Keystone logo
© Gdansk Foundation for Management Development
Gdansk Foundation for Management Development

Gdansk Foundation for Management Development

Gdansk Foundation for Management Development

Εισαγωγή

Ποιοι είμαστε

Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) είναι μια εταιρεία κατάρτισης και παροχής συμβουλών που ειδικεύεται στην παροχή προγραμμάτων κατάρτισης, υποστήριξης και ανάπτυξης για διευθυντικά στελέχη και υπαλλήλους μεγάλων και μεσαίων εγχώριων καθώς και ξένων εταιρειών.

Είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο έμπειρα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Πολωνία. Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα προγραμμάτων όπως Executive MBA, ενδοεταιρική εκπαίδευση, ανοιχτή εκπαίδευση, μεταπτυχιακές σπουδές, προγράμματα καθοδήγησης και συμβουλευτικά έργα, τα οποία εξασφαλίζουν στους πελάτες μας μια εξαιρετική συνέργεια πρωτοτυπίας και πρακτικής αξίας.

Πώς λειτουργούμε

Στην GFKM χρησιμοποιούμε σύγχρονες και πρακτικές λύσεις. Ωστόσο, δεν χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες μεθόδους απλώς για χάρη της χρήσης τους. Αυτό που μετράει είναι η επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων για το σύνολο των στόχων. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε στο μάθημα Executive MBA, κατά τη διάρκεια των αναπτυξιακών και συμβουλευτικών προγραμμάτων ή των εκπαιδευτικών συνεδριών, επιλέγονται προσεκτικά ώστε να μπορούν οι συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα μαθήματα.

Τα ακόλουθα είναι μεταξύ των εργαλείων που χρησιμοποιούμε:

Μάθηση με βάση τη δραστηριότητα

Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες στο GFKM διεξάγονται με τη χρήση εντατικών διαδραστικών τεχνικών, συμπεριλαμβανομένων μεγάλου αριθμού περιπτωσιολογικών μελετών, ασκήσεων, πραγματικών παραδειγμάτων, βίντεο και προσομοιώσεων υπολογιστή. Οι εκπαιδευτές χρησιμοποιούν τακτικά Μάθηση βάσει Δραστηριότητας (μάθηση με βάση την εκτέλεση δραστηριοτήτων) στις τάξεις τους.

Ο σκοπός του ABL αλλάζει τον ρόλο του δασκάλου. Είναι πιο σημαντικό για αυτούς να διευκολύνουν τη μάθηση παρά να είναι μια αξιοσέβαστη αρχή που διαθέτει συγκεκριμένη γνώση. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι, είτε πρόκειται για πρόβλημα, είτε για άθλημα είτε για άλλη δραστηριότητα, ένα τέτοιο άτομο θα βοηθηθεί να μάθει περισσότερα για αυτό. Τα θέματα εκπαίδευσης μπορούν να παρουσιαστούν σε μια ελκυστική μορφή όπου τα παιχνίδια και τα πειράματα ανοίγουν το δρόμο για περαιτέρω γνώση.

Η μάθηση βάσει δραστηριότητας προορίζεται για ενήλικες που τις περισσότερες φορές μελετούν για πρακτικούς λόγους προκειμένου να φέρουν εις πέρας μια δεδομένη εργασία. Η μέθοδος συνίσταται στην υποταγή της πορείας εκπαίδευσης σε μια επιλεγμένη δραστηριότητα. Οι συμμετέχοντες αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη εργασία (mini-project) και να εργαστούν πάνω σε αυτό κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους. Η μέθοδος ABL θεωρείται συνήθως ως η πιο κατάλληλη για εκπαιδευτικές συνεδρίες στις επιχειρήσεις και για εκμάθηση πρακτικών δεξιοτήτων.

SDI – Απογραφή Ανάπτυξης Δύναμης

Το SDI είναι ένα εργαλείο που καθιστά δυνατή την απόκτηση πληροφοριών σχετικά με παρακινητικούς παράγοντες σε δύο περιπτώσεις:

  • όταν όλα πάνε καλά και
  • όταν υπάρχει σύγκρουση, αμφισβήτηση και μια αγχωτική κατάσταση.

Είναι βασική πληροφορία αφού μας επιτρέπει να καταλάβουμε γιατί ορισμένα άτομα έχουν επιρροή πάνω μας και πώς μπορούμε να τους επηρεάσουμε! Εκτός από αυτό, μπορούμε να μάθουμε πώς να αναγνωρίζουμε τους πραγματικούς μηχανισμούς που διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις, καθώς και πώς να προσαρμόζουμε τη γλώσσα μας για να μεταφέρουμε το μήνυμα πιο ευέλικτα και αποτελεσματικά.

Οι σύμβουλοι στο GFMD έχουν εκπαιδευτεί από βρετανική εταιρεία για να προσφέρουν αποτελεσματική εκπαίδευση με τη χρήση της μεθόδου SDI. Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων οι μαθητές συμπληρώνουν ερωτηματολόγια, τα οποία δίνουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά τους σύμφωνα με τη μέθοδο SDI.

Insights Discovery®

Το Insights Discovery είναι ένα εργαλείο που υποστηρίζει την ανάπτυξη του οργανισμού σας και του προσωπικού του. Είναι ένα ερωτηματολόγιο που εξετάζει τα στυλ εργασίας στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια:

  • ΠΡΟΣΛΗΨΗ
  • βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων
  • διαπραγματεύσεις με πελάτες – λειτουργεί επίσης καλά για εμπορικές στρατηγικές
  • κίνητρα των εργαζομένων από τον προϊστάμενό τους κατά τη συγκρότηση ομάδας

Τοποθεσίες

  • Pomorska

    Aleja Grunwaldzka,472, 80-309, Pomorska

Ερωτήσεις