Keystone logo
HEC Liège Luxembourg (University of Liège) Διεθνές MBA
HEC Liège Luxembourg (University of Liège)

Διεθνές MBA

Liège, Βέλγιο

2 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 39.000 *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* περιορισμένες υποτροφίες είναι διαθέσιμες για πιστοποιημένα προφίλ

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Η HEC Liège έχει στενές σχέσεις με το Λουξεμβούργο, το οποίο φιλοξενεί επί του παρόντος 1.300 ενεργούς αποφοίτους μας. Πιστεύουμε ότι αυτό κάνει το Λουξεμβούργο ένα φυσικό σπίτι για το Business School μας και το μέρος για να προσφέρουμε τα διεθνή προγράμματα MBA & Executive.

Μαζί με το Εμπορικό Επιμελητήριο, που μας φιλοξενεί στην Οικονομική και Ευρωπαϊκή Περιφέρεια, τα νέα μας προγράμματα υψηλού επιπέδου επικεντρώνονται στην προσέλκυση και ανάπτυξη ταλέντων παγκοσμίως για τις τοπικές και διεθνείς αγορές εργασίας.

Αποστολή: Η HEC Liège προωθεί τη διδασκαλία και την έρευνα στα οικονομικά και τη διαχείριση στην πραγματική ζωή, προς όφελος της τοπικής μας κοινότητας και της κοινωνίας γενικότερα.

Όραμα: Η HEC Liège είναι ένας κεντρικός κόμβος από τον οποίο μοιραζόμαστε και μεταφέρουμε τις διεθνώς αναγνωρισμένες δεξιότητές μας, την έρευνα και την τεχνογνωσία μας στους φοιτητές, την τοπική μας κοινότητα και τους διεθνείς συνεργάτες μας.

Διαπίστευση

Εγγραφείτε σε μια παγκόσμιας κλάσης Business School αναγνωρισμένη με διπλή διαπίστευση

Η HEC Liège είναι διεθνώς διαπιστευμένη, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή μας να εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα αριστείας.

Παράλληλα με τα βραβεία μας (μέλη των Conférences des Grandes Ecoles, βραβεία BSIS, κ.λπ.), είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στο κορυφαίο 1% των σχολών επιχειρήσεων παγκοσμίως και διπλά διαπιστευμένες τόσο από την EQUIS όσο και από την AACSB για όλες τις δραστηριότητές μας (από πτυχίο έως διδακτορικό και όλη την εκπαίδευση στελεχών). Αυτό ωφελεί την αξία του πτυχίου HEC Liège στην εθνική και διεθνή αγορά εργασίας.

Γιατί να κάνω MBA;

Ένα MBA (Master of Business Administration) είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που επικεντρώνεται στην οικοδόμηση ηγετικών δεξιοτήτων και στην εκμάθηση επιχειρηματικών αρχών. Αλλά για τους περισσότερους φοιτητές, τα MBA προσφέρουν πολλά περισσότερα από αυτό: ισχυρότερο επαγγελματικό δίκτυο, πρόσβαση σε ευκαιρίες εργασίας και μεγαλύτερο μισθό.

Δεδομένου του χρόνου, των χρημάτων και της προσπάθειας που πραγματικά απαιτεί ένα MBA, είναι πραγματικά σημαντικό να σκεφτείτε πού χωράτε στην εξίσωση για να αποφασίσετε εάν αξίζει ή όχι να ακολουθήσετε ένα MBA.

Οι δεξιότητες που αναζητούν πολλοί οργανισμοί κυμαίνονται από την ενσυναίσθηση και τη διαχείριση της ομάδας μέχρι την κατανόηση του πώς να κοιτάξουμε μπροστά, να θέσουμε στρατηγικούς στόχους και να επηρεάσουμε σημαντικά ενδιαφερόμενα μέρη από διαφορετικά υπόβαθρα.

  1. Εστίαση στην ηγεσία: Μια μεγάλη εστίαση ενός MBA είναι η ηγεσία. Το ταξίδι της ηγεσίας σας θα περιλαμβάνει τόσο τη στροφή προς τα μέσα, την εξέταση του εαυτού σας για να κατανοήσετε καλύτερα τι είδους ηγέτη είστε, όσο και τη στροφή προς τα έξω για να εξετάσετε διάφορες πτυχές της ηγεσίας και της επιρροής σε πολλαπλές καταστάσεις. Στο HEC Liège Luxembourg, ενώ είναι πολύ σημαντικό μέρος του Βασικού Προγράμματος Σπουδών μας, δίνουμε επίσης στους συμμετέχοντες μας πολλές ευκαιρίες να εμβαθύνουν στην ηγεσία, εάν το επιλέξουν μέσω εξειδικευμένων μαθημάτων επιλογής, όπως Βασικά Διοίκηση, Διαχείριση Αλλαγών, Ανθρώπινο Δυναμικό, Οργανωτική Συμπεριφορά, Διαχείριση Έργου και Παρουσία Ηγεσίας, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.
  2. Παρέχει μια προοπτική 360 μοιρών της επιχείρησης: Εκτός από τη λήψη αποφάσεων και την ηγεσία, το MBA θα σας προσφέρει μια κατανόηση όλων των βασικών τομέων της επιχείρησης. Έτσι γίνεστε ένας καλά στρογγυλεμένος ηγέτης εξοπλισμένος με μια καλή ισορροπία σκληρών και μαλακών δεξιοτήτων για να πετύχετε.
  3. Επεκτείνετε και διαφοροποιήστε το δίκτυό σας: Το να κάνετε ένα MBA είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο. Θα περάσετε πολύ χρόνο και θα περάσετε προκλητικές εμπειρίες με τους άλλους συμμετέχοντες. Με λίγη προσοχή, θα χτίσετε σχέσεις που κρατούν μια ζωή. Επιπλέον, τα καλά σχολεία τείνουν να καλλιεργούν μια ισχυρή κοινότητα αποφοίτων, της οποίας ο μαθητής θα γίνει επίσης μέλος με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος.
  4. Πρακτικό περιβάλλον μάθησης: Αυτό που μαθαίνετε στην τάξη, με έργα ή κατά την προετοιμασία για το μάθημα είναι πραγματικό, σχετικό και πρακτικό. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να ολοκληρώσετε το MBA, ώστε ο οργανισμός σας και να αρχίσετε να επωφεληθείτε από τις σπουδές σας. Εμείς στη HEC Liège Luxembourg είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν αυτό που βιώνουν στην τάξη και να το εφαρμόσουν απευθείας στους οργανισμούς τους για να έχουν άμεσο αντίκτυπο.
  5. Για να επιταχύνετε τη σταδιοδρομία σας: Υπάρχουν πολλές επιλογές διαθέσιμες στους αποφοίτους μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων. Συνήθως ένας απόφοιτος MBA είναι αρκετά προσαρμόσιμος και ευέλικτος για να συνδεθεί σε οποιοδήποτε κλάδο της επιχείρησης.

Δίδακτρα προγράμματος

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα