Keystone logo
© Asia School of Business
Asia School of Business

Asia School of Business

Asia School of Business

Εισαγωγή

Ιδρύθηκε το 2015 από την Κεντρική Τράπεζα της Μαλαισίας σε συνεργασία με το MIT Sloan, το Asia School of Business (ASB) έχει δεσμευτεί να αναπτύξει μετασχηματιστικούς και βασισμένους ηγέτες που θα δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στον αναδυόμενο κόσμο και όχι μόνο. Το ASB κάνει Action Learning, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο σχολείο. Διαθέτοντας την παιδαγωγική Action Learning του MIT Sloan, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αποτελεσματική μάθηση συμβαίνει μόνο όταν συνδυάζουμε το μυαλό, το χέρι και την καρδιά. Το ένα τρίτο του προγράμματος σπουδών μας για το MBA είναι αφιερωμένο σε επιτόπια έργα Action Learning με τους εταιρικούς εταίρους μας σε όλη την Ασία και πέρα ​​από αυτήν. Αυτή η ένταση στη βιωματική μάθηση μας καθιστά παγκόσμιους καινοτόμους στη Μάθηση Δράσης.

Το πρόγραμμα ASB MBA σάς εξοπλίζει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να ευδοκιμήσετε στο σημερινό διασυνδεδεμένο επιχειρηματικό τοπίο. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί σίγουρα να επιταχύνει την προσωπική σας ανάπτυξη και την επιχειρηματική σας οξυδέρκεια, ανοίγοντας το δρόμο για επαγγελματική ανάπτυξη και ανοίγοντας πόρτες σε συναρπαστικές ευκαιρίες σε διάφορους κλάδους και τομείς.

Εισαγωγές

Admission Process

Στην ASB , το Action Learning είναι ενσωματωμένο σε ό,τι κάνουμε. Κάθε εξάμηνο, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από πάνω από δώδεκα έργα Action Learning που διασκορπίζονται σε όλο τον κόσμο, ανάλογα με τον κλάδο και το αντικείμενο ενδιαφέροντός τους.

Online Application

Οι υποψήφιοι φοιτητές συμπληρώνουν την αίτηση και όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Δεν υπάρχει τέλος αίτησης.

Evaluation

Η αίτηση διαβάζεται και εξετάζεται από την Επιτροπή Εισδοχής και λαμβάνεται απόφαση για το εάν ο υποψήφιος θα κληθεί σε συνέντευξη.

Interview

Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι καλούνται σε προσωπική ή διαδικτυακή συνέντευξη με ένα μέλος της Επιτροπής Εισδοχής.

Decision

Η Επιτροπή Εισδοχής αποφασίζει εάν θα γίνει δεκτός ο υποψήφιος στο πρόγραμμα.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

MBA Student Funding

 • ASB Fellowships
 • Corporate Sponsorships
 • Education Loan
 • Βραβείο υποτροφίας Tan Sri Yeoh Tiong Lay (YTL)*
 • Βραβείο υποτροφίας για τη δημόσια τράπεζα Tan Sri Dato' Sri Dr. Teh Hong Piow (PBB)*

*Αυτή η ευκαιρία υποτροφίας είναι διαθέσιμη για την πρόσληψη του 2024 σε δικαιούχους Μαλαισιανούς πολίτες.

Οικονομική Βοήθεια για Executive MBA

The EMBA program is an investment in your career. We see this investment as a partnership between you, your employer, and the Asia School of Business. While ASB does not directly provide financial aid, we offer support and guidance throughout your EMBA journey.

We are happy to meet with your company’s HR Team to discuss the program, the benefits, and what can be gained by sponsoring a student.

 • Ώρα εκτός εργασίας
  Το Πρόγραμμα Executive MBA απαιτεί περίπου 2-3 εβδομάδες άδεια ανά εξάμηνο, σε 4 εξάμηνα, επιπλέον των μαθημάτων του Σαββατοκύριακου. Όλοι οι εργοδότες πρέπει να συμφωνήσουν να σας αφήσουν έξω από το γραφείο κατά τη διάρκεια των εβδομάδων παραμονής. Κάποιοι θα συμφωνήσουν να σας δώσουν επιπλέον χρόνο χωρίς να το βγάλουν από την άδεια. Άλλοι ζητούν από τους υπαλλήλους τους να χρησιμοποιήσουν μέρος ή το σύνολο της ετήσιας άδειας τους για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.
 • Financial Support
  Financial support may include full or partial sponsorships from your employer. It is not uncommon for some larger companies to fully sponsor their employees. When sponsorship occurs, it is not uncommon to be bonded.

Students usually use some combination of the following to finance their degree:

 • Corporate Sponsorships
 • ASB Executive MBA Fellowships
 • Financial Aid

Επικοινωνήστε με Asia School of Business για περισσότερες πληροφορίες!

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AACSB

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Kuala Lumpur

  Asia School of Business Sasana Kijang 2, Jalan Dato Onn

Προγράμματα

Ερωτήσεις