μια πρόσληψη GEMBA ετησίως, χωρισμένη σε τρία περιφερειακά τμήματα, τα οποία περιλαμβάνουν περίπου 210 συμμετέχοντες και αντιπροσωπεύουν συνολικά πάνω από 50 εθνικότητες. Η διαδικασία εισαγωγής EMBA είναι η ίδια για όλους τους υποψηφίους της GEMBA, ανεξάρτητα από το αν ισχύουν για την Ασία, τη Μέση Ανατολή ή την Ευρώπη. Ωστόσο, οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων είναι διαφορετικές καθώς οι ενότητες ξεκινούν σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Είστε έτοιμοι για την πρόκληση;

Το GEMBA δεν είναι απλώς μια έντονη επιχειρηματική πορεία. Πρόκειται για μια έντονη εμπειρία: μια σημαντική δέσμευση που πρέπει να διατηρηθεί για πολλούς μήνες. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία EMBA Admissions, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι πρέπει να παρακολουθήσετε - και να προετοιμαστείτε - για όλες τις ενότητες χωρίς εξαίρεση, καθώς και να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό όγκο εργασίας μεταξύ των ενοτήτων.

Κριτήρια εισδοχής

Έχουμε τέσσερα κριτήρια συμμετοχής στο EMBA, τα οποία όλα έχουν την ίδια σημασία:

Αποδεδειγμένη Ηγεσία

INSEAD αναζητά υποψηφίους που μπορούν να αποδείξουν τις δυνατότητές τους ως ηγέτες. Θα εξετάσουμε την επαγγελματική σας εμπειρία και τις προηγούμενες επιδόσεις κατά την αξιολόγηση της αίτησής σας. Οι συμμετέχοντες στην τρέχουσα τάξη μας έχουν κατά μέσο όρο 13 χρόνια εργασιακής εμπειρίας και τουλάχιστον τρία χρόνια σε διαχειριστικό ρόλο υπεύθυνο για ομάδες και / ή έργα.

Ακαδημαϊκή Ικανότητα

Το INSEAD GEMBA είναι εντατικό, αυστηρό και προκλητικό. Πρέπει να έχετε ένα ακαδημαϊκό υπόβαθρο: ένα πτυχίο ή ισοδύναμο από αναγνωρισμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο (αν και σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορεί να μην εφαρμόσουμε αυτήν την απαίτηση).

Διεθνές Outlook

Προσκαλούμε τους αιτούντες με διαπολιτισμική ευαισθησία και διεθνή προοπτική. Θεωρούμε υποψηφίους που έχουν ζήσει, εργαστεί ή σπουδάσουν στο εξωτερικό ή που εργάζονται σε διεθνείς εταιρείες ή σε διεθνές επίπεδο με πελάτες, προμηθευτές ή άλλους ενδιαφερόμενους.

Δυνατότητα συνεισφοράς

Επιδιώκουμε υποψηφίους που επιδεικνύουν σαφή επιθυμία για πνευματική ανάπτυξη, τόσο στην τάξη όσο και μέσω της ομαδικής εργασίας. Οι συμμετέχοντες αναμένεται να συνεισφέρουν ενεργά και να μοιράζονται τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει σε όλη την επαγγελματική και προσωπική τους εμπειρία.

Ημερομηνίες και προθεσμίες

Ενώ έχουμε προθεσμίες, αποδεχόμαστε τις αιτήσεις σε συνεχή βάση, δηλαδή μόλις υποβάλλετε, θα αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε την αίτησή σας. Ωστόσο, συνιστούμε να το εφαρμόσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα, ειδικά εάν σκοπεύετε να υποβάλετε αίτηση υποτροφίας.

Κόστος και κόστος Executive MBA (GEMBA)

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε αρθρωτή μορφή στο Campus της Ευρώπης, στην Ασία και στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, ανάλογα με το τμήμα στο οποίο συμμετέχετε. Όποια διαδρομή επιλέγετε, θα μελετήσετε και στις τρεις πανεπιστημιουπόλεις και θα συναντηθείτε ως ενιαία τάξη για το δεύτερο μισό του προγράμματος. Η τάξη αποφοίτησε μαζί στη Σιγκαπούρη.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα