Keystone logo

1 EMBA Προγράμματα σε Νότια Κορέα για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • EMBA
Πεδία μελέτης
    Ανθρωπιστικές Σπουδές (0)Αρχιτεκτονικές Σπουδές (0)Αυτοβελτίωση (0)Βιοεπιστήμες (0)Γενικές Σπουδές (0)Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Επαγγελματικές Σπουδές (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    EMBA Προγράμματα σε Νότια Κορέα

    Νότια Κορέα κατέχει ηγετική θέση σε πολλές βιομηχανίες, όπως η τεχνολογία, η ρομποτική, και των επιχειρήσεων. Οικονομική ανάπτυξη του είναι να χρησιμεύσει ως πρότυπο για τις αναπτυσσόμενες χώρες. Είναι εξαιτίας αυτού που η Νότια Κορέα είναι ελκυστική για τους διεθνείς σπουδαστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια Έμπας, καθώς και διεθνείς επαγγελματίες. Οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από τη μεγάλη επαγγελματικό δίκτυο, ενώ, επίσης, απολαμβάνοντας τα όμορφα τοπία και τον πολιτισμό.

    Οι ΕΜΒΑ Νότια Κορέα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες, συνήθως σε διευθυντικές θέσεις, για να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να γίνει αρμόδια στελέχη. Οι μαθητές της Έμπας Νότιας Κορέας μπορούν να εφαρμόσουν αυτά που μαθαίνουν στις σπουδές τους στην εργασία τους, ενώ φέρνοντας εργασιακή εμπειρία τους με το μαθησιακό περιβάλλον. Οι μαθητές της Έμπας Νότια Κορέα θα δοκιμάσει αυστηρή παρακολούθηση μαθημάτων που εστιάζει στις θεμελιώδεις αρχές των επιχειρήσεων, τονίζοντας παράλληλα τη διαχείριση και την ηγεσία.

    ΕΜΒΑ Νότια Κορέα μπορεί να σας βοηθήσει εκ των προτέρων τη σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο. Μετακινηθείτε στις επιλογές ΕΜΒΑ Νότια Κορέα κάτω και κάνει το επόμενο βήμα προς την επαγγελματική τους στόχους σας!