Keystone logo
Asia Metropolitan University

Asia Metropolitan University

Asia Metropolitan University

Εισαγωγή

Γιατί Ένωσης του Αραβικού Μαγκρέμπ;

Από την ταπεινή ξεκίνημά μας το 2004, την Ασία Metropolitan University (UMA) έχει εξελιχθεί σε ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που φέρει μαρτυρία για εντυπωσιακές επιδόσεις μας στο πλαίσιο της Μαλαισίας βιομηχανία ιδιωτικού τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις στον κλάδο και εντός του οργάνου μας, AMU επικεντρώνεται στην παραγωγή εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι, αρμόδια αποφοίτους για τις εγχώριες και διεθνείς αγορές στον τομέα της υγείας επιστήμες και διάφορες άλλες ειδικότητες. AMU στοχεύει να είναι «Το Πανεπιστήμιο της επιλογής" στην τοπική και την παγκόσμια εκπαίδευση τοπίο. Πάνω απ 'όλα, οραματιζόμαστε μαθητές μας να προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και το φόντο που θα είναι σε θέση να συμβάλει σημαντικά στην κοινωνία και την ανθρωπότητα.

Επί του παρόντος, AMU παρέχει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό μονοπάτι που αρχίζει από μελέτες θεμελίωσης και δίπλωμα για τους κατόχους μεταδευτεροβάθμιας πιστοποιητικό εκπαίδευσης οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε συνέχιση προπτυχιακές σπουδές. Πέρα από αυτό AMU προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα των πλοιάρχων και των προγραμμάτων διδακτορικών σπουδών.

Έχουμε ξεσηκώσει την προσέγγισή μας για τη διασφάλιση της ποιότητας και την παράδοση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων μας είναι από τα υψηλότερα πρότυπα, σύμφωνα με το όραμα της Μαλαισίας το 2020 να μετατρέψει το έθνος σε ένα υψηλό οικονομία εισοδήματος που θα είναι βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς.

Εκτός προσπάθεια για συνεχή βελτίωση, έχουμε επανατοποθετηθούν οι ίδιοι να καλύψουν το μεταβαλλόμενο τοπίο της Μαλαισίας κλάδου της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σύμφωνα με την οποία είμαστε αποφασισμένοι να προετοιμάσει τους αποφοίτους μας με τις κατάλληλες δεξιότητες και τις γνώσεις για να εισέλθουν στην ανταγωνιστική και προκλητική εργατικό δυναμικό.

Όραση

Για να είναι το πανεπιστήμιο της επιλογής για τα προγράμματα Allied Επιστημών Υγείας και

Αποστολή

Για να είναι στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής περίθαλψης και συναφών επιστημών της εκπαίδευσης μέσω state-of-the-art εγκαταστάσεις έρευνας και της διδασκαλίας, υποστηρίζεται με τις τελευταίες μεθόδους, τεχνολογίες και εκτενή αποθετήριο δεδομένων. Να οδηγήσει ένα νέο πρότυπο της αριστείας σε ακαδημαϊκούς και την έρευνα με ενικό στόχο των μαθητών που παράγουν οι οποίοι είναι υποδειγματικά πρότυπα στην κοινωνία με την παγκόσμια απασχολησιμότητας. Για να είναι ένας μαθητής με επίκεντρο το Πανεπιστήμιο, που είναι αγκυροβολημένο να ενσταλάξει πάθος για μάθηση και οδηγούν κριτικής σκέψης μέσα από μια αφοσιωμένη σχολή που είναι το καλύτερο στον τομέα τους. Για να είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο Μαλαισίας ιδιωτικό πανεπιστήμιο για την ποιότητα της υγειονομικής περίθαλψης και των συμμαχικών επιστημονικής εκπαίδευσης. Για να είναι το πανεπιστήμιο της επιλογής σε 20 χρόνια - το όνομά μας είναι συνώνυμο με τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Επιχειρηματικοί Στόχοι | Για να είναι το Cambridge της Ασίας Μάρκα Ουσία | Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία Brand Positioning | Εκπαιδεύοντας & Ενδυνάμωση Future Leaders Πυλώνες Μάρκα | Φοιτητής-Centred, Κοινωνία-Centred, Μέλλον Εστιασμένη Κοινές αξίες | Ο επαγγελματισμός, η ακεραιότητα, η αξιοπιστία Μάρκα Προσωπικότητα | Οραματιστής, Παθιασμένος, ευπαρουσίαστος

Διδασκαλία και Μάθηση

Σε Ένωσης του Αραβικού Μαγκρέμπ, πιστεύουμε ότι όταν οι μαθητές εμπλέκονται, μαθαίνουν. Προς υποστήριξη αυτής της πεποίθησης, υποστηρίζουμε την αρχή Kaizen για τη συνεχή βελτίωση της διδασκαλίας και της μάθησης μας προσεγγίσεις για τη μεγιστοποίηση της ποιότητας της δέσμευσης σπουδαστών. Αυτό είναι όπου τακτική προγραμματισμένη ελέγχους στην τάξη μας και φυσικά καθώς και οι αξιολογήσεις λέκτορας χρησιμεύσει ως σημαντικούς μηχανισμούς ανάδρασης. Βασικά, πιστεύουμε σε ένα μοντέλο διδασκαλίας και μάθησης των φοιτητών-centric. Αναγνωρίζουμε ότι οι μαθητές μας έχουν διαφορετικές μορφές μάθησης και να προσπαθούν να αναπτύξουν την πιο αποτελεσματική διδακτική μεθοδολογία που θα βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία της μάθησης τους. Για να εξασφαλιστεί η ευθυγράμμιση μεταξύ απαίτηση του προγράμματος σπουδών και την πραγματική παράδοση, εισήγαγε επίσης ένα σύστημα βάσης δεδομένων για τη διαχείριση των κλινικών απόσπαση των μαθητών, το οποίο είναι ένα κρίσιμο στοιχείο των προγραμμάτων της επιστήμης της υγείας μας.

Οι αξιολογήσεις αποτελούν αναπόσπαστο πτυχή της διδακτικής μεθοδολογίας μας. Η εκτίμησή μας της μάθησης των μαθητών εξαρτάται από την ευθυγράμμιση, από την αξιολογούμενη πρόγραμμα σπουδών με το εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών και δίδαξε πρόγραμμα σπουδών. Τα γραπτά των εξετάσεων και απάντηση σενάρια υποβάλλεται σε εσωτερικές ομάδες της εμπειρογνώμονες θέμα, καθώς και τις εξωτερικές αξιολογήσεις μεταξύ όρισε συντονιστές από άλλα τοπικά και διεθνή ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εν τω μεταξύ, η AMU Γερουσία και των επιτροπών της, όπως η Ακαδημαϊκή Επιτροπή Πανεπιστήμιο (UAC) και Εξεταστικής Επιτροπής Πανεπιστήμιο (UEB) χρησιμεύσει ως ανώτατη αρχή για την παρακολούθηση, την αξιολόγηση και να κάνει συστάσεις σχετικά με την αξιολόγηση των μαθητών και να δημιουργήσουν την αξιοπιστία, την εγκυρότητα, την ακρίβεια και την αμεροληψία τους, .

Τοποθεσίες

  • Kuala Lumpur

    Asia Metropolitan University Kuala Lumpur G-8, Jalan Kemacahaya 11, Taman Kemacahaya, 43200 Cheras, Selangor , , Kuala Lumpur

Ερωτήσεις