Keystone logo
Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Το Πανεπιστήμιο Marconi είναι ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης που ασχολείται με σημαντική διεθνή έρευνα και καινοτομία. Το Πανεπιστήμιο εξετάζει πέρα από το παραδοσιακό ακαδημαϊκό περιβάλλον μάθησης, προωθώντας τη χρήση καινοτόμων μεθοδολογιών μάθησης συνδυάζοντας προηγμένες τεχνολογικές λύσεις με παραδοσιακές δραστηριότητες όπως διαλέξεις, εργαστήρια και σεμινάρια.

Η έρευνα Marconi εκτείνεται από την Οικονομία και την Τέχνη στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογίες, σύμφωνα με τις κοινωνικές αλλαγές και την πρόοδο. Η προσέγγισή μας βασίζεται στην ανάπτυξη διεπιστημονικών γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην παγκόσμια προοπτική. Η δέσμευση για την αριστεία και την ποιότητα εμπνέει τα προγράμματά μας, τα οποία στοχεύουν να προετοιμάσουν τους μαθητές να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες αλλαγές και να εφαρμόσουν με επιτυχία τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις σε πραγματικές καταστάσεις.

Το Πανεπιστήμιο προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των διεθνών και εγχώριων φοιτητών, προσφέροντάς τους διάφορες ευκαιρίες σπουδών στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, ευέλικτο προγραμματισμό, συνεχή εγγραφή, online μαθήματα, εικονικά εργαστήρια και προσομοιώσεις.

Επί του παρόντος, η ποικιλόμορφη κοινότητα έχει περισσότερους από 16.000 φοιτητές που έχουν εγγραφεί σε μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, 300 μέλη ΔΕΠ και μια ακαδημαϊκή συμβουλευτική ομάδα αποτελούμενη από περισσότερους από 200 εμπειρογνώμονες. Τα καλά εξοπλισμένα εργαστήρια υποστηρίζουν τις ερευνητικές μας δραστηριότητες, όπως το Marconi Studios, το γραφείο παραγωγής μας για τις Κινηματογραφικές Τέχνες και τα Ψηφιακά Μέσα, όπου οι μαθητές μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία κατάρτισης.

Αποστολή

Η αποστολή του Marconi είναι να παρέχει καινοτόμα και οικονομικά προσιτά προγράμματα σπουδών υψηλής ποιότητας και ευκαιρίες μάθησης τόσο σε εγχώριους όσο και σε διεθνείς φοιτητές, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των φοιτητών στην επιδίωξη ακαδημαϊκής, προσωπικής και επαγγελματικής ακεραιότητας.

Όταν παρακολουθείτε ένα πτυχίο στο Πανεπιστήμιο Marconi, όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες ηλεκτρονικές τεχνολογίες μάθησης, αλλά και σε πανεπιστημιακού επιπέδου διδασκαλία, εγκαταστάσεις και υποστήριξη.

Οι ενεργές συνεργασίες μας με τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς συμβάλλουν στην επίτευξη ενός βιώσιμου κοινού στόχου της διάθεσης και προώθησης των σπουδαστών στο εργατικό δυναμικό.

Στόχοι

 • Να προσφέρετε επαγγελματικά προγράμματα σπουδών υψηλής ποιότητας.
 • Να οικοδομήσουμε μια κοινότητα και να εμπλουτίσουμε τη ζωή των μαθητών προωθώντας την εκπαιδευτική και επαγγελματική ανάπτυξη
 • Να ενθαρρυνθεί η μάθηση με επίκεντρο τους σπουδαστές σε όλα τα επίπεδα, υποστηριζόμενη από τεχνολογικούς πόρους και υπό την καθοδήγηση ειδικευμένου προσωπικού και προσωπικού
 • Να παρέχει μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία μέσω υπηρεσιών ακαδημαϊκής και διοικητικής υποστήριξης
 • Προώθηση διεπιστημονικής έρευνας και καινοτομίας
 • Προώθηση της συνεργασίας και της αλληλεπίδρασης μεταξύ άλλων ιδρυμάτων με τους ίδιους στόχους

Το εκπαιδευτικό μας μοντέλο

Η ακαδημαϊκή εμπειρία του Marconi βασίζεται σε μια πλούσια ευρωπαϊκή εκπαιδευτική παράδοση και παρέχει την προστιθέμενη αξία της έρευνας και της καινοτομίας στον τομέα των τεχνολογιών μάθησης.

Το εκπαιδευτικό μοντέλο Marconi αποτελείται από ένα διαδικτυακό και συνδυασμένο σχήμα, το οποίο συνδυάζει δραστηριότητες πρόσωπο με πρόσωπο και αλληλεπιδραστικές και προωθεί την αλληλεπίδραση μαθητών-διδασκόντων και την αποτελεσματικότερη χρήση των θεσμικών πόρων.

Επιλέγοντας την αναμεμιγμένη επιλογή μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια πρόσωπο με πρόσωπο και μαθήματα σε ένα από τα πανεπιστήμια για να εμπλουτίσουν την εμπειρία της online μελέτης σας.

Εγγεγραμμένοι στο Πανεπιστήμιο Marconi, οι φοιτητές στο εξωτερικό έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια διεθνή κοινότητα, να εκθέσουν σε διαφορετικούς πολιτισμούς και να αποκτήσουν ένα ευρέως θεωρημένο ευρωπαϊκό πτυχίο, χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από τη χώρα τους.

Όταν επιλέγετε ένα online δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο Marconi, έχετε άμεση πρόσβαση σε πανεπιστημιακά πρότυπα διδασκαλίας, εγκαταστάσεις και υποστήριξη. Το διδακτικό προσωπικό μας είναι άμεσα υπεύθυνο για τη δημιουργία και το σχεδιασμό των δικών μας μαθημάτων στο διαδίκτυο, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές λύσεις για να σας εγγυηθεί μια υψηλής ποιότητας και συναρπαστική εμπειρία μελέτης.

Τα τελευταία μας ευρήματα στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό και στις ψηφιακές τεχνολογίες έχουν οδηγήσει στη δημιουργία της πλατφόρμας SIM (Integrated Multimodal System) της Marconi Virtual C @ mpus, η οποία επωφελείται από την ενσωμάτωση των ακόλουθων εργαλείων:

Μέσα σε αυτό το μαθησιακό περιβάλλον, τα πολυμέσα και τα διαδραστικά εκπαιδευτικά υλικά (μαθήματα ήχου / βίντεο, εικονικά εργαστήρια, προσομοιώσεις, μελέτες περιπτώσεων, δοκιμές) παρέχουν στους μαθητές την ευκαιρία να προσαρμόσουν τη δική τους εμπειρία.

Εθνικές Διαπιστεύσεις

Ιταλία: Το πρώτο σε απευθείας σύνδεση πανεπιστήμιο που θα διαπιστευθεί στην Ιταλία από το ιταλικό Υπουργείο Παιδείας

Ελλάδα: Διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας να προσφέρει πτυχίο Bachelor στη σύγχρονη Γλώσσα και Λογοτεχνία, Ψυχολογία και Επιστήμη της Εκπαίδευσης και Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ηγεσία, Διαχείριση και Αναδυόμενες Τεχνολογίες.

Τοποθεσίες

 • Al Khobar

  Al Khobar, Σαουδική Αραβία

  • Riyadh

   Riyadh, Σαουδική Αραβία

   • Jeddah

    Jeddah, Σαουδική Αραβία

    • Cairo

     Cairo, Αίγυπτος

     • Doha

      Doha, Κατάρ

      • Kuwait City

       Kuwait City, Κουβέιτ

       • Amman

        Amman, Ιορδανία

        • Manama

         Manama, Μπαχρέιν

         Ερωτήσεις