Keystone logo
Georgia State University

Georgia State University

Georgia State University

Εισαγωγή

Ένα επιχειρηματικό δημόσιο ερευνητικό ίδρυμα στην καρδιά της Ατλάντα

Georgia State University , που ιδρύθηκε το 1913, έχει αποστολή αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την υπηρεσία. Στην καρδιά του κέντρου της Ατλάντα, αυτό το σημαντικό ερευνητικό πανεπιστήμιο συνδυάζει την ακαδημαϊκή αυστηρότητα με μια πλούσια πανεπιστημιακή εμπειρία, μεταμορφώνοντας τις ζωές των φοιτητών και διαμορφώνοντας μελλοντικούς ηγέτες. Georgia State University εγγράφει περισσότερους από 53.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε 11 κολέγια και σχολεία και κατατάσσεται σταθερά σε υψηλή βαθμολογία για την καινοτομία και τη διδασκαλία του.

Εγγράφοντας ένα από τα πιο διαφορετικά φοιτητικά σώματα στη χώρα, το Georgia State είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην πολιτεία, με φοιτητές που προέρχονται από κάθε κομητεία της Γεωργίας, κάθε πολιτεία του έθνους και από περισσότερες από 145 χώρες.

Ένα Business School που μοιάζει με τον υπόλοιπο κόσμο

J. Mack Robinson College of Business στο Georgia State University

Η μεγαλύτερη σχολή επιχειρήσεων στο Νότο και μέρος ενός μεγάλου ερευνητικού ιδρύματος, το J. Mack Robinson College of Business του Georgia State University έχει 200 καθηγητές, 8.000 φοιτητές και 80.000 αποφοίτους.

Με μεταπτυχιακούς φοιτητές από σχεδόν 70 χώρες, το κολέγιο είναι παγκόσμιας κλάσης και παγκοσμίως. Το MBA του κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των καλύτερων από το Bloomberg Businessweek και το US News & World Report (τα κορυφαία 20 μεταξύ των δημόσιων πανεπιστημίων) και το Executive MBA του βρίσκεται στη λίστα των Financial Times με τα κορυφαία προγράμματα στον κόσμο.

Βρίσκεται στην Ατλάντα, το Robinson College of Business και η πολιτεία της Τζόρτζια έχουν δημιουργήσει περισσότερα από τα κορυφαία στελέχη της Τζόρτζια με μεταπτυχιακά πτυχία επιχειρήσεων από οποιοδήποτε άλλο σχολείο στα νοτιοανατολικά. Το Robinson College of Business είναι περήφανο για την ποικιλόμορφη κοινότητά του με περισσότερους από 1500 φοιτητές σε ένα χαρτοφυλάκιο 18 μεταπτυχιακών επιχειρηματικών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένου του MBA (με συγκέντρωση STEM στην Επιχειρησιακή Ανάλυση), διπλών πτυχίων MBA, 13 Specialized Masters (συμπεριλαμβανομένων 6 προγραμμάτων πιστοποιημένων STEM) , Executive MBA, Executive Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και ευέλικτα μεταπτυχιακά πιστοποιητικά.

Είτε είστε εκτοξευτής καριέρας, βελτίωσης σταδιοδρομίας ή αλλαγής σταδιοδρομίας, το ευέλικτο, κινούμενο με τον δικό σας ρυθμό MBA, προσφέρει μια ενημερωμένη, πρακτική εμπειρία μάθησης με εμπειρίες εμβάπτισης που τελειώνουν με βιβλία και κρίσιμες δια βίου Τα εργαστήρια δεξιοτήτων σταδιοδρομίας μπήκαν στην εμπειρία MBA για να εξασφαλίσουν ένα επιτυχημένο επόμενο βήμα στην καριέρα σας.

220482_1366_front.jpg

Στατιστική

  Εισαγωγές

  Προετοιμάστε την αίτησή σας

  Τα στοιχεία της εφαρμογής περιλαμβάνουν:

  • Υποβάλετε την ηλεκτρονική σας αίτηση
  • Μεταγραφές πανεπιστημίου
  • Εκθεση ΙΔΕΩΝ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
  • Μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη βίντεο (απαιτείται ζωντανή συνέντευξη για MBA)
  • Εξετάσεις IELTS ή TOEFL (μόνο για διεθνείς υποψήφιους)
  • Συμπληρωματικό υλικό (συστατικές επιστολές, προαιρετικά δοκίμια και βαθμολογίες εξετάσεων GRE/GMAT - δεν απαιτούνται)

  Για λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένα κριτήρια για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, επισκεφθείτε:

  Κάντε αίτηση σε ένα εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα - Georgia State Robinson College (gsu.edu)

  Διαδικασία Αίτησης MBA - Κολλέγιο Robinson της Georgia State (gsu.edu)

  Οι αιτούντες στην Πολιτεία της Τζόρτζια ταξινομούνται ως «διεθνείς» εάν πληρούν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Φοιτητές που βρίσκονται στις ΗΠΑ με βίζα μη μετανάστευσης (B-1, H-1, J-1, κ.λπ.)
  • Οι φοιτητές που ζουν εκτός των ΗΠΑ θα απαιτήσουν βίζα F-1 για να σπουδάσουν στις ΗΠΑ
  • Φοιτητές που βρίσκονται στη διαδικασία υποβολής αίτησης για καθεστώς Μόνιμης Διαμονής αλλά δεν έχουν λάβει ακόμη την Κάρτα Μόνιμης Διαμονής
  • Φοιτητές που έχουν εκπαιδευτεί εκτός των Η.Π.Α

  Εκτός από την ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων εισδοχής για το μεταπτυχιακό επιχειρηματικό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, ως διεθνής φοιτητής πρέπει επίσης να υποβάλετε τα ακόλουθα υλικά εντός της κατάλληλης προθεσμίας:

  Αγγλική ικανότητα

  Εκτός από την εκπλήρωση όλων των άλλων ισχυουσών απαιτήσεων εισδοχής, οι μη γηγενείς ομιλητές της αγγλικής πρέπει να αποδεικνύουν επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η απόδειξη της αγγλικής επάρκειας μπορεί να αποδειχθεί μέσω ενός από τα ακόλουθα:

  • Απόδειξη ολοκλήρωσης πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου εντός (από διαπιστευμένο ίδρυμα) ή εκτός των Η.Π.Α., όπου τα αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα της χώρας – δείτε τη λίστα των χωρών που έχουν εγκριθεί από Georgia State University που πληρούν αυτήν την απαίτηση.
  • Βαθμολογίες TOEFL (έντυπα ή μέσω Διαδικτύου)
  • Βαθμολογίες IELTS
  • Ολοκλήρωση ενός εγκεκριμένου προγράμματος ESL του Πανεπιστημιακού Συστήματος της Γεωργίας

  Οποιοσδήποτε υποψήφιος του οποίου η χώρα γέννησης είναι αγγλόφωνη (όπως αναφέρεται στη λίστα εξαίρεσης αγγλικής επάρκειας GSU ) δεν υπόκειται στην απαίτηση Αγγλικής επάρκειας.

  Απαιτήσεις Βίζας

  Αφού λάβετε το I-20 ή το DS-2019 από την Πολιτεία της Τζόρτζια, είναι καιρός να υποβάλετε αίτηση για τη βίζα σας. Η βίζα F-1 ή J-1 θα σας επιτρέψει να εισέλθετε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας. Θα χρησιμοποιήσετε το I-20 ή το DS-2019 από την Πολιτεία της Τζόρτζια για να υποβάλετε αίτηση για ή να ανανεώσετε την προβολή σας, ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

  1. Πληρώστε το τέλος SEVIS I-901. Θα χρειαστείτε το αναγνωριστικό SEVIS για να πραγματοποιήσετε αυτήν την πληρωμή, το οποίο βρίσκεται στο I-20 ή στο DS-2019.
  2. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση για μη μεταναστευτική βίζα, το έντυπο DS-160 και εκτυπώστε τη σελίδα επιβεβαίωσης της φόρμας αίτησης για να τη φέρετε στη συνέντευξή σας.
  3. Κλείστε ραντεβού για βίζα στο πλησιέστερο Προξενείο ή Πρεσβεία των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας το I-20 ή το DS-2019 και την απόδειξη πληρωμής του τέλους I-901.
  4. Η βίζα σας δεν θα εκδοθεί παρά μόνο 120 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης στο I-20 ή στο DS-2019. Μπορείτε να παρευρεθείτε σε ένα ραντεβού για βίζα πριν από την ημερομηνία έκδοσης της βίζας, αλλά έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να περιμένετε να εκδοθεί η βίζα σας.
  5. Λάβετε τη βίζα σας και κάντε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα στην Πολιτεία της Τζόρτζια. Μην αγοράζετε το αεροπορικό σας εισιτήριο πριν λάβετε τη βίζα σας.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Κατανοούμε ότι το μεταπτυχιακό απαιτεί σημαντική επένδυση. Προσφέρουμε ευκαιρίες μεταπτυχιακού βοηθού (GA) για να υποστηρίξουμε εξαιρετικούς φοιτητές στην επιδίωξη των ακαδημαϊκών τους στόχων.

  Οι υποψήφιοι που υποβάλλουν συμπληρωμένες αιτήσεις εξετάζονται αυτόματα για βραβεία Graduate Assistantship (GA).

  • Τα βραβεία GA ποικίλλουν ανά πρόγραμμα, αλλά τα κριτήρια περιλαμβάνουν ανώτερη ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία, ποικίλες και ουσιαστικές προσωπικές εμπειρίες, ισχυρές διαπροσωπικές δεξιότητες και ηγετικές δυνατότητες.
  • Οι θέσεις GA είναι εξαιρετικά επιλεκτικές.
  • Εάν επιλεγείτε για βραβείο GA, θα ειδοποιηθείτε κατά την είσοδο.

