Keystone logo
© EU Business School Switzerland
EU Business School Switzerland

EU Business School Switzerland

EU Business School Switzerland

Εισαγωγή

Σχολή Επιχειρήσεων της ΕΕ

Προσφέρουμε προγράμματα που διδάσκονται αγγλικά, πτυχίο, μεταπτυχιακό και MBA σε θέματα που προωθούν την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την ηγεσία και είναι ιδιαίτερα περιζήτητα από τις επιχειρήσεις. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη διοίκηση επιχειρήσεων, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, τις διεθνείς επιχειρήσεις, τις ψηφιακές επιχειρήσεις, τη διαχείριση αθλητικών, το μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση και την επιχείρηση.

Στο EU Business School, βυθίζουμε τους μαθητές σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον, φέρνοντας τη ζωή στη ζωή μέσω συνεδριών ομιλητών, επισκέψεων εταιρειών, εκδρομών, περιπτωσιολογικών μελετών, επιχειρηματικών προσομοιώσεων και πρακτικών. Διακεκριμένες εκδηλώσεις ομιλητών με διάσημους διεθνείς ηγέτες και συχνές εταιρικές επισκέψεις σε οργανισμούς όπως η BMW, οι υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, η Siemens και η UEFA επιτρέπουν στους φοιτητές της ΕΕ να αποκτήσουν από πρώτο χέρι εμπειρία στις εσωτερικές λειτουργίες των παγκόσμιων επιχειρηματικών γίγαντων.

Κερδίστε πιστοποιημένους από το κράτος και αναγνωρισμένους από το κράτος βαθμούς στις πανεπιστημιουπόλεις της ΕΕ

Μέσω των διαπιστευμένων ακαδημαϊκών συνεργατών μας, του Πανεπιστημίου του Ντέρμπι και του Πανεπιστημίου του Roehampton στο Λονδίνο, οι φοιτητές κερδίζουν πτυχία πανεπιστημίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν πτυχία πανεπιστημίου από το Universidad Católica San Antonio de Murcia (UCAM), Ισπανία, (título propio) .

Μελετήστε με τους συνεργάτες μας παγκοσμίως

Με το παγκόσμιο δίκτυό μας, ενθαρρύνουμε τους μαθητές να συμμετέχουν σε προγράμματα ανταλλαγών, τόσο εντός της Ευρώπης όσο και με τα συνεργαζόμενα ιδρύματά μας σε όλο τον κόσμο. Οι εταίροι της ΕΕ περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο Pace στη Νέα Υόρκη. το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Riverside · Fisher College στη Βοστώνη στις ΗΠΑ. Tecnológico de Monterrey (ITESM) στο Monterrey, Μεξικό; και Stamford International University στη Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη, μεταξύ άλλων. Οι συνεργασίες μας προσφέρουν στους μαθητές την ευκαιρία να κερδίσουν επιπλέον προσόντα και να σπουδάσουν σε διαφορετικά και εμπλουτισμένα περιβάλλοντα.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Βαρκελώνη

όπου η τεχνολογία, ο πολιτισμός και οι επιχειρήσεις συναντώνται στη Μεσόγειο

 • Μια δημιουργική επιχειρηματική κοινότητα 1.400+ startups
 • Κορυφαίος προορισμός για διεθνή συνέδρια όπως το Mobile World Congress

Γενεύη και Μοντρέ

επιχειρήσεις και διπλωματία στους πρόποδες των ελβετικών Άλπεων

 • Στεγάζει περισσότερα από 140 κεντρικά γραφεία πολυεθνικών επιχειρήσεων
 • Έδρα περισσότερων από 300 ΜΚΟ και 200 διπλωματικών αποστολών


Μόναχο

Ένας πολιτιστικός και επιχειρηματικός κόμβος στην καρδιά της Ευρώπης

 • Μια μεγάλη γερμανική οικονομική δύναμη
 • Σπίτι στα κεντρικά γραφεία γερμανικών πολυεθνικών όπως η BMW, η Siemens και η Allianz

Ο Υπεύθυνος Φοιτητικών Υποθέσεων της ΕΕ της Γενεύης παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλές και υποστήριξη σε φοιτητές που αναζητούν στέγαση.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Στο Geneva Business School θέλουμε να απλώσουμε το χέρι μας σε όσους θέλουν να σπουδάσουν και να κάνουν τα προγράμματά μας προσβάσιμα ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή την οικονομική κατάσταση. Ως ιδιωτικό ίδρυμα, δεν προσφέρουμε πλήρεις υποτροφίες, ωστόσο παρέχουμε ένα σύνολο λύσεων οικονομικής υποστήριξης για καταρτισμένους και με κίνητρα φοιτητές.

  Προσφέρουμε δύο ανταγωνιστικές υποτροφίες:

  • Ακαδημαϊκός
  • Κοινότητα

  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ινστιτούτου.

  Κατάταξη

  1. Κατατάχθηκε #1 στην κατηγορία & τη διαφορετικότητα της σχολής από το QS Top MBA 2021
  2. Πρόγραμμα MBA Κατατάχθηκε #3 στην Ισπανία από το περιοδικό Forbes
  3. Βραβεύτηκε με τέσσερα αστέρια για την αριστεία στην επιχειρηματική εκπαίδευση από την QS Stars
  4. Το Online MBA της ΕΕ κατέλαβε την 20η θέση στον κόσμο από το QS Top MBA
  5. Το MBA της ΕΕ αναγνωρίζεται ως ο αριθμός 23 στον κόσμο από την Αμερική Οικονομία
  6. Κατατάχθηκε 42η στην QS European MBA Rankings 2021
  7. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση στον οδηγό QS MBA Επιστροφή στην έκθεση επενδύσεων για την αύξηση των μισθών στην Ευρώπη
  8. Τοποθετήθηκε στην έκτη θέση ως η καλύτερη σχολή επιχειρήσεων για φοιτήτριες από το περιοδικό Capital
  9. Κατατάχθηκε στα κορυφαία 100 παγκοσμίως για εξειδίκευση σταδιοδρομίας (MBA στην Επιχειρηματικότητα)
  10. Κατατάχθηκε στα κορυφαία 100 παγκοσμίως για εξειδίκευση σταδιοδρομίας (MBA στο Μάρκετινγκ)
  11. Κατατάχθηκε στο Top 140 στις QS Global MBA Rankings 2021
  12. Το Online MBA της ΕΕ κατέλαβε την κορυφή στις Online Global Rankings του περιοδικού CEO για επτά χρόνια
  13. Κατατάχθηκε στην κορυφαία βαθμίδα για παγκόσμια και ευρωπαϊκά προγράμματα MBA από το CEO Magazine
  14. Το Executive MBA της ΕΕ κατέταξε το Tier One στα Global Executive MBA Rankings του περιοδικού CEO
  15. Κατάταξη προγράμματος Premier DBA από το περιοδικό CEO
  16. Περιλαμβάνεται ως κορυφαίο σχολείο επιχειρήσεων από το περιοδικό China Economic Review
  17. Καταχωρήθηκε ως ένα από τα 30 κορυφαία ευρωπαϊκά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για επιχειρηματικότητα από τις EU-Startups

  Γιατί να σπουδάσετε στο EU Business School Switzerland

  1. Διεθνές: Το φοιτητικό μας σώμα περιλαμβάνει περισσότερες από 100 εθνικότητες, με το 98% των μαθητών να μιλούν δύο ή περισσότερες γλώσσες.
  2. Μικρά μεγέθη τάξεων: Η μεγαλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών εγγυάται αυξημένη ακαδημαϊκή επίδοση.
  3. Βιωματική μάθηση: Η μέθοδος μελέτης περίπτωσης και η πραγματιστική προσέγγιση είναι δύο από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία μας.
  4. Εξαιρετική σχολή: Η ομάδα μας αποτελείται από ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, συμβούλους και ηγέτες επιχειρήσεων υψηλής ειδίκευσης.
  5. Κατατάχθηκε μεταξύ των καλύτερων: Τα προγράμματα στο δίκτυό μας εμφανίζονται σταθερά στην πρώτη βαθμίδα της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής κατάταξης.
  6. Χτίζοντας μια επιχειρηματική προσωπικότητα: Δεσμευόμαστε να ενθαρρύνουμε τους μαθητές να δημιουργήσουν την πιο πολύτιμη επωνυμία που μπορούν να πλασάρουν: τον εαυτό τους.

  Βραβεία & διαπιστεύσεις

  Το Συμβούλιο Διαπίστευσης Επιχειρηματικών Σχολών και Προγραμμάτων

  (ACBSP)

  Βραβεύτηκε με τέσσερα αστέρια για την αριστεία στην επιχειρηματική εκπαίδευση

  QS Stars

  Το Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση

  (IACBE)

  Το EU's Online MBA κατέλαβε την 11η θέση στον κόσμο

  QS Top MBA

  CEEMAN Διεθνής Διαπίστευση Ποιότητας

  (IQA)

  Το MBA της ΕΕ αναγνωρίζεται ως το νούμερο 30 στον κόσμο

  Αμερικής Οικονομίας

  Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

  1. Το Τμήμα Υπηρεσιών Σταδιοδρομίας (CSD) στο EU Business School προσφέρει συμβουλές στους μαθητές σε ατομική βάση και σε ομαδικές συνεδρίες για να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους και να διασφαλίσουν ότι η αναζήτηση εργασίας τους είναι επιτυχής.
  2. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Φοιτητών της ΕΕ παρέχει στους φοιτητές όλες τις πρακτικές πληροφορίες και την υποστήριξη που χρειάζονται όταν ξεκινούν τις σπουδές τους μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε την πόλη, να εγκατασταθείτε σε μαθήματα, να γνωρίσετε νέα άτομα και να απολαύσετε πλήρως όλα όσα έχει να προσφέρει το EU Business School.
  3. Ημέρα προσανατολισμού: Η ΕΕ φιλοξενεί ειδικές για το πρόγραμμα ημέρες προσανατολισμού για νέους μαθητές, γεγονός που τους δίνει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τους συμμαθητές τους, καθώς και να μάθουν για τα συστήματα βαθμολόγησης, τις ακαδημαϊκές διαδικασίες και τις προσεχείς εκδηλώσεις. Φιλοξενούμε επίσης ειδικές δραστηριότητες, όπως περιηγήσεις με τα πόδια, οι οποίες δίνουν στους μαθητές μας την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις νέες πόλεις τους.
  4. Υπηρεσίες στην Πανεπιστημιούπολη: Υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις διαθέσιμες στους φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη, συμπεριλαμβανομένων εκτυπωτών, πρόσβασης WIFI και εργαστηρίου υπολογιστών για να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να επιτύχουν στο EU Business School.
  5. Προσωπική Συμβουλευτική: Το προσωπικό της φοιτητικής υπηρεσίας έχει μεγάλη εμπειρία, υπομονή και ενσυναίσθηση και είναι επίσης διαθέσιμο να βοηθήσει τους μαθητές σε προσωπικά ζητήματα. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, τα μέλη του προσωπικού μπορούν επίσης να κανονίσουν να δείτε έναν επαγγελματία σύμβουλο.

  Η διεθνής κοινότητα φοιτητών του EU Business School θα σας κάνει αμέσως να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στη Γενεύη. Από ποτά καλωσορίσματος έως κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή στην πανεπιστημιούπολη της Γενεύης της ΕΕ.

  Στην όχθη της λίμνης της Γενεύης, η πόλη είναι ένα διεθνές κέντρο πολιτισμού, δημιουργικότητας και επιχειρήσεων. Πολυάριθμοι διεθνείς οργανισμοί και επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και της JP Morgan, αποκαλούν τη Γενεύη σπίτι, καθιστώντας την το τέλειο μέρος για να ζεις και να μαθαίνεις. Αυτή η κοσμοπολίτικη πόλη είναι γεμάτη με μοντερνιστικά γλυπτά, ιστορική αρχιτεκτονική, μουσεία, θέατρα και γκαλερί τέχνης και είναι γνωστή ως η γαστρονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας. Είναι επίσης ένα καταφύγιο για τους λάτρεις των σπορ που θέλουν να δοκιμάσουν ορειβασία, πεζοπορία, ιππασία και πολλά άλλα. Βολικά, μόλις μία ώρα με το αεροπλάνο από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, είναι επίσης το τέλειο μέρος για να εξερευνήσετε.

  Η EU Business School Switzerland είναι στις 10 καλύτερες χώρες για σπουδές στο εξωτερικό

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2021 badge

  Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

  Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

  Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

  Τοποθεσίες

  • Geneva

   Rue Kléberg 6, 1201, Geneva

  Ερωτήσεις