Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Εισαγωγή

Το ESDST είναι η σχολή δεδομένων του Rushford Business School που είναι διαπιστευμένη από το Ινστιτούτο James Lind. Το σχολείο προσφέρει ανώτερα προγράμματα σπουδών στην Επιστήμη και την Τεχνολογία Δεδομένων, το πτυχίο των οποίων απονέμεται από το Rushford Business School.

Η σχολή και οι μέντοράς μας είναι επιστήμονες δεδομένων και εργάζονται σε φημισμένες θέσεις στον κλάδο. Διδάσκουμε χρησιμοποιώντας εφαρμοσμένη μεθοδολογία με πραγματικό σύνολο δεδομένων και το πτυχίο ολοκληρώνεται με ένα έργο κορυφαίας συμβουλευτικής. Αυτό γίνεται με στόχο να ενθαρρύνει τους μαθητές μας να είναι παγκόσμιας κλάσης διευθυντές ανώτατου επιπέδου και επιστήμονες δεδομένων.

Η ευέλικτη ακαδημαϊκή παράδοση επιτρέπει στους μαθητές να επιλέξουν τα προγράμματά μας με βάση τη χρονική τους δέσμευση. Τα 100% διαδικτυακά μας προγράμματα είναι κατάλληλα για φοιτητές από όλο τον κόσμο. Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν διαδικτυακή ισοδυναμία με ένα κανονικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα αξιοποιώντας τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης, διεθνείς ειδικούς της επιστήμης δεδομένων και την καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης.

Το ESDST στοχεύει στην προώθηση της τεχνικής εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της επιστήμης δεδομένων, της επιχειρηματικής ανάλυσης και των τεχνολογιών αιχμής. Τα προγράμματα στο ESDST παρέχουν ένα διακεκριμένο πλεονέκτημα στους φοιτητές της διοίκησης και της τεχνικής, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν δεδομένα και τεχνολογία για την επίλυση προβλημάτων του πραγματικού κόσμου αποτελεσματικά και αποτελεσματικά. Τα δεδομένα και η τεχνολογία έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής ενός ατόμου, επομένως, η εκτίμηση αυτών των δύο είναι επιτακτική σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής – είτε είναι προσωπική είτε επαγγελματική.

Τα προγράμματα προσφέρονται τόσο σε online όσο και σε συνδυασμένη λειτουργία. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη λειτουργία με βάση την ευκολία τους. Για όλα τα συνδυασμένα εξαρτήματα, παρέχεται επίσης ένα διαδικτυακό ισοδύναμο, επομένως, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν ζείτε, μπορείτε να επιλέξετε τα προγράμματά σας και να μελετήσετε μαζί μας.

Αναγνωρίζουμε και τα δύο. προηγούμενα πτυχία και προηγούμενη εμπειρία που έχουν συγκεντρώσει οι εκπαιδευόμενοι σε όλα τα επίπεδα. Λαμβάνεται υπόψη κατά την εισαγωγή ανάλογα με το είδος και τη διάρκεια του προγράμματος.

Γιατί το ESDST είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς!

Πλεονέκτημα ESDST

Το ESDST εστιάζει σε μια προσέγγιση που βασίζεται στα αποτελέσματα, όπου οι συνεχείς προσπάθειες είναι να ενδυναμώσουν τους μαθητές να επιτύχουν τα μαθησιακά αποτελέσματα που σας κάνουν να είστε έτοιμοι για τον κλάδο. Το ESDST πιστεύει πραγματικά στους βιώσιμους ακαδημαϊκούς που προετοιμάζουν τους μαθητές για τη ζωή και όχι μόνο για μια θέση εισαγωγικού επιπέδου που κάνουν οι περισσότερες σχολές επιχειρήσεων

Το ΜΟΤΟ μας έγκειται στο RIIL, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του να μην αφήσουν τίποτα πάνω του για να καλλιεργήσουν τον εαυτό τους ως επαγγελματία και ως άνθρωπο.

Υπεύθυνοι Ακαδημαϊκοί

 • Ποιοτική Εκπαίδευση – Ως πρωτοπόροι στην ποιοτική εκπαίδευση, διατηρούμε ένα επίπεδο σπουδών που διασφαλίζει ότι οι μαθητές περνούν στο απαιτούμενο επίπεδο αφού κατέχουν τις απαιτούμενες δεξιότητες. Τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια μας είναι ήδη διαπιστευμένα καλύτερα για την ποιοτική τους εκπαίδευση, όπως το Swiss EduQua, και οι ενώσεις τους με διεθνείς οργανισμούς διαπίστευσης.
 • Ευέλικτη Ακαδημαϊκή Παράδοση – Το διαδικτυακό και μεικτό μοντέλο ακαδημαϊκής παράδοσης με έναν επαρκή συνδυασμό σύγχρονων και ασύγχρονων εισροών σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε τις μαθησιακές σας πρωτοβουλίες. Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο 24Χ7 μέσω της ηλεκτρονικής σας πανεπιστημιούπολης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

