Keystone logo
emTunis Business School EMBA στην Οικονομική Νοημοσύνη: Τύπος, ΜΜΕ και Διπλωματία
emTunis Business School

EMBA στην Οικονομική Νοημοσύνη: Τύπος, ΜΜΕ και Διπλωματία

Tunis, Τυνησία

16 Months

Αγγλικά, Γαλλική γλώσσα, Αβεστάν

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Το Master of Business Administration (MBA) είναι προσαρμοσμένο για διευθυντές, επιχειρηματίες και συμβούλους που στοχεύουν να ενισχύσουν τη σταδιοδρομία τους μέσω εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και να αποκτήσουν πτυχίο MBA με διεθνή διαπίστευση.

Τα στελέχη αναμένεται τώρα να οδηγήσουν σε σημαντικούς μετασχηματισμούς για υπεύθυνες επιχειρήσεις και μια καλύτερη κοινωνία. Ο στόχος του κομματιού Executive είναι να σας δώσουμε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθετε σε αυτήν την πρόκληση.

  • Αναπτύξτε και εδραιώστε το αναπτυξιακό μάρκετινγκ και το πνεύμα επιχειρηματικής ανάπτυξης τόσο στο πλαίσιο των νεοφυών επιχειρήσεων/ΜΜΕ όσο και μεγάλων εταιρειών σε μια καινοτόμο προσέγγιση μάρκετινγκ
  • Αναπτύξτε τις ικανότητές σας για να παίξετε ηγετικό ρόλο στο μέλλον των οργανισμών
  • Εξερευνήστε νέες δυνατότητες, νέους τρόπους σκέψης, δημιουργίας και καινοτομίας
  • Επεκτείνετε τον αντίκτυπό σας στην ενότητα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης.

Η οικονομική ευφυΐα είναι το σύνολο των συντονισμένων δραστηριοτήτων συλλογής, επεξεργασίας και διάδοσης πληροφοριών χρήσιμες για τους οικονομικούς παράγοντες, με σκοπό την εκμετάλλευσή τους. Σε αυτό προστίθενται ενέργειες επιρροής και κακής φήμης καθώς και εκείνες που σχετίζονται με την προστασία των πληροφοριών. Διαφέρει από την οικονομική ή/και βιομηχανική κατασκοπεία επειδή ασκείται ανοιχτά και χρησιμοποιεί μόνο πληροφορίες που λαμβάνονται με νόμιμα μέσα.

Οι δικαιούχοι της ειδικότητας του EMBA Economic Intelligence Corporate and Organization θα είναι σε θέση να ανιχνεύουν απειλές και ευκαιρίες, να συντονίζουν παράγοντες και δραστηριότητες, να εφαρμόζουν στρατηγικές επιρροής και να κυριαρχούν στις τεχνικές «πληροφοριακού πολέμου» και να κυριαρχούν σε δίκτυα πληροφοριών.

Λόγοι επιλογής emTunis Business School

Ευέλικτο και ευέλικτο

Στην πανεπιστημιούπολη, διαδικτυακά, μεικτά ή ενότητα ανά ενότητα. Όλα τα προγράμματα Executive μπορούν να εκτελεστούν ανάλογα με την επιλογή μας. Το emTunis διασφαλίζει ότι έχετε επιλέξει τον ρυθμό που ταιριάζει καλύτερα στην επαγγελματική σας ζωή. Ένας δάσκαλος, κατόπιν αιτήματός σας, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την πιο σχετική επιλογή, ώστε να συνεχίσετε να εκπληρώνετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να επωφεληθείτε από τα μαθήματά μας με τον κατάλληλο ρυθμό.

Ειδικός Εκτελεστικού Προγράμματος

Το emTunis είναι ένα ίδρυμα που ειδικεύεται στην κατάρτιση στελεχών. ποτέ δεν θα μοιραστείτε τις διδασκαλίες σας με τους μαθητές. Οι επικεφαλής των τμημάτων μας αφιερώνουν πολύ χρόνο στη βελτίωση των τεχνικών ανδραγωγίας που χρησιμοποιούνται στη διδασκαλία μας. τα διδακτικά στελέχη δεν έχουν καμία σχέση με τη διδασκαλία των νέων. Σημείωση: Η ανδραγωγική είναι η επιστήμη της κατανόησης (θεωρίας) και της υποστήριξης (πρακτικής) δια βίου εκπαίδευσης ενηλίκων.

Αποτελεσματικό & Αποτελεσματικό

Με μόνο 60 έως 64 ημέρες που απαιτούνται μακριά από την εργασία για μια περίοδο 16 μηνών, ανάλογα με την επιλογή σας για την έναρξη της πανεπιστημιούπολης, το EMBA μας είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές διαδρομές για ένα κορυφαίο επιχειρηματικό πτυχίο. Όλο το προσωπικό μας από επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και προπονητές αναθεωρεί τα προγράμματα κάθε χρόνο για να τα βελτιστοποιήσει και να τα κάνει πιο αποτελεσματικά.

Πολυπολιτισμικό & Πολυγλωσσικό

Η Τυνησία είναι μια αφρικανική, μεσογειακή και αραβική χώρα. Σε μία ώρα από την Ευρώπη και με ιστορία εθνοτικής ανάμειξης άνω των 3000 ετών, η Τυνησία είναι αναμφίβολα το καλύτερο μέρος στον κόσμο για τη διδασκαλία της διαφορετικότητας, της ένταξης και της ανοχής. Τα προγράμματα Executive μας παρέχονται σε 3 γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Αραβικά.

Διαπιστεύσεις

emTunis Business School είναι μια σχολή επαγγελματικής και εκτελεστικής κατάρτισης διαπιστευμένη από το κράτος της Τυνησίας. Όλα τα EDBA μας πραγματοποιούνται σε συνεργασία με μια γαλλική σχολή επιχειρήσεων, η οποία παρέχει πρόσβαση σε διαπίστευση από το γαλλικό κράτος.

Με δύο πτυχία, έναν Τυνήσιο και έναν Γάλλο είσαι σίγουρος ότι οι δεξιότητές σου αναγνωρίζονται σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Διδακτέα ύλη

Εισαγωγές

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα