Keystone logo
HEC Paris in Qatar

HEC Paris in Qatar

HEC Paris in Qatar

Εισαγωγή

Κατάρ: Οδηγώντας το μέλλον

Το Κατάρ είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στον κόσμο και ως εκ τούτου είναι ένας πολύ ελκυστικός επιχειρηματικός προορισμός.

Η οικονομική ανάπτυξη του Κατάρ βασίστηκε κυρίως στις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ωστόσο, σύμφωνα με το Εθνικό Όραμα του Κατάρ 2030, η οικονομική πολιτική επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μη ενεργειακών τομέων. Ο στόχος είναι να μετατραπεί η τρέχουσα οικονομία με βάση τον άνθρακα σε μια προηγμένη, ανταγωνιστική και βασισμένη στη γνώση οικονομία.

HEC Paris in Qatar

Το HEC Paris προσχώρησε στο Foundationδρυμα Κατάρ τον Ιούνιο του 2010, φέρνοντας παγκόσμιας κλάσης προγράμματα Εκπαιδευτικής Εκπαίδευσης και ερευνητική δραστηριότητα στη Ντόχα και την περιοχή. Είναι ο πρώτος Ευρωπαίος Συνεργάτης στην Εκπαιδευτική Πόλη.

Σε αυτό το πλαίσιο, το HEC Paris προσφέρει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου διεθνούς Executive MBA του Κατάρ (κατατάχθηκε #1 παγκοσμίως από τους Financial Times το 2019), ένα εξειδικευμένο μεταπτυχιακό στη Στρατηγική Διαχείριση Επιχειρηματικών Μονάδων , καθώς και μη πτυχίο διαχείρισης προγράμματα για στελέχη, με τη μορφή Executive Short Programs. Ένας από τους κορυφαίους παρόχους προγραμμάτων Εκπαιδευτικής Εκπαίδευσης παγκοσμίως τα τελευταία 8 χρόνια, το HEC Paris προσφέρει επίσης ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για μεμονωμένες εταιρείες.

Τα προγράμματα και οι ερευνητικές δραστηριότητες της HEC Paris in Qatar δημιουργούν εταιρική ανταγωνιστικότητα στην παγκόσμια οικονομία και ευθυγραμμίζονται πλήρως με το Qatar National Vision 2030 για να υποστηρίξουν τη μετατροπή του Κατάρ σε μια προηγμένη, ανταγωνιστική και βασισμένη στη γνώση οικονομία.

Κοινή χρήση των ακαδημαϊκών μας γνώσεων

Η HEC Paris λειτουργεί Γραφείο Έρευνας στο Κατάρ εδώ και αρκετά χρόνια. Προωθεί τη συμβολή του HEC Paris στην οικονομία της γνώσης στο Κατάρ και εμπλουτίζει τα προγράμματα ανάπτυξης της ηγεσίας μας. Το Γραφείο Ερευνών δημιουργεί υπερσύγχρονες γνώσεις και λύσεις στους τομείς της ηγεσίας, της διαχείρισης και της εκπαίδευσης ενηλίκων. Οργανώνουμε εκδηλώσεις ηγετικής σκέψης και δημοσιεύουμε βιβλία, άρθρα, τοπικές μελέτες περιπτώσεων και άλλο περιεχόμενο πολυμέσων για να βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες των μαθημάτων μας στα μαθησιακά τους ταξίδια. Πραγματοποιούμε αυστηρή και εφαρμοσμένη έρευνα στο Κατάρ με τους τοπικούς εμπειρογνώμονες και οργανισμούς μας. Συνεργαζόμαστε εξίσου με τους καθηγητές μας και τους ερευνητικούς εταίρους μας από όλο τον κόσμο για να συνδημιουργήσουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι η έρευνά μας είναι ανά πάσα στιγμή ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του Εθνικού Οράματος του Κατάρ, των Παγκόσμιων Συμφώνων των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση με Υπεύθυνη Διαχείριση (PRME) και των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ). Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Καθηγητή Wolfgang Amann στη διεύθυνση [email protected].

Εγκαταστάσεις

Υπερσύγχρονοι χώροι στον πολυβραβευμένο 52 ιστορικό πύργο Tornado που βρίσκεται στο West Bay-η επιχειρηματική καρδιά της Ντόχα.

Οι εγκαταστάσεις παρέχουν έναν άνετο και εύκολα προσβάσιμο χώρο για προγράμματα HEC Paris, ενώ προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πόλη.

Συνεταιρισμός

Ιδρύθηκε το 1995 με διάταγμα της Υψηλότητάς του Σεΐχη Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι, ο Πατέρας Εμίρ, το atarδρυμα Κατάρ είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός.

Η αποστολή του Ιδρύματος Κατάρ είναι να καλλιεργήσει τους μελλοντικούς ηγέτες του Κατάρ. Με το παράδειγμα και την ανταλλαγή εμπειριών, το Foundationδρυμα συμβάλλει επίσης στην ανθρώπινη ανάπτυξη σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο. Σε όλες τις δραστηριότητές του, το Foundationδρυμα προωθεί μια κουλτούρα αριστείας στο Κατάρ και προωθεί τον ρόλο του στη στήριξη μιας καινοτόμου και ανοιχτής κοινωνίας που φιλοδοξεί να αναπτύξει βιώσιμη ανθρώπινη ικανότητα, κοινωνική και οικονομική ευημερία για μια οικονομία βασισμένη στη γνώση.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Doha

    Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825 , , Doha

    Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις