Keystone logo
European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

Εισαγωγή

European Institute of Applied Science and Management, ops (EIASM, πρώην CBU) κατατάσσεται μεταξύ των σύγχρονων ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Τσεχική Δημοκρατία που προσφέρουν επαγγελματικά πτυχία. Προσελκύοντας μια σταθερή εισροή νέων φοιτητών από την ίδρυσή του το 2011, πιστοποιεί τη φήμη του ως εκπαιδευτικού ιδρύματος πρώτης τάξεως. Είναι διαπιστευμένο ως Premier Institution από αναγνωρισμένο οργανισμό διαπίστευσης ASIC UK και βρίσκεται στο κέντρο της Πράγας. Το EIASM έχει γίνει μέλος της CPD (Certified Professional Development) και της ICA (International Compliance Association).

Το EIASM προσφέρει επαγγελματικά προγράμματα BBA, MBA και DBA στα αγγλικά, ενώ τα προγράμματα MBA και DBA είναι επίσης στα Τσεχικά. Επιπλέον, το EIASM προσφέρει επίσης βραχυπρόθεσμες εξειδικευμένες ερευνητικές πρακτικές σε διάφορες ειδικότητες ως μαθήματα για προχωρημένους για να επιτρέψουν την ευέλικτη, επαγγελματική ανάπτυξη.

Παρέχουμε premium ηλεκτρονική υποστήριξη. Υλικό μελέτης και σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμα για μαθητές στο Σύστημα E-Learning NEO, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από εκατοντάδες σχολεία και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Προγράμματα Σπουδών

Το EIASM φέρνει στο τραπέζι την πολυετή εμπειρία καθώς απασχολούμε καταρτισμένους επαγγελματίες και έμπειρους διευθυντές. Το προσωπικό του EIASM προέρχεται από διάφορα υπόβαθρα με πλούσια ακαδημαϊκή και μη ακαδημαϊκή εμπειρία, διασφαλίζοντας ότι έχουμε έναν καλό συνδυασμό αναλυτικών δεξιοτήτων και εμπειρίας στο πεδίο. Μάθετε περισσότερα για τους ομιλητές μας στη διεύθυνση www.eiasm.cz . Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε ένα υπεύθυνο, αξιόπιστο και υποστηρικτικό προσωπικό της διοίκησης της σχολής.

Συνεργασία

Το EIASM έχει καθιερωμένο ακαδημαϊκό δίκτυο που βασίζεται σε συμφωνίες συνεργασίας και ανταλλαγής φοιτητών με περισσότερα από 50 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Το EIASM είναι μέλος του QISAN.

Ερευνα

Οι διδάσκοντες δημοσιεύουν σε περιοδικά με βαθμολογία Elsevier (Scopus) και Clarivate Analytics (Web of Science) σε πολλούς τομείς και ειδικότητες (π.χ. οικονομικά, μηχανική, φυσικές επιστήμες κ.λπ.). Επιπλέον, από το 2013, διοργανώνουμε ένα ετήσιο διεθνές συνέδριο, το οποίο έχει ευρετηριαστεί στη βάση δεδομένων Web of Science Core και σε άλλες υπηρεσίες ευρετηρίασης. Υποστηρίζουμε την ανοιχτή πρόσβαση και χρησιμοποιούμε το Open Journal System.

Διαπίστευση ASIC

Το EIASM είναι διαπιστευμένο ως κορυφαίο ίδρυμα από την ASIC. Η διαπίστευση ASIC είναι ένα εκπαιδευτικό πρότυπο που είναι:

 • Εγκρίθηκε από το Ofsted, το συμβούλιο Ανώτατης Διαπίστευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανικής Κυβέρνησης
 • Μέλος του BQF (British Quality Foundation)
 • Θυγατρική του ENQA (Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Διασφάλιση Ποιότητας)
 • Μέλος του NARIC (Εθνικά Κέντρα Πληροφόρησης Ακαδημαϊκής Αναγνώρισης)
 • Το ASIC αξιολογήθηκε και πληρούσε τις απαιτήσεις του ISO9001:2015, το οποίο είναι μια πιστοποίηση για το ακόλουθο πεδίο «Διαπίστευση για εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και παγκοσμίως».

Γίναμε μέλος του QISAN (Quality International Study Abroad Network). Επί του παρόντος, προσφέρουμε νέα προγράμματα πτυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού.

Πρότυπα Αποφοίτων

Υποστηρίζουμε την κριτική προσέγγιση και την αναλυτική σκέψη μεταξύ των μαθητών σε ένα διεπιστημονικό και καινοτόμο περιβάλλον όπου η μόνη σταθερά είναι μια μόνιμη αλλαγή. Ως εκ τούτου, στόχος μας είναι να έχουμε στυπτηρίες με μια παγκόσμια, διαπολιτισμική σύνθετη άποψη που μπορούν να συλλέγουν και να αναλύουν γρήγορα πληροφορίες και να ξεκινούν, να εφαρμόζουν και να διαχειρίζονται αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Τυπικά alums είναι μια πολύτιμη ομάδα παίκτες με ηγετικές ικανότητες.

Η αποστολή μας

Μέσα από τα επιτεύγματα των φοιτητών και των μελών ΔΕΠ του, το EIASM βλέπει τη δέσμευση για συνεχή βελτίωση και αριστεία.

Το EIASM προβλέπει μια ισχυρότερη ταυτότητα που ενισχύεται από τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς δεσμούς, οι οποίοι ωφελούν τους φοιτητές, το διδακτικό προσωπικό και την ευρύτερη κοινότητα του ινστιτούτου.

Τοποθεσίες

 • Prague

  Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8, 182 00, Prague

  Ερωτήσεις