Keystone logo
Chevron College

Chevron College

Chevron College

Εισαγωγή

Η Chevron Training είναι ο κορυφαίος πάροχος διαπιστευμένης εκπαίδευσης και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στους τομείς της Φροντίδας Υγείας και της Πρωτοχρονιάς και της Εκπαίδευσης. Ειδικευόμαστε στην παροχή διαδικτυακών μαθημάτων φροντίδας παιδιών και υγειονομικής περίθαλψης, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των μαθητών μας. Οι καθηγητές μας έχουν μεγάλη εμπειρία με προσόντα που κυμαίνονται από πτυχίο έως διδακτορικό επίπεδο Οι εκπαιδευόμενοι υποστηρίζονται περαιτέρω από μια πολύ έμπειρη ομάδα διοίκησης κατά τη διάρκεια της επιλεγμένης πορείας σπουδών και ειδικών εκπαιδευτικών συμβούλων κατά τη διαδικασία εγγραφής.

Ιδρύθηκε το 2005 για να ικανοποιήσει τις υποχρεωτικές απαιτήσεις εκπαίδευσης στον τομέα της ασφάλειας, η Chevron Training έχει διαφοροποιήσει την εστίασή της στον τομέα και έχει βελτιώσει τις μεθοδολογίες παράδοσής της για να γίνει ο κορυφαίος πάροχος αναγνωρισμένων διαδικτυακών προγραμμάτων κατάρτισης φροντίδας στην Ιρλανδία.

Η δέσμευση της εταιρείας για την παροχή της υψηλότερης ποιότητας εκπαίδευσης παιδικής μέριμνας αποδεικνύεται από την παράδοση πιστοποιημένων προγραμμάτων κατάρτισης QQI και τη συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο του East London για την παροχή προγραμμάτων φροντίδας παιδιών σε Τακτικά, Τιμητικά και Μεταπτυχιακά.

Σε συνδυασμό με το Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ, η Chevron έχει επίσης επεκτείνει την παράδοση προγραμμάτων κατάρτισης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για να συμπεριλάβει πτυχίο BSc στην υγεία και την κοινωνική περίθαλψη.

160097_pexels-photo-842554.jpeg

Σε όλη την εκτεταμένη γκάμα διαδικτυακών προγραμμάτων παιδικής μέριμνας και υγειονομικής περίθαλψης, οι εκπαιδευόμενοι υποστηρίζονται από ειδικούς εκπαιδευτές, οι οποίοι αξιοποιούν την εκτεταμένη επαγγελματική τους εμπειρία όταν βοηθούν τους μαθητές μέσω email, τηλεφώνου και διαδραστικών διαδικτυακών σεμιναρίων και φόρουμ συζήτησης.

Επιπλέον, η εκπαίδευση Chevron συνεχίζει να προσφέρει προγράμματα αξιολόγησης ενεργειακής αξιολόγησης (BER Energy Rating) και προγράμματα Micro Solar Photovoltaic στο Δουβλίνο και το Κορκ. Αυτά τα πρακτικά προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων παρέχονται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας στον ενεργειακό τομέα.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Chevron έχουν σχεδιαστεί και παραδοθεί σύμφωνα με τις αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας που διασφαλίζουν ότι οι εκπαιδευόμενοι επωφελούνται από τις μεθοδολογίες κατάρτισης βέλτιστων πρακτικών σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που συμβάλλει στον ατομικό τρόπο ζωής τους.

Το Chevron Training αναφέρεται από κρατικούς φορείς και γνωστούς στη βιομηχανία οργανισμούς ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης. Κυρίως, η Chevron Training έχει παραδώσει διαπιστευμένα προγράμματα στους ακόλουθους οργανισμούς:

 • Συμβούλιο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δουβλίνου και Dun Laoghaire (DDLETB)
 • Συμβούλιο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Limerick Clare (LCETB)
 • Συμβούλιο εκπαίδευσης και κατάρτισης Waterford Wexford (WWETB)
 • Τοπικό δίκτυο υπηρεσιών απασχόλησης
 • Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας
 • Συμβούλιο Νομού Δουβλίνου
 • Greentech Skillnet

Αρχή Βιώσιμης Ενέργειας της Ιρλανδίας (SEAI)

Γιατί να επιλέξετε το Chevron Training

 • Μαθήματα παιδικής φροντίδας και υγειονομικής περίθαλψης με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην Ιρλανδία
 • Μελετήστε με τρόπο που σας ταιριάζει
 • Χωρίς κρυφό κόστος - 100% διαφάνεια στα δίδακτρα
 • Ευέλικτα προγράμματα δόσεων εύκολης αμοιβής διαθέσιμα σε όλους τους μαθητές
 • Υπηρεσία ταχείας εξυπηρέτησης και ασφάλισης τοποθέτησης εργασίας που περιλαμβάνεται στα έξοδα μαθημάτων
 • Προμηθευτής που προτιμά τη βιομηχανία
 • Πλήρης υποστήριξη από τους εξειδικευμένους καθηγητές πλήρους απασχόλησης
 • Απαράμιλλη υποστήριξη μαθητών
 • Διατίθενται μεμονωμένες ενότητες
 • Ξεκινήστε μόλις εγγραφείτε

Αποστολή

Η Chevron Training and Development Ltd δεσμεύεται για την αριστεία στην εκπαίδευση και επιδιώκει να διασφαλίσει ότι όλοι οι μαθητές μας θα λάβουν την κατάλληλη υποστήριξη υψηλής ποιότητας. Η Chevron έχει δεσμευτεί να εντοπίζει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας και να παρακολουθεί και να βελτιώνει συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες για να προσφέρει ποιότητα στην περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση.

Ποιότητα υπηρεσιών

Η ποιότητα των υπηρεσιών καθορίζεται από πέντε βασικές αρχές. Κατά σειρά σπουδαιότητας, είναι:

 • Αξιοπιστία: Για την συνεπή εκτέλεση της υπηρεσίας που μας υποσχέθηκε.
 • Ανταπόκριση: Προθυμία να βοηθήσουν τους μαθητές με άμεση εξυπηρέτηση.
 • Διασφάλιση: Γνώση προσωπικού και εμπιστοσύνη που μεταφέρουν.
 • Ενσυναίσθηση: Ατομική, ευαίσθητη στάση απέναντι στους μαθητές.
 • Tangibles: Επαγγελματική εμφάνιση προσωπικού, υλικών και εγκαταστάσεων.

Οι αρχές θα επιτευχθούν με την ποιότητα του προσωπικού μας και τη συνεπή εφαρμογή των εσωτερικών μας επιχειρηματικών διαδικασιών και θα κατευθύνονται προς τον στόχο να διασφαλιστεί ότι όλοι οι μαθητές αποκτούν ένα επίπεδο γνώσεων, δεξιοτήτων ή ικανοτήτων. Για να υποστηρίξουμε τη δήλωση αποστολής μας, έχουμε αναπτύξει αυτόν τον χάρτη μαθητών που περιγράφει λεπτομερώς το επίπεδο της υπηρεσίας που μπορείτε να περιμένετε από εμάς:

 • Σαφείς και σχετικές πληροφορίες για όλα τα προγράμματα.
 • Η προώθηση της ισότητας για όλους τους μαθητές και η αναγνώριση της κατάδυσης όλων των ομάδων μαθητών.
 • Όλη η εκπαίδευση διεξάγεται από έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτές που παρέχουν υποστήριξη σε όλους τους μαθητές.
 • Όλη η αξιολόγηση είναι δίκαιη και συνεπής.
 • Όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να δώσουν σχόλια για τα μαθήματά μας
 • Όλα τα ερωτήματα και τα παράπονα των μαθητών αντιμετωπίζονται με επαγγελματικό και έγκαιρο τρόπο
 • Ο χειρισμός όλων των προσωπικών πληροφοριών του μαθητή γίνεται σύμφωνα με τον Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων
 • Λειτουργία μιας πολιτικής ασφάλειας σύμφωνα με τους νόμους για την ασφάλεια, την υγεία και την ευημερία στην εργασία 1989 και 2005

157186_pexels-photo-4861373.jpeg
cottonbro / pexels

Διαπίστευση - Φορείς ανάθεσης

Η Chevron Training & Recruitment παρέχει τις υπηρεσίες απασχόλησής της σε συνδυασμό με τα ακόλουθα εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς ανάθεσης για να διασφαλίσουν ότι οι μαθητές μας θα λάβουν πολύ αναγνωρισμένα και πολύτιμα προσόντα για να βοηθήσουν στην περαιτέρω καριέρα τους.

Διαπίστευση QQI

Η αποστολή της QQI είναι να κάνει εξασφαλισμένη ποιότητα βραβεία, σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα στο πλαίσιο του εθνικού πλαισίου, τη δημιουργία ευκαιριών για όλους τους μαθητές στην περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση για τα επιτεύγματά τους αναγνωρίζεται, και παρέχοντας πρόσβαση σε συστηματική εξέλιξη Pathways .

Η Chevron Training & Recruitment Ltd έγινε διαπιστευμένη QQI το 2007. Τα βραβεία QQI τοποθετούνται στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων. Αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνει βραβεία περαιτέρω και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κατάρτισης. Αυτό θα επεκτείνει σημαντικά τις ευκαιρίες πρόσβασης, μεταφοράς και εξέλιξης για όλους τους μαθητές. Υπάρχουν 10 επίπεδα στο εθνικό πλαίσιο, 1 είναι το χαμηλότερο και 10 είναι το υψηλότερο. Το QQI προσφέρει προγράμματα στα επίπεδα 1 έως 6.

Το QQI προσφέρει βραβεία Major και Minor. Τα μεγάλα βραβεία αποτελούνται από έναν αριθμό συγκεκριμένων (8 ή περισσότερων) δευτερευόντων βραβείων κοινώς γνωστών ως συστατικών πιστοποιητικών ή ενοτήτων.

Κάθε ενότητα μπορεί να ληφθεί χωριστά ή ως μέρος ενός συνολικού προγράμματος που περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες ενότητες για ένα μεγάλο βραβείο. Οι μαθητές λαμβάνουν ένα πιστοποιητικό συστατικών για κάθε ενότητα που ολοκληρώνουν με επιτυχία. Όταν ένας εκπαιδευόμενος ολοκληρώσει επιτυχώς τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συστατικών για ένα μεγάλο βραβείο, αυτομάτως πληροί τις προϋποθέσεις για το συνολικό πιστοποιητικό.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Τοποθεσίες

 • Wexford

  Anne Street, Y35 WKF7, Wexford

  Ερωτήσεις