Keystone logo

3 EMBA Προγράμματα σε Τουρισμός και Φιλοξενία 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • EMBA
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (3)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    EMBA Προγράμματα σε Τουρισμός και Φιλοξενία

    Ένα πτυχίο Έμπα είναι εκτελεστικό μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Αυτός ο βαθμός έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους ανθρώπους που ήδη εργάζονται επαγγελματίες και αισθάνονται ότι είναι έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο της διαχείρισης των επιχειρήσεων. Οι μαθητές μελετούν για το βαθμό συγχρόνως εργάζονται με πλήρη απασχόληση.

    &nbsp

    Τι είναι ένα Έμπα στο τουρισμό και την φιλοξενία; Μια Έμπα στο Τουρισμού και Φιλοξενίας είναι διευθυντές ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών πρακτορείων και άλλων επιχειρήσεων σχεδιαστεί για να κάνουν το ταξίδι πιο άνετο. Υπάρχει συχνά μια ισχυρή συνιστώσα διεθνείς μελέτες για το βαθμό από το βαθμό κάτοχοι μπορούν να βρεθούν εργάζονται στο εξωτερικό ή με επισκέπτες από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς. Οι μαθητές θα λάβουν μια ποικιλία από μαθήματα σε θέματα που μπορεί να περιλαμβάνουν κατηγορίες όπως ο τουρισμός έννοιες, την ιστορία του τουρισμού, της διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, τις συμβάσεις, και περισσότερο.

    &nbsp

    Ο τουρισμός και η φιλοξενία είναι μεγάλες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, αυτοί που δείχνουν πολύ μικρή ένδειξη επιβράδυνσης. Αυτός ο βαθμός επιτρέπει στους μαθητές να εισέλθουν σε ένα σταθερό πεδίο με σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες για την ανάπτυξη και την πρόοδο.

    &nbsp

    Το κόστος μιας Έμπα στον Τουρισμό και Φιλοξενία διαφέρει από ίδρυμα σε ίδρυμα, αν και ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί περίπου σε δύο χρόνια, και τα τέλη μπορούν να υπολογίζονται αναλόγως. Σε πολλές περιπτώσεις, τα σημερινά εργοδότης ενός μαθητή μπορεί να είναι πρόθυμη να βοηθήσει να πληρώσει για το σύνολο ή μέρος του πτυχίου.

    &nbsp

    Σε όλο τον κόσμο, η τουριστική βιομηχανία κάνει τον όγκο των δραστηριοτήτων τουλάχιστον ίση με μεγάλες εξαγωγές του κλάδου όπως το πετρέλαιο, τα ηλεκτρονικά και τα αυτοκίνητα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον κλάδο της φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων και των θέσεων σε τουριστικές εταιρίες, ξενοδοχεία, υπηρεσίες μεταφορών και ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Οι πτυχιούχοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εργασία σε όλο τον κόσμο.

    &nbsp

    Σπουδές σε απευθείας σύνδεση για EMBA σας στο Τουρισμού και Φιλοξενίας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα σε κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, χωρίς ποτέ να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας. Άλλοι μαθητές μπορούν να αισθάνονται πιο άνετα σε ένα περιβάλλον της τάξης. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.