Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Εισαγωγή

Το κολέγιο είναι κάτι περισσότερο από το να σας προετοιμάζει για τη μελλοντική σας καριέρα - είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε ποιοι είστε και τι πιστεύετε. Μια εκπαίδευση HCU θα σας προετοιμάσει για κάθε βήμα στο ταξίδι σας, από την ημέρα που θα γίνετε Husky μέχρι τη στιγμή που θα αποκτήσετε το πτυχίο σας. Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη της φοίτησης στο HCU, ένα κορυφαίο χριστιανικό πανεπιστήμιο που εδρεύει στο Τέξας.

Το HCU έχει μια ακαδημαϊκή παράδοση 60 ετών που επικεντρώνεται στην πίστη και την ποιότητα της μάθησης. Με τη διαπίστευσή μας, αποκτάτε μια ποιοτική εκπαίδευση αναγνωρισμένη σε εθνικό επίπεδο. Τα μαθήματά σας είναι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε τα μαθήματα όταν σας βολεύει.

Το HCU Online είναι μια ιδανική επιλογή για μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν το σχολείο σύμφωνα με το πρόγραμμά τους. Προσπαθούμε να παρέχουμε μια βολική ευκαιρία για να αποκτήσετε το πτυχίο σας αλλά και την επιθυμία να διατηρήσουμε τα δίδακτρα μας μεταξύ των χαμηλότερων στη χώρα.

Εισαγωγές

Αφού βρείτε το σωστό πρόγραμμα Online Degree, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε. Για ερωτήσεις σχετικά με τη μεταφορά, διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά στο HCU Online .

 1. Complete Your Application
 2. Συμπληρώστε τη Δωρεάν Αίτηση για Ομοσπονδιακή Φοιτητική Βοήθεια (FAFSA)
 3. Αποστολή Μεταγραφών Λυκείου/GED
  • Οι προπτυχιακοί φοιτητές υποχρεούνται να υποβάλουν μετεγγραφές που να δείχνουν ότι πέτυχαν γενικό ή προχωρημένο απολυτήριο γυμνασίου ή GED με επιτυχία. (Απαιρείται εάν ο φοιτητής έχει 32 ώρες πίστωσης ή περισσότερες πίστωσης μεταφοράς.)
  • Υποβολή απαιτούμενων εγγράφων
  • Μεταγραφές: Οι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν όλα τα αντίγραφα του κολεγίου από οποιαδήποτε ιδρύματα που είχαν παρακολουθήσει στο παρελθόν (διεύθυνση παραπάνω). Οι επίσημες μεταγραφές θα πρέπει να αποστέλλονται απευθείας από το κολέγιο ή το πανεπιστήμιο που απένειμε το πτυχίο σας για να θεωρηθούν επίσημες.
  • Θα πρέπει επίσης να υποβληθούν μετεγγραφές από οποιοδήποτε πρόσθετο μάθημα έκτοτε, συμπεριλαμβανομένων μεταπτυχιακών ή μεταπτυχιακών μετεγγραφών.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Υπάρχουν πολλοί τύποι οικονομικής βοήθειας που διατίθενται στους φοιτητές στο HCU. Κάθε νέος προπτυχιακός φοιτητής κατοικιών είναι επιλέξιμος για Βραβείο Αξίας Πρωτοετής με βάση τις ακαδημαϊκές του επιδόσεις στο γυμνάσιο. Διατίθενται πρόσθετες υποτροφίες τόσο για προπτυχιακούς όσο και για μεταπτυχιακούς φοιτητές με βάση τον τομέα ακαδημαϊκών σπουδών.

Ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις και φοιτητικά δάνεια είναι επίσης διαθέσιμα σε όσους πληρούν ορισμένα κριτήρια που βασίζονται στις ανάγκες με βάση τη Δωρεάν Αίτηση για Ομοσπονδιακή Φοιτητική Βοήθεια (FAFSA). Οι επιλέξιμοι φοιτητές μπορούν επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για μια ομοσπονδιακή θέση εργασίας-μελέτης στην πανεπιστημιούπολη.

Η φοίτηση σε ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι μια επένδυση στο μέλλον σας. Για πολλούς φοιτητές, η απόκτηση μιας υποτροφίας μπορεί να είναι ένας φανταστικός τρόπος χρηματοδότησης αυτής της επένδυσης. Στο HCU, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υποτροφιών για να βοηθήσουμε στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών διαφόρων μαθητών.

Κατά την εξέταση της αίτησης εισαγωγής σας στο Πανεπιστήμιο, η αίτησή σας επιλέγεται αυτόματα για να διαπιστωθεί εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για μία ή περισσότερες από τις προπτυχιακές μας υποτροφίες ή υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών.

 • Βραβεία Αξίας Πρωτοετής
 • Μεταγραφικά Βραβεία Αξίας
 • Additional Scholarships
 • Κρατικές επιχορηγήσεις
 • Υποτροφίες Σπουδαστών Homeschool
 • Graduate Scholarships
 • Δωρεάν αξιολόγηση μεταγραφής

Κατάταξη

 • Η HC Earns 2023-24 Military Friendly Schools® Gold Standard Ranking
 • Το HCU ανακηρύχθηκε ανάμεσα στα καλύτερα διαδικτυακά χριστιανικά κολέγια και πανεπιστήμια
 • Το HCU ανακηρύχθηκε μεταξύ των καλύτερων διαδικτυακών κολεγίων στο Τέξας

Μαρτυρίες Φοιτητών

Γιατί να σπουδάσετε στο {school_name_variable}

 • Προσβάσιμο: Τα μαθήματά σας είναι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε τα μαθήματα όταν σας βολεύει. HCU Online είναι μια ιδανική επιλογή για μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν το σχολείο με το δικό τους πρόγραμμα.
 • Ολιστική Εκπαίδευση: Το HCU ενσωματώνει την πίστη και τη λογική στους ακαδημαϊκούς του, ώστε να είστε προετοιμασμένοι όχι μόνο για την καριέρα σας, αλλά για μια ουσιαστική ζωή στην υπηρεσία του Θεού.
 • Εκπαίδευση υψηλής ποιότητας: Η HCU έχει μια ακαδημαϊκή παράδοση 60 ετών που επικεντρώνεται στην πίστη και την ποιότητα της μάθησης. Με τη διαπίστευσή μας, αποκτάτε μια ποιοτική εκπαίδευση αναγνωρισμένη σε εθνικό επίπεδο.
 • Προσιτό: Το HCU έχει μερικά από τα χαμηλότερα διαθέσιμα δίδακτρα σήμερα. Θέλουμε να παρέχουμε μια βολική ευκαιρία για να αποκτήσετε το πτυχίο σας αλλά και την επιθυμία να διατηρήσουμε τα δίδακτρα μας μεταξύ των χαμηλότερων στη χώρα.

Βραβεία & διαπιστεύσεις

Το Χριστιανικό Πανεπιστήμιο του Χιούστον είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Κολλεγίων της Νότιας Ένωσης Κολεγίων και Σχολείων για την απονομή πτυχίων συνεργατών, απολυτηρίου, μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων.

Τοποθεσίες

 • Houston

  7502, Fondren Road, TX 77074, Houston

Ερωτήσεις