Keystone logo

2 EMBA Προγράμματα σε Μάρκετινγκ και Πωλήσεις 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • EMBA
  • Σπουδές Μάρκετινγκ
  • Μάρκετινγκ
  • Μάρκετινγκ και Πωλήσεις
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Μάρκετινγκ (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    EMBA Προγράμματα σε Μάρκετινγκ και Πωλήσεις

    Ένα EMBA, ή Εκτελεστικό Master of Business Administration, είναι μια παραλλαγή ενός MBA που συνήθως προορίζεται να καλύψει τα άτομα που έχουν ήδη πολύ επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των επιχειρήσεων. Μπορεί να ταιριάζει καλύτερα σε άτομα που θέλουν να αλλάξουν σταδιοδρομία ή να προχωρήσουν στην τρέχουσα δουλειά τους.

    Τι είναι EMBA στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις; Αυτός ο βαθμός μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια εις βάθος κατανόηση της τέχνης του μάρκετινγκ και πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών. Το μάρκετινγκ και οι πωλήσεις μπορούν να αποτελέσουν ζωτικό μέρος του επιχειρηματικού κόσμου και μέσω της απόκτησης του EMBA θα πρέπει να είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να εφαρμόζετε θεωρίες και αρχές στις πραγματικές επιχειρήσεις. Αν και πιθανότατα θα επικεντρωθείτε ειδικά στις πτυχές των πωλήσεων, μπορείτε επίσης να μάθετε πολλά για την επιχείρηση στο σύνολό της.

    Μέσω της απόκτησης αυτού του πτυχίου, μπορείτε να αποκτήσετε γνώση του τρόπου με τον οποίο οι πωλήσεις και οι εργασίες μάρκετινγκ, που μπορούν να σας βοηθήσουν να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις στην καθημερινή σας ζωή. Μπορείτε επίσης να γίνετε καλύτερος ηγέτης και να μάθετε στρατηγικές για τη διαχείριση του χρόνου σας με έναν οργανωμένο, αποτελεσματικό τρόπο.

    Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν πόσο θα κερδίσει ένα EMBA. Μπορεί να είναι χρήσιμο να εξετάσετε διαφορετικές επιλογές για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

    Μια EMBA στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις θα μπορούσε να ανοίξει πολλές πόρτες για σας στον επιχειρηματικό κόσμο. Με αυτό το πτυχίο θα εξετάσετε πιθανώς το να εργάζεστε για μια εταιρεία, ενδεχομένως σε μια διαχειριστική ή άλλη θέση υψηλού επιπέδου. Στις πιθανές εργασίες μπορεί να περιλαμβάνεται η ιδιότητα του διαχειριστή μάρκας ή του διαχειριστή πωλήσεων. Σε μία από αυτές τις θέσεις μπορεί να είστε υπεύθυνοι για να βοηθήσετε την εταιρεία να αυξήσει και να διαχειριστεί τις πωλήσεις και τα έσοδα. Θα μπορούσατε επίσης να είστε κατάλληλος για να εργαστείτε ως διευθυντής μάρκετινγκ ή διευθυντής ανάπτυξης επιχειρήσεων.

    Μπορεί να υπάρχουν πολλές επιλογές για να κερδίσετε το EMBA σας στο διαδίκτυο ή σε ένα παραδοσιακό σχολείο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.