 • Αποφάσεις με γνώμονα τα δεδομένα – Τα δεδομένα και η τεχνολογία πληροφοριών έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του καθενός. Το ESDST σας προετοιμάζει για τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων, γεγονός που κάνει τις συστάσεις σας να ξεχωρίζουν σε σύγκριση με τους συναδέλφους σας.
 • MS Excel – Κάθε εκπαιδευόμενος ESDST θα είναι ειδικός στο MS Excel, το οποίο είναι ένα από τα δωρεάν εργαλεία για τη βελτίωση της παραγωγικότητας της εργασίας σας.
 • Κωδικοποίηση και εργαλεία – Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε, θα μάθετε την κωδικοποίηση σε R ή Python και άλλα διάφορα εργαλεία, για παράδειγμα, για να φτιάξετε τους πίνακες εργαλείων σας.

Ολοκλήρωση του κλάδου

 • Καθοδήγηση – Κάθε εκπαιδευόμενος ESDST θα λάβει έναν μέντορα στον κλάδο, με τον οποίο θα μπορείτε να σχεδιάσετε την εξατομικευμένη επαγγελματική σας πορεία.
 • Υπηρεσίες τοποθέτησης – Εκτός από τις δεξιότητες που απαιτούνται για την τοποθέτηση, το ESDST σας παρέχει έναν ακαδημαϊκό προπονητή που σας βοηθά με το βιογραφικό σας, το προφίλ LinkedIn, την ανάπτυξη δεξιοτήτων συνέντευξης. Μαζί με αυτό, η βιομηχανική μας κυψέλη παρέχει μια πλατφόρμα για τη βελτίωση της προβολής του προφίλ σας με τον κλάδο. Με δεξιότητες και ευκαιρίες συνεντεύξεων, είναι βέβαιο ότι θα σας έχουμε τοποθετήσει.
 • Εκδηλώσεις δικτύωσης βιομηχανίας – Η μάθηση από ειδικούς του κλάδου είναι αναπόσπαστο μέρος αυτού του προγράμματος. Θα οργανώνονται τακτικές συνεδρίες επισκεπτών όπου θα έχετε την ευκαιρία να ξεσπάσετε και να συζητήσετε με τον καλεσμένο. Η δικτύωση θα είναι βασικός παράγοντας κατά τη διάρκεια των μικτών προγραμμάτων. Ακόμη και πολλές ενότητες θα διδάσκονται από κοινού από ειδικούς του κλάδου, επιτρέποντάς σας έτσι σε διάφορες πλατφόρμες να μάθετε από ειδικούς του κλάδου και ναι, να μην ξεχνάτε την καθοδήγηση που αναφέρθηκε προηγουμένως.
 • Consulting Capstone Project – Τι θα λέγατε να εργάζεστε σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό πρόβλημα, να λαμβάνετε δεδομένα και να προτείνετε λύσεις στην εταιρεία ως σύμβουλος επιχειρήσεων; Υπάρχον, σωστά. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό μέρος των προγραμμάτων σπουδών. Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη σχολή επιχειρήσεων, η οποία σας παρέχει απλώς μια ευκαιρία για μια μεταπτυχιακή διατριβή, η ESDST σας παρέχει την ευκαιρία να συνεργαστείτε με μια εταιρεία για να λύσετε τα επιχειρηματικά της προβλήματα.

Δεξιότητες ζωής

 • Διαπολιτισμικό περιβάλλον – Το ESDST είναι ένα διεθνές ινστιτούτο όπου όλοι οι φοιτητές σε όλο τον κόσμο θα σπουδάζουν μαζί. Φανταστείτε να εργάζεστε σε ένα έργο μεταξύ χωρών, η μάθηση θα είναι τεράστια. Οι εταιρείες ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια για διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση, αλλά θα το έχετε μόνο από τις σπουδές σας.
 • Ηγετικές Δεξιότητες – Το σχέδιο σπουδών σας βρίσκεται στα χέρια σας. Εργάζεστε ενώ σπουδάζετε, επομένως, σχεδιάζετε εκ των προτέρων όλα τα στοιχεία της ακαδημαϊκής παράδοσης καθώς και το εργασιακό σας μέτωπο. Αυτές οι οργανωτικές δεξιότητες ενισχύουν τις δεξιότητες προγραμματισμού και αυτοπαρακίνησης.
 • Soft skills και Επικοινωνία – Η επικοινωνία κάνει έναν ηγέτη να ξεχωρίζει από άλλους επαγγελματίες. Η γραπτή σας επικοινωνία θα βελτιώνεται με κάθε ενότητα που εξελίσσεται και η προφορική σας επικοινωνία θα προχωρά με ευκαιρίες συζήτησης στο φόρουμ.

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
 • Geneva, Ελβετία

Ερωτήσεις