Keystone logo
Copenhagen Business School Το MBA της Κοπεγχάγης πλήρους απασχόλησης
Copenhagen Business School

Το MBA της Κοπεγχάγης πλήρους απασχόλησης

Copenhagen, Δανία

1 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Request earliest startdate

DKK 330.000

Στην Πανεπιστημιούπολη

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Γίνετε ηγέτης του μέλλοντος με το MBA της Κοπεγχάγης.

Το Copenhagen MBA θα σας προκαλέσει, θα σας αλλάξει και θα ενισχύσει το επαγγελματικό σας προφίλ. Με βάση τις σκανδιναβικές αξίες, τις καινοτόμες και βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές και τις οικιακές μεθόδους διδασκαλίας, θα μάθετε να οδηγείτε και να μεταμορφώνετε επιχειρήσεις και να κάνετε τη διαφορά.

Εγγραφείτε στην επόμενη κατηγορία ταλαντούχων νέων επαγγελματιών.

Γιατί να επιλέξετε το Copenhagen MBA;

 • Πάνω από 90% διεθνείς φοιτητές
 • Εξαιρετικές μετα-MBA Visa και Ευκαιρίες Εργασίας
 • Μικρό μέγεθος τάξης με οικείο μαθησιακό περιβάλλον
 • #26 European Business Schools (Financial Times 2021)
 • TOP 100 παγκόσμια κατάταξη MBA (Financial Times 2021)
 • #24 Παγκόσμιο MBA (QS 2022)

Κερδίστε το MBA σας με τον Σκανδιναβικό τρόπο.

Προσπαθούμε να παρέχουμε σχόλια και αξιολόγηση για τις αιτήσεις σε συνεχή βάση.

Μέσω του MBA της Κοπεγχάγης, θα αποκτήσετε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν που είναι σεβαστό σε όλο τον κόσμο. Αλλά περισσότερο από αυτό, θα αποκτήσετε κριτική εικόνα για το θαυμάσιο σκανδιναβικό επιχειρηματικό μοντέλο - ένα μοντέλο που υπερηφανεύεται για τη λήψη ηθικών αποφάσεων, την κοινωνική ευθύνη και την πράσινη ατζέντα.

Γιατί να επιλέξετε το CBS για το MBA σας;

Ένα MBA στην Κοπεγχάγη είναι μια επένδυση στο μέλλον σας. Οι σπουδές σε ένα παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμιο όπως το CBS που θέτει την υπεύθυνη διαχείριση στην πρώτη γραμμή της ατζέντας θα σας μεταμορφώσει και θα σας προετοιμάσει να γίνετε το είδος του ηγέτη που χρειάζεται στο μέλλον. Το να βυθιστείτε σε μια πράσινη, καινοτόμο και προοδευτική πόλη όπως η Κοπεγχάγη θα εξασφαλίσει ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τη χρονιά σας, τόσο εντός όσο και εκτός της τάξης.

Η CBS συγκαταλέγεται σε μια αποκλειστική ομάδα σχολών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο που κατέχει την τριπλή κορώνα των διεθνών διαπιστεύσεων: AMBA, EQUIS και AACSB. Είναι μια τιμή με κύρος και δεν την παίρνουμε χαμπάρι.

Εγγραφείτε σε μια ποικιλία μαθητών

Ξεκινήστε να χτίζετε το δίκτυό σας από την πρώτη μέρα καθώς θα γνωρίζετε τους νέους συμμαθητές σας. Συγκεντρώνουμε σκόπιμα ταλαντούχους νέους επαγγελματίες από διαφορετικά υπόβαθρα, κλάδους και εθνικότητες, επειδή όλα αυτά προσθέτουν στον πλούτο της μαθησιακής σας εμπειρίας. Θα σας προσφέρει μια θαυμάσια παγκόσμια προοπτική και ένα πολύτιμο διεθνές δίκτυο για το μέλλον.

Ένα οικείο περιβάλλον μάθησης

Με σκόπιμα μικρά μεγέθη τάξεων θα έχετε χρόνο να λάμψετε, χρόνο για να εξερευνήσετε την κατανόησή σας για τα θέματα και την ευκαιρία να εκφράσετε τις απόψεις σας σε μια υποστηρικτική κοινότητα. Το παγκοσμίου επιπέδου εκπαιδευτικό μας προσωπικό θα συνεργαστεί στενά μαζί σας, εμπνέοντάς σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταλέντο και τις δυνατότητές σας.

Υποστήριξη και καθοδήγηση για την επιτυχία στο επόμενο στάδιο

Μετατρέψτε τη φιλοδοξία σας σε επίτευγμα. Είτε θέλετε να εργαστείτε σε ένα πιο στρατηγικό επίπεδο στον προηγούμενο κλάδο σας είτε επιθυμείτε να εξερευνήσετε μια αλλαγή σταδιοδρομίας, θα επωφεληθείτε από τους μακροχρόνιους δεσμούς μας με την επιχειρηματική κοινότητα της Δανίας και πολλές διεθνείς εταιρείες. Θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για αλληλεπίδραση με πιθανούς εργοδότες σε όλο το MBA σας και η εξατομικευμένη ομάδα σταδιοδρομίας MBA θα σας εμπνεύσει, θα σας δεσμεύσει και θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα.

Πρόσληψη Οκτωβρίου 2022

Προσεχείς προθεσμίες αιτήσεων:

 • 10 Ιανουαρίου 2022, 10 Απριλίου 2022, 10 Ιουνίου 2022 (υποψήφιες χώρες εκτός ΕΕ)
 • 10 Ιουλίου 2022 (υποψήφιοι ΗΠΑ)

Ωστόσο, προσπαθούμε να παρέχουμε σχόλια και αξιολόγηση για τις αιτήσεις σε συνεχή βάση.

Η εμπειρία σας στο MBA

Επανεξετάζουμε και προσαρμόζουμε συνεχώς το πρόγραμμά μας για να δημιουργήσουμε μια πολύτιμη εμπειρία σπουδών MBA που θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να αφήσετε το στίγμα σας στον επιχειρηματικό κόσμο. Δεν θα σας διδάξουμε απλώς τη θεωρία, θα σας δώσουμε πολλές ευκαιρίες για να την εφαρμόσετε σε πραγματικά σενάρια, διασφαλίζοντας ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας στο MBA.

Η εμπειρία MBA της Κοπεγχάγης

Πρόοδος σημειώνεται όταν αντιμετωπίζεις προκλήσεις και γι' αυτό θα δοκιμαστείς με διάφορους τρόπους από την πρώτη μέρα. Θα σας ωθήσουμε έξω από τη ζώνη άνεσής σας, ενθαρρύνοντάς σας να σκέφτεστε δημιουργικά, να στοχάζεστε εσωτερικά και να καινοτομείτε - όλες οι δεξιότητες που πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη μελλοντική επιτυχία.

Ελάτε προετοιμασμένοι να ανοίξετε ευκαιρίες και να συνεργαστείτε με τους γύρω σας και γρήγορα θα ευδοκιμήσετε στην ποικιλόμορφη κοινότητά μας με ταλαντούχους, αφοσιωμένους και έμπειρους διεθνείς φοιτητές.

Δομή Προγράμματος

Σε ένα εντατικό έτος, το πρόγραμμα σπουδών MBA της Κοπεγχάγης διδάσκεται από καθηγητές παγκόσμιας κλάσης και εμπειρογνώμονες στις επιχειρήσεις που προωθούν μια άτυπη ατμόσφαιρα μάθησης με μικρά μεγέθη τάξεων. Θα συναντήσετε έναν συνδυασμό μορφών διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένων διαλέξεων, προσκεκλημένων ομιλητών, περιπτωσιολογικών μελετών, καθηλωτικών εμπειριών και ομαδικής εργασίας.

Η αειφόρος διαχείριση είναι το κεντρικό θέμα και θα βρείτε τον εαυτό σας να το σκέφτεστε καθώς προχωράτε στο πρόγραμμα.

Παράλληλα με τα βασικά σας μαθήματα, θα λάβετε μέρος στη Διαδικασία Ανακάλυψης Ηγεσίας, που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε το προσωπικό σας στυλ ηγεσίας. Μέσω της εξατομικευμένης ενότητας καριέρας μας, θα προσδιορίσετε τους στόχους σας και πώς να φτάσετε εκεί. Το Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Επιτροπής θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε τις νέες σας δεξιότητες MBA, συμβουλεύοντας μια νεοσύστατη επιχείρηση και βοηθώντας την επιχείρηση να αναπτυχθεί. Θα ολοκληρώσετε το έτος MBA με το Integrated Strategy Project, επιτρέποντάς σας να ζωντανέψετε ολόκληρο το σύνολο δεξιοτήτων MBA σας.

Πώς θα αξιολογηθείτε

Η αξιολόγηση κάθε μαθήματος ποικίλλει, αλλά συνήθως περιλαμβάνει εργασίες στο σπίτι και γραπτές και προφορικές εξετάσεις. Το δοκιμασμένο υλικό συνδυάζει ένα μείγμα θεωρίας και πρακτικής που καλύπτει τη θεμελιώδη ακαδημαϊκή εργασία έως τις τρέχουσες υποθέσεις. Το Έργο Ολοκληρωμένης Στρατηγικής καταλήγει σε μια ομαδική διατριβή, ατομική υπεράσπιση διπλωματικής εργασίας και μια παρουσίαση στην εταιρεία.

Τι θα μελετήσετε

Το πρόγραμμα σπουδών MBA της Κοπεγχάγης έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει σταδιακά τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας κατά τη διάρκεια του έτους, δοκιμάζοντας και προκαλώντας σας στην πορεία.

Προσφέρουμε επίσης ένα προαιρετικό μάθημα μίας εβδομάδας πριν από το MBA, για να σας επιτρέψουμε να εξοικειωθείτε με σημαντικά επιχειρηματικά θέματα, είτε προέρχεστε από ανθρωπιστικές σπουδές είτε είστε λίγο εκτός πρακτικής.

Εξατομικεύστε το MBA σας

Μπορείτε να πάρετε το MBA σας (και την καριέρα σας) προς την κατεύθυνση που θέλετε όταν επιλέγετε να μελετήσετε σε βάθος έναν από τους τέσσερις βασικούς τομείς, Συγκεντρώσεις, σε βάθος.

Κάντε το MBA σας δικό σας

Εκτός από τα βασικά σας μαθήματα, θα κληθείτε να βουτήξετε βαθύτερα σε μια περιοχή που θεωρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ή πιστεύετε ότι θα ωφελήσει την καριέρα σας. Επιλέξτε από τέσσερις συγκεντρώσεις: Ψηφιοποίηση, Επιχειρηματικότητα, Οικονομικά ή Διακυβέρνηση & Βιωσιμότητα – όλα τα σημαντικά θέματα για τον ηγέτη του μέλλοντος.

Επιπλέον, αυτές οι συγκεντρώσεις θα μοιραστούν με τους φοιτητές μας Executive MBA, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε περαιτέρω το δίκτυό σας.

Εξερευνήστε τις παρακάτω συγκεντρώσεις για να μάθετε περισσότερα για αυτές.

Συγκεντρώσεις

Ψηφιοποίηση

Παρέχοντάς σας πρακτικά εργαλεία για να οδηγήσετε την αλλαγή στην ψηφιακή οικονομία.

Μάθετε να αγκαλιάζετε την καινοτομία και να αξιοποιείτε τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας για να ενημερώσετε τη στρατηγική σας σκέψη και να μεταμορφώσετε κάθε τομέα της επιχείρησης.

Θα συζητήσετε τις απειλές αναταραχής, τους νεοεισερχόμενους στην αγορά και τις εταιρείες παγκόσμιων πλατφορμών, καθώς και πώς να χρησιμοποιείτε δεδομένα για να οδηγήσετε μπροστά, πώς να παρακινήσετε και να διαχειριστείτε ένα ψηφιακό εργατικό δυναμικό και πώς να ενεργήσετε για την πρόληψη και τον έλεγχο της ζημίας κυβερνοεπιθέσεις όπως έχουμε δει να χτυπούν μεγάλες επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια.

Παραδείγματα μαθημάτων: Ψηφιακές πλατφόρμες, Στρατηγικές καινοτομίας σε έναν ψηφιακό κόσμο, Διαχείριση του ψηφιακού εργατικού δυναμικού, ψηφιακά μοντέλα παράδοσης

Επιχειρηματικότητα

Πολύτιμα εργαλεία για νεοφυείς και καθιερωμένες εταιρείες που αντιμετωπίζουν μετασχηματισμό.

Κατανοήστε βασικές πτυχές του επιχειρηματικού ταξιδιού μαζί με πλαίσια και μεθόδους που θα βοηθήσουν στη διαχείριση της αναπόφευκτης αβεβαιότητας.

Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη σχεδιαστική σκέψη για να βοηθήσετε να διατυπώσετε και να χαρτογραφήσετε το επιχειρηματικό σας όραμα, καθώς και πώς να δημιουργήσετε ένα επιχειρηματικό μοντέλο με γνώμονα την αξία, να εμπλέξετε τους ενδιαφερόμενους στη διαδικασία και να δημιουργήσετε μια στρατηγική πλατφόρμας για να διαμορφώσετε την αγορά γύρω από την καινοτομία σας. Θα χρησιμοποιήσουμε εφαρμοσμένα, πρακτικά έργα και θα εργαστούμε πάνω σε κοινές προκλήσεις με νεοφυείς επιχειρήσεις που βασίζονται στην καινοτομία στο εργαστήριο επιχειρηματικότητας.

Παραδείγματα μαθημάτων: Δημιουργία Επιχειρήσεων: Η Επιχειρηματική Διαδικασία, Διαταραχή Πλατφόρμας και Επιχειρηματικά Μοντέλα Βασισμένα σε Πλατφόρμες, Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας, Πόροι για Κλιμάκωση: Συμμετοχή με το Οικοσύστημα Καινοτομίας

Χρηματοδότηση

Κατανοήστε πώς οι εταιρείες χρηματοδοτούν τις δραστηριότητες και τις επενδύσεις τους, ενώ ταυτόχρονα ελέγχουν τους κινδύνους και εκπληρώνουν τις προσδοκίες των μετόχων τους.

Θα εξετάσουμε πώς οι επιχειρηματίες χρηματοδοτούν νεοφυείς επιχειρήσεις και πώς οι οργανισμοί συγκεντρώνουν κεφάλαια τόσο εντός όσο και εκτός οργανωμένων αγορών. τους τρόπους ελέγχου των στρατηγικών και χρηματοοικονομικών κινδύνων· πώς να εκτιμήσετε τη δική σας ή άλλη εταιρεία. και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρέχουν οι διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές.

Παραδείγματα μαθημάτων: Private Equity & Venture Capital, Strategic Risk Management, Valuation & M&A, International Financial Management

Διακυβέρνηση & Βιωσιμότητα

Κατανοήστε τη σημασία της εταιρικής διακυβέρνησης και της βιωσιμότητας για τον ηγέτη του μέλλοντος.

Θα διερευνήσουμε την ανάγκη για ισχυρή ηγεσία στην κατανόηση των επιχειρηματικών κινδύνων και ευκαιριών σε μια εποχή βιωσιμότητας. διαχείριση της συμμόρφωσης και τη σημασία μιας ηθικής προσέγγισης· την ανάγκη σχεδιασμού συστημάτων παραγωγής και προμήθειας με πιο βιώσιμο τρόπο, καθώς και την ανάγκη για μόχλευση χρηματοδότησης και επενδύσεων για την επέκταση της μακροπρόθεσμης συνεισφοράς των επιχειρήσεων σε μια βιώσιμη οικονομία.

Παραδείγματα μαθημάτων: Ηγεσία & Εταιρική Διακυβέρνηση, Συμμόρφωση & Διαχείριση Κινδύνων, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμες Εφοδιαστικές Αλυσίδες, Βιώσιμη Χρηματοοικονομική

Η καριέρα σου

Με το μάθημα 'Managing Your Career' θα διευκολύνουμε τις ευκαιρίες για απασχόληση και θα σας υποστηρίξουμε στη διαδικασία απόκτησης εργασίας.

