Keystone logo
California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς.

Το California Institute of Advanced Management ( CIAM ) είναι ένα μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο αφιερωμένο στη δημιουργία ευκαιριών δια βίου μάθησης προσιτών, προκλητικών και σχετικών με ένα διαφορετικό φοιτητικό πληθυσμό. Στόχος του είναι να διευκολύνει την πρόσβαση στην εκπαίδευση και την ακαδημαϊκή αριστεία μέσω εξαιρετικής διαχείρισης των λειτουργιών και των πόρων του Πανεπιστημίου, των καινοτόμων συστημάτων παράδοσης και των φοιτητικών υπηρεσιών και των σχετικών προγραμμάτων που είναι προσανατολισμένα προς τους μαθητές, προσανατολίζονται στην επιτυχία και ανταποκρίνονται στην τεχνολογία.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-faulty-grads-2016.jpg" alt="CIAM" />

CIAM Προσωπικό, Τμήμα και Απόφοιτοι 2015

Ιδρύθηκε στις Φιλοσοφίες του Drucker.

Χρησιμοποιώντας τη σοφία του Peter F. Drucker για την πρακτική της διοίκησης, το CIAM εξοπλίζει τους ηγέτες και τους διευθυντές με τα εργαλεία και τους κλάδους να κάνουν κοινωνικά υπεύθυνες αποφάσεις, που έχουν νόημα σε ένα μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, ενσωματώνοντας τη βιωματική μάθηση σε απευθείας σύνδεση και σε τάξη. Πέντε αρχές διαχείρισης που έχουν νόημα για τον Peter Drucker ήταν:

  • Καθορισμός μετρήσεων απόδοσης
  • Κινητοποίηση και επικοινωνία
  • Θέτοντας στόχους
  • Οργανωτικός
  • Ανάπτυξη ανθρώπων

Η αποστολή μας:

Κτίζοντας από τη σοφία του Peter F. Drucker, παράγουμε ηγέτες που έχουν βαθιά γνώση των διοικητικών τους ευθυνών για την επίτευξη προσωπικής και κοινωνικής επιτυχίας. Αυτό το κάνουμε παρέχοντας βιωματική μάθηση τόσο στην παραδοσιακή τάξη όσο και στα εικονικά περιβάλλοντα.

Το όραμά μας:

CIAM παράγει ηγέτες που είναι υπεύθυνοι, προσανατολισμένοι παγκοσμίως και βυθισμένοι στην πράξη.

Τιμές μας:

CIAM και προωθεί έναν πολιτισμό που σέβεται την ηθική, την ακεραιότητα και την εκπλήρωση του καθήκοντος προς τους εκλογείς, τους υπαλλήλους και την κοινωνία μας. Αυτές οι αξίες απορρέουν άμεσα από τη σοφία του Peter Drucker.

Ένα μήνυμα από τον Πρόεδρο:

"Το California Institute of Advanced Management ( CIAM ) έχει ένα στόχο: να σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας μέλλον στο περιβάλλον της επιλογής σας. Για να το πετύχουμε αυτό έχουμε δημιουργήσει τα μαθήματα και το πρόγραμμά μας γύρω από το τι πρέπει να γνωρίζουν οι διαχειριστές και οι επιχειρηματίες για να επιτύχουμε το σημερινό προκλητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Τα κορυφαία στελέχη και οι μελλοντικοί εργοδότες σήμερα καταλαβαίνουν ότι οι σημερινοί βασικοί υπάλληλοι - που ο Peter F. Drucker, Ο πατέρας της σύγχρονης διαχείρισης, που ονομάζεται «εργαζόμενοι της γνώσης» - δεν μπορούν να διαχειριστούν. Επιπλέον, αυτός ο ηγετικός ρόλος μπορεί να επιτευχθεί μόνο από στελέχη που δεν έχουν μόνο MBA, αλλά έχουν και προοπτική αγκυροβολημένη στην εμπειρία και σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων. Αυτό που έχετε μάθει ήδη στη ζωή και στο κολέγιο, έχετε κερδίσει από την αλληλεπίδραση με άλλους στο παρελθόν, είναι οι πόρτες στην ευκαιρία. Το CIAM MBA σας δίνει τα κλειδιά για να ανοίξετε αυτές τις πόρτες, οικοδομώντας στο προσωπικό σας περιβάλλον.

- Jennie Ta, MBA, Πρόεδρος του CIAM

Ελάτε μαζί μας στο CIAM !

Είμαστε εκστασιασμένοι που σας ενδιαφέρει να πάρετε την εκπαίδευσή σας στο επόμενο επίπεδο. Η εκπληκτική ομάδα εισαγωγής μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να διερευνήσετε τις εμπειρίες που προσφέρει η MBA μας.

Ελάτε λοιπόν να πείτε γεια! Η φιλική μας Ομάδα Είσοδος είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με την απόφαση MBA σας και να σας δείξει την αξία της εμπειρίας CIAM .

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • El Monte

    California Institute of Advanced Management 9550 Flair Drive, Suite 201, El Monte CA 91731

Ερωτήσεις