Keystone logo
Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Εισαγωγή

Γενικές Πληροφορίες για τη Σχολή

Bucharest Business School ιδρύθηκε το 2014 ως το μεταπτυχιακών επιχειρηματική σχολή του Βουκουρεστίου Ακαδημία ecnomic Σπουδών και έχει δύο μεγάλα προγράμματα MBA: Ρουμανικά καναδικό MBA και Ρουμανικά-Γαλλικά MBA (Πρώην INDE). BBS είναι υπεύθυνη για την Executive έργα Εκπαίδευση, Μίνι MBAs και Προγράμματα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας του Χ.Α. Βουκουρέστι. Με περισσότερα από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σχολή μας είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά της Ρουμανίας MBA με 4000 + πτυχιούχων σε μεγάλες εταιρείες. Για έκτακτες διεθνείς impactc και τη συμμετοχή του της Bucharest Business School τιμήθηκε με το βραβείο "3 Palmes" με EDuniversal το 2014. Σχολή μας έχει μια μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία με uOttawa (Telfer Σχολής της διαχείρισης) και CNAM στο Παρίσι.

Ρουμάνοι εκπαιδευτικοί έχουν εκπαιδευτεί σε αυτά τα έγκριτα πανεπιστήμια του εξωτερικού και συνεχώς τη βελτίωση των μεθόδων διδασκαλίας τους φοιτητές που προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες για τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα.

Όπως και τα δύο προγράμματα MBA μας, της Ρουμανίας-Καναδά και της Ρουμανίας-Γαλλικά (πρώην INDE) αναπτύχθηκαν με τη βοήθεια των διεθνών εταίρων μας, που διαρκώς ανανεώνονται ώστε να τηρούν τα πρότυπα και την εξειδίκευση των καναδικών και γαλλικά προγράμματα.

Η διεθνών προγραμμάτων σπουδών, αυστηρή επιλογή καθηγητής και αξιολόγησης, η πρόσφατη βιογραφία και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας είναι τα βασικά στοιχεία της διπλής προγράμματα πτυχίο μας.

Rankings & Βραβεία

Ακόμα κι αν Bucharest Business School ιδρύθηκε το 2014 ως μεταπτυχιακό Σχολή του Βουκουρεστίου Πανεπιστήμιο Οικονομικών Σπουδών 2 προγράμματα MBA του έχουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και πάνω από 5.000 αποφοίτους.

Το πρόγραμμα της Ρουμανίας-καναδικό MBA προσφέρει μια διπλή μορφή δίπλωμα ΧΑ Βουκουρέστι και uOttawa (Telfer School of Management). Αυτό το πρόγραμμα είναι ταυτόσημη με την καναδική ένα και κάθε χρόνο, η διδακτέα ύλη είναι ενημερωμένο για να καλύψει τα πιο ενδιαφέροντα θέματα για το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα της Ρουμανίας-Γαλλικά MBA αναπτύσσεται με CNAM στο Παρίσι και επίσης προσφέρει ένα διπλό πτυχίο από ΧΑ και του Γάλλου εταίρου. Αυτό το πρόγραμμα έχει την κλασική - στη δράση - μορφή μελέτης και μια νεοεισαχθείσα υβριδικό MBA επικεντρώνεται γύρω από μια σύγχρονη πλατφόρμα e-learning.

Οι συνεργάτες μας είναι AMBA (Association of MBAs) διαπιστευμένο για τα προγράμματα MBA και προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών για τη Βόρεια Αμερική και στη Δυτική Ευρώπη προσεγγίσεις. Το 2014 Bucharest Business School που έλαβε η 3 Palmes βραβείου αριστείας από edUniversal ως αναγνώριση για τη διεθνή δραστηριότητά της, τη φροντίδα για τις ανάγκες των μαθητών μας και μοντέρνα προγράμματα σπουδών. Bucharest Business School είναι μέλος της CEEMAN (Ανάπτυξης Διαχείρισης Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη) και, τα τελευταία χρόνια, τα προγράμματα της γκανιότα όπως Κορυφαία MBA προγράμματα που είναι διαθέσιμα στη Ρουμανία. Και τα δύο προγράμματα είναι διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Ρουμανίας και το δίπλωμα που εκδίδεται από το Βουκουρέστι Πανεπιστήμιο Οικονομικών Σπουδών είναι αποδεκτή σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και περισσότερο.

Campus & Εγκαταστάσεις

Το Βουκουρέστι Business School φιλοξενείται σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο ιστορικό κτήριο στο κέντρο της πόλης του Βουκουρεστίου με μια κατάσταση του συστήματος τέχνης αντισεισμικής προστασίας.

Η ρουμανική-καναδικό πρόγραμμα MBA εχόντων 2 κατάσταση της τέχνης αποκλειστική αίθουσες διδασκαλίας, ένα αποκλειστικό εργαστήριο πληροφορικής και 4 αίθουσες μελέτης παρέχοντας στους φοιτητές όλες τις προϋποθέσεις για μια εξαιρετική εμπειρία μάθησης. Τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί με την τεχνογνωσία των καναδικών εταίρων και εξυπνάδα ιδρυτικό από CIDA (Καναδική Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης).

Η ρουμανική-γαλλικό πρόγραμμα MBA διαθέτει 2 αίθουσες διδασκαλίας, ένα εργαστήριο πληροφορικής και δύο ξεχωριστά δωμάτια / μελέτη πλήρης, με την ΤΠ και την υποστήριξη πολυμέσων.

Όλοι οι φοιτητές MBA έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη BBS με πάνω από 20.000 τίτλους στα αγγλικά και τα γαλλικά καλύπτοντας όλα τα μαθήματα. BBS ενημερώνει την συλλογή βιβλίων κάθε χρόνο με βάση την εισήγηση των Ρουμάνων και ξένων καθηγητών θητεία.

εταιρική Συνεργάτες

Με περισσότερα από 5.000 πτυχιούχων σε μεγάλες ρουμανικές και πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην τοπική αγορά ως πρεσβευτές του προγράμματος Bucharest Business School έχει μια μεγάλη φήμη από 20 χρόνια εμπειρίας.

Η παρουσία των μελών Αποφοίτων σε αυτές τις εταιρείες δεν δίνει μόνο το BBS ένα ισχυρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού στην πρόσληψη μέλλον φοιτητές bu διευκολύνει επίσης τη συνεργασία σε προγράμματα πρακτικής των φοιτητών, βρίσκοντας τις θέσεις πρακτικής άσκησης και να διοργανώνει μίνι εκθέσεις για την απασχόληση.

Όντας μεταξύ των πρώτων προγραμμάτων MBA διαθέσιμες στη Ρουμανία στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν η νέα τοπική κατηγορία των επιχειρήσεων ορίστηκε σε συνδυασμό με την σταθερότητα των προγραμμάτων κατά τη διάρκεια των ετών ήταν οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους μεγάλες σχέσεις χτίσει με εταιρείες, μη κυβερνητικές οργανώσεις, τους κρατικούς θεσμούς, την επαγγελματική οργανισμοί και εκπρόσωποι από τη διπλωματία.

Τοποθεσίες

  • Bucharest

    2-2A Calea Grivitei 010731, 1st District , , Bucharest

    Ερωτήσεις