Keystone logo
IFM Business School - Geneva Switzerland Master of Business Administration (MBA) (3 διαπιστεύσεις)
IFM Business School - Geneva Switzerland

Master of Business Administration (MBA) (3 διαπιστεύσεις)

Geneva, Ελβετία

9 Months

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 35.300 / per semester

Στην Πανεπιστημιούπολη

Εισαγωγή

Τα προγράμματα MBA μας είναι προσαρμοσμένα σε όσους θέλουν να απελευθερώσουν τις δυνατότητές τους, να επιταχύνουν τη σταδιοδρομία τους και να εκμεταλλευτούν κορυφαίες ευκαιρίες.

Το υπερσύγχρονο πρόγραμμα σπουδών μας, ευθυγραμμισμένο με τις πρακτικές του πραγματικού κόσμου, επικεντρώνεται στην επιτυχία σας και σας εξοπλίζει για παγκόσμιες επιχειρηματικές προκλήσεις. Φτιαγμένα από τους ειδικούς μας με γνώσεις από ηγέτες επιχειρήσεων και ειδικούς του κλάδου, τα μαθήματά μας εξελίσσονται συνεχώς για να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο στην καριέρα σας. Προχωράμε πέρα από τη διδασκαλία απλών επιχειρηματικών εννοιών, διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να εφαρμόσετε τη μάθησή σας στην επαγγελματική σας ζωή και έχουμε υψηλή κατάταξη για τη μεταφορά γνώσης.

Το διαπιστευμένο MBA μας προσφέρει προηγμένες προοπτικές, ολοκληρωμένη γνώση, καινοτόμες ιδέες, βασικές δεξιότητες επιτυχίας και γνήσια επιχειρηματική εμπειρία. Θα αποκτήσετε στρατηγικές, παγκόσμιες γνώσεις για οργανισμούς και εταιρείες, θα αναπτύξετε μια εκτενή κατανόηση των βασικών στρατηγικών, θα ενισχύσετε τις αναλυτικές ικανότητες και θα κατακτήσετε την επίλυση προβλημάτων και τη διαχείριση σε διάφορα επιχειρηματικά πλαίσια. Αυτή η μεταμορφωτική εμπειρία θα αλλάξει τις συνήθειές σας, θα αλλάξει τη νοοτροπία σας και θα βελτιώσει την προσωπικότητά σας, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό.

Η ξεχωριστή εκπαιδευτική μας προσέγγιση σας μετατρέπει σε έναν επαγγελματία με αυτοπεποίθηση, ικανό για καινοτόμο σκέψη, ηγετική ομάδα, διαχείριση έργων, εκτέλεση αποτελεσματικών στρατηγικών και λήψη κρίσιμων αποφάσεων. Θα αποκτήσετε όλες τις ζωτικές δεξιότητες που απαιτούνται από τις σύγχρονες επιχειρήσεις, εξελισσόμενοι σε ηγέτη που είναι ικανός να πλοηγείται στο ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο.

Το IFM MBA είναι η πύλη σας για διοικητική και επιχειρηματική επιτυχία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑ MBA IFM;

 • Το πρόγραμμα σπουδών μας, αφιερωμένο στην αριστεία και ενημερώνεται τακτικά, έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί ευκαιρίες και να διασφαλίζει σημαντικό αντίκτυπο σταδιοδρομίας.
 • Κερδίστε ένα διαπιστευμένο, υψηλής κατάταξης MBA σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με μια εξαιρετική, μεταμορφωτική εμπειρία.
 • Μεγιστοποιήστε την επένδυσή σας που απορρέει από την ποιότητα του περιεχομένου των μαθημάτων, τις διαφορετικές επιλογές επιλογής, τη βέλτιστη διάρκεια και την ευελιξία του προγράμματος.
 • Ακονίστε τις βασικές δεξιότητες και μάθετε να παρουσιάζετε επιτακτικά τις ικανότητες και τα επιτεύγματά σας στους υποψήφιους εργοδότες.
 • Ζήστε την προσωπική ανάπτυξη, την τεράστια ικανοποίηση και αποκτήστε ένα προσόν που αλλάζει τη ζωή σας που επιταχύνει την καριέρα σας.
 • Επωφεληθείτε από τα απογευματινά μαθήματα, προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ σπουδών, προσωπικής ζωής, πρακτικής άσκησης ή μερικής απασχόλησης.
 • Εάν απαιτείται, μπορούμε να προσαρμόσουμε ένα χρονοδιάγραμμα για να ευθυγραμμιστεί με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις ακαδημαϊκές σας απαιτήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ IFM BUSINESS SCHOOL, ΕΛΒΕΤΙΑ

Το IFM Business School είναι ένα τριπλά διαπιστευμένο, κορυφαίο και διεθνώς αναγνωρισμένο ιδιωτικό ίδρυμα. Με περισσότερα από 50 χρόνια ελβετικής ποιότητας εκπαίδευσης, το IFM φημίζεται για την εξαιρετική και καινοτόμο επιχειρηματική του εκπαίδευση μέσω παγκόσμιων κατατάξεων. Βρίσκεται στο ζωντανό κέντρο της Γενεύης, στην Ελβετία, η πανεπιστημιούπολη του IFM βρίσκεται στην καρδιά της παγκόσμιας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η ξεχωριστή εκπαιδευτική προσέγγιση της IFM προσφέρει νέες προοπτικές, σύγχρονες γνώσεις διαχείρισης, βασικές δεξιότητες, πρακτικά εργαλεία και την απαραίτητη εμπιστοσύνη για την επιτυχία. Η δέσμευσή μας στην καινοτομία λάμπει μέσα από το δυναμικό, πρακτικό μας στυλ διδασκαλίας. Αναπτύχθηκε από τους ειδικούς μας με συνεισφορές από ηγέτες επιχειρήσεων, το προοδευτικό πρόγραμμα σπουδών μας σας εξοπλίζει για τις σημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις, προωθώντας μια καινοτόμο, βιώσιμη, ψηφιακή και επιχειρηματική νοοτροπία για επαγγελματική αριστεία.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ & ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Διαπιστεύσεις: ACBSP, IACBE, EDUQUA
 • Κατάταξη 1: κατατάσσεται στην πρώτη βαθμίδα για το πρόγραμμα MBA στην Ευρώπη και στον κόσμο > περισσότερα
 • Κατάταξη 2: κατατάχθηκε #3 στην Ελβετία και #71 μεταξύ των κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο στην έρευνα CEOWORLD> περισσότερα
 • Απονομή πτυχίου: Master of Business Administration
 • 4 ειδικότητες: International Business, International Finance, International Marketing, Luxury Management.
 • Διάρκεια: 1 ακαδημαϊκό έτος (9 μήνες)
 • 12 μαθήματα: 10 μαθήματα κορμού και 2 μαθήματα επιλογής.
 • Πρόγραμμα: Δευτ. - Παρ., ώρα 14.00
 • Μικρές τάξεις: οι τάξεις μας έχουν κατά μέσο όρο 20 μαθητές για να προωθήσουν την ανταλλαγή, την αλληλεπίδραση με την τάξη, την ομαδική εργασία.
 • Γλώσσα: διδάσκεται στα αγγλικά
 • 2 προσλήψεις ετησίως τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

«Το IFM MBA μου επέτρεψε να αναπτύξω τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσω την καριέρα μου με αυτοπεποίθηση. Μου άρεσε να δουλεύω σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, ενώ με εποπτεύονται φιλικοί και ανοιχτόμυαλοι κορυφαίοι επαγγελματίες. Είμαι πολύ περήφανος για την εμπειρία μου ως φοιτητής IFM, καθώς αυτό το ισχυρό πανεπιστημιακό υπόβαθρο με βοήθησε να πραγματοποιήσω τα έργα μου».
Jon Malmezac, συνεργάτης πωλήσεων και υλοποίησης, Sharp Focus, Inc., Λος Άντζελες, Η.Π.Α.

«Το στυλ διδασκαλίας είναι πραγματικά προσανατολισμένο στην πρακτική. Οι καθηγητές είναι εκεί για να σας κάνουν καλύτερους διαχειριστές. Συνειδητοποιούν ότι προσπαθούμε να κάνουμε ταχυδακτυλουργικά πολλά πράγματα και πραγματικά κάνουν τον χρόνο να μετράει».

Kerstin Stallmann, Διευθύνων Σύμβουλος, CDR Sarl, Ελβετία

«Η εμπειρία μου μου επέτρεψε να αναπτυχθώ σε ένα διεθνές περιβάλλον και να γίνω πιο ανοιχτόμυαλος. Η ποικιλία των μαθητών στην τάξη μου επέτρεψε να αναπτύξω τις δεξιότητές μου στην ομαδική εργασία και να διευκολύνω την ανταλλαγή. Ήταν μια εμπλουτιστική και ικανοποιητική εμπειρία.”

Albane Regis, Αναπληρωτής Επικεφαλής Συμμόρφωσης, Audi Bank, Ελβετία

«Το IFM MBA με βοηθά στα καθημερινά μου καθήκοντα ως διευθυντής, όπως ο προβληματισμός και η ικανότητα να κάνω ένα βήμα πίσω, επιτρέποντάς μας να αποκτήσουμε μια ευρύτερη εικόνα των λύσεων που χρειάζεται μια εταιρεία».
Yannick Theler, Διευθύνων Σύμβουλος, Savvy Gaming Studio, Σαουδική Αραβία

«Αυτό που πιστεύω ότι διατήρησα περισσότερο από την εμπειρία εδώ στο IFM είναι οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι εδώ, είναι τόσο φοβεροί, δεν υπάρχει άλλη λέξη. Οι περισσότεροι από εμάς προερχόμαστε από διαφορετικά μέρη του κόσμου, χιλιάδες μίλια μακριά, και οι άνθρωποι εδώ σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου».
Yvonne Enwerem, Επικεφαλής Στρατηγικών Επιχειρήσεων, Konga Group, Νιγηρία

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

 • Ένα συμπληρωμένο έντυπο αίτησης.
 • Μια συνοδευτική επιστολή 300-400 λέξεων
 • Επίσημο προπτυχιακό δίπλωμα: πτυχίο Bachelor ή ισοδύναμο
 • Επίσημα αντίγραφα των πανεπιστημιακών ακαδημαϊκών μετεγγραφών και πιστοποιητικών (στα αγγλικά ή τα γαλλικά)
 • Ένα ενημερωμένο βιογραφικό / βιογραφικό σημείωμα που δείχνει την εργασιακή σας εμπειρία εάν υπάρχει
 • Για μη μητρικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας, προσκομίστε αποδεικτικά στοιχεία για την επάρκειά σας στα αγγλικά (IELTS, TOEFL, Cambridge, κ.λπ.) *
 • Ένα αντίγραφο της σελίδας φωτογραφίας σας (ID)
 • Μια πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου, μορφή jpeg, του εαυτού σας για τη φοιτητική ταυτότητα.
 • Μη επιστρεπτέα αμοιβή αίτησης CHF / EUR 150.-
 • περισσότερο

*Η απαλλαγή από τεστ αγγλικής γλώσσας είναι δυνατή εάν έχετε σπουδάσει ή εργαστεί στα αγγλικά.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις