Keystone logo
Babson College

Babson College

Babson College

Εισαγωγή

Το Babson College , το Νο. 1 σχολείο για την Επιχειρηματικότητα εδώ και 29 χρόνια σύμφωνα με το US News & World Report , εκπαιδεύει επιχειρηματικούς ηγέτες που δημιουργούν μεγάλη οικονομική και κοινωνική αξία παντού. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μεταπτυχιακών επιχειρηματικών προγραμμάτων, επιλογές πλήρους και μερικής απασχόλησης, κατανοώντας ότι κάθε φοιτητής έχει μοναδικές προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις. Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα, θα ανακαλύψετε μια εκπαίδευση βασισμένη στη δράση και μια κοινότητα γεμάτη με δυναμικούς επιχειρηματικούς ηγέτες. Στην Babson, επικεντρωνόμαστε αδυσώπητα στα εξής:

Μετασχηματίζοντας τους μαθητές σε επιχειρηματικούς ηγέτες: Πιστεύουμε ότι οι επιχειρηματίες δεν γεννιούνται - είναι φτιαγμένοι και η εκπαίδευση του Babson ενσταλάζει μια νοοτροπία και δεξιότητες που θα ενθαρρύνει τους μαθητές να δουν τα προβλήματα ως ευκαιρίες, να πλοηγούνται σε αμφισημία και να αναλαμβάνουν δράση. Οι επιχειρηματικοί ηγέτες είναι πιο σημαντικοί τώρα από ποτέ.

Μαθαίνοντας με το να κάνουμε : Κάνουμε περισσότερα από το να σας διδάξουμε πώς να σκέφτεστε. Σας διδάσκουμε πώς να το κάνετε. Οι συναρπαστικές εμπειρίες, όπως τα προγράμματα διαβούλευσης των μαθητών μας, οι προσομοιώσεις στην τάξη και τα φόρουμ υπό την καθοδήγηση των μαθητών ενισχύουν τους ακαδημαϊκούς στην τάξη με πρακτική πραγματικής ζωής, εξοπλίζοντας τους μαθητές με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να δράσουν και να έχουν αντίκτυπο τώρα.

Βελτιστοποίηση του δυναμικού σας: Είτε ξεκινά μια επιχείρηση, αλλάζει βιομηχανίες ή αναλαμβάνει την οικογενειακή σας επιχείρηση, ένα πτυχίο Babson βοηθά τους μαθητές να μετακινούνται από εκεί που θέλουν να είναι. Το μικρό μας μέγεθος σημαίνει ότι οι μαθητές, οι καθηγητές και οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας συν-δημιουργούν μια εμπειρία που βοηθά κάθε μαθητή να επιτύχει τους προσωπικούς του στόχους.

Χτίζοντας την παγκόσμια εμπειρία και το δίκτυό σας: Όταν συγκλίνουν διαφορετικές προοπτικές, αναδύονται νέες ιδέες. Στη Bason, η ποικιλομορφία της κοινότητάς μας είναι μια δύναμη που διευρύνει τις προοπτικές των μαθητών, προετοιμάζοντάς τους να εργαστούν σε όλες τις οικονομίες και τους πολιτισμούς. Η εμπειρία του Babson είναι γεμάτη με διαπολιτισμική ομαδική εργασία, παγκόσμιες συζητήσεις περιπτώσεων και διεθνώς εστιασμένες εκδηλώσεις. Καθώς οι καριέρες ξεδιπλώνονται σε όλο τον κόσμο μετά την αποφοίτηση, το δίκτυο Babson δεν είναι ποτέ μακριά, με 43.000 αποφοίτους που εκτείνονται σε 129 χώρες.

Στο Babson College , αποφοιτάτε με περισσότερο από ένα πτυχίο - αποκτάτε την έμπνευση, τα εργαλεία και τη νοοτροπία που συμβαίνει απαραίτητη για τη συνεχή επαγγελματική επιτυχία. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μεγάλοι επιχειρηματικοί ηγέτες ξεπερνούν τις δυσκολίες, ευδοκιμούν στην αβεβαιότητα και αναζητούν πάντα λύσεις όπου άλλοι βλέπουν μόνο εμπόδια. Το να είστε επιχειρηματικός ηγέτης θα σας κάνει ένα πλεονέκτημα σε οποιονδήποτε οργανισμό, ικανό να περιηγηθείτε στην ασάφεια και να προχωρήσετε προς τα εμπρός, ενώ άλλοι επεξεργάζονται ακόμη.

Προσφέρουμε τα ακόλουθα μεταπτυχιακά προγράμματα πλήρους απασχόλησης:

Πλήρης απασχόληση MBA: Κάντε το Babson το σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας με MBA πλήρους απασχόλησης στην πανεπιστημιούπολη. Ολοκληρώστε το πτυχίο σας σε ένα ή δύο χρόνια. Εξειδίκευση σε επτά συγκεντρώσεις MBA, συμπεριλαμβανομένων των συγκεντρώσεων που καθορίζονται από το STEM στο Quantitative Finance and Business Analytics & Machine Learning.

Master of Science στο Business Analytics: Μεταμορφώστε τις πληροφορίες σε καινοτομία με ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, που ορίζεται από το STEM.

Master of Science in Finance: Αποκτήστε τις δεξιότητες οικονομικής μοντελοποίησης και κωδικοποίησης που θέλουν οι εργοδότες σε αυτό το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, το οποίο καθορίζεται από το STEM.

Master of Science στη Διοίκηση στην Επιχειρηματική Ηγεσία: Μάθετε πώς να καινοτομάτε νωρίς στην καριέρα σας στο πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, εννέα μηνών

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Wellesley

  231 Forest Street, 02457-0310, Wellesley

 • Boston

  100 High Street First and 12th Floors, 02110, Boston

  • Miami

   1200 Brickell Ave, 33136, Miami

   Ερωτήσεις