Keystone logo
41 North Business School

41 North Business School

41 North Business School

Εισαγωγή

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ

41 Ο Βορράς είναι νέος, ιδιωτικός και αυτόνομος, που μας καθιστούν μοναδικό στην Τουρκία. Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση των επιχειρηματικών πρακτικών στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού. Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε τους μαθητές που πιστεύουν σε μια ατέρμονα μαθησιακή εμπειρία, στη διαχείριση και στην προσωπική ζωή.

41 Το Βορρά παραδίδει το DBA, το Executive MBA και το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Ψηφιακής Αριστείας. 41 Ο Βορράς επικεντρώνεται στην ηγεσία στην ψηφιακή εποχή και στην αξιολόγηση και διαχείριση των νέων τεχνολογιών. Η Σχολή στοχεύει να προσφέρει μια διεπιστημονική πλατφόρμα λόγου μεταξύ της κοινωνίας, των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

118472_118331_ExecutiveMBAScholarship_1024_680-09.png

Προσαρμοσμένα προγράμματα

Εάν εργάζεστε επί του παρόντος και δεν θέλετε να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, αλλά εσείς επιδιώκετε υψηλότερη θέση; Είστε έτοιμοι για ψηφιοποίηση; Τι σημαίνουν η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και η Ρομποτική για την επιχείρησή σας; Νιώθετε την ανάγκη επείγουσας εξωτερικής και ειδικής βοήθειας; Αν ναι, 41 ο Βορράς είναι ο σωστός συνεργάτης.

41 Ο Βορράς συνεργάζεται με κορυφαία διεθνή ιδρύματα για να φέρει το τελευταίο και τελευταίο περιβάλλον διδασκαλίας / εκμάθησης και επικεντρώνεται σε δημιουργικούς τρόπους ηγεσίας. την ψηφιοποίηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και τις ανάμεικτες εκδόσεις της ανάπτυξης της διαχείρισης των θέσεων εργασίας.

  • Η Κωνσταντινούπολη είναι ήδη η πόλη Gateway μεταξύ Ανατολής
  • Τα ιδρύματα-εταίροι μας περιλαμβάνουν το Grenoble Ecole de Management (GEM-France) και την Ευρωπαϊκή Σχολή Διοίκησης και Τεχνολογίας (ESMT-Βερολίνο), και τα δύο από τα οποία έχουν τις σπάνιες και πολυπόθητες πιστοποιήσεις των AACSB, EQUIS και AMBA. Το Κέντρο Δημιουργικής Ηγεσίας (CCL-Greensboro, Βρυξέλλες, Μόσχα) ολοκληρώνει το τρίο.
  • Η EMBA της GEM, η εκτελεστική εκπαίδευση του ESMT και τα ηγετικά προγράμματα της CCL στην Κωνσταντινούπολη προσφέρουν σχεδόν 50% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με εκείνες στην Ευρώπη. Ο ίδιος βαθμός, το ίδιο περιεχόμενο, τα ίδια προσόντα, πολύ λιγότερο κόστος!
84890_41North.png

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ

Βασισμένη στην Κωνσταντινούπολη, στο επίκεντρο του εμπορίου σε δύο ηπείρους, η 41 North Business School εμπνέει και βοηθά τα στελέχη να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να μετατραπούν σε σύγχρονο ηγέτη. 41 North Business School , σε συνεργασία με τα κορυφαία σχολεία στον κόσμο της τεχνολογίας και της καινοτομίας κλπ. Βρείτε μας όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση, κατά μήκος του 41ου Βορρά.

Επιχειρηματικό σχολείο και εκπαιδευτικό ίδρυμα στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής στην Κωνσταντινούπολη. Το κτίριο υπογραφής FERKO είναι ένα συγκρότημα ευγενών σχεδίων.

41 North Business School στην Κωνσταντινούπολη - Levent είναι:

  • Στην ευρωπαϊκή πλευρά του Βοσπόρου

  • Περιβάλλεται από την έδρα της παγκόσμιας εταιρείας

  • Σύγχρονα εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, γκαλερί, αίθουσες συναυλιών και κέντρα επιδόσεων.

Η πανεπιστημιούπολη μας είναι βολική για να προσεγγίσετε μέσω δρόμων πρόσβασης και υπόγειων πεζόδρομων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν συνδέσεις μετρό, μετρό και πεζούς. Επιπλέον, η πανεπιστημιούπολη μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα σας, καθιστώντας το μαθησιακό σας περιβάλλον πιο ευχάριστο με επιτόπιες ανέσεις, όπως τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε χώρους στάθμευσης, υπηρεσίες επαγγελματικών θυρωρείων, καφετέριες, εστιατόρια και ζωντανά πάρκα για κοινωνικές δραστηριότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ LEADERSHIP

Πιστεύουμε ότι η ηγεσία είναι μια τέχνη και μια επιστήμη που ενσωματώνει τη χρήση όχι μόνο μιας ορθολογικής προσέγγισης αλλά και μιας συναισθηματικής σχέσης.

Εκπαιδευτική εμπειρία

Οι διαδικασίες μάθησης και η σχετική τεχνολογία έχουν αλλάξει δραστικά τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν είναι πλέον αρκετό να συγκεντρώνουν στελέχη από καιρό σε καιρό, πρέπει να εκπαιδεύονται για να ενορχηστρώσουν νικηφόρες παραστάσεις σε πραγματικό χρόνο και στη δουλειά.

Τοποθεσίες

  • Istanbul

    Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent, 34394, Istanbul

Ερωτήσεις