Keystone logo

1 EMBA Προγράμματα σε Μάρκετινγκ και Πωλήσεις σε Μόσχα, Ρωσία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • EMBA
  • Σπουδές Μάρκετινγκ
  • Μάρκετινγκ
  • Μάρκετινγκ και Πωλήσεις
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Μάρκετινγκ (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    EMBA Προγράμματα σε Μάρκετινγκ και Πωλήσεις

    Της πόλης της Μόσχας θεωρείται ότι έχει την πιο πολιτική επιρροή στη Ρωσία. Είναι το σπίτι σε μερικά από τα δισεκατομμυριούχων του κόσμου. Η Μόσχα έχει πάνω από 11 εκατομμύρια ανθρώπους και μια δυναμική οικονομία. Η πόλη διαθέτει 60 κρατικά πανεπιστήμια και η πλειοψηφία των φοιτητών σε μεγάλες επιστήμες.

    Τα προγράμματα για το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες που ισχύουν σε πολλές βιομηχανίες και θέσεις. Τα μαθήματα μπορούν να καλύπτουν την ανάπτυξη και την καλλιέργεια σχέσεων με τους πελάτες, τη στρατηγική τοποθέτηση και την τιμολόγηση προϊόντων, το ψηφιακό μάρκετινγκ και τη δημιουργία αποτελεσματικών σχεδίων μάρκετινγκ και υλικών.

    Ρωσία (Ρωσικά: Россия) είναι μακράν η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, που καλύπτουν πάνω από το ένα όγδοο της Γης 's κατοικημένη περιοχή της γης. Ο πρώην Κρατική Επιτροπή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Ρωσία χρηματοδοτείται 240 πανεπιστήμια, ακαδημίες και ινστιτούτα, καθιστώντας τη Ρωσία μια σταθερή χώρα για να σπουδάσουν μέσα

    Μόλις έχετε αποκτήσει ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στις επιχειρήσεις κι έχετε σημαντική πρακτική εμπειρία, το επόμενο βήμα είναι ένα MBA Στελεχών (EMBA). Τα προγράμματα συνδυάζουν βασικές αρχές όπως η χρηματοδότηση, η λογιστική και το μάρκετινγκ, με σπουδές ηγεσίας για να σας ωθήσουν σε υψηλού επιπέδου στελεχιακές και διευθυντικές θέσεις.