Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Εισαγωγή

Σχετικά με το ESDST:

Η Ευρωπαϊκή Σχολή Επιστήμης & Τεχνολογίας Δεδομένων (ESDST) ειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης στον τεχνικό τομέα όπως η επιστήμη δεδομένων, η τεχνητή νοημοσύνη, η μηχανική μάθηση, η ρομποτική, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, το cloud computing κ.λπ.Μαζί μας, όχι μόνο μαθαίνετε, αλλά κερδίζετε αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις και πτυχία και ενισχύετε το βιογραφικό σας δημιουργώντας χαρτοφυλάκιο με την υβριδική μεθοδολογία μάθησης που βασίζεται σε έργα!

201353_Technology-3.png

Το ESDST συνεργάζεται για να προσφέρει πτυχία διαπιστευμένα από το RNCP, Γαλλικό Υπουργείο Εργασίας, Γαλλία. Επιπλέον, το European School of Data Sciences & Technology (ESDST) είναι ένα ελβετικό πιστοποιημένο ίδρυμα EduQua με αριθμό πιστοποίησης CH23/00000103. Η πιστοποίηση EduQua αποτελεί απόδειξη της ποιότητας της εκπαίδευσης που προσφέρει το ESDST. Επιπλέον, τα μαθήματά μας εξοπλίζουν τους μαθητές με εις βάθος γνώσεις, επιτρέποντάς τους να ακολουθήσουν πιστοποιήσεις του κλάδου από AWS, Microsoft, Databricks, Google και άλλα. Κάθε ένα από τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε αναγνωρισμένο πτυχίο από το Γαλλικό Υπουργείο Εργασίας και τέσσερα πιστοποιημένα ελβετικά πιστοποιητικά Eduqua και μια επιστολή αναφοράς από τον μέντορά σας στον κλάδο σας.

Αντλώντας από την 15+ χρόνια εμπειρία της ομάδας μας στην εκπαίδευση ενηλίκων με 5400+ αποφοίτους από 80+ χώρες, βελτιώσαμε μια υβριδική μεθοδολογία διδασκαλίας που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για ενήλικες εκπαιδευόμενους. Έχουμε δημιουργήσει σχολαστικά μια προσέγγιση τριών επιπέδων στο σχεδιασμό μαθημάτων, η οποία περιλαμβάνει τη συνεργασία επαγγελματιών του κλάδου και ακαδημαϊκών καθηγητών στη διαμόρφωση του περιεχομένου των μαθημάτων και την παράδοσή του μέσω της πρωτοποριακής ηλεκτρονικής πανεπιστημιούπολης μας. Επιπλέον, συνδυάζουμε κάθε μαθητή με έναν ειδικό Διευθυντή Επιτυχίας Φοιτητών για την προώθηση της συνεπούς επικοινωνίας. Τα ζωντανά bootcamps και η καθοδήγηση μας επιτρέπουν στους μαθητές να αλληλεπιδρούν με επαγγελματίες του κλάδου για να μάθουν την εκτέλεση των εννοιών.

Αυτή η προαναφερθείσα δυναμική συνέργεια εγγυάται ότι τα μαθήματά μας επιτυγχάνουν έναν αρμονικό συνδυασμό ακαδημαϊκής αυστηρότητας και πρακτικής, πρακτικής εκπαίδευσης. Η ανδραγωγία μας σάς δίνει τη δυνατότητα να μαθαίνετε με την άνεσή σας, 24Χ7, ενώ επωφεληθείτε από την καθοδήγηση τόσο από ακαδημαϊκούς όσο και από επαγγελματίες του κλάδου.

201354_Technology-2.png

Δίνουμε προτεραιότητα στη μάθηση βάσει έργου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εφαρμόσετε εννοιολογικά πλαίσια για την επίλυση προβλημάτων του πραγματικού κόσμου. Κάθε μάθημα αξιολογείται μέσω έργων, με αποκορύφωμα ένα σημαντικό Capstone Consulting Project. Αυτή η προσέγγιση σάς επιτρέπει να αναπτύξετε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ή βιογραφικό σημείωμα, το οποίο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 13+ έργα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Φανταστείτε τον αντίκτυπο ενός βιογραφικού σημείωμα εμπλουτισμένου με ένα ευρύ φάσμα έργων.

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το ταξίδι σας ως Ειδικός Δεδομένων!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να εξερευνήσετε τις συναρπαστικές ευκαιρίες που σας περιμένουν!

Γιατί το ESDST είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς!

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητές σας με το ESDST - Ο δρόμος σας προς την ποιοτική εκπαίδευση!

Το Ευρωπαϊκό Σχολείο Επιστήμης και Τεχνολογίας Δεδομένων (ESDST) προσφέρει μια ευκαιρία για εξατομικευμένη καλύτερης ποιότητας εκπαίδευση με τον τρόπο που προτιμάτε. Προσφέρουμε εκπαίδευση σε 2 μοντέλα - διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη. Για τους εργαζόμενους επαγγελματίες που δεν μπορούν να λάβουν άδεια, μπορούν να ανταγωνιστούν την εκπαίδευσή τους σε διαδικτυακή λειτουργία.

Όσοι προτιμούν ένα περιβάλλον στην τάξη μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν στην υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη μας στη Γαλλία, εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα εργαστήρια υπολογιστών, γλωσσικές εγκαταστάσεις και εξαιρετικές αθλητικές ανέσεις για την προώθηση ενός ευνοϊκού μαθησιακού περιβάλλοντος.

Το διδακτικό μας μοντέλο:

Είμαστε πρωτοπόροι στη διαδικτυακή εκπαίδευση με την 15+ χρόνια ύπαρξης της ομάδας μας στην εκπαίδευση ενηλίκων. Πιστεύουμε στην ενίσχυση των ικανοτήτων που είναι δυνατή με στρατηγικές ενεργητικής μάθησης όπου οι εκπαιδευόμενοι συμμετέχουν στη μαθησιακή διαδικασία. Για να το επιτύχουμε αυτό, προσαρμόσαμε την προσέγγιση 3 επιπέδων στο σχεδιασμό μαθημάτων και την ακαδημαϊκή παράδοση, η οποία μπορεί να εξατομικευτεί και είναι διαθέσιμη 24Χ7. Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί από επαγγελματίες του κλάδου και εμπειρογνώμονες εκπαίδευσης μαζί για να διασφαλίσει το πρακτικό περιεχόμενο των μαθημάτων και την ακαδημαϊκή αυστηρότητα. Όλοι οι μαθητές εξατομικεύουν τις σπουδές τους μέσω της ηλεκτρονικής μας πανεπιστημιούπολης. Για να εξασφαλιστεί η έγκαιρη ανταπόκριση, ένας διευθυντής επιτυχίας μαθητή διατίθεται σε κάθε μαθητή. Διοργανώνουμε τακτικές συνεδρίες επισκεπτών και Live Boot Camps, όλα ηχογραφημένα για τη διευκόλυνσή σας.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών

Ως αφιερωμένη σχολή τεχνολογίας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εις βάθος εκπαίδευση και έρευνα στον τομέα της τεχνολογίας. Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για επιτυχία στον κλάδο, είτε επιδιώκετε μια αλλαγή σταδιοδρομίας είτε στοχεύετε στην πρόοδο στον οργανισμό σας. Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει ελεγχθεί από επαγγελματίες του κλάδου, διασφαλίζοντας ότι ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Είμαστε περήφανοι που το πρόγραμμα σπουδών μας έχει ελεγχθεί από επαγγελματίες του κλάδου για να προσφέρουμε τη μάθηση που απαιτείται για την είσοδο στην εργασία.

Προγράμματα για την προετοιμασία διευθυντών ανώτερου επιπέδου και επαγγελματιών του κλάδου!

