Keystone logo
Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Εισαγωγή

Σχετικά με το σχολείο - Cebu City, Φιλιππίνες

Το Ateneo Graduate School of Business στοχεύει να είναι ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα διαχείρισης στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, για τον επιχειρηματία που επιδιώκει να γίνει επαγγελματίας και ηθικός επιχειρηματικός ηγέτης που δεσμεύεται στην οικοδόμηση του έθνους.

Το ίδρυμα προσφέρει προγράμματα για να υποστηρίξει μια παράδοση υπηρεσιών και ένα υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκής αριστείας, για να βοηθήσει τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό και την ανάπτυξή τους: το Πρότυπο MBA, το Μέσο Διευθυντές MBA, το επιταχυνόμενο πρόγραμμα MBA Ateneo-Regis, Πρόγραμμα MBA για την υγεία και το Masters in Entrepreneurship.

Η πανεπιστημιούπολη Cebu ήταν μία από αυτές τις εκτός τοποθεσίας τοποθεσίες. Άνοιξε το 2001 στο κτίριο CCI στην προβλήτα 3. Το 2006, το σχολείο μεταφέρθηκε στην σημερινή πανεπιστημιούπολη στο Cebu Business Park.

Οι καθηγητές από το Rockwell ταξίδεψαν στο Cebu κάθε λίγες εβδομάδες για να διδάξουν τα μαθήματα εκεί. Η πανεπιστημιούπολη Cebu αρχικά προσέφερε μόνο το πρόγραμμα Ateneo-Regis. Η Rockwell αποφάσισε να προσφέρει μόνο ένα πρόγραμμα για τη δοκιμή της αγοράς MBA στο Cebu. Έδωσαν στο site ένα χρόνο για να αποδείξουν ότι υπήρχε πραγματική δυνατότητα να κρατηθεί μια μόνιμη εκτός χώρου πανεπιστημιούπολη στην πόλη. Η πανεπιστημιούπολη ξεκίνησε με δύο μόνο θέματα που προσφέρονται ανά περίοδο και 20 αρχάριους. Σήμερα, το πρόγραμμα Regis προσφέρει τρία μαθήματα ανά όρο. Και κατά μέσο όρο, υπάρχουν 25 μαθητές ή περισσότεροι σε κάθε τάξη.

Το 2002, το Κέντρο Ateneo για Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση άρχισε να προσφέρει βραχυπρόθεσμα μαθήματα σε διάφορους κλάδους εργασίας στο Cebu. Το 2008, το Πρότυπο MBA συμπεριλήφθηκε στα προγράμματα που προσφέρονται επίσης.

Η πρώτη παρτίδα των φοιτητών MBA Ateneo αποφοίτησε το 2004. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 78 αποφοίτων από το site Cebu.

Το όραμά μας

Να είναι ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα διαχείρισης στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού για τον επιχειρηματία που επιδιώκει να γίνει επαγγελματίας και ηθικός επιχειρηματικός ηγέτης που δεσμεύεται στην οικοδόμηση του έθνους.

Η αποστολή μας

Ως όργανο Ιησουιτών, η ταυτότητα και ο σκοπός του οποίου προέρχεται από μια παράδοση υπηρεσίας και ένα πρότυπο ακαδημαϊκής αριστείας, δεσμευόμαστε:

 • Ανάπτυξη και καλλιέργεια επιχειρησιακών ηγετών, διευθυντικών στελεχών και επιχειρηματιών, οι οποίοι καθοδηγούνται από αρχές, εμπνέονται από μια αίσθηση εξυπηρέτησης και διαθέτουν αποτελεσματικές δεξιότητες διαχείρισης. Πιστεύουμε ότι η εμπειρογνωμοσύνη χωρίς ακεραιότητα είναι κενή, η ακεραιότητα χωρίς εμπειρογνωμοσύνη είναι αναποτελεσματική και η εμπειρογνωμοσύνη και η ακεραιότητα χωρίς υπηρεσία είναι άσχετες.
 • Παροχή σχετικών και παγκοσμίων προσανατολισμένων προγραμμάτων, χρησιμοποιώντας μεθοδολογίες διευκόλυνσης μάθησης που ενσωματώνουν τεχνικές, τεχνολογικές, πολιτικές και ηθικές διαστάσεις και δημιουργούν πνευματική συμβολή για την ανάπτυξη της πειθαρχίας, της πρακτικής και της διδασκαλίας των επιχειρήσεων και της διοίκησης. Πιστεύουμε ότι η πνευματική αυστηρότητα και η δύναμη του χαρακτήρα αποτελούν το απαραίτητο θεμέλιο για τους επαγγελματίες του κλάδου.
 • Ενίσχυση της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης της σχολής και του προσωπικού μας. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία στην εκπλήρωση της αποστολής μας αποφασίζεται από την αφοσίωση των μελών της οργάνωσής μας.
 • Αξιοποιώντας την εμπειρία της σχολής μας, των διαφορετικών μονάδων του Πανεπιστημίου και των στρατηγικών μας εταίρων, αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της τεχνολογίας και του ανταγωνισμού στο εσωτερικό και το παγκόσμιο περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι με την αξιοποίηση των πόρων των διάφορων ενδιαφερομένων μας με διαδραστικό και ολοκληρωμένο τρόπο παραμένουμε αποτελεσματικοί και σχετικοί στην μεταβαλλόμενη εποχή.

Καθώς ακολουθούμε αυτές τις δεσμεύσεις, προσπαθούμε να γεφυρώσουμε τα κενά στις κοινότητές μας και στη χώρα μας, ώστε ο λαός μας να επιτύχει δίκαιη και καλή ζωή.

Μήνυμα του Κοσμήτορα

Καλώς ήρθατε στο Ateneo Graduate School of Business! Παρόλο που οι φοιτητές έχουν πολλά διαφορετικά κίνητρα για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών στην επιχείρηση, φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από τους μαθητές μας έρχονται από την επιθυμία να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους στο έπακρο των δυνατοτήτων τους. μια επιθυμία να απελευθερώσουν τις ικανότητές τους, ώστε να επιτύχουν καλύτερες επιδόσεις για τις οργανώσεις τους, είτε ως διευθυντές είτε ως επιχειρηματίες. Στην επιθυμία σας να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον για τους εαυτούς σας, ελπίζω ότι δεν θα ξεχάσετε την ευθύνη σας να συμπεριλάβετε άλλους στο σχέδιό σας . Ελπίζω ότι κάπου στο όνειρό σας να "χτίσετε ένα καλύτερο αύριο", θυμάστε να μην κάνετε το αύριο όχι μόνο καλύτερα για τον εαυτό σας, αλλά και για τους ανθρώπους και τις κοινότητες γύρω σας. Τα δώρα και τα ταλέντα μας δεν μας δόθηκαν για να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για δικό μας όφελος, αλλά για να τα μοιραστούμε με άλλους, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να επωφεληθούν. Εδώ στην ΑΓΣΒ πιστεύουμε με πάθος ότι η εκπαίδευσή σας είναι ελλιπής εάν εστιάζει μόνο στην τεχνική κατάρτιση αγνοεί τον σχηματισμό. Δεν μπορούμε απλά να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις δεξιότητες για να οργανώσετε καλύτερα την επιχείρησή σας. πρέπει να σας βοηθήσουμε να μεγαλώσετε ως συνολικό πρόσωπο.

Οι βασικές μας πεποιθήσεις είναι τέλεια ενσωματωμένες σε αυτό το απόσπασμα από τη δική μας δήλωση.

 • Η εξειδίκευση χωρίς ακεραιότητα είναι κενή.
 • Η ακεραιότητα χωρίς εξειδίκευση είναι αναποτελεσματική.
 • Η εξειδίκευση και η ακεραιότητα χωρίς εξυπηρέτηση είναι άσχετες.

Ελπίζουμε ότι όλοι οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι μας θα το πάρουν στην καρδιά. Είναι η χαρά μου να σας καλωσορίσω στην κοινότητα του AGSB!

RODOLFO P. ANG - Κοσμήτορας, Ateneo Πτυχίο Σχολής Επιχειρήσεων

Βραβεία και Διακρίσεις

 1. B-School Leadership Award για Αριστεία στην Εκπαίδευση, στην Ηγεσία και στη Διδασκαλία
  • Δόθηκε από το Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης στη Βομβάη της Ινδίας στις 29 Ιουνίου 2012

 1. Βραβείο Καλύτερης Σχολής Επιχειρήσεων για την Ηγεσία Καινοτομίας
  • Δόθηκε από την ΚΟΑ Ασίας στο Συνεδριακό Κέντρο Suntec στη Σιγκαπούρη στις 22 Ιουλίου 2011

 1. Νο. 1 Σχολή MBA
  • Δόθηκε από την Επιτροπή για την Ανώτατη Εκπαίδευση - Χρηματοδοτική συνδρομή για ιδιωτικές σπουδές (CHED-FAPE)

 1. Κέντρο Ανάπτυξης και Αριστείας (για έξι χρόνια)
  • Αυτό δόθηκε από την Επιτροπή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση (CHED) στις Φιλιππίνες

 1. Βραβείο People People Power
  • Δόθηκε στην AGSB για την εξαίρετη αποστολή της στους "Γιατρούς του Barrios" στο SY 2002-2003

 1. Βραβείο Thomas A. Kennedy για την Αριστεία της Αποστολής
  • Δίνεται από την New Ventures του Πανεπιστημίου Regis ως αναγνώριση για εξαιρετική και συνεχή ανάπτυξη στην ανάπτυξη προγραμμάτων επιτάχυνσης και εκπαίδευσης ενηλίκων.

 1. Αυτόνομη κατάσταση (27 Οκτωβρίου 2003 - 26 Οκτωβρίου 2008)
  • Δίδεται από την Επιτροπή για την Ανώτατη Εκπαίδευση (CHED) στις 28 Νοεμβρίου 2003

 1. Inter-MBA Games Συνολικό Πρωτάθλημα για 14 συνεχόμενα χρόνια
  • 1999-2012

Τοποθεσίες

 • Cebu City

  Cebu Holdings Center, Cardinal Rosales Ave, , Cebu City

Ερωτήσεις