Μια Προσαρμοσμένη Υπηρεσία Καριέρας

Από την αρχή του ταξιδιού σας στο MBA, θα επωφεληθείτε από την υπηρεσία σταδιοδρομίας MBA. Το μάθημα «Διαχείριση της καριέρας σας» είναι ένα εξατομικευμένο, εξατομικευμένο ταξίδι που σας επιτρέπει να αναλογιστείτε τους στόχους σας μετά το MBA και τις προσωπικές δυνάμεις και τα ταλέντα σας, καθώς και την ιδανική επαγγελματική σας κατάσταση και τις προηγούμενες εμπειρίες σας.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους θα δοκιμάζετε επισκέψεις σε εταιρείες, θα καλωσορίζετε προσκεκλημένους ομιλητές και θα παρακολουθείτε εκδηλώσεις – όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων της καριέρας σας.

Ο προσωπικός σας μέντορας σταδιοδρομίας

Ως μέρος της δέσμευσής μας στην καριέρα σας, θα σας παρουσιάσουμε το πολύτιμο δίκτυο αποφοίτων MBA, το μεγαλύτερο δίκτυο MBA στη Σκανδιναβία, δίνοντάς σας πολλές ευκαιρίες να αλληλεπιδράσετε με τους αποφοίτους του CBS MBA, τόσο με επίσημους όσο και λιγότερο επίσημους όρους.

Και αν, όπως πολλοί από τους αποφοίτους μας, ενδιαφέρεστε να μείνετε στη Δανία μετά το MBA, θα σας ταιριάξουμε με έναν απόφοιτο που θα είναι ο προσωπικός σας μέντορας σταδιοδρομίας στο τρίτο τρίμηνο. Ο μέντοράς σας όχι μόνο θα σας βοηθήσει στη δημιουργία ενός σχεδίου που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων της σταδιοδρομίας σας, αλλά θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον κλάδο που έχετε επιλέξει και να σας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για την αγορά εργασίας της Δανίας.

Ο συνάδελφός σας MBAS

Η μελέτη για ένα MBA είναι κάτι περισσότερο από τη θεωρία. Αφορά τους ανθρώπους που συναντάς στην πορεία. Εάν επιλέξετε να σπουδάσετε για το MBA σας στο CBS, θα δημιουργήσετε ένα μοναδικό και πολύτιμο δίκτυο που θα σας ωφελήσει όχι μόνο κατά τη διάρκεια του χρόνου σας μαζί μας αλλά και σε όλη την υπόλοιπη καριέρα σας.

Ομόλογα μακράς διαρκείας

Εσείς και οι συνάδελφοί σας φοιτητές MBA της Κοπεγχάγης θα μοιραστείτε μια έντονη, προκλητική και ικανοποιητική εμπειρία, δημιουργώντας μακροχρόνιους δεσμούς πέρα από τα σύνορα. Η εμπειρία μας μάς λέει ότι αυτό θα σας ωφελήσει όχι μόνο ενώ συνεχίζετε το πτυχίο σας, αλλά για πολλά ακόμη χρόνια.

Πάντα προσπαθούμε για διαφορετικότητα, προκειμένου να τονώσουμε τη δυναμική, καινοτόμο σκέψη και να δημιουργήσουμε την καλύτερη εκπαιδευτική εμπειρία για εσάς. Περισσότερο από το 90% των συμμετεχόντων τείνουν να προέρχονται από χώρες εκτός της Δανίας και έχουν συνήθως περισσότερα από πέντε χρόνια εργασιακής εμπειρίας από διάφορους κλάδους και οργανωτικές λειτουργίες, φέρνοντας μοναδικές επιχειρηματικές προοπτικές στην τάξη.

Όλοι οι συμμετέχοντες είναι ταλαντούχα, με κίνητρα, έξυπνα άτομα που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά στον παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο. Είμαστε σίγουροι ότι θα ταιριάξετε σωστά.

Γίνε μέρος του κάτι ιδιαίτερο

Το CBS MBA Alumni Society είναι ένα δίκτυο αποφοίτων πλήρους απασχόλησης και Executive MBA. Το δίκτυο εκτείνεται σε περισσότερες από 80 εθνικότητες και περισσότερους από 1.600 αποφοίτους που προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Η κοινωνία συνεδριάζει τακτικά για να ενημερώνεται για τις επιχειρηματικές εξελίξεις, να επεκτείνει το δίκτυο και απλώς να φέρει κοντά άλλους πρώην φοιτητές MBA.

Εκτός από κόμβος δικτύωσης, το MBA Alumni Society οργανώνει επίσης επιχειρηματικές εκδηλώσεις προκειμένου να ενημερώνει τους αποφοίτους για τις πιο πρόσφατες τάσεις και εξελίξεις στον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο. Οι απόφοιτοι έχουν πρόσβαση σε πόρους της βιβλιοθήκης και πολλοί δεσμεύονται να παραμείνουν δεσμευμένοι με την κοινότητα του CBS.

Οι απόφοιτοι ενημερώνονται μέσω της ομάδας μας LinkedIn, του μηνιαίου ενημερωτικού δελτίου MBA Insight και του ιστότοπου της Εταιρείας Αποφοίτων. Για τη διεθνή δικτύωση, έχουμε περιφερειακές ομάδες όπου οι απόφοιτοι οδηγούν εκδηλώσεις και ευκαιρίες δικτύωσης.

Κατάταξη και Αναγνώριση

Είμαστε περήφανοι που είμαστε μία από έναν επιλεγμένο αριθμό σχολών επιχειρήσεων με το «τριπλό στέμμα» των διαπιστεύσεων. Αυτή η περιζήτητη διάκριση είναι μια ακόμη εγγύηση ότι ένα πτυχίο MBA από το CBS αναγνωρίζεται, σεβάζεται και ανταμείβεται παγκοσμίως.

Διασφάλιση ποιότητας

Η τριπλή διαπίστευσή μας από τα AACSB, AMBA και EQUIS μας ξεχωρίζει από όλα τα άλλα πανεπιστήμια στη Δανία και μας τοποθετεί στο κορυφαίο ένα τοις εκατό των σχολών επιχειρήσεων παγκοσμίως. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να έχουμε αναγνωριστεί από το ACE και το PIMS στη Δανία τόσο για την ποιότητα του σχολείου όσο και για το πρόγραμμα. Κάθε διαπίστευση περιγράφεται συνοπτικά παρακάτω. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες.

Εκτός από την τριπλή διαπίστευση:

Το Copenhagen MBA είναι μεταξύ των 100 κορυφαίων παγκόσμιων προγραμμάτων στην παγκόσμια κατάταξη MBA των Financial Times 2021. Το Copenhagen Business School κατατάσσεται επίσης στην 30η θέση μεταξύ των Ευρωπαϊκών Σχολών Επιχειρήσεων στην κατάταξη των Financial Times European Business School για το 2020 και στην 64η θέση παγκοσμίως στο The Economist Who MBA κατάταξη 2020. Το MBA της Κοπεγχάγης βρίσκεται επίσης ως το νούμερο 24 παγκοσμίως στην κατάταξη QS MBA 2020.

Ο Σύλλογος ΜΒΑ, ΑΜΒΑ

Το 2007, το CBS έγινε το πρώτο πανεπιστήμιο στη Δανία που έλαβε διαπίστευση από το AMBA, υπογραμμίζοντας τη διεθνή του αξιοπιστία και θέση. Ο αριθμός των προσόντων MBA που διατίθενται παγκοσμίως είναι πλέον χιλιάδες, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό από αυτά θα επιτύχει διαπίστευση εάν υποβάλλονταν στα αυστηρά διεθνή κριτήρια του AMBA. Η διαπίστευση από την Ένωση MBA προσδιορίζει τα προγράμματα ως τα καλύτερα που υπάρχουν. Σε μια πολυσύχναστη και πολύπλοκη αγορά, η διαπίστευση AMBA παρέχει μια αξιόπιστη λίστα με σχολαστικά δοκιμασμένα προγράμματα και διασφαλίζει ότι οι επενδύσεις των μαθητών ανταμείβονται με την καλύτερη διαθέσιμη επιχειρηματική εκπαίδευση.

European Quality Improvement System, EQUIS

Το CBS είναι διαπιστευμένο από την EQUIS από το 2000. Η διαπίστευση EQUIS απονέμεται σε σχολές επιχειρήσεων με βάση τη γενική ποιότητα, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο διεθνοποίησης της σχολής επιχειρήσεων. Το EQUIS αξιολογεί τα ιδρύματα στο σύνολό τους. Αξιολογεί όχι μόνο προγράμματα σπουδών αλλά όλες τις δραστηριότητες και τις υποενότητες του ιδρύματος, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας, των μονάδων ηλεκτρονικής μάθησης, της παροχής εκπαίδευσης στελεχών και της προσέγγισης της κοινότητας.

The Association to Advance Collegiate Schools of Business, AACSB

Τον Αύγουστο του 2011, το CBS ήταν το πρώτο σχολείο στη Σκανδιναβία που έλαβε τη διαπίστευση AACSB. Τα πρότυπα διαπίστευσης χρησιμοποιούνται ως βάση για την αξιολόγηση της αποστολής, των λειτουργιών, των προσόντων και των συνεισφορών του διδακτικού προσωπικού, των προγραμμάτων και άλλων κρίσιμων τομέων μιας σχολής επιχειρήσεων. Η διαπίστευση AACSB διασφαλίζει στους μαθητές και τους γονείς ότι η σχολή επιχειρήσεων παρέχει εκπαίδευση κορυφαίας ποιότητας. Εξασφαλίζει επίσης στους εργοδότες ότι οι απόφοιτοι σχολών επιχειρήσεων που είναι διαπιστευμένοι από το AACSB είναι έτοιμοι να αποδώσουν την πρώτη μέρα. Επιπλέον, η διαπίστευση AACSB παρέχει πολλά οφέλη στο διδακτικό προσωπικό και στο προσωπικό των διαπιστευμένων σχολείων του, προσελκύοντας φοιτητές υψηλότερης ποιότητας, παρέχοντας μεγαλύτερες ευκαιρίες έρευνας και επιτρέποντας την παγκόσμια αναγνώριση.

Η Παγκόσμια Συμμαχία στη Διοίκηση Εκπαίδευσης, CEMS

Η CEMS είναι μια στρατηγική συμμαχία κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων και πολυεθνικών εταιρειών. Η πρώτη του αποστολή είναι να θέσει ένα παγκόσμιο πρότυπο αριστείας για ένα Master στη διαχείριση προϋπηρεσίας. Ιδρύθηκε το 1988 στην Ευρώπη, η CEMS παρέχει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ηγετών στην αγορά του μεταπτυχιακού προϋπηρεσίας και δεν μπορεί να ισοδυναμεί με τη φήμη των μελών του: 28 ακαδημαϊκά ιδρύματα παγκόσμιας κλάσης συνεργάζονται με περισσότερους από 70 εταιρικούς εταίρους και 4 ΜΚΟ να προσφέρει σε διεθνείς, μεταπτυχιακούς φοιτητές ένα μοναδικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και επαγγελματικής εμπειρίας.

Partnership in International Management, PIM

Το PIM, Partnership in International Management, είναι μια κοινοπραξία κορυφαίων διεθνών σχολών επιχειρήσεων, που ιδρύθηκε το 1973. Κάθε ίδρυμα μέλος αντιπροσωπεύει τον υψηλότερο βαθμό αριστείας στους τομείς της διοίκησης και διαχείρισης επιχειρήσεων, επιδεικνύει ηγετική θέση στη γεωγραφική του περιοχή και παρέχει ένα MBA ή ισότιμο πτυχίο στη διοίκηση.

Κριτήρια εισαγωγής

Το να αφιερώσετε ένα χρόνο για να επενδύσετε στην καριέρα σας σπουδάζοντας για MBA είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε ποτέ. Έτσι, είμαστε βέβαιοι ότι έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια εισαγωγής που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Ενθάρρυνση της διαφορετικότητας, προώθηση της φιλοδοξίας

Δεν αναζητούμε κάποιο συγκεκριμένο προφίλ υποψηφίου, αλλά κάθε χρόνο υπερηφανευόμαστε που χτίζουμε μια τάξη μαθητών με διαφορετικά υπόβαθρα, είτε πρόκειται για εκπαιδευτικά, επαγγελματικά, πολιτιστικά, εθνικά, θρησκευτικά ή κοινωνικοοικονομικά. Και αναζητούμε επίσης μια ισορροπία μεταξύ ανδρών και γυναικών. Επειδή ξέρουμε ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα όταν σας καλούν να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία άλλων διαφορετικών από εσάς.