Προσφέρουμε μια σειρά προγραμμάτων που ταιριάζουν στην ανάγκη για όλο το υπόβαθρο των μαθητών. Τυπικές ομάδες-στόχοι για τα προγράμματά μας είναι οι εξής:

201358_Technology-5.png
 • Ηγέτες διαχείρισης: Οποιοσδήποτε από το διοικητικό υπόβαθρο ή επιθυμεί να είναι διευθυντής ανώτατου επιπέδου που θέλει να μάθει να παίρνει αποφάσεις βάσει δεδομένων μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει προγράμματα, σε αυτά τα προγράμματα που μαθαίνετε (Διαχείριση + Εργαλεία δεδομένων και οι εφαρμογές του)
  • MBA Business Analytics
  • MBA Big Data Management
  • MBA Data Science, AI & ML
 • Οι διευθυντές που είναι πρόθυμοι να μάθουν διεξάγοντας εις βάθος έρευνα στους τομείς λειτουργίας τους μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν προγράμματα, σε αυτά τα προγράμματα που μαθαίνετε (Διαχείριση + Εξειδικεύσεις Διαχείρισης + Εργαλεία δεδομένων και οι εφαρμογές τους), για παράδειγμα προετοιμασία όμορφων πινάκων εργαλείων, προτάσεις λήψης αποφάσεων με χρήση δεδομένων, και τα λοιπά)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Financial Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Ανάλυση Ανθρώπινου Δυναμικού)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Sports Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Marketing Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Healthcare Analytics)
 • Για τους ειδικούς της τεχνολογίας που είναι πρόθυμοι να εργαστούν σε ρόλους τεχνολογίας, δεδομένων, τεχνητής νοημοσύνης και οποιονδήποτε από το διοικητικό υπόβαθρο θέλει ήδη να μάθει σε βάθος εφαρμογή τεχνολογίας, ενθαρρύνεται να εξετάσει τα ακόλουθα προγράμματα:
 • MSc Big Data & Business Analytics
 • MSc Data Science, Machine Learning & Artificial Intelligence
 • MSc Τεχνητή Νοημοσύνη για Ρομποτική

Γνωρίζετε ότι οι διευθυντές που μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις που βασίζονται στην τεχνολογία αμείβονται υψηλότερα κατά μέσο όρο; Σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα, τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από διάφορες πηγές, ο μέσος μισθός του Data Analytics Lead είναι πάνω από 400.000 $ ΗΠΑ.

Γνωρίζατε ότι οι διευθυντές που είναι ικανοί να λαμβάνουν αποφάσεις που βασίζονται στην τεχνολογία έχουν υψηλότερους μισθούς κατά μέσο όρο; Οι δυνητικοί πελάτες της ανάλυσης δεδομένων, για παράδειγμα, κερδίζουν μέσο μισθό άνω των 400.000 $ ΗΠΑ, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες.

Είστε έτοιμοι να ξεχωρίσετε και να προχωρήσετε στην καριέρα σας;

Ελάτε μαζί μας στο ESDST, το αξιόπιστο ίδρυμά σας που σας εξοπλίζει για να λάμψετε στο διαρκώς διευρυνόμενο τεχνολογικό τοπίο!

Μαρτυρίες Φοιτητών

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η Ευρωπαϊκή Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Δεδομένων (ESDST) έχει 2 πανεπιστημιούπολη - την διαδικτυακή πανεπιστημιούπολη και την πανεπιστημιούπολη της Γαλλίας.

Η διαδικτυακή πανεπιστημιούπολη σάς επιτρέπει να μελετάτε 24/7, να εξατομικεύετε τις σπουδές σας και να μαθαίνετε με τον δικό σας ρυθμό. Η έρευνα λέει ότι ένα άτομο θυμάται μόνο το 30-40% της διδασκαλίας στην τάξη, ωστόσο με την ηλεκτρονική μας πανεπιστημιούπολη, μπορείτε να σταματήσετε τις ηχογραφήσεις του καθηγητή, να τις ακούσετε ξανά, να μάθετε ξανά και να εξασκηθείτε ξανά και ξανά για να δώσετε έμφαση στη μάθησή σας.

Η πανεπιστημιούπολη της Γαλλίας βρίσκεται στο Châteauroux, φωλιασμένη στην καρδιά της Γαλλίας, διαθέτει μια ζωντανή κοινότητα 60.000 κατοίκων και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις μια γραφική διαδρομή 2 ωρών με το τρένο από το Παρίσι. Αυτή η στρατηγική τοποθεσία ανοίγει έναν κόσμο ευκαιριών για να εξερευνήσετε φημισμένους προορισμούς της Γαλλίας και να βρεθείτε σε μια ασφαλή τοποθεσία.

Οι εγκαταστάσεις διδασκαλίας είναι εξαιρετικές: πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, ένα εργαστήριο ξένων γλωσσών μοναδικό στην Ευρώπη, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, ιατρείο κ.λπ. Η υποδομή είναι απλά μοναδική : ένα εστιατόριο με κουζίνα και η δυνατότητα για τους μαθητές να αγοράσουν μια μηνιαία υπηρεσία πλήρους γεύματος (3 X ημέρα), ένα επαγγελματικό γήπεδο ποδοσφαίρου που χρησιμοποιείται από την ομάδα της πόλης, γήπεδα τένις, μπάντμιντον, βόλεϊ και μπάσκετ, τραπέζια πινγκ πονγκ, μπαρ με μπιλιάρδο και τηλεόραση μεγάλης οθόνης, όλα προσβάσιμα για φοιτητές και βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων της πανεπιστημιούπολης. Τα στούντιο θα χρησιμοποιηθούν για να φιλοξενήσουν 200 αθλητές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 και είναι πολύ υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβάνονται καθαρισμός, πετσέτες και σεντόνια). Προσφέρεται δωρεάν δημόσια συγκοινωνία με λεωφορείο για φοιτητές από και προς το κέντρο της πόλης και τις εμπορικές περιοχές, ενώ διατίθεται επίσης ποδηλατόδρομος με δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων.

  Εισαγωγές

  Ανατρέξτε στον ιστότοπό μας για λεπτομερείς απαιτήσεις εισδοχής.

  Σε περίπτωση που θέλετε να μιλήσετε με κάποιον, δείτε αν μπορείτε να παρακολουθήσετε το επόμενο Open House μας. Διεξάγουμε το ανοιχτό μας σπίτι με το συνεργαζόμενο σχολείο Rushford Business School που προσφέρει εκπαίδευση διαχείρισης.

  Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο Open House:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkduygpz4rGdOYXLrCaaDWJaJf0a4s4d1q#/registration

  Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε για το επόμενο ανοιχτό σπίτι, γράψτε ένα email στη διεύθυνση [email protected]

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Η European School of Data Science & Technology (ESDST) προσκαλεί αιτήσεις από όλο τον κόσμο. Για να βοηθήσουμε τους μαθητές των οποίων το νόμισμα της χώρας δεν είναι τόσο ισχυρό, για να παρακινήσουμε ακαδημαϊκούς επιτυχόντες και ερευνητές, κ.λπ. προσφέρουμε διάφορες υποτροφίες σε διάφορες χρονικές στιγμές.

  Είμαστε μια ιδιωτική σχολή επιχειρήσεων, και ως εκ τούτου πρέπει να χρεώσουμε το τέλος, ωστόσο στο παρελθόν οι μαθητές με χαμηλό εισόδημα χωρών μπόρεσαν να κερδίσουν υποτροφίες έως και 40%.

  Κάντε την αίτηση υποτροφίας μαζί με τη μη δεσμευτική δωρεάν αίτηση. Η ομάδα εισδοχής μας θα είναι σε θέση να ελέγξει και να επανέλθει με την προσφερόμενη υποτροφία.

  Τοποθεσίες

  • Châteauroux

   Voici l'adresse 2 chemin de Beaumont, , , Châteauroux

   • Baar

    Blegistrasse 15, 6340, Baar

    Ερωτήσεις