Keystone logo
Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Εισαγωγή

Συνεργασία με τις επιχειρήσεις. Δέσμευση μαζί σας.

Θέλουμε να εξοπλίσουμε τους μαθητές μας με τα εργαλεία και τα προσόντα για να αναπτύξουμε και να επιτύχουμε την αλλαγή και την προκλητική εποχή.

Σχετικά με εμάς

Ιδρύθηκε το 1945, η Henley Business School ήταν η πρώτη σχολή επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο σεβαστά σχολεία στην Ευρώπη.

Είμαστε συνεχώς κατατάσσονται μεταξύ των 50 κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο από τους Financial Times και The Economist. Είμαστε επίσης ανάμεσα στις λίγες σχολές επιχειρήσεων - το 1% του μεγαλύτερου κόσμου - που είναι τριπλά διαπιστευμένες για την ποιότητα και την ικανότητα της σχολής και της παραγωγής μας.

Η Henley Business School παρέχει αυστηρά, προκλητικά και προσανατολισμένα στη σταδιοδρομία προγράμματα που θέτουν υψηλά πρότυπα μάθησης. Παρουσιάζεστε με ενθαρρυντικές έννοιες και νέα σκέψη που εφαρμόζεται άμεσα στον χώρο εργασίας. Επιπλέον, θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τη γνώση σε πραγματικές καταστάσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι απτό, σημαντικό και διαρκές.

Η Henley Business School παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα στη Φινλανδία για περισσότερα από 30 χρόνια. Σήμερα, το χαρτοφυλάκιό μας στη Φινλανδία περιλαμβάνει το παγκοσμίου φήμης Henley Executive MBA, το Henley Professional Certificate in Executive Coaching καθώς και προσαρμοσμένα και ανοιχτά εκπαιδευτικά προγράμματα στελεχών.

Η φιλοδοξία μας

Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε τα άτομα να γίνουν επαγγελματίες και εξαιρετικοί επιχειρηματικοί ηγέτες που σκέφτονται με σαφήνεια και ενεργούν με αυτοπεποίθηση και πεποίθηση. Η δύναμή μας έγκειται στην προσέγγισή μας. Δίνουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα τους εαυτούς τους και τις ευθύνες τους ενώ παράλληλα συνδυάζουν την πρακτική και τις θεωρίες μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε όλα όσα κάνουμε και να αναγνωρίσουμε:

 • Όντας μια πραγματικά διεθνής σχολή επιχειρήσεων
 • Η αριστεία της μαθησιακής μας εμπειρίας
 • Παγκόσμια έρευνα και σκέψη
 • Η αίσθηση της κοινότητας και της ευθύνης
 • Η δύναμη των δικτύων μας
 • Το εύρος και το βάθος των σχέσεών μας με τη βιομηχανία

Θα είμαστε μια αφοσιωμένη, εστιασμένη και ξεχωριστή σχολή επιχειρήσεων.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Γίνετε ο ηγέτης που επιθυμείτε να είστε

Εξοπλίζουμε τους σπουδαστές μας με μια βαθύτερη και ευρύτερη κατανόηση του τι είναι τρέχον, συναφούς και σωστού στις επιχειρήσεις - και με αυτόν τον τρόπο τους επιτρέπουν να γίνουν ικανές, υπεύθυνες ηγέτες.

Συνδυάζοντας τις τελευταίες θεωρίες, τις γνώσεις και τις πρακτικές με μια παθιασμένη αποφασιστικότητα να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να είναι το καλύτερο που μπορούν να είναι. Είμαστε όλοι για την επιχείρηση, αλλά ακόμα περισσότερο, είμαστε όλοι για σας.

Κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικά κίνητρα και ένα μοναδικό σύνολο ικανοτήτων. Στο Henley, κάνουμε την επιχείρησή μας να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τις δυνατότητές σας ξεκλειδώνοντας το πραγματικό και ακόμα πιο ικανό άτομο μέσα. Θα συνεργαστούμε μαζί σας σε κάθε επίπεδο για να σας δώσουμε την εμπιστοσύνη, τις δεξιότητες και την εστίαση για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις σας και να επιτύχουμε τους στόχους σας.

Η εμπειρία Henley

"Η Henley Experience συνδυάζει την ανάπτυξη των γνώσεων, των προσωπικών δεξιοτήτων και της συμπεριφοράς με τα σύγχρονα περιβάλλοντα διδασκαλίας και εκμάθησης και την κληρονομιά της ισχυρής πεποίθησης ότι ο ρόλος της δημιουργίας πλούτου στην κοινωνία είναι να βελτιώσει τον καθένα παρά τους λίγους. αναδύονται σε όλα τα επίπεδα είναι άνθρωποι των οποίων οι αξίες και οι στάσεις λένε τόσο για τους ως δυνατότητες και οι οποίοι συμβάλλουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος σε κάθε περίπατο της ζωής ».

Καθηγητής John Board, Dean, Henley Business School

Τριπλή διαπιστευμένη σχολή επιχειρήσεων

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε 1 από τις μόνο 88 σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο που κατέχουν τριπλή διαπιστευμένη θέση από τους κορυφαίους φορείς διαπίστευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ευρώπης και των ΗΠΑ: AMBA, EQUIS και AACSB.

Η τριπλή πιστοποίησή μας μας τοποθετεί στο κορυφαίο 1% των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο και παρέχει καθησυχασμό στους σπουδαστές μας, στα μέλη του προγράμματος και στους οργανισμούς με τους οποίους εργαζόμαστε, στην ποιότητα και τα υψηλά πρότυπα των μαθημάτων και των δεξιοτήτων μας.

Κάθε ένας από τους φορείς διαπίστευσης υπάρχει για να αυξήσει τα πρότυπα της επιχειρηματικής εκπαίδευσης και περνάμε από μια αυστηρή διαδικασία με καθένα από αυτά, η οποία καλύπτει πτυχές όπως η εμπειρία της μάθησης, η διδασκαλία και η έρευνα.

AACSB

"Το AACSB παρέχει διεθνώς αναγνωρισμένη και εξειδικευμένη πιστοποίηση για επιχειρηματικά και λογιστικά προγράμματα στο πανεπιστήμιο, το μάστερ και το διδακτορικό επίπεδο. Τα πρότυπα διαπίστευσης AACSB προτρέπουν τους μεταδιδακτορικούς εκπαιδευτικούς να επιδιώξουν την αριστεία και τη συνεχή βελτίωση σε όλα τα επιχειρηματικά τους προγράμματα.

Η διαδικασία διαπίστευσης είναι μια συνολική ανασκόπηση της αποστολής ενός σχολείου, των προσόντων των σχολών και των προγραμμάτων σπουδών και η διαδικασία περιλαμβάνει αυτοαξιολογήσεις, αξιολογήσεις από ομοτίμους, επισκοπήσεις επιτροπών και ανάπτυξη στρατηγικών σχεδίων σε βάθος. Η διαπίστευση διασφαλίζει ότι οι σπουδαστές είναι μαθησιακό υλικό πιο σχετικό με τον τομέα σπουδών τους, προετοιμάζοντάς τους να είναι αποτελεσματικοί ηγέτες μετά την αποφοίτησή τους ».

EQUIS

"Ο θεμελιώδης στόχος του EQUIS, που συνδέεται με την αποστολή της EFMD, είναι να αυξηθεί το πρότυπο της διοίκησης της εκπαίδευσης παγκοσμίως.

Το EQUIS αξιολογεί τα ιδρύματα στο σύνολό τους. Αξιολογεί όχι μόνο τα προγράμματα σπουδών αλλά και όλες τις δραστηριότητες και υπομονάδες του ιδρύματος, συμπεριλαμβανομένων των ερευνητικών μονάδων, των μονάδων ηλεκτρονικής μάθησης, της παροχής εκτελεστικής εκπαίδευσης και της κοινοτικής εμβέλειας. Τα ιδρύματα πρέπει να είναι αφιερωμένα πρωτίστως στη διαχείριση της διαχείρισης.

Το EQUIS αναζητά μια ισορροπία ανάμεσα στην υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα και την επαγγελματική συνάφεια που παρέχεται από στενή αλληλεπίδραση με τον εταιρικό κόσμο. Τα ιδρύματα που είναι διαπιστευμένα από το EQUIS πρέπει να επιδεικνύουν όχι μόνο υψηλή γενική ποιότητα σε όλες τις διαστάσεις των δραστηριοτήτων τους αλλά και υψηλό βαθμό διεθνοποίησης ».

AMBA

"Η διαπίστευση βρίσκεται στο επίκεντρο της δέσμευσης της Ένωσης των ΜΒΑ για την ανάπτυξη προτύπων στην παγκόσμια εκπαίδευση μεταπτυχιακών σπουδών.

Τα αυστηρά κριτήρια αξιολόγησής μας διασφαλίζουν ότι μόνο τα προγράμματα υψηλότερου διαμετρήματος, τα οποία επιδεικνύουν τα καλύτερα πρότυπα στη διδασκαλία, το πρόγραμμα σπουδών και την αλληλεπίδραση των σπουδαστών, επιτυγχάνουν τη διαπίστευση της Ένωσης Πιστοποίησης MBA.

Πιστεύουμε ότι τα διαπιστευμένα προγράμματα πρέπει να είναι από τα υψηλότερα πρότυπα και να αντικατοπτρίζουν τις μεταβαλλόμενες τάσεις και την καινοτομία στην εκπαίδευση μεταπτυχιακών σπουδών ".

Τοποθεσίες

 • Helsinki

  Pohjoisesplanadi 35 E, 00100, Helsinki

  Ερωτήσεις