  Τι περιλαμβάνει μια Βοηθός Μεταπτυχιακών Σπουδών;

  Οι μεταπτυχιακοί βοηθοί εμπίπτουν σε δύο κύριες κατηγορίες:

  • Ακαδημαϊκοί - Οι ακαδημαϊκοί μεταπτυχιακοί βοηθοί συνεργάζονται στενά με τη σχολή σε ερευνητικά έργα και πρωτοβουλίες.
  • Διοικητικοί - Οι μεταπτυχιακοί βοηθοί διοίκησης παρέχουν υποστήριξη σε τμήματα κολεγίων επιχειρήσεων.

  Οι εργασιακές υποχρεώσεις για βοηθούς πτυχιούχους κυμαίνονται από 12-16 ώρες την εβδομάδα ανάλογα με το βραβείο GA.

  Δεν λάβατε GA κατά τη στιγμή της εισαγωγής; Μπορείτε ακόμα να κάνετε αίτηση για ένα!

  Ίσως εξακολουθείτε να είστε επιλέξιμοι και μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ευκαιρίες στο Robinson και στην πανεπιστημιούπολη της πολιτείας της Τζόρτζια. Μόλις υποβάλετε την κατάθεση εγγραφής σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας Handshake για να δείτε άλλες ευκαιρίες Graduate Assistant στο Georgia State.

  Ευκαιρίες Υποτροφιών

  Εκτός από το Graduate Assistantships, υπάρχουν περιορισμένες ευκαιρίες υποτροφιών με βάση συγκεκριμένα κριτήρια.

  Οι ευκαιρίες υποτροφιών για μεταπτυχιακούς φοιτητές του Georgia State μπορούν να προβληθούν και να εφαρμοστούν εδώ: Όλες οι ευκαιρίες - Υποτροφίες Georgia State University (academicworks.com)

  Κατάταξη

  J. Mack Robinson College of Business Rankings του Georgia State University

  Ώρα να ξεσπάσουμε τα κανόνια κομφετί και να αρχίσουμε να εξασκούμε τον χορό της νίκης μας, επειδή Georgia State University επιστρέφει ξανά σε αυτό! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι γιορτάζουμε και πάρτε μέρος στη διασκέδαση.

  Για τέταρτη συνεχή χρονιά, Georgia State University κέρδισε τον τίτλο του «No. 1 Δημόσιο Πανεπιστήμιο για Προπτυχιακή Διδασκαλία» και αν αυτό δεν ήταν αρκετά εντυπωσιακό, είμαστε επίσης «Όχι. 2 για την Καινοτομία» για τρίτη συνεχή χρονιά. Είναι απλό, η συνέπεια είναι το κλειδί!

  Τώρα, ξέρουμε τι σκέφτεστε. «Άλλη μια πανεπιστημιακή κατάταξη, μεγάλη υπόθεση». Αλλά εδώ είναι το λάκτισμα, φίλοι: η Georgia State δεν οδηγεί απλώς σε ένα βραχύβιο κύμα αριστείας. Όχι, βρισκόμαστε στην πρώτη τετράδα για την Καινοτομία για επτά ολόκληρα χρόνια! Και για πέντε από αυτά τα χρόνια, ήμασταν οι δεύτεροι καλύτεροι καινοτόμοι στην πόλη.

  Δεν είναι μόνο αυτό! Το Κολλέγιο Επιχειρήσεων J. Mack Robinson της πολιτείας Τζόρτζια κάνει επίσης πάταγο. Τα μεταπτυχιακά μας επιχειρηματικά προγράμματα είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένα και με καλή κατάταξη, συμπεριλαμβανομένων:

  • Βασικές κατατάξεις μεταξύ των δημοσίων πανεπιστημίων των ΗΠΑ:

  ‒ Κορυφαία 20 προγράμματα MBA μερικής απασχόλησης News & WR στις ΗΠΑ (Απρ. 2023)

  ‒ #7 MS Information Systems News & WR (Απρ. 2023)

  ‒ #7 MS Marketing TFE Times (Φεβ. 2023)

  ‒ #6 MS Real Estate US News & WR (Απρ. 2023)

  ‒ #6 Executive MBA CEO Magazine (Απρ. 2023)

  ‒ #5 MS Analytics TFE Times (Φεβ. 2023)

  ‒ #5 MS Financial Engineering (QRAM) TFE Times (Φεβ. 2023)

  ‒ #2 MS Finance TFE Times (Φεβ. 2023)

  Συμπερασματικά, Georgia State University δεν είναι απλώς ένα θαύμα. είμαστε μια κινητήρια δύναμη όσον αφορά την καινοτομία, τη διδασκαλία και την επιχειρηματική εκπαίδευση. Το έχουμε καταλήξει σε επιστήμη και συνεχώς μαγειρεύουμε μεγαλεία κάθε χρόνο.

  Τοποθεσίες

  • Buckhead

   Tower 200, 3348 Peachtree Rd NE, Atlanta, 30625, Buckhead

  Ερωτήσεις