Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Το Bay Atlantic University ιδρύθηκε το 2013 ως ιδιωτικό αλλά όχι κερδοσκοπικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το οποίο αποσκοπεί στην παροχή μιας μοναδικής και ανεκτίμητης ευκαιρίας για την εκπαίδευση των παγκόσμιων πολιτών που διαθέτουν τα απαραίτητα εργαλεία για να ανταποκριθούν στο παγκόσμιο όραμά μας.

Το πανεπιστήμιο του Bay Atlantic είναι ένα εξαιρετικά σεβαστό όργανο που υποστηρίζεται από 46 χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας με ειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές στο διεθνή αρένα της εκπαίδευσης. Προσφέρουμε μια ακαδημαϊκά εστιασμένη, προκλητική και ενθαρρυντική εμπειρία μάθησης. Βρίσκεται στην πολιτική και ιστορική καρδιά του έθνους, σας εγγυάται να απολαύσετε την αληθινή αμερικανική εμπειρία.

Πανεπιστημιούπολη BAU

Το Bay Atlantic University βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, περιτριγυρισμένο από επιχειρήσεις, εστιατόρια και εμπορικά κέντρα. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους σπουδαστές που θέλουν να μάθουν για τις ενδείξεις του πολιτιστικού και πολιτικού ιστού των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια ασφαλή και φιλική κοινότητα.

Όντας μια πολυπολιτισμική πόλη, υπάρχουν διάφορα αξιοθέατα για όλους. Η πλειοψηφία των εκδηλώσεων είναι δωρεάν, οπότε μπορεί κανείς να απολαύσει τα μουσεία, τα πάρκα, τους ζωολογικούς κήπους και τα μνημεία. Η μεταφορά είναι εύκολη γύρω από την πόλη καθώς το μετρό και τα λεωφορεία τρέχουν μέχρι τις 3 το πρωί.

Ο καιρός είναι ζεστός και υγρός το καλοκαίρι, ευχάριστο την άνοιξη και το φθινόπωρο, και ήπια με εποχιακές χιονοπτώσεις το χειμώνα.

Το Bay Atlantic University Washington, DC βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από πολλά σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα της DC. Ο Λευκός Οίκος βρίσκεται δίπλα στο κτίριο μας. Το National Mall, όπου η πλειοψηφία των μουσείων της πόλης είναι, απέχει μόλις δέκα λεπτά. Οτιδήποτε δεν είναι κοντά μπορεί εύκολα να προσεγγιστεί με τη δημόσια συγκοινωνία.

Η αποστολή μας

Το Bay Atlantic University στοχεύει στην παροχή μιας μοναδικής και ανεκτίμητης ευκαιρίας για την εκπαίδευση των παγκόσμιων πολιτών που διαθέτουν τα απαραίτητα εργαλεία για να ανταποκριθούν στο παγκόσμιο όραμά μας. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αποστολής μας να δίνουμε έμφαση στη δημιουργικότητα και την προσοχή σε όλες τις προσπάθειες των μαθητών μας και να τους αποφοιτούμε ως ιδιαίτερα επιθυμητά και καθολικά απασχολημένα άτομα.

"Η αποστολή του Bay Atlantic University είναι να παρέχει ποιοτική αμερικανική εκπαίδευση παγκοσμίως μέσω μιας ποικιλίας προγραμμάτων που βασίζονται στην αγορά, τα οποία θα τονώσουν την πνευματική περιέργεια, την κριτική σκέψη και τη δημιουργικότητα που χρειάζονται επειγόντως στην παγκόσμια κοινότητα".

Στόχοι: Για την εκπλήρωση της αποστολής του, το πανεπιστήμιο καθόρισε τους ακόλουθους στρατηγικούς στόχους.

 1. Προσφέρετε μια ποικιλία προγραμμάτων πτυχίου και διπλωμάτων σε αναδυόμενους τομείς και τομείς υψηλής ζήτησης
 2. Να παρέχει εκπαίδευση που εξισορροπεί τα τεχνικά, επαγγελματικά και κριτικά στοιχεία σκέψης σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας διαφορετικής κοινότητας μαθητευόμενων

Στόχοι: Σε μια προσπάθεια επίτευξης των στρατηγικών στόχων του, το πανεπιστήμιο καθόρισε τους ακόλουθους στόχους.

 • Για να εξασφαλιστεί μια ποιοτική εμπειρία μάθησης με την πρόσληψη ειδικευμένων μελών ΔΕΠ που έχουν δεσμευτεί για άριστη διδασκαλία
 • Για τη διασφάλιση σχετικών προγραμμάτων σπουδών με τη συμβολή του διοικητικού συμβουλίου, των συμβουλευτικών συμβουλίων της βιομηχανίας, των ακαδημαϊκών εταίρων και των πτυχιούχων
 • Να εξασφαλιστεί ότι το πανεπιστήμιο διαθέτει επαρκείς φυσικούς και οικονομικούς πόρους για να παρέχει συνεχώς ποιοτική εκπαίδευση

Το όραμά μας

Είμαστε φοιτητής-προσανατολισμένος θεσμός με ένα παγκόσμιο όραμα. Η φιλοσοφία μας είναι να προετοιμάσουμε τους σπουδαστές με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της μελλοντικής παγκόσμιας κοινότητας, χρησιμοποιώντας σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες και μεθόδους διδασκαλίας για τη δημιουργία προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στην αγορά. Η μακροπρόθεσμη επιτυχία του πανεπιστημίου, καθώς και η καθιέρωση φήμης για την ποιοτική διδασκαλία, θα εξαρτηθεί από την ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών και τη μέτρηση των αποτελεσμάτων. Η ικανότητα του πανεπιστημίου να προσελκύει και να διατηρεί φοιτητές, η ικανότητα των σπουδαστών να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων και του κλάδου και το επίπεδο ικανοποίησης των αποφοίτων και των εργοδοτών είναι τα κρίσιμα μέτρα για την επιτυχία.

Βασικές αξίες

Το Bay Atlantic University φιλοδοξεί να προσφέρει εκπαίδευση και υποτροφία υψηλής ποιότητας - για να προωθήσει τα σύνορα της γνώσης και να προετοιμάσει τα άτομα για τη ζωή, την εργασία και την ηγεσία. Κάποιοι από εμάς συμβάλλουμε άμεσα με τη διδασκαλία, τη μάθηση και την έρευνα, με άλλους, υποστηρίζοντας και επιτρέποντας αυτές τις βασικές δραστηριότητες με ουσιαστικούς τρόπους. Όποιοι και αν είναι οι μεμονωμένοι ρόλοι μας και οπουδήποτε εργαζόμαστε στο Πανεπιστήμιο Bat Atlantic, το χρωστάμε ο ένας στον άλλο για να υποστηρίξουμε ορισμένες βασικές αξίες της κοινότητας. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Σεβασμός των δικαιωμάτων, των διαφορών και της αξιοπρέπειας των άλλων
 • Ειλικρίνεια και ακεραιότητα σε όλες τις συναλλαγές
 • Ευσυνείδητη επιδίωξη της αριστείας στο έργο κάποιου
 • Λογοδοσία για ενέργειες και συμπεριφορές στο χώρο εργασίας

Όσο περισσότερο αγκαλιάζουμε αυτές τις αξίες στην καθημερινότητά μας, τόσο περισσότερο δημιουργούμε και διατηρούμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, συνεργασίας, ζωντανής έρευνας και αμοιβαίας κατανόησης - και προωθούμε τη δέσμευση για την εκπαίδευση και τη λογοτεχνία, την οποία όλοι μας μοιραζόμαστε.

Επιπλέον, στο Bay Atlantic University πιστεύουμε ότι η μάθηση δεν περιορίζεται στην επίσημη διδασκαλία στις παραδοσιακές αίθουσες διδασκαλίας. Το Πανεπιστήμιο εφαρμόζει διάφορες μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και τηλεπικοινωνιών για την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως, ειδικά για όσους δεν είναι προσφιλημένοι ή παραδοσιακά αμέτοχοι.

Global Outreach

Η διεθνής εκπαίδευση αποτελεί μακροχρόνιο κομμάτι της παγκόσμιας αποστολής του Bay Atlantic University, η οποία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο εξωτερικό για να διευκολύνει την ανταλλαγή γνώσεων στα διεθνή σύνορα. Το Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε με την προϋπόθεση ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να βασίζεται σε ένα στέρεο θεμέλιο διαπολιτισμικού διαλόγου μεταξύ φοιτητών και καθηγητών από όλο τον κόσμο.

Οι σπουδαστές της BAU ενθαρρύνονται να περάσουν λίγο χρόνο σπουδών στο εξωτερικό, να αυξήσουν τις γνώσεις τους για άλλες χώρες και πολιτισμούς, καθώς και για παγκόσμια ζητήματα που αντιμετωπίζουν όλοι σήμερα. Για το σκοπό αυτό, οι φοιτητές θα μπορούν να επισκέπτονται πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, το Βερολίνο και την Κύπρο

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Washington

  BAU International University 1510 H Street NW, , 20005 , Washington

Ερωτήσεις