Keystone logo
Copenhagen Business School Executive MBA
Copenhagen Business School

Executive MBA

Copenhagen, Δανία

21 Months

Αγγλικά

Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Request earliest startdate

DKK 425.000

Στην Πανεπιστημιούπολη

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Αναλάβετε ευρύτερες και πιο απαιτητικές ηγετικές θέσεις με αυτοπεποίθηση όταν ολοκληρώσετε το αυστηρό CBS Executive MBA. Δημιουργημένο για να ταιριάζει με τις καθημερινές απαιτήσεις της επιχείρησης, το τριπλά διαπιστευμένο CBS Executive MBA είναι μια επένδυση στο μέλλον σας, αναπτύσσοντας τη βάση των δεξιοτήτων σας, τη νοοτροπία και την αυτοπεποίθησή σας και σας υποστηρίζει να κάνετε αυτό το επόμενο μεγάλο άλμα στην καριέρα σας.

Μαθαίνω. Αναπτύσσω. Οδηγω.

Η διαδικασία του να γίνεις - ή να παραμείνεις - ηγέτης με υψηλές επιδόσεις μπορεί να είναι περίπλοκη, απαιτώντας ανάπτυξη και ανάπτυξη σε πολλούς τομείς. Ταυτόχρονα, είναι εύκολο να γίνει οροπέδιο. να φτάσεις σε ένα σημείο όπου έχεις πετύχει ό,τι μπορείς στον τομέα της επιλογής σου. Πώς λοιπόν αποδεικνύετε στον εαυτό σας και στους συναδέλφους σας ότι είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα; Ότι έχετε την ικανότητα να έχετε την ολιστική άποψη που απαιτείται για να οδηγήσετε με επιτυχία την εταιρεία σε ένα πιο τολμηρό, φωτεινότερο μέλλον; Γνωρίζετε ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μεγαλύτερες προκλήσεις, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη αντί να εστιάσετε στην καθημερινότητα. Τώρα ήρθε η ώρα να ερευνήσετε.

Το Executive MBA από το CBS θα σας δείξει τον δρόμο.

Μάθετε από τους καλύτερους

Τριπλά διαπιστευμένο (AMBA, EQUIS & AACSB) το CBS EMBA είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με παγκόσμια προοπτική που παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε τη μορφή που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Αναπτύξτε ένα αξιόπιστο δίκτυο υποστήριξης

Μελετήστε δίπλα σε συνομηλίκους υψηλού διαμετρήματος από διαφορετικούς κλάδους, διαφορετικά υπόβαθρα και με διαφορετικές απόψεις. Θα εργαστείτε μαζί για να μετακινηθείτε έξω από τις ζώνες άνεσής σας και να αναπτύξετε τις δεξιότητες και την ομάδα υποστήριξης που χρειάζεστε για ένα ταξίδι προς την παγκόσμια επιτυχία.

Οδηγήστε τις ομάδες σας με αυτοπεποίθηση

Χτίζοντας στα θεμέλια της ζωής μέσα στον οργανισμό, θα μάθετε να αναλύετε την απόδοση, τα οικονομικά και τη συμπεριφορά των πελατών. Και μετά θα κάνετε ένα βήμα πίσω και θα δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα, μετατρέποντας τη γνώση που έχετε συγκεντρώσει σε μια εκτελέσιμη στρατηγική διαχείρισης.

Ετοιμαστείτε για επιτυχία με το CBS Executive MBA.

Ο Σκανδιναβικός Δρόμος προς το ΕΜΒΑ σας

Γνωστή σε όλο τον κόσμο για την προσέγγισή της στη διαχείριση, την ανάπτυξη και την καινοτομία, η Δανία βρίσκεται στην πρώτη θέση όσον αφορά τη βιωσιμότητα και την υπεύθυνη ηγεσία. Και θα βρείτε αυτές τις αξίες να αντικατοπτρίζονται σε ό,τι κάνουμε.

Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές για μελέτη, την ευκαιρία να εστιάσετε σε βάθος σε έναν επιχειρηματικό τομέα της επιλογής σας και την ευκαιρία να μάθετε σε τρεις ηπείρους μαζί με έμπειρους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε μια πραγματικά παγκόσμια προσέγγιση στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη, διατηρώντας παράλληλα τις σκανδιναβικές αξίες και τη βιωσιμότητα στον πυρήνα αυτού που κάνουμε.

Διαδρομές προς το EMBA σας

Μελετήστε για το EMBA σας με μια κίνηση για 21 ή 25 μήνες ή αντιμετωπίστε το σε μικρά κομμάτια με τη διαδρομή του Executive Certificate. Θα έχετε την ευελιξία να ξεκινήσετε τον Μάιο του 2022 ή να περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022. Μας αρέσει να σας δίνουμε επιλογές – γιατί γνωρίζουμε ότι ένα μέγεθος σπάνια ταιριάζει σε όλους.

Μια πρακτική, ευέλικτη προσέγγιση

Είτε θέλετε να εργαστείτε μέσω του προγράμματος όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είτε είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε μόνο σε ένα μέρος τη φορά, οι επιλογές μας Executive MBA θα ταιριάζουν γύρω σας.

Ένα εξατομικευμένο EMBA

Με δέσμευση κατά μέσο όρο τεσσάρων ημερών το μήνα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μονοπάτια: το Executive MBA με μία κίνηση. ή τη σταδιακή προσέγγιση μέσω Πιστοποιητικών Εκτελεστικών Στελεχών. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε τον Μάιο ή τον Σεπτέμβριο.

Θα ολοκληρώσετε το Executive MBA σας με το Integrated Strategy Project, δοκιμάζοντας τις γνώσεις σας στο πλαίσιο ενός λειτουργικού ζητήματος μέσα από τον οργανισμό σας.

Ως συμπλήρωμα στα βασικά θέματα, θα μπορείτε να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας επιλέγοντας ένα από τα τέσσερα Concentrations, παρέχοντάς σας πιο εις βάθος γνώση μιας περιοχής της επιλογής σας.

Πάρτε το EMBA σας με μια κίνηση

Δεσμευτείτε για 21 ή 25 μήνες υψηλής ανάπτυξης σπουδών. Επιλέξτε την ημερομηνία έναρξης και μελετήστε τρεις όρους γενικής διαχείρισης και έναν όρο σε βάθος για ένα θέμα της επιλογής σας, δίνοντάς σας μια ολιστική εικόνα του οργανισμού σας και το ευρύ σύνολο δεξιοτήτων που απαιτείται για να σας πάει στο επόμενο επίπεδο.

Επιλογή Ημερομηνιών Έναρξης

Νιώθετε ότι δεν είναι ποτέ η κατάλληλη στιγμή να κάνετε το βήμα;

Προσφέρουμε μια επιλογή ημερομηνιών έναρξης για το πρόγραμμα EMBA. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια συγκέντρωση τον Μάιο ή να επιλέξετε να συμμετάσχετε τον Σεπτέμβριο με τον όρο: «Κατανόηση του Οργανισμού».

Πιστοποιητικά στελεχών: Μια σταδιακή προσέγγιση

Εάν βρίσκετε το πρόγραμμα EMBA την κατάλληλη εξέλιξη στη μέση της σταδιοδρομίας για εσάς, αλλά δεν είστε σε θέση να δεσμευτείτε για δύο χρόνια συνεχόμενες σπουδές εκ των προτέρων, προσφέρουμε επίσης την εξαιρετική εκπαίδευσή μας μέσω πιστοποιητικού. Προσφέρουμε ευελιξία, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε. Ολοκληρώστε κάθε ανεξάρτητη περίοδο, λάβετε ένα Executive Certificate και, στη συνέχεια, επιλέξτε εάν ή πότε θέλετε να προχωρήσετε στην επόμενη.

Επόμενη Ημερομηνία Έναρξης

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το πρώτο σας πιστοποιητικό τον Μάιο ή τον Σεπτέμβριο. Τον Μάιο, μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε σε μια συγκέντρωση της επιλογής σας και να λάβετε ένα πιστοποιητικό μετά την ολοκλήρωση. Τον Σεπτέμβριο, μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε στο Executive Certificate in General Management (ενότητα πέντε μηνών). Το πιστοποιητικό σας μπορεί είτε αυτόνομο είτε να γίνει το εφαλτήριο για το επόμενο πιστοποιητικό σας.

Ευέλικτη Εκπαίδευση Στελεχών

Στο CBS σας προσφέρουμε μια αρθρωτή επιλογή για το Executive MBA σας. Κάθε Πιστοποιητικό Executive είναι μόνο του ως επιχειρηματικό προσόν, που σημαίνει ότι θα βρείτε αξία στη μελέτη του ξεχωριστά. Αλλά δουλέψτε τον δρόμο σας μέσα από όλα αυτά και θα λάβετε το πτυχίο EMBA μαζί με τους συνομηλίκους σας. Με την ολοκλήρωση της τελευταίας θητείας, Managing Strategic Execution, θα κερδίσετε το πτυχίο CBS Executive MBA.

Επιλογή Πιστοποιητικών

Τα διαθέσιμα πιστοποιητικά είναι:

 • Πιστοποιητικό Στελεχών στη Γενική Διοίκηση
 • Πιστοποιητικό Executive in Business Analysis and Leadership
 • Πιστοποιητικό στέλεχος σε συγκέντρωση της επιλογής σας
 • Managing Strategic Execution + Integrated Strategy Project

Η εμπειρία σας στο EMBA

Με την καινοτόμο εξατομικευμένη προσέγγισή του, το EMBA μας θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στους τομείς που θα σας ωφελήσουν περισσότερο, να ξεκινήσετε σε μια ημερομηνία που σας ταιριάζει και να μελετήσετε με τον σωστό ρυθμό. Το CBS EMBA είναι κάτι περισσότερο από απλή επιτάχυνση σταδιοδρομίας. Πρόκειται για έμπνευση και συνεργασία. Πρόκειται για το να μάθετε να οδηγείτε τον οργανισμό σας με έναν πιο ολιστικό και βιώσιμο τρόπο.

Αγκαλιάστε τον Σκανδιναβικό τρόπο

Η CBS ιδρύθηκε στις σκανδιναβικές επιχειρηματικές αξίες, γνωστή σε όλο τον κόσμο για τη μοναδική επιρροή της στο στυλ και την κουλτούρα της διοίκησης. Το CBS προσφέρει ένα εμπνευσμένο περιβάλλον για τους ηγέτες που θέλουν να προετοιμαστούν για μακροπρόθεσμη επιτυχία με το να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών και της έρευνας αιχμής σε αυτόν τον τομέα.

Οι επιχειρήσεις μας προσφέρουν δημιουργικότητα, καινοτομία και ανάπτυξη σε έναν κόσμο που είναι όλο και πιο γρήγορος και βασίζεται στα δεδομένα. Θεωρούν την κοινωνία και τους ανθρώπους της εξίσου σημαντικά με τα κέρδη. Και αναζητούν τη διαφορετικότητα και τα οφέλη που φέρνει.

Μάθετε σε τρεις ηπείρους

Το EMBA μας έχει πραγματικά παγκόσμια προοπτική, με ενότητες που λαμβάνουν χώρα σε έξι πόλεις σε όλο τον κόσμο. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για νέους πολιτισμούς, νέους τρόπους εργασίας και νέες προοπτικές για να εμπνεύσετε και να ενημερώσετε το εξελισσόμενο στυλ ηγεσίας σας.

Επωφεληθείτε από τα μικρά μεγέθη κατηγορίας

Το CBS EMBA έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι επωφελείστε από τις συνδέσεις που πραγματοποιείτε και τα δίκτυα που δημιουργείτε. Μελετήστε δίπλα σε στελέχη από ποικίλους κλάδους και υπόβαθρα σε ένα οικείο περιβάλλον που θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από πολύτιμες συνομιλίες και την προσωπική προσοχή έμπειρου προσωπικού και συμβούλων.

Βάλτε τα μαθήματά σας κατευθείαν στην πράξη

Επιτρέποντάς σας να επιλέξετε περιπτώσεις και έργα εξετάσεων από τον οργανισμό σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις νέες γνώσεις σας κατευθείαν στην πράξη. Μάθετε πώς να σταθείτε πίσω και να εκτιμήσετε την ευρύτερη εικόνα, να οδηγήσετε τις ομάδες σας στρατηγικά και να δημιουργήσετε άμεση απόδοση επένδυσης (ROI) για τον εργοδότη σας.

Ένα εξαιρετικό μαθησιακό περιβάλλον

Το περιβάλλον μάθησης στο CBS έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει την καινοτομία και να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα. Εδώ θα βρείτε μοντέρνους ανοιχτούς χώρους πλημμυρισμένους από φυσικό φως και πανοραμική θέα στο πάρκο έξω. Και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης της κύριας πανεπιστημιούπολης μας.

Εξαιρετικές εγκαταστάσεις στην καρδιά της Κοπεγχάγης

Τα προγράμματα Executive MBA στεγάζονται στο Råvarebygningen, που παλαιότερα καταλάμβανε η Royal Copenhagen Porcelain πριν μετατραπούν σε σχέδιο που κέρδισε διαγωνισμό από την Henning Larsen Architects. Στην πραγματικότητα, κάθε κτήριο μας έχει ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στυλ και ατμόσφαιρα που κάνει το CBS ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος.

Υποστήριξη των Σπουδών σας

Στο CBS, παρέχουμε ό,τι είναι δυνατό για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε στις σπουδές σας. Θα αποκτήσετε πρόσβαση στους ασυναγώνιστους πόρους της βιβλιοθήκης μας (η βιβλιοθήκη μας είναι επίσης η Εθνική Βιβλιοθήκη της Δανίας για Επιχειρηματικά Οικονομικά), μια ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και περιοχές που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν τη μάθηση και να εμπνέουν μεγάλη συζήτηση και παρουσιάσεις.

Ολιστικές Ευκαιρίες Μάθησης

Ως συμμετέχων ή απόφοιτοι του Executive MBA, θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικές εκδηλώσεις MBA. Αυτά θα αντικατοπτρίζουν τα διαφορετικά θέματα που μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και προορίζονται να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη γενική σκέψη που είναι τόσο ζωτικής σημασίας για την επιτυχία.

Σχολή παγκόσμιας κλάσης

Θα επωφεληθείτε από την ποικίλη προσέγγιση διδασκαλίας των δικών μας έμπειρων καθηγητών και καθηγητών σε συνδυασμό με διάσημους ακαδημαϊκούς από άλλα κορυφαία πανεπιστήμια και σχολές επιχειρήσεων.

Καταξιωμένοι και διακεκριμένοι καθηγητές

Οι καθηγητές μας με έδρα το CBS είναι μερικοί από τους πιο εξέχοντες και διακεκριμένους ακαδημαϊκούς στη χώρα, αν όχι στον κόσμο. Ομοίως, τα εξωτερικά μέλη ΔΕΠ μας επιλέγονται όχι μόνο για την ακαδημαϊκή τους εμπειρία αλλά και για την παγκόσμια εμπειρία και διορατικότητά τους.

Η διδακτική μας προσέγγιση

Η σχολή Executive MBA θα σας οδηγήσει στην αυστηρή μας προσέγγιση περιπτωσιολογικής μελέτης και πέρα με προσομοιώσεις, συζητήσεις, βιωματική μάθηση, συζητήσεις με διευθυντές επί τόπου, εταιρικά έργα και διεθνείς ενότητες.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας τους έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την αξία του χρόνου σας μαζί μας και να εξασφαλίσετε ότι θα αναπτύξετε ένα ευρύ σύνολο δεξιοτήτων που θα διασφαλίσει ότι είστε έτοιμοι για αυτό το βήμα που θα θέλατε να κάνετε.

Τοποθεσία Κοπεγχάγη

Τοποθετημένο στην καρδιά της περιοχής Øresund, η Κοπεγχάγη είναι ένας πολυσύχναστος επιχειρηματικός κόμβος και φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία εταιρειών που προσφέρουν πολλές ευκαιρίες. Ίσως ακόμα καλύτερα, η Κοπεγχάγη είναι επίσης ένα ευχάριστο μέρος για να ζεις – η ποιότητα ζωής είναι υψηλή, οι χώροι πρασίνου είναι εύκολα προσβάσιμοι και η πλειοψηφία του πληθυσμού χρησιμοποιεί ποδήλατα για να μετακινηθεί, θέτοντας τα πρότυπα για τη ζωή με χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Copenhagen Living

Μια ζωντανή και γοητευτική πόλη, η Κοπεγχάγη ψηφίζεται τακτικά μεταξύ των κορυφαίων πόλεων στον κόσμο για ζωή και εργασία. Και με καλό λόγο. Γιατί; Εδώ είναι τα κοσμήματα στο στέμμα της Κοπεγχάγης:

 • Ασφάλεια και ασφάλεια: η πόλη έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας στον κόσμο.
 • Πράσινη πόλη: Η Κοπεγχάγη είναι παγκοσμίως γνωστή για την ηγεσία της ατζέντας βιωσιμότητας στις μεταφορές, την ενέργεια, τη διαχείριση απορριμμάτων και άλλες πτυχές της ανάπτυξης της πόλης.
 • Κουλτούρα ποδηλασίας: περισσότερο από το ένα τρίτο του πληθυσμού μετακινείται με ποδήλατο και υπάρχουν περισσότερα από 390 χιλιόμετρα καθορισμένων λωρίδων γύρω από την πόλη.
 • Αποτελεσματικές δημόσιες συγκοινωνίες: το υπόγειο σύστημα της πόλης έλαβε το βραβείο του καλύτερου μετρό στον κόσμο.
 • Τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου: Η Κοπεγχάγη φιλοξενεί δέκα εστιατόρια που έχουν λάβει βραβεία Michelin – εξαιρετικά νέα για τον γαστρονομικό εξερευνητή!

Επιπλέον, η Δανία προσφέρει μερικές από τις πιο βέλτιστες συνθήκες για επιχειρηματική δραστηριότητα, αφού ψηφίστηκε ως το πιο εύκολο μέρος στην Ευρώπη για επιχειρηματική δραστηριότητα από την Παγκόσμια Τράπεζα 2012-2019.

Βιωσιμότητα στις Επιχειρήσεις

Η Δανία και η Κοπεγχάγη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όσον αφορά την ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το CBS για να προωθήσετε τις γνώσεις σας σε αυτόν τον προνοητικό κλάδο.

Γιατί έχει σημασία η βιωσιμότητα

Εμείς, ως παγκόσμια κοινωνία, ξυπνάμε με το γεγονός ότι πρέπει να φροντίσουμε τον πλανήτη μας και τις κοινότητες και τους ανθρώπους γύρω μας. Και δεν είναι μόνο στην προσωπική μας ζωή που πρέπει να κάνουμε το κομμάτι μας. Οι εταιρείες και οι οργανισμοί έχουν τεράστιο ρόλο να διαδραματίσουν στο να διασφαλίσουν ότι οι βιώσιμες επιχειρήσεις βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας και οι καταναλωτές, οι επενδυτές και οι ενδιαφερόμενοι λογοδοτούν όλο και περισσότερο.

Ένα αναπόσπαστο θέμα στο MBA μας

Πιστεύουμε ότι οι ηγέτες των επιχειρήσεων του αύριο θα πρέπει να υποστηρίζουν και να υποστηρίζουν βιώσιμες, υπεύθυνες και ηθικές επιχειρηματικές αξίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα διαπιστώσετε ότι η εταιρική βιωσιμότητα είναι ένα από τα βασικά θέματα που διασχίζουν το πρόγραμμά μας. Επειδή η λειτουργία της επιχείρησής σας με βιώσιμο τρόπο δεν είναι μόδα, είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική και μια στρατηγική που θα πρέπει να ενσωματωθεί σε όλα τα τμήματα. Η ΕΚΕ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της επιχείρησής σας και δεν πρέπει ποτέ να είναι απλώς μια μεταγενέστερη σκέψη.

Τι θα μάθετε

Καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, θα ανακαλύψετε πώς η εταιρική ευθύνη επιδιώκεται ως βασική στρατηγική από το διοικητικό συμβούλιο και κάτω, πώς οι επίπεδες οργανωτικές δομές και η ισότητα των φύλων στην ηγεσία μπορούν να προωθήσουν εταιρικές κουλτούρες που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό και πώς οι δημόσιες πολιτικές υποστηρίζουν πρωτοβουλίες βιωσιμότητας από την αρχή μέχρι ώριμους οργανισμούς.

Το πιο σημαντικό, θα κατακτήσετε τις δεξιότητες και τις στρατηγικές για να πετύχετε σε αυτόν τον κρίσιμο χώρο και να αγκαλιάσετε το μέλλον της σύγχρονης επιχείρησης με βιώσιμο τρόπο.

Δομή Προγράμματος

Ανεξάρτητα από το εάν επιλέγετε την απευθείας διαδρομή προς το ΕΜΒΑ σας ή θέλετε την προσέγγιση ευέλικτου πιστοποιητικού, θα μελετήσετε τα ίδια βασικά μαθήματα μαζί με τους ταλαντούχους συνομηλίκους σας.

Ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα

Το πρόγραμμα EMBA μας έχει σχεδιαστεί για να χτίζει γνώσεις και δεξιότητες με δομημένο τρόπο.

Ξεκινώντας εξετάζοντας σε βάθος τις βασικές αρχές που επηρεάζουν τον οργανισμό σας από μέσα προς τα έξω, θα προχωρήσουμε στη μελέτη εκείνων των στοιχείων που μπορούν να επηρεάσουν την επιχείρησή σας και το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται. Και στον τελευταίο όρο, θα συγκεντρώσουμε τα πάντα με την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι νέες δεξιότητές σας MBA μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία και τη διαχείριση στρατηγικών για μελλοντική οργανωτική επιτυχία.

Όρος 1 - Κατανόηση του Οργανισμού

Αυτός ο όρος θα σας δώσει τα εργαλεία για να αναπτύξετε μια βαθύτερη κατανόηση των θεμελιωδών αρχών της οργανωσιακής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης θητείας, θα αποκτήσετε μια σταθερή βάση σε βασικές οικονομικές και λογιστικές αρχές και θα σκεφτείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις νέες γνώσεις σας για να επιλύσετε διαχειριστικά προβλήματα, να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τους πόρους και να ενημερώσετε τις βασικές αποφάσεις στον οργανισμό σας.

Στο μάθημα Διευθυντικά Οικονομικά θα μάθετε πώς να τιμολογείτε προϊόντα και υπηρεσίες, να κατανοείτε τις ανταγωνιστικές αλληλεπιδράσεις σε μια αγορά και επίσης να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τις δημοπρασίες και τις προμήθειες και τον σχεδιασμό κινήτρων.

Θα καλύψουμε το σημαντικό θέμα της ψηφιοποίησης, διερευνώντας τους καλύτερους τρόπους εξαγωγής αξίας από την πληθώρα των διαθέσιμων δεδομένων σε ένα περιβάλλον που είναι αβέβαιο και συνεχώς μεταβαλλόμενο.

Και τέλος, θα αντιμετωπίσουμε το πρώτο από τα θέματα βιώσιμης ηγεσίας μας. Δουλεύοντας με σύγχρονες θεωρίες και πρακτικές ηγεσίας θα αρχίσετε να κατανοείτε καλύτερα τη θέση σας καθώς και πώς να διαχειρίζεστε τους πόρους ανθρώπινου δυναμικού σας πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα ταξιδέψουμε στη Σαγκάη.

Όρος 2 - Διερεύνηση του Περιβάλλοντος του Οργανισμού

Αυτός ο όρος αναπτύσσει τις γνώσεις και τις αναλυτικές σας δεξιότητες για να πετύχετε στο περιβάλλον της αγοράς σας.

Είναι πλέον καιρός να εξερευνήσετε τις σύγχρονες τεχνικές μάρκετινγκ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κατανοήσετε καλύτερα πώς να αναλύετε τη συμπεριφορά των καταναλωτών και ως εκ τούτου να δημιουργείτε μεγαλύτερη ζήτηση για τα προϊόντα σας ή να προσαρμόζεστε στα αιτήματα της αγοράς.

Θα εξετάσουμε πώς η μακροοικονομία και οι χρηματοοικονομικές αγορές διαμορφώνουν το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί ο οργανισμός σας, καθώς και πώς αλληλεπιδρούν οργανισμοί και επενδυτές και ποιες επιλογές υπάρχουν για τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων τους.

Και θα βασιστούμε στην πορεία ηγεσίας από την πρώτη θητεία, δίνοντάς σας χρόνο να σκεφτείτε τις δικές σας προσωπικές ηγετικές προκλήσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα ταξιδέψουμε στο Λονδίνο/Φρανκφούρτη και στο Σικάγο.

Εξατομικεύστε το EMBA σας: Συγκεντρώσεις

Ως μέρος του CBS EMBA σας, θα μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις βασικούς τομείς μελέτης ή συγκεντρώσεις: Ψηφιοποίηση, Επιχειρηματικότητα, Διακυβέρνηση και Βιωσιμότητα ή Οικονομικά.

Κάθε συγκέντρωση θα περιλαμβάνει δύο έως τέσσερα στενά ενοποιημένα μαθήματα με μία τελική εξέταση στο τέλος.

Όρος 3 - Διαχείριση Στρατηγικής Εκτέλεσης

Ο τελικός όρος σας παρέχει «εργαλεία για αλλαγή» και σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία MBA για να αναπτύξετε μια στρατηγική για τον οργανισμό σας.

Αυτός ο τελευταίος όρος αφορά την εδραίωση και την αξιοποίηση της γνώσης που έχετε αποκτήσει, δίνοντάς σας τις δεξιότητες για να γίνετε πολύτιμο μέλος της στρατηγικής ηγετικής ομάδας του οργανισμού σας.

Δεν θα αναλύσετε μόνο την ανταγωνιστική θέση του οργανισμού σας και θα το χρησιμοποιήσετε για να ενημερώσετε τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, αλλά θα βελτιώσετε επίσης τις δυνατότητες του οργανισμού σας όσον αφορά τη διαχείριση της καινοτομίας της διαδικασίας.

Θα διαπιστώσετε επίσης ότι δίνουμε τεράστια σημασία στις συζητήσεις μας γύρω από τη βιωσιμότητα - τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων με τρόπο που δημιουργούν αξία για την κοινωνία στο σύνολό της, όχι μόνο για τις εταιρείες που εξυπηρετούν.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα ταξιδέψουμε στη Βομβάη.

Έργο Ολοκληρωμένης Στρατηγικής

Στο τέλος των σπουδών σας, θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις βελτιωμένες δεξιότητές σας στο MBA όταν επιλέγετε ένα θέμα που επηρεάζει τον δικό σας οργανισμό και χρησιμοποιείτε τις θεωρίες και τις τεχνικές που έχετε μάθει για να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική στρατηγική καθώς και τα εξαιρετικά σημαντικά σχέδιο εφαρμογής.

Εξατομικεύστε το EMBA σας

Βουτήξτε βαθύτερα σε έναν τομέα που πιστεύετε ότι θα ωφελήσει περισσότερο τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τον οργανισμό σας. Ή ικανοποιήστε την αναζήτησή σας για γνώση επιλέγοντας απλώς τη συγκέντρωση που θα βρείτε την πιο ενδιαφέρουσα. Η κατεύθυνση που θα επιλέξετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Ευθυγραμμίστε το EMBA σας με τους στόχους της καριέρας σας

Ως μέρος του CBS EMBA σας, θα μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις συγκεντρώσεις: Ψηφιοποίηση, Επιχειρηματικότητα, Διακυβέρνηση και Βιωσιμότητα ή Οικονομικά.

Κάθε συγκέντρωση θα περιλαμβάνει δύο έως τέσσερα στενά ενοποιημένα μαθήματα με μία τελική εξέταση στο τέλος.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παρακολουθήσετε επιπλέον μαθήματα επιλογής στο συνεργαζόμενο σχολείο μας ESADE στη Βαρκελώνη.

Μάθετε περισσότερα για τις συγκεντρώσεις παρακάτω.

Ψηφιοποίηση

Παρέχοντάς σας πρακτικά εργαλεία για να οδηγήσετε την αλλαγή στην ψηφιακή οικονομία.

Μάθετε να αγκαλιάζετε την καινοτομία και να αξιοποιείτε τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας για να ενημερώσετε τη στρατηγική σας σκέψη και να μεταμορφώσετε κάθε τομέα της επιχείρησης.

Θα συζητήσετε τις απειλές αναταραχής, τους νεοεισερχόμενους στην αγορά και τις εταιρείες παγκόσμιων πλατφορμών, καθώς και πώς να χρησιμοποιείτε δεδομένα για να οδηγήσετε μπροστά, πώς να παρακινήσετε και να διαχειριστείτε ένα ψηφιακό εργατικό δυναμικό και πώς να ενεργήσετε για την πρόληψη και τον έλεγχο της ζημίας κυβερνοεπιθέσεις όπως έχουμε δει να χτυπούν μεγάλες επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια.

Παραδείγματα μαθημάτων: Ψηφιακές πλατφόρμες, Στρατηγικές Καινοτομίας σε έναν Ψηφιακό Κόσμο, Διαχείριση του Ψηφιακού Εργατικού Δυναμικού, Ψηφιακά Μοντέλα Παράδοσης

Διακυβέρνηση & Βιωσιμότητα

Κατανοήστε τη σημασία της εταιρικής διακυβέρνησης και της βιωσιμότητας για τον ηγέτη του μέλλοντος.

Θα διερευνήσουμε την ανάγκη για ισχυρή ηγεσία στην κατανόηση των επιχειρηματικών κινδύνων και ευκαιριών σε μια εποχή βιωσιμότητας. διαχείριση της συμμόρφωσης και τη σημασία μιας ηθικής προσέγγισης· την ανάγκη σχεδιασμού συστημάτων παραγωγής και προμήθειας με πιο βιώσιμο τρόπο, καθώς και την ανάγκη για μόχλευση χρηματοδότησης και επενδύσεων για την επέκταση των μακροπρόθεσμων επιχειρηματικών συνεισφορών σε μια βιώσιμη οικονομία.

Παραδείγματα μαθημάτων: Ηγεσία & Εταιρική Διακυβέρνηση, Συμμόρφωση & Διαχείριση Κινδύνων, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμες Εφοδιαστικές Αλυσίδες, Βιώσιμη Χρηματοοικονομική

Επιχειρηματικότητα

Πολύτιμα εργαλεία για νεοφυείς και καθιερωμένες εταιρείες που αντιμετωπίζουν μετασχηματισμό.

Κατανοήστε βασικές πτυχές του επιχειρηματικού ταξιδιού μαζί με πλαίσια και μεθόδους που θα βοηθήσουν στη διαχείριση της αναπόφευκτης αβεβαιότητας.

Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη σχεδιαστική σκέψη για να βοηθήσετε να διατυπώσετε και να χαρτογραφήσετε το επιχειρηματικό σας όραμα, καθώς και πώς να δημιουργήσετε ένα επιχειρηματικό μοντέλο με γνώμονα την αξία, να εμπλέξετε τους ενδιαφερόμενους στη διαδικασία και να δημιουργήσετε μια στρατηγική πλατφόρμας για να διαμορφώσετε την αγορά γύρω από την καινοτομία σας. Θα χρησιμοποιήσουμε εφαρμοσμένα, πρακτικά έργα και θα εργαστούμε πάνω σε κοινές προκλήσεις με νεοφυείς επιχειρήσεις που βασίζονται στην καινοτομία στο εργαστήριο επιχειρηματικότητας.

Παραδείγματα μαθημάτων: Δημιουργία Επιχειρήσεων: Η Επιχειρηματική Διαδικασία, Διαταραχή Πλατφόρμας και Επιχειρηματικά Μοντέλα Βασισμένα σε Πλατφόρμες, Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας, Πόροι για Κλιμάκωση: Συμμετοχή με το Οικοσύστημα Καινοτομίας

Χρηματοδότηση

Κατανοήστε πώς οι εταιρείες χρηματοδοτούν τις δραστηριότητες και τις επενδύσεις τους ενώ ταυτόχρονα ελέγχουν τους κινδύνους και εκπληρώνουν τις προσδοκίες των μετόχων τους.

Θα εξετάσουμε πώς οι επιχειρηματίες χρηματοδοτούν νεοφυείς επιχειρήσεις και πώς οι οργανισμοί συγκεντρώνουν κεφάλαια τόσο εντός όσο και εκτός οργανωμένων αγορών. τους τρόπους ελέγχου των στρατηγικών και χρηματοοικονομικών κινδύνων· πώς να εκτιμήσετε τη δική σας ή άλλη εταιρεία. και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρέχουν οι διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές.

Παραδείγματα μαθημάτων: Private Equity & Venture Capital, Strategic Risk Management, Valuation & M&A, International Financial Management

Αντίκτυπος σταδιοδρομίας

Επιλέξτε να σπουδάσετε για ένα CBS Executive MBA και ανοίξτε την πόρτα σε έναν κόσμο ευκαιριών. Όχι μόνο αυτή η σημαντική απόφαση θα σας ωφελήσει για το υπόλοιπο της καριέρας σας, αλλά ο οργανισμός σας θα κερδίσει επίσης από την αυξημένη διορατικότητά σας από την πρώτη μέρα.

Αυξήστε τον μισθό σας

Οι Financial Times κατέταξαν το CBS Executive MBA στην 54η θέση παγκοσμίως. Η τελευταία τους κατάταξη αποκαλύπτει ότι η ερωτώμενη τάξη αύξησε τους μισθούς της κατά 45% στα τρία χρόνια από την αποφοίτησή τους από το CBS EMBA.

Δημιουργήστε απόδοση επένδυσης (ROI) από την πρώτη μέρα

Χρησιμοποιώντας παραδείγματα από την πραγματική ζωή, σας αφήνουμε να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας απευθείας στον ρόλο σας και στον οργανισμό σας. Τα έργα και οι αναθέσεις, και ειδικότερα το τελικό Έργο Ολοκληρωμένης Στρατηγικής, σας επιτρέπουν να προσδιορίσετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα στον οργανισμό σας που χρειάζεται προσοχή, να το αναλύσετε και να δημιουργήσετε μια στρατηγική λύση και σχέδιο υλοποίησης.

Έτσι, όχι μόνο αυτό σημαίνει ότι οι νέες δεξιότητές σας είναι πιο πιθανό να παραμείνουν, αλλά ο οργανισμός σας θα δει άμεση απόδοση επένδυσης (ROI) στη χορηγία του.

Εκπληρώστε τους Προσωπικούς Στόχους Σταδιοδρομίας σας

Ως συμμετέχων στο CBS EMBA, θα έχετε πρόσβαση ένας προς έναν στον έμπειρο Διευθυντή Καριέρας του CBS MBA. Θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε την εμπειρία σας για να λάβετε βοήθεια με τον προγραμματισμό σταδιοδρομίας, τον καθορισμό στόχων, τις ευκαιρίες ανάπτυξης και την προσωπική επωνυμία και τη δικτύωση. Και μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πληροφορίες για το πώς να αξιοποιήσετε το EMBA σας στον τρέχοντα οργανισμό σας.

Αποκτήστε Global Insight

Το να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για να μελετήσετε συγκεκριμένες ενότητες θα σας δώσει γνώση από πρώτο χέρι σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων σε ορισμένα βασικά διεθνή επιχειρηματικά σημεία ενδιαφέροντος. Αποκτήστε κατανόηση της κουλτούρας και των logistics της συνεργασίας με εταιρείες που εδρεύουν σε αυτές και σε άλλες παγκόσμιες τοποθεσίες.

Αναπτύξτε αξιόπιστα δίκτυα

Αυξήστε το δίκτυο της εταιρείας σας χάρη στο ευρύ φάσμα συμμετεχόντων και αποφοίτων που θα συναντήσετε. Αυτές είναι οι επιχειρηματικές σας ευκαιρίες για το μέλλον.

Διεθνής Αναγνώριση

Το CBS Executive MBA ανήκει σε έναν αποκλειστικό όμιλο παγκόσμιων σχολών επιχειρήσεων που κατέχουν τριπλή διαπίστευση από τους οργανισμούς ανάθεσης AMBA, EQUIS και AACSB. Αυτό μας ξεχωρίζει από τους συνομηλίκους μας και διασφαλίζει ότι ένα πτυχίο Executive MBA από το CBS αναγνωρίζεται, σεβαστεί και ανταμείβεται παγκοσμίως.

Οι διαπιστεύσεις και οι κατατάξεις δεν αφορούν μόνο τη δυνατότητα τοποθέτησης ωραίων λογότυπων στον ιστότοπό μας. Για εμάς, είναι μια αίσθηση υπερηφάνειας. Είναι η διαβεβαίωση ότι κάνουμε αυτό που κάνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο. και το κίνητρο να συνεχίσει να προσπαθεί για βελτίωση.

Αυτά τα βραβεία είναι η απόδειξη ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε εμάς για να σας δώσουμε τα εργαλεία και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να φτάσετε στο επόμενο στάδιο της καριέρας σας.

Παγκόσμια Κατάταξη και Διαπιστεύσεις

Το τριπλά διαπιστευμένο πρόγραμμά μας κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων προγραμμάτων EMBA στον κόσμο από τους Financial Times και την QS Global EMBA Rankings.

Ο Σύλλογος ΜΒΑ, ΑΜΒΑ

Το 2007, το CBS έγινε το πρώτο πανεπιστήμιο στη Δανία που έλαβε διαπίστευση από το AMBA, υπογραμμίζοντας τη διεθνή του αξιοπιστία και θέση. Ο αριθμός των διαθέσιμων τίτλων MBA παγκοσμίως είναι πλέον χιλιάδες, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό από αυτά θα πέτυχε τη διαπίστευση εάν υποβάλλονταν στα αυστηρά διεθνή κριτήρια του AMBA.

Η διαπίστευση από την Ένωση MBA προσδιορίζει τα προγράμματα ως τα καλύτερα που υπάρχουν. Σε μια πολυσύχναστη και πολύπλοκη αγορά, η διαπίστευση AMBA παρέχει μια αξιόπιστη λίστα με σχολαστικά δοκιμασμένα προγράμματα και διασφαλίζει ότι οι επενδύσεις των μαθητών ανταμείβονται με την καλύτερη διαθέσιμη επιχειρηματική εκπαίδευση.

European Quality Improvement System, EQUIS

Το CBS είναι διαπιστευμένο από την EQUIS από το 2000. Η διαπίστευση EQUIS απονέμεται σε σχολές επιχειρήσεων με βάση τη γενική ποιότητα, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο διεθνοποίησης της σχολής επιχειρήσεων. Το EQUIS αξιολογεί τα ιδρύματα στο σύνολό τους. Αξιολογεί όχι μόνο προγράμματα σπουδών, αλλά όλες τις δραστηριότητες και τις υποενότητες του ιδρύματος, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας, των μονάδων ηλεκτρονικής μάθησης, της παροχής εκπαίδευσης στελεχών και της προσέγγισης της κοινότητας.

The Association to Advance Collegiate School of Business, AACSB

Τον Αύγουστο του 2011, το CBS ήταν το πρώτο σχολείο στη Σκανδιναβία που έλαβε τη διαπίστευση AACSB. Τα πρότυπα διαπίστευσης χρησιμοποιούνται ως βάση για την αξιολόγηση της αποστολής, των λειτουργιών, των προσόντων και των συνεισφορών του διδακτικού προσωπικού, των προγραμμάτων και άλλων κρίσιμων τομέων μιας σχολής επιχειρήσεων. Η διαπίστευση AACSB διασφαλίζει στους μαθητές και τους γονείς ότι η σχολή επιχειρήσεων παρέχει εκπαίδευση κορυφαίας ποιότητας. Εξασφαλίζει επίσης στους εργοδότες ότι οι απόφοιτοι σχολών επιχειρήσεων που είναι διαπιστευμένοι από το AACSB είναι έτοιμοι να αποδώσουν την πρώτη μέρα.

Επιπλέον, η διαπίστευση AACSB παρέχει πολλά οφέλη στο διδακτικό προσωπικό και στο προσωπικό των διαπιστευμένων σχολείων του, προσελκύοντας φοιτητές υψηλότερης ποιότητας, παρέχοντας μεγαλύτερες ευκαιρίες έρευνας και επιτρέποντας την παγκόσμια αναγνώριση.

The Global Alliance in Management Education, CEMS

Η CEMS είναι μια στρατηγική συμμαχία κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων και πολυεθνικών εταιρειών. Η πρώτη του αποστολή είναι να θέσει ένα παγκόσμιο πρότυπο αριστείας για έναν Master στη διαχείριση προϋπηρεσίας. Ιδρύθηκε το 1988 στην Ευρώπη, το CEMS παρέχει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ηγετών στην αγορά του Master και δεν μπορεί να ισοδυναμεί με τη φήμη των μελών του: 28 ακαδημαϊκά ιδρύματα παγκόσμιας κλάσης συνεργάζονται με περισσότερους από 70 εταιρικούς εταίρους και 4 ΜΚΟ να προσφέρει στους διεθνείς, μεταπτυχιακούς φοιτητές ένα μοναδικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και επαγγελματικής εμπειρίας.

Partnership in International Management, PIM

Η PIM, Partnership in International Management, είναι μια κοινοπραξία κορυφαίων διεθνών σχολών επιχειρήσεων, που ιδρύθηκε το 1973. Κάθε ίδρυμα-μέλος αντιπροσωπεύει τον υψηλότερο βαθμό αριστείας στους τομείς της διοίκησης και διαχείρισης επιχειρήσεων, επιδεικνύει ηγετική θέση στη γεωγραφική του περιοχή και παρέχει πτυχίο MBA ή ισοδύναμο πτυχίο στη διαχείριση.

Αδεια

Η αίτηση για το CBS EMBA είναι μια σημαντική απόφαση και μια απόφαση για την οποία θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την αίτησή σας, τις προθεσμίες και τις χρεώσεις του προγράμματος εδώ. Αλλά θα θέλαμε επίσης πολύ να ακούσουμε από εσάς για να σας δώσουμε την κατάλληλη καθοδήγηση - απλά επικοινωνήστε.

Ενθάρρυνση της διαφορετικότητας

Μεγαλύτερη ποικιλομορφία σημαίνει πιο πλούσια μαθησιακή εμπειρία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναζητούμε μια ποικιλόμορφη τάξη που να βασίζεται σε μια σειρά εκπαιδευτικών και επαγγελματικών υποβάθρων.

Η είσοδος στο πρόγραμμα CBS Executive MBA είναι άκρως ανταγωνιστική και η διαδικασία επιλογής μας είναι αυστηρή για να εξασφαλίσει μόνο το υψηλότερο επίπεδο συμμετεχόντων. Αξιολογούμε κάθε υποψήφιο με βάση τις τρέχουσες και τις πιθανές ικανότητές του και η επιτροπή εισδοχής μας αναζητά στοιχεία ακαδημαϊκής αριστείας καθώς και επαγγελματικά επιτεύγματα.

Ο τρέχων ρόλος και οι επαγγελματικές σας ευθύνες σε συνδυασμό με τη δέσμευσή σας για σπουδές θα εξεταστούν προσεκτικά κατά τη διαδικασία αποδοχής.

Έχετε αυτό που ψάχνουμε;

Για να συμμετάσχετε στο κορυφαίο πρόγραμμα Executive MBA, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα:

 • Πτυχίο πανεπιστημίου ή σχολής επιχειρήσεων* (Προπτυχιακό ή Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – HD)
 • Τουλάχιστον τρία χρόνια διευθυντική εμπειρία**
 • GMAT, GMAC Executive Assessment, GRE ή ισχυρές επιδόσεις στο CBS MBA Admissions Test***
 • Υποστήριξη από τον οργανισμό σας
 • Μια προσωπική συνέντευξη με το CBS Admissions Board

* Οι υποψήφιοι που δεν έχουν αποκτήσει πτυχίο επιχειρήσεων αναμένεται να διαθέτουν επαγγελματικές γνώσεις για τα οικονομικά των επιχειρήσεων, τη μακροοικονομία και τα στατιστικά στοιχεία σε επίπεδο ισοδύναμο με το μέρος 1 του προγράμματος HD.

** Υποψήφιοι σε ανώτερο ρόλο που έχουν ξεκάθαρο δρόμο για να επιταχύνουν την καριέρα τους και την υποστήριξη του εργοδότη τους για την επίτευξη αυτών των στόχων.

** Υποψήφιοι που είναι σε θέση να επιδείξουν εμπειρία στη διαχείριση έργων, προϋπολογισμών, διαδικασιών ή ανθρώπων για μια συνεχή περίοδο.

*** Το Admissions Test πραγματοποιείται στο CBS σε συνδυασμό με την προσωπική συνέντευξη.

Διαδικασία εφαρμογής

Εφαρμόζουμε μια πολιτική κυλιόμενης εισδοχής και σας ενθαρρύνουμε να κάνετε αίτηση αμέσως μόλις λάβετε την απόφασή σας.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Εφαρμόζουμε μια πολιτική κυλιόμενης εισδοχής και σας ενθαρρύνουμε να κάνετε αίτηση αμέσως μόλις λάβετε την απόφασή σας. Οι προθεσμίες και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων περιγράφονται εδώ.

Για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας τον Μάιο του 2022:

 • Πρώτη προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Δεκεμβρίου 2021
 • Δεύτερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Φεβρουαρίου 2022
 • Τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 4 Απριλίου 2022

Για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2022:

 • Πρώτη προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Φεβρουαρίου 2022
 • Δεύτερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 3 Μαΐου 2022
 • Τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1 Αυγούστου 2022

Αμοιβές και Χρηματοδότηση

Μπορεί να είναι μια πρόκληση να έχετε τα οικονομικά στη θέση τους. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις αμοιβές, τη χρηματοδότηση και τα κεφάλαια.

Τέλη και Έξοδα

Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα Executive MBA είναι 425.000 DKK καταβλητέα σε έξι δόσεις για δύο οικονομικά έτη.

Όταν ακολουθείτε τη σταδιακή προσέγγιση που είναι γνωστή ως πιστοποιητικά CBS Executive, το κόστος είναι όπως περιγράφεται:

 • Πιστοποιητικό Στελέχους Γενικής Διοίκησης: 105.000 DKK
 • Πιστοποιητικό Executive in Business Analysis and Leadership: 135.000 DKK
 • Συγκέντρωση: 60.000 DKK
 • Διαχείριση Στρατηγικής Εκτέλεσης: 145.000 DKK
 • Σύνολο: 445.000 DKK

Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν όλα τα έξοδα που σχετίζονται με τις σπουδές σας εκτός από τη διαμονή στην Κοπεγχάγη, αεροπορικά εισιτήρια, ταξιδιωτική ασφάλιση και άλλα έξοδα ταξιδίου. Για πολίτες εκτός ΕΕ, υπάρχει φόρος μελέτης 15.400 DKK, που επιβάλλεται από τη δανική κυβέρνηση.

Σημειώστε ότι τα δίδακτρα υπόκεινται σε αλλαγές τόσο στην τιμή όσο και στον προγραμματισμό του προγράμματος.

Χορηγία Εταιρείας

Οι συμμετέχοντες στο Executive MBA τείνουν να χρηματοδοτούνται εν μέρει ή πλήρως μέσω των εργοδοτών τους. Δεν απαιτούμε επίσημη δήλωση υποστήριξης από τον εργοδότη σας, αλλά είναι σημαντικό να λάβετε την έγκριση του εργοδότη σας ιδιαίτερα όταν πρόκειται να αφιερώσετε χρόνο μακριά από την εργασία.

Το Executive MBA θα προσφέρει πολλά οφέλ

Εισαγωγές

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Διδακτέα ύλη

Κατάταξη

Δίδακτρα προγράμματος

Ευκαιρίες καριέρας

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα