Keystone logo
BPP University

BPP University

BPP University

Εισαγωγή

Τον Σεπτέμβριο του 2007, BPP University έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη δημόσια εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο που απέκτησε εξουσίες απονομής πτυχίων.

Αυτή η διαδικασία περιλάμβανε την υποβολή λεπτομερούς αίτησης στον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας (QAA) για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος ενεργούσε για λογαριασμό του Γραφείου για Φοιτητές. Η μοναδική προσέγγιση του BPP University είναι η εκπαίδευση που είναι ακαδημαϊκά αυστηρή αλλά και βασισμένη σε πρακτική εφαρμογή που είναι εξαιρετικά σχετική με τους φοιτητές, τους ενδιαφερόμενους φορείς και τη βιομηχανία μας.

Το 2020, BPP University χορηγήθηκαν εξουσίες απονομής πτυχίων αόριστης διάρκειας διδασκαλίας (TDAP) στο πλαίσιο του νέου κανονιστικού πλαισίου του Office for Students (OfS). Το βραβείο αορίστου χρόνου TDAP, το οποίο τέθηκε σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου 2020, αναγνωρίζει την ακαδημαϊκή ακεραιότητα του Πανεπιστημίου ως ένα ώριμο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με αυστηρά πρότυπα και ακαδημαϊκή διακυβέρνηση.

Έχει περίπου 15.000 φοιτητές, που σπουδάζουν σε 13 κέντρα, σε οκτώ τοποθεσίες σε όλη την Αγγλία και διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο. Το 70% είναι πλήρους απασχόλησης, πάνω από το 84% είναι σε μεταπτυχιακά προγράμματα.

BPP University

Έχουμε τέσσερις σχολές με επίκεντρο τη Νομική, τις Επιχειρήσεις και την Τεχνολογία, τη Νοσηλευτική και την Υγεία.

Νομική Σχολή BPP University

Μία από τις κορυφαίες Νομικές Σχολές του Ηνωμένου Βασιλείου, με εμπειρία άνω των 25 ετών στην παροχή επαγγελματικών νομικών προσόντων. Μας εμπιστεύονται πολλά από τα δικηγορικά γραφεία με τη μεγαλύτερη επιρροή και εκπαιδεύουμε επίδοξους δικηγόρους από περισσότερους από 150 οργανισμούς.

Στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στη νομική κατάρτιση, κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω. Χτίζουμε και διαμορφώνουμε νομικές σταδιοδρομίες για το μέλλον.

Καθώς η πορεία προς το να γίνουμε δικηγόρος αλλάζει, πρωτοστατούμε στον σχεδιασμό μιας πρωτοποριακής προσέγγισης για το SQE που οι πελάτες μας λένε ότι μας ξεχωρίζει ήδη από τους ανταγωνιστές μας.

Εστιάζοντας στην απασχολησιμότητα και αναπτύσσοντας δεξιότητες ως δικηγόροι, δίνουμε στους φοιτητές το πλεονέκτημα να εξασφαλίσουν συμβάσεις κατάρτισης και μαθητείας. Τα στατιστικά μας για την απασχολησιμότητα είναι απόδειξη αυτού.

Η Νομική Σχολή του BPP University εδρεύει σε δύο κέντρα στο Λονδίνο (στην καρδιά του «νόμιμου» Λονδίνου στο Holborn και στο Southbank στο Waterloo) και σε κέντρα στο Μπέρμιγχαμ, το Μπρίστολ, το Κέιμπριτζ, το Λιντς και το Μάντσεστερ.

BPP University Business School

BPP University Business School παρέχει τριτοβάθμια εκπαίδευση σε επίδοξους λογιστές, τραπεζίτες και διευθυντές.

Τα προγράμματά μας είναι προσαρμοσμένα για τις ανάγκες του σημερινού επιχειρηματικού κλίματος, διδάσκονται από ειδικούς του κλάδου που παρέχουν προγράμματα σε διάφορα επίπεδα και η Σχολή συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων των ACCA, ICAEW, CMI, CFA, CIPD και Chartered Banker για να εξασφαλίσει ότι όλα τα προγράμματά μας συνδέονται άμεσα με τα επιθυμητά επαγγελματικά προσόντα.

BPP University School of Technology

Αναγνωρίζοντας τον αντίκτυπο της τεχνολογίας στους πελάτες-εταίρους μας, δημιουργήσαμε μια ειδική Σχολή Τεχνολογίας για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας με τον «ψηφιακό μετασχηματισμό» τους.

Συγκεντρώνουμε την τεχνογνωσία μας στην τεχνολογία, την ανάλυση και τη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση για να παρέχουμε εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας.

Προσφέρουμε προσόντα δεδομένων και τεχνολογίας σε κάθε επίπεδο, που κυμαίνονται από μονοήμερα σύντομα μαθήματα έως μαθητεία με δυνατότητα εισφοράς και μαθητεία πτυχίων, μέχρι τίτλους σπουδών Master.

Νοσηλευτική Σχολή BPP University

Από το 2018, η Σχολή Νοσηλευτικής έχει δεσμευτεί να παρέχει πρακτική εκπαίδευση νοσηλευτικής και υγειονομικής περίθαλψης, επιτυγχάνοντας παράλληλα τη σωστή ισορροπία μεταξύ ακαδημαϊκής θεωρίας και πρακτικής μάθησης. Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να γίνετε νοσοκόμα είναι να το ζήσετε, γι' αυτό τα μαθήματά μας θα υποστηρίξουν την επαγγελματική και ακαδημαϊκή σας εξέλιξη.

Σε συνεργασία με βασικούς εταίρους στο NHS και στον ιδιωτικό τομέα υγειονομικής περίθαλψης, BPP University School of Nursing στοχεύει να παράγει επαγγελματίες υγείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις συναισθηματικές απαιτήσεις βασικών ομάδων ασθενών - σε τομείς όπως η Ψυχική Υγεία, η Μαθησιακή Δυσκολία και τα Παιδιά και Νέοι Ανθρωποι. Το λαμπρό προσωπικό είναι η ψυχή του επαγγέλματος της υγείας και βοηθάμε στη δημιουργία τους.

Το BPP University School of Nursing λειτουργεί από τα κέντρα μας στο London Waterloo και στο Leeds και από τις ακόλουθες τοποθεσίες του NHS Trust:

 • Rotherham Doncaster και South Humber NHS Foundation Trust
 • Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Southampton NHS Foundation Trust
 • Hampshire Hospitals NHS Foundation Trust (Νοσοκομείο Basingstoke and North Hampshire Hospital και Royal Hampshire County Hospital)
 • Kettering General Hospital NHS Foundation Trust

BPP University School of Health

Η Σχολή Υγείας του BPP University παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της υγείας. Με έδρα το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ, το BPP University School of Health παρέχει τριτοβάθμια εκπαίδευση που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με ειδικούς στον τομέα. Αυτό εξασφαλίζει επιλογές συνάφειας και απασχολησιμότητας για τους φοιτητές σε αυτήν την ενότητα.

Η μεθοδολογία εκμάθησης 5 βημάτων

Στο BPP, όλα τα προγράμματά μας χρησιμοποιούν το καινοτόμο εκπαιδευτικό μας πλαίσιο, που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αξιολόγηση και την επιτυχία σταδιοδρομίας. Προοδεύει τους μαθητές μέσω των σπουδών τους σε πέντε συνεπή βήματα:

1. Προετοιμαστείτε

Αυτό είναι το στάδιο όπου οι εκπαιδευόμενοι οικοδομούν τη γνώση για να υποστηρίξουν το πρόγραμμά τους, λαμβάνοντας τακτικά σχόλια για την πρόοδό τους. Παρακολουθούν διαλέξεις και σεμινάρια, που παραδίδονται πρόσωπο με πρόσωπο ή μέσω Online Classroom Live για απομακρυσμένες, ζωντανές συνεδρίες διδασκαλίας.

Για ορισμένα μαθήματα, χρησιμοποιήσαμε τις ειδικές γνώσεις των τομέων μας για να δημιουργήσουμε μεθοδολογίες μάθησης εστιασμένες στην επιτυχία σταδιοδρομίας και στις εξετάσεις.

2. Εφαρμόστε

Οι εκπαιδευόμενοι εφαρμόζουν πλέον τη γνώση που έχουν αναπτύξει σε εργασίες του πραγματικού κόσμου. Αναπαράγουμε διαδικασίες και συστήματα που χρησιμοποιούνται στην πράξη και αξιολογήσεις για την παροχή της διδασκαλίας μας, συμπεριλαμβανομένων:

 • Το Virtual Practice Environment (VPE), μια προσαρμοσμένη πλατφόρμα που προσομοιώνει ρεαλιστικά σενάρια σε δικηγορικά γραφεία και επιμελητήρια δικηγόρων, επιτρέπει στους φοιτητές νομικής να εφαρμόσουν πρακτικά τις νέες τους γνώσεις.
 • Παρέχουμε πλατφόρμες πρακτικής εξετάσεων που προσομοιώνουν εξετάσεις και αξιολογήσεις για να δώσουμε στους μαθητές μας μια απίστευτα ρεαλιστική ευκαιρία να εξασκηθούν πριν από την πραγματική τους εξέταση
 • Τα προγράμματα μαθητείας χτίζονται γύρω από πρακτικές αποστολές, εργασίες και ασκήσεις για τη δημιουργία συμφραζομένων της μάθησης
 • Οι φοιτητές Νοσηλευτικής και Υγείας ολοκληρώνουν κλινικές ασκήσεις και τοποθετήσεις
 • Οι σπουδαστές δεδομένων και τεχνολογίας εργάζονται μέσω του προγράμματός τους χρησιμοποιώντας προσομοιώσεις επιχειρήσεων – παραδείγματα επιχειρηματικού πραγματικού κόσμου και μελέτες περιπτώσεων για να εξασκήσουν τις δεξιότητες δημιουργίας επιχειρήσεων και χρησιμοποιώντας βιομηχανικά πρότυπα λογισμικού για να εφαρμόσουν τη μάθησή τους.

3. Συνεργαστείτε

Αυτό βοηθά τον εκπαιδευόμενο να διαμορφώσει και να βελτιώσει την κατανόησή του μέσω συζήτησης, δοκιμής και διεκπεραίωσης πιο προηγμένων πρακτικών και ρεαλιστικών εργασιών. Αυτό βοηθά επίσης στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων ομαδικής εργασίας.

Οι εκπαιδευόμενοι καθοδηγούνται σε αυτό το στάδιο με εκτεταμένη υποστήριξη από Προπονητές, Συμβούλους Προγράμματος και ομάδες υποστήριξης που παρέχουν παρεμβάσεις για να βοηθήσουν τους μαθητές την κατάλληλη στιγμή, με το σωστό επίπεδο υποστήριξης. Παραμένουν συνδεδεμένοι μεταξύ τους στην εικονική μας πανεπιστημιούπολη, την κοινότητα BPP. Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο για να λάβετε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ακούσετε προσκεκλημένους ομιλητές, να μοιραστείτε ενδιαφέροντα και πολλά άλλα.

4. Εδραίωση

Αυτό το στάδιο διασφαλίζει ότι οι εκπαιδευόμενοι ενσωματώνουν τις γνώσεις τους έτσι ώστε να μπορούν να αποθηκευτούν στη μακροπρόθεσμη μνήμη τους. Παρέχει επίσης πολλές ευκαιρίες για εξάσκηση στην ανάκτηση και εφαρμογή αυτής της γνώσης ολοκληρώνοντας εργασίες αναθεώρησης και δοκιμές.

Η εκτεταμένη εμπειρία μας στην παροχή διαδικτυακής εκπαίδευσης σημαίνει ότι έχουμε μια πληθώρα γνώσεων και κατανόησης σχετικά με την απόδοση των μαθητών μας και τους δείκτες που μπορούμε να μετρήσουμε για να προβλέψουμε την πιθανότητα επιτυχίας.

Εντοπίζοντας αυτές τις συμπεριφορές, οι εκπαιδευτές και η ομάδα υποστήριξης μπορούν να επέμβουν όταν χρειάζεται και να παρέχουν στοχευμένη και σχετική υποστήριξη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένα ποσοστά ολοκλήρωσης και επιτυχίας για τους μαθητές μας και ανατροφοδοτεί τον τρόπο με τον οποίο παραδίδουμε τα μαθήματά μας χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία Momentum.

5. Αξιολόγηση

Οι μαθητές θα περνούν συνεχώς από αυτά τα διαφορετικά στάδια μέχρι να προετοιμαστούν βέλτιστα για τις αξιολογήσεις τους.

Εκτός από τις προσωπικές αξιολογήσεις, προσφέρουμε επίσης μια σειρά από επιλογές Ψηφιακής Αξιολόγησης.

Στατιστικά Αποφοίτων

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
 • BPP, Aldine Place, 142-144 Uxbridge Road, W12 8AW, London

 • Fitzwilliam House 2 St Mary Axe, EC3A 8BF, London

 • London Holborn 68-70 Red Lion Street, WC1R 4NY, London

 • BPP Professional Education 4th Floor 3 London Wall Buildings, EC2M 5PD, London

 • BPP University 137 Stamford Street, SE1 9NN, London

 • BPP University 32-34 Colmore Circus, B4 6BN, Birmingham

 • BPP UniversityRDaSH Almond Tree Court Tickhill Road, DN4 8QN, Doncaster

 • BPP University Whitehall 2 Whitehall Quay, LS1 4HR, Leeds

 • BPP University St James Building 79 Oxford Street, M1 6FQ, Manchester

 • BPP University Queen Square Grove Avenue, BS1 4QY, Bristol

 • BPP University Third Floor Lion House Lion Yard, CB2 3NA, Cambridge

 • London, Ηνωμένο Βασίλειο

Ερωτήσεις