Τα κίνητρα και οι αξίες σας, ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικά με το υπόβαθρό σας, όπως και η επιθυμία σας να συμμετέχετε ενεργά στο συνεργατικό μας περιβάλλον μάθησης. Θέλουμε να κατανοήσουμε το άτομο πίσω από τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα και τις εμπειρίες σας, γι' αυτό πείτε μας για τα ενδιαφέροντα και τα πάθη σας και τους στόχους που έχετε στη ζωή.

Διαδικασία Επιλογής

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα αξιολογούνται μέσω ενός συνδυασμού εργασιακής εμπειρίας, ακαδημαϊκών, κινήτρων, συστάσεων και άλλοι παράγοντες θα κληθούν σε συνέντευξη.

Ένα μέλος της Επιτροπής Εισδοχής μας θα πραγματοποιήσει τη συνέντευξη μέσω τηλεφώνου ή αυτοπροσώπως, αν και ενθαρρύνουμε θερμά τους διεθνείς υποψηφίους να έρθουν στην Κοπεγχάγη για μια ημέρα συνέντευξης.

Οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν μέσω email με την πρόσκλησή τους σε συνέντευξη.

Κριτήρια καταλληλότητας

 • Πτυχίο ή ισοδύναμο ακαδημαϊκό τίτλο*
 • Τουλάχιστον 3 χρόνια εργασιακή εμπειρία πλήρους απασχόλησης μετά την αποφοίτηση
 • Μια ανταγωνιστική βαθμολογία GMAT (μέσος όρος τάξης είναι 650) ή βαθμολογία GRE (μέσος όρος τάξης είναι 320)

Ως μέρος της αίτησής σας, απαιτείται να γράψετε 3 δοκίμια, να μας δώσετε δύο αναφορές και να ανεβάσετε τα αντίγραφά σας, το βιογραφικό σημείωμα και το GMAT/GRE και τις βαθμολογίες IELTS/TOEFL. Θα προσκληθείτε επίσης σε συνέντευξη με έναν εκπρόσωπο της Επιτροπής Εισδοχής μας (δείτε παρακάτω στην ενότητα «Διαδικασίες επιλογής συνέντευξης» για περισσότερες πληροφορίες).

* Δεκτό HD/Graduate Diploma in Business Administration

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Έχουμε προθεσμίες υποβολής αιτήσεων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους για την εισαγωγή του 2022: 10 Ιανουαρίου 2022, 10 Απριλίου 2022, 10 Ιουνίου 2022 (υποψήφιες χώρες εκτός ΕΕ) και 10 Ιουλίου 2022 (υποψήφιες ΕΕ) , αλλά προσπαθούμε να παρέχουμε σχόλια και αξιολόγηση για τις αιτήσεις σε συνεχή βάση.

Μαρτυρίες Φοιτητών

"Το MBA της Κοπεγχάγης πρόσφερε την ευκαιρία να βουτήξω στη σκανδιναβική κουλτούρα, όπου τα χαμηλά επίπεδα ιεραρχίας, η ΕΚΕ και τα υπεύθυνα στυλ διαχείρισης είναι οι κανόνες. Η εμπειρία αυτής της εργασιακής κουλτούρας από πρώτο χέρι με βοήθησε να αποφασίσω να μείνω και να αναζητήσω δουλειά στο Δανία."Johannes Frank, Class of 2018, Γερμανός, Business Analyst στη Στρατηγική Ομίλου και την Εταιρική Ανάπτυξη στη SimCorp, Δανία«Το πρόγραμμα πρόσφερε ένα φανταστικό δίκτυο για να με βοηθήσει να μεταβώ σε διεθνή ρόλο. Εκτίμησα επίσης εξαιρετικά την υποστήριξη και τη φροντίδα του διδακτικού προσωπικού και του προσωπικού του MBA».Wynne Lewis, Class of 2017, Global Commercial Development Manager, Digital, Chr. Χάνσεν

Εισαγωγές

Διδακτέα ύλη

Κατάταξη

Ευκαιρίες καριέρας

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα