Keystone logo
AESE Business School

AESE Business School

AESE Business School

Εισαγωγή

AESE Business School

Η AESE, η οποία ιδρύθηκε το 1980, ήταν η πρώτη Σχολή Επιχειρήσεων και Διοίκησης στην Πορτογαλία. Έχουμε αφοσιωθεί στην εκπαίδευση και τη βελτίωση των ηγετών επιχειρήσεων, με μια Ανθρωπιστική προοπτική της Ανθρωπότητας και της Κοινωνίας, για πάνω από τέσσερις δεκαετίες.

Ο μεταμορφωτικός αντίκτυπος στους αποφοίτους μας, εξαπλωμένος σε 5 ηπείρους, κάνει την AESE μια μοναδική σχολή επιχειρήσεων: ένα σχολείο για ηγέτες που θέλουν να φτάσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αφήνοντας το στίγμα τους και μεταμορφώνοντας τον κόσμο.

Η αναγνώριση που απολαμβάνει το σχολείο μας στον επιχειρηματικό κόσμο είναι το αποτέλεσμα των τεσσάρων βασικών αρχών που καθοδηγούν όλες τις δραστηριότητες της AESE:

> Μια κουλτούρα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που περιλαμβάνει την κοινότητα των αποφοίτων, τους συμμετέχοντες, τους δασκάλους, τους υπαλλήλους, τις εταιρείες, τα σχολεία και τα ιδρύματα με τα οποία το Σχολείο βρίσκεται σε συνεχή επαφή.

> Στερεά γνώση που είναι βαθιά ριζωμένη στην επιχειρηματική πραγματικότητα, μαζί με μια προοπτική Διοίκησης και Ηγεσίας που συνδυάζεται με μια κριτική, αυστηρή και ολιστική προσέγγιση στα τρέχοντα ζητήματα και προκλήσεις στις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

> Μια εκτεταμένη παρουσία στον κόσμο, ενισχυμένη από την ποικιλομορφία της κοινότητας της Σχολής, το πλούσιο περιεχόμενο των δραστηριοτήτων της και τη στενή εγγύτητα με διεθνή ιδρύματα όπως το IESE Business School.

> Ισχυρές, ηθικές και ανθρωπιστικές αξίες, σε συνδυασμό με μια επίμονη προσπάθεια εξάσκησης και κοινής χρήσης τους.

AESE Business School - Empowering Leaders

Μερικά από τα εκτελεστικά προγράμματα που έχει να προσφέρει το σχολείο

EXECUTIVE MBA ΑΕΣΕ

Το να είσαι ηγέτης σήμερα απαιτεί τη μόνιμη επιδίωξη της αριστείας στον δρόμο σου προς την προσωπική όσο και την επαγγελματική ολοκλήρωση. Χρειάζεται τον υψηλότερο βαθμό επαγγελματισμού, εστίασης και αυτο-κίνητρο. Και χρειάζεται αληθινή γενναιοδωρία για να τα αφιερώσετε όλα στην υπηρεσία των άλλων, είτε πρόκειται για τις ομάδες σας, την εταιρεία ή το ίδρυμά σας, την κοινωνία σας ή τον κόσμο. Εάν είστε ένας απαιτητικός μη κομφορμιστής που πιστεύει στη βελτίωση του εαυτού σας για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε πραγματικό, ευρύτερο και διαρκές αντίκτυπο, τότε είστε υποψήφιος στέλεχος MBA της AESE.

ΠΑΔΕ

Προσφέρει μια πλατφόρμα για συζήτηση ιδεών και αξιών, σε ένα υψηλού επιπέδου επαγγελματικό περιβάλλον, με την αυστηρότητα της σχολής της AESE, μια ιδανική ευκαιρία ενημέρωσης και επωφελούμενης από τη γνώση των μεθόδων, των αναλυτικών οργάνων και των εννοιολογικών μοντέλων επιχειρηματικής ηγεσίας, από την προοπτική της Ανώτατης Διοίκησης. Περιλαμβάνει μια εβδομάδα εργασίας στο IESE.

Διάρκεια: 20 εβδομάδες, Λισαβόνα - Τρίτη απόγευμα και Τετάρτη πρωί
Απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ηγέτες με εμπειρία τουλάχιστον 10 ετών σε θέσεις Ανώτερων Διευθυντών.


ΠΔΕ

Τα βασικά στοιχεία του Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι η ανάπτυξη της διαχειριστικής ικανότητας κάθε συμμετέχοντα σε ένα συνολικό επιχειρηματικό όραμα, η τελειοποίηση των ηγετικών δεξιοτήτων και η ευθυγράμμιση αυτών των δεξιοτήτων με τους ευρύτερους στόχους και τις πολιτικές της εταιρείας. Περιλαμβάνει μια εβδομάδα εργασίας στο IESE.

Διάρκεια: 24 εβδομάδες - Τρίτη απόγευμα και Τετάρτη πρωί στο Πόρτο. Τετάρτη απόγευμα και πρωί Πέμπτης στη Λισαβόνα. Πανομοιότυπο περιεχόμενο προγράμματος και στις δύο πόλεις
Προορίζεται για Διευθυντές που αναζητούν ένα συνολικό επιχειρηματικό όραμα, με περισσότερα από πέντε χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση προσωπικού.

PGL

Τα βασικά στοιχεία αυτού του προγράμματος τέσσερα νέα στελέχη είναι η ανάπτυξη μεγαλύτερου βαθμού αυτογνωσίας, μεγαλύτερη στρατηγική κατανόηση των επιχειρήσεων και της αγοράς και η βελτίωση των προσωπικών ικανοτήτων.

Διάρκεια: 22 εβδομάδες - Δευτέρα απόγευμα και Τρίτη πρωί στο Πόρτο. Το απόγευμα της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής στη Λισαβόνα. Πανομοιότυπο περιεχόμενο προγράμματος και στις δύο πόλεις
Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για υποψηφίους με πάνω από πέντε χρόνια δυναμικής επαγγελματικής εμπειρίας, με μεγάλη ικανότητα για εργασία και φιλοδοξία να αναλάβουν νέες ευθύνες. Αυτοί θα είναι άνθρωποι που διαχειρίζονται ομάδες ή έργα σε μεγάλες εταιρείες, λειτουργικοί ειδικοί ικανοί να κοιτάζουν μπροστά με προοπτική και θέληση να προχωρήσουν σε διευθυντικές θέσεις σε μεσαίες ή μεγάλες εταιρείες. Όσοι είναι ήδη διευθυντές μικρών εταιρειών, επιχειρηματίες που ξεκίνησαν τη δική τους επιχείρηση, διευθυντές ή διευθυντές καταστημάτων.

ΠΑΔΗΣ

Επεκτείνοντας τις γνώσεις για τις διάφορες πτυχές του Νοσοκομειακού Ιδρύματος, από την προοπτική βελτιστοποίησης και εξορθολογισμού των πόρων, το Πρόγραμμα Ανώτερης Διοίκησης Τομέα Υγείας ενισχύει την ικανότητα οργάνωσης, παρακίνησης και διαχείρισης του προσωπικού. Περιλαμβάνει μια εβδομάδα εργασίας στο Clínica Universidade de Navarra.

Διάρκεια: 12 εβδομάδες - Τρίτη απόγευμα και Τετάρτη πρωί στη Λισαβόνα. Δευτέρα απόγευμα και πρωί Τρίτης στο Πόρτο
Προορίζεται για Διευθυντές Νοσοκομείων στο δημόσιο, ιδιωτικό και κοινωνικό τομέα. μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου· Διευθυντές Υπηρεσιών. Προϊστάμενοι Υπηρεσίας ή αντίστοιχος γιατρούς που ασκούν τεχνικές λειτουργίες και έχουν αναλάβει διαχειριστικούς ρόλους.

GOS

Τα κοινωνικά ιδρύματα έχουν το καθένα τη δική του πολύ συγκεκριμένη αποστολή, γεγονός που αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη πίσω από τη δημιουργία ενός προγράμματος διαχείρισης προσαρμοσμένου σε αυτήν την πραγματικότητα, τόσο ως προς τα θέματα που καλύπτονται όσο και ως προς το υλικό μελέτης που χρησιμοποιήθηκε.

Ο τρίτος τομέας, υπεύθυνος για το 4% του ΑΕΠ της Πορτογαλίας και στον οποίο συμμετέχουν το 25% των πολιτών της Ευρώπης, εξαρτάται σε πολλές περιπτώσεις από τον συντονισμό της καλής θέλησης. Για πανομοιότυπες θέσεις, οι μισθοί στον κοινωνικό τομέα είναι πολύ χαμηλότεροι από ό,τι στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα. Το GOS – Management of Social Organisation, είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας που δημιούργησαν η AESE και η ENTRAJUDA με σκοπό την παροχή εκπαίδευσης διαχείρισης στους επικεφαλής κοινωνικών ιδρυμάτων. Οι συμμετέχοντες βλέπουν το GOS ως μια ευκαιρία να προβληματιστούν σχετικά με την αποτελεσματική χρήση των σπάνιων πόρων που έχουν τα ιδρύματα στη διάθεσή τους, να αναπτύξουν μια στρατηγική πιο προσαρμοσμένη στους στόχους τους και να παρακινήσουν το προσωπικό του ιδρύματος. Το GOS, ένα Πρόγραμμα Περαιτέρω Εκπαίδευσης σχεδιασμένο για Ηγέτες Ιδρυμάτων Κοινωνικής Οικονομίας (Ιδρύματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΜΚΟ, Φιλανθρωπικά ιδρύματα και άλλες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις), δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στη διαχείριση και βελτιστοποίηση αυτών των σπάνιων πόρων.

Διάρκεια: 10 εβδομάδες, στη Λισαβόνα, Δευτέρα απόγευμα.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Lisbon

    AESE Escola de Direccao e Negocios Calçada Palma de Baixo, 12, 1600-177 , Lisbon

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις