Keystone logo
Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Εισαγωγή

Μαθητές Humboldt μέλος απολαύσουν μια εξαιρετική εμπειρία κολλεγίων, λαμβάνοντας μικρές τάξεις διδάσκονται από καθηγητές οι οποίοι τα γνωρίζουν από το όνομα. Ζουν και μαθαίνουν σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη, κοντά στην αρχαία Redwood δάση, τα βουνά και τις παραλίες του κόσμου. Βρισκόμαστε 275 μιλίων βόρεια του Σαν Φρανσίσκο στην πόλη Arcata, το οποίο αναγνωρίζεται ως μία από τις καλύτερες πόλεις κολέγιο της Δύσης.

Humboldt κράτος είναι ένα δημόσιο ίδρυμα και τμήμα της 23-πανεπιστημιούπολη Κρατικό Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας σύστημα. Με πλήρη απασχόληση προπτυχιακών διδάκτρων των μόλις $ 7.194 ετησίως, είμαστε μία από τις καλύτερες τιμές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα.

Έχουμε μόλις πάνω από 8.700 φοιτητές και 570 μέλη ΔΕΠ. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών επιλογών, με 48 μεγάλες εταιρείες και 12 μεταπτυχιακά προγράμματα σε 3 κολέγια. Τα μέλη ΔΕΠ είναι μεταξύ των κορυφαίων καθηγητές και ερευνητές στον τομέα τους. Προγράμματα σε φυσικούς πόρους και τις επιστήμες είναι γνωστό σε εθνικό επίπεδο, ενώ η οπτική και τέχνες του θεάματος είναι επίσης δημοφιλείς περιοχές της μελέτης. Καθ 'όλη τη διδακτέα ύλη, οι μαθητές βρίσκουν μια μακροχρόνια δέσμευση για την κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Ήμασταν ιδρύθηκε ως κολλέγιο ενός δασκάλου στο 1913. Κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, έχουμε εξελιχθεί από ένα θεσμικό όργανο επικεντρώνεται αποκλειστικά στην εκπαίδευση των εκπαιδευτικών σε ένα πλήρως αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο με εκτεταμένες ερευνητικές εγκαταστάσεις. Υπήρξαν πολλές αλλαγές του ονόματος όλα αυτά τα χρόνια: Έχουμε κληθεί Humboldt κρατικό κανονικό σχολείο, κολέγιο Humboldt μέλος του Δασκάλου, Humboldt State College, CSU Humboldt και, από το 1974, η Βιβλιοθήκη του ΠΑΜΑΚ.

Οι μαθητές μας έχουν την αφθονία των ευκαιριών για τα χέρια-για την εκμάθηση με τους καθηγητές που ασχολούνται με την έρευνα και την υπηρεσία της κοινότητας. Το Coral Sea, για παράδειγμα, είναι μια ποντοπόρων πλοίων που χρησιμοποιούνται κυρίως για την προπτυχιακή έρευνα. Οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν με την πιο εξειδικευμένη στον κόσμο στα δέντρα Redwood και με κορυφαίους ειδικούς σε βιώσιμα ενεργειακά συστήματα. Στην κόψη μας Φωτιά Lab, οι μαθητές μελετούν τις ιδιότητες των δασικών πυρκαγιών, και τους μηχανικούς των φοιτητών Schatz Ενεργειακού Κέντρου Ερευνών που ασχολούνται με θέματα του πραγματικού κόσμου, όπως των αρχών της αειφόρου φωτισμού στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Οι μαθητές δημιουργούν τις δικές τους παραγωγές θεάτρου, τη μελέτη των μηχανικών της με τα πόδια στο εργαστήριο του Ανθρώπου Performance, δουλεύουν με μικρά παιδιά στο εργαστήριο ανάπτυξης παιδιών και πολλά άλλα. Δυνατότητες για αφθονούν εμπειρία του πραγματικού κόσμου της έρευνας διατίθενται σε φοιτητές-κάτι μερικά άλλα πανεπιστήμια μπορεί να καυχηθεί.

Έξω από την τάξη, οι μαθητές μας απολαμβάνουν μια πλούσια ζωή πανεπιστημιούπολη. Συμμετέχουν σε περισσότερες από 180 σύλλογοι πανεπιστημιούπολη και να έχουν πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις state-of-the-art. Κάθε χρόνο, CenterArts φέρνει αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο εκτελεστές και τους ομιλητές στην πανεπιστημιούπολη, και έχουμε 12 NCAA Division II αθλητικές ομάδες.

Αποστολή, Όραμα και Αξίες

Αποστολή

Humboldt State University είναι μια ολοκληρωμένη, κατοικημένη πανεπιστημιούπολη του California State University. Καλωσορίζουμε φοιτητές από την Καλιφόρνια και τον κόσμο στην πανεπιστημιούπολη μας. Εμείς τους προσφέρουμε πρόσβαση σε οικονομικά προσιτές, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μιας ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο. Εμείς τους υπηρετούν παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα των προγραμμάτων και των δραστηριοτήτων που προωθούν την κατανόηση των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών θεμάτων. Θα βοηθήσει τα άτομα να προετοιμαστούν για να είναι υπεύθυνα μέλη της πολύμορφες κοινωνίες.

Όραση

Βιβλιοθήκη του ΠΑΜΑΚ θα είναι η πανεπιστημιούπολη του επιλογή για τα άτομα που αναζητούν πάνω απ 'όλα να βελτιώσουν την ανθρώπινη κατάσταση και το περιβάλλον μας.

Θα είναι ο πρώτος κέντρο για τη διεπιστημονική μελέτη του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων της. Θα είναι ένα περιφερειακό κέντρο για τις τέχνες. Θα είναι γνωστή για την κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη και δράση. Πιστεύουμε ότι το κλειδί για το κοινό μας μέλλον θα είναι ο πολίτης ο οποίος ενεργεί με καλή συνείδηση ​​και επιδίδεται σε τεκμηριωμένη δράση. Εμείς θα δεσμεύονται να αυξήσουν την ποικιλομορφία των ανθρώπων μας και τις προοπτικές. Θα είναι υποδειγματική συνεργάζεται με τις κοινότητές μας, συμπεριλαμβανομένων των φυλών έθνη. Εμείς θα είμαστε διαχειριστές της μάθησης για να κάνει μια θετική διαφορά.

Αξίες

Humboldt State University τιμές το επόμενο ακαδημαϊκό αρχές που αποτελούν τα χαρακτηριστικά ενός ολοκληρωμένου ακαδημαϊκά πανεπιστήμιο, και να παρέχει ένα πλαίσιο για την επίτευξη των συλλογικών μας όραμα και την αποστολή.

Πιστεύουμε ότι η πρωταρχική ευθύνη μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για τον σημερινό κόσμο. Πιστεύουμε ότι η αριστεία διδασκαλίας είναι κεφαλαιώδους σημασίας, όπως είναι η εκμάθηση της αριστείας. Πιστεύουμε σε ένα περιβάλλον ελεύθερης έρευνας όπου η μάθηση λαμβάνει χώρα τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας. Ως κοινότητα μάθησης, η πανεπιστημιούπολη του προγράμματος σπουδών και συνεργασία εξωσχολικές περιβάλλον ενθαρρύνει την πνευματική συζήτηση, αισθητική δημιουργικότητα και την εκτίμηση, και σημαντικές ευκαιρίες για τη συμμετοχή και την εξυπηρέτηση. Έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές να αναλάβουν τις δεσμεύσεις της κριτικής έρευνας, της κοινωνικής ευθύνης και δέσμευσης των πολιτών αναγκαία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του 21ου αιώνα. Πιστεύουμε στην πνευματική ανάπτυξη μέσω υποτροφιών, δημιουργικές δραστηριότητες και την έρευνα. Έχουμε προετοιμάσει τα άτομα να είναι επιτυχής σε εξελιγμένα προγράμματα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής βαθμό? να είναι σε ηγετικές θέσεις? και να είναι προορατική και παραγωγικά μέλη της κοινωνίας. Πιστεύουμε στην αξιοπρέπεια όλων των ατόμων, σε δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση, και ίσες ευκαιρίες. Εκτιμούμε τον πλούτο και την αλληλεπίδραση των διαφορών. Εκτιμούμε την ένταξη της διαφορετικότητας, και σεβόμαστε εναλλακτικά πρότυπα της σκέψης. Πιστεύουμε σε συλλογικό διάλογο και τη συζήτηση που οδηγεί στη συμμετοχική λήψη αποφάσεων εντός της κοινότητάς μας μαθητευόμενους σπουδαστές, προσωπικό, διαχειριστής, και το διδακτικό προσωπικό. Πιστεύουμε ότι το Πανεπιστήμιο πρέπει να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των ικανοτήτων των ατόμων να αναλάβουν πρωτοβουλία και να συνεργάζονται σε θέματα που προκύπτουν στην υπεύθυνη δράση. Πιστεύουμε ότι τα άτομα πρέπει να είναι περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά υπεύθυνες για την αναζήτηση βιώσιμων και βιώσιμων κοινοτήτων. Πιστεύουμε ότι η θέση μας είναι οικολογικά και πνευματικά πλούσια περιουσιακό στοιχείο που έχουμε αγκαλιάσει ως αναπόσπαστο μέρος της εκπαιδευτικής κοινότητας μας. Πρόγραμμα σπουδών μας είναι σχετικό, συνεργατική και να ανταποκρίνεται στις γεωγραφική θέση μας. Πιστεύουμε ότι έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν από τις εγγενείς αμερικανικούς πολιτισμούς, το μοναδικό οικοσύστημα και ειδικές κοινότητες της περιοχής μας, και να εφαρμόσει αυτή τη γνώση. Πιστεύουμε ότι το Πανεπιστήμιο είναι αναπόσπαστο τμήμα των τοπικών και περιφερειακών κοινοτήτων μας. Πιστεύουμε ότι το Πανεπιστήμιο είναι μια αποθήκη για την αρχειοθέτηση συσσωρευμένη γνώση χωρίς αποκλεισμούς με την πρόσβαση στα πανεπιστήμια και στις ευρύτερες κοινωνίες μας.

Τοποθεσίες

  • Arcata

    1 Harpst Street, Arcata, CA 95521

Ερωτήσεις