Keystone logo
International Institute of Business, Business School (IIB)

International Institute of Business, Business School (IIB)

International Institute of Business, Business School (IIB)

Εισαγωγή

Η αποστολή του Διεθνούς Ινστιτούτου Επιχειρήσεων είναι να δημιουργήσει αξίες για τα άτομα, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία μέσω:

 • Πρακτική, πολύπλοκη εκπαίδευση, με στόχο την ανάπτυξη της διοίκησης και της οργάνωσης.
 • Εφαρμοσμένες έρευνες στον τομέα της διαχείρισης.
 • Ενσωμάτωση των καλύτερων διαχειριστικών πρακτικών στον κόσμο στην ουκρανική επιχείρηση.
 • Προληπτικές, προσανατολισμένες στον πελάτη μέθοδοι εκπαίδευσης

Τιμές της IIB

 • Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια για αποτελεσματικότητα είναι η κύρια κινητήρια δύναμη της οικονομίας της αγοράς.
 • Προσπαθούμε να αυξήσουμε το επίπεδο αποτελεσματικότητας της οικονομίας της Ουκρανίας μέσω της ενσωμάτωσης των καλύτερων εμπειριών διαχείρισης στον κόσμο στην επιχειρηματική πρακτική.
 • Εγγυόμαστε την ποιότητα των προγραμμάτων μας, προσφέροντας τις αποφάσεις παραγωγής για τους πελάτες μας.
 • Προσβλέπουμε να είμαστε αποτελεσματικοί σε όλα όσα κάνουμε.

Τιμιότητα

 • Καλλιεργούμε το περιβάλλον της ειλικρίνειας, της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας και ακολουθούμε υψηλά ηθικά πρότυπα.
 • Πιστεύουμε ότι η ειλικρίνεια αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στην επίτευξη της πραγματικής επαγγελματικής και ατομικής επιτυχίας.

Αρμοδιότητα

 • Προσφέρουμε ικανότητες και επαγγελματισμό. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε σταδιακά τα επαγγελματικά πρότυπα στον κόσμο στην ουκρανική επιχείρηση.
 • Αντιλαμβανόμαστε ότι μια ποιοτική επιχειρηματική εκπαίδευση πρέπει να προσαρμοστεί στις αλλαγές των παγκόσμιων επιχειρηματικών διαδικασιών σε πολιτιστικό και τεχνολογικό επίπεδο.
 • Παραμένουμε ευέλικτοι στην παροχή και ενσωμάτωση των ουσιαστικών αλλαγών στο επιχειρηματικό περιβάλλον στη διαδικασία μελέτης και στην καθημερινή επαγγελματική ανάπτυξη.

Συνεργασία

 • Προσφέρουμε το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για να προσφέρουμε τις αποτελεσματικές λύσεις για τους πελάτες μας.
 • Δημιουργούμε ένα μοναδικό κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας υποστήριξης για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία και για τα δύο μέρη. Χρησιμοποιούμε όλο το δυναμικό συνεργασίας στο χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων και προϊόντων μας.

Ευθύνες

 • Είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων μας.
 • Ακολουθούμε την κοινωνικά υπεύθυνη προσέγγιση ως ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας, της οικονομίας της αγοράς και της παραγωγικής οικονομικής ανάπτυξης.

Καινοτομία

 • Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αποτελεσματικότητα και η ανταγωνιστικότητα στον σύγχρονο κόσμο εξαρτώνται από την ικανότητα εφαρμογής καινοτομιών. Το ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον δημιουργεί την ανάγκη για συνεχείς καινοτόμες αλλαγές στη διαχείριση.
 • Έχουμε ενσωματώσει την καινοτομία στα προϊόντα μας, ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές του κόσμου και πραγματοποιώντας τη δική μας έρευνα.

Ιστορία

Το Διεθνές Ινστιτούτο Επιχειρήσεων (ICPIM ) ιδρύεται σύμφωνα με το διάταγμα του Ουκρανικού Υπουργικού Συμβουλίου ως μη κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο εκπαιδευτικό και εκπαιδευτικό ίδρυμα από το γραφείο της Ουκρανικής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης, τον Πρόεδρο και την Κεντρική Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα ουκρανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα το οποίο θα διευκόλυνε την οικονομική μεταρρύθμιση στην Ουκρανία μέσω της παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης των επιχειρήσεων. Ο Δρ Henryk Sterniczuk, Διευθυντής Διεθνών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου του New Brunswick ήταν ο πρώτος Πρόεδρος του IIB .

Από την ίδρυσή της, η IIB έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 45.000 ειδικευμένους επαγγελματίες: διαχειριστές, μεσίτες / διανομείς χρεογράφων, διαχειριστές επενδύσεων, θεματοφύλακες / καταχωρητές, εκτιμητές ακινήτων και επιχειρήσεων, αναλογιστές, διαχειριστές αφερεγγυότητας και άλλους.

1996

Το Διεθνές Ινστιτούτο Επιχειρήσεων είναι το Business School № 1

Το Διεθνές Ινστιτούτο Επιχειρήσεων συμμετείχε σε μια έρευνα, η οποία παρέχεται από την EDUNIVERSAL και αναγνωρίστηκε ως Business School № 1 για την αξιοπιστία στην αγορά της επιχειρηματικής εκπαίδευσης στην Ουκρανία και τη διεθνή επιρροή. Σκοπός της έρευνας είναι η παροχή αντικειμενικών πληροφοριών σχετικά με τη διεθνή επιρροή των πανεπιστημίων με διαφορετικά επίπεδα διεθνούς φιλοδοξίας και επιρροής, που επιτρέπει την επιλογή των καλύτερων ευκαιριών για φοιτητές σε καθεμιά από τις 9 γεωγραφικές ζώνες.

2017

IIB ξεκίνησε ένα γενικό μοντέλο MBA Carousel. Επιβεβαίωση της διαπίστευσης AMBA (Association of MBAs, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) όλων των προγραμμάτων MBA.

Σχολές

Η ομάδα ειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών με διαφορετικό υπόβαθρο αποτελείται από διάσημους ουκρανούς και ξένους ειδικούς, διαθέτει εκτεταμένη διδακτική, ερευνητική και συμβουλευτική εμπειρία και δημιουργεί ένα μοναδικό μαθησιακό περιβάλλον για να εξασφαλίσει την επαγγελματική και ατομική ανάπτυξη των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.

Τοποθεσίες

 • Kyiv

  8a, Brest-Litovskyi Highway, 03179, Kyiv

Ερωτήσεις