Keystone logo
Τουρκία

Μελέτη MBA σε Τουρκία 2024

Μελέτη σε Τουρκία

Κερδίζουν Επιχειρήσεων Πτυχίο Τουρκία Τουρκία 's σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης προσφέρει δύο χρόνια (Αναπληρωτής ' s), τέσσερα χρόνια (Bachelor 's), ή έξι χρόνια (Μάστερ ' s) βαθμούς με την επιλογή να συνεχίσει μια έρευνα που βασίζεται διδακτορικό δίπλωμα. Οι μαθητές των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική μπορεί να ζητηθεί από ορισμένα πανεπιστήμια να ολοκληρώσουν ένα επιπλέον έτος της αγγλικής προπαρασκευαστική μελέτη πριν από την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα σπουδών ή να περάσει μια "εξέταση απαλλαγή " δείχνει τη γνώση τους στην αγγλική γλώσσα. Πάνω από 800 κολέγια και τα πανεπιστήμια λειτουργούν στην Τουρκία, με την πλειοψηφία τους βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και τη Σμύρνη, Τουρκία 's τρεις μεγαλύτερες πόλεις. Το Συμβούλιο Ανώτατης Παιδείας ρυθμίζει την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Τουρκία και εξασφαλίζει χρηματοδότηση για τα δημόσια ιδρύματα. Εκπαιδευτικά πρότυπα ποικίλλουν μεταξύ των τουρκικών πανεπιστημίων, με κάποια συγκρίσιμη με κορυφαία παγκόσμια πανεπιστήμια στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.Επιχειρηματικές φοιτητές που επιδιώκουν ένα master 's βαθμό η Τουρκία θα συναντήσετε τα προγράμματα θεωρούνται "χωρίς διατριβή " ή "με διατριβή ". Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι είτε μια διατριβή ή όρος του έργου υποχρεούται να κερδίσουν ένα βαθμό, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του συνόλου των μαθημάτων του προγράμματος. Δίδακτρα Τα δίδακτρα είναι πολύ προσιτές σε Τουρκία, ειδικά στα δημόσια πανεπιστήμια τα οποία χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση. Οι δημόσιο πανεπιστήμιο κόστος σπουδών καθορίζονται από την τουρκική κυβέρνηση πριν από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, ώστε κάθε χρόνο μπορεί να παρουσιάζει τα δίδακτρα διαφορετική μορφή το προηγούμενο έτος αμοιβές 's. Γιατί Κερδίστε ένα Πτυχίο Επιχειρήσεων στην Τουρκία; Ως ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένη χώρα με ένα αναδυόμενη οικονομία της αγοράς, η Τουρκία συμβάλλει σημαντικά στην παγκόσμια πρότυπα παραγωγής με την εξαγωγή μεγάλων ποσοτήτων γεωργικών ειδών, τα οχήματα, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και συσκευές.Επιπλέον, η Τουρκία 's συνεπής ανάβαση σε έναν σημαντικό ρόλο ως ηγέτης στην παγκόσμια τραπεζική, τη βιομηχανία και τις αγορές των επικοινωνιών καθιστά κερδίζοντας μια τουρκική επιχείρηση βαθμό συμβάλλει στην ανεύρεση απασχόλησης στο παγκόσμιο επιχειρηματικό τομέα.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  264
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  18
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  9
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  25

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  5
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  4
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  2

Σχετικά με Τουρκία

Με την επικράτειά του μοιράζονται μεταξύ δυτική Ασία και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Δημοκρατία της Τουρκίας είναι μια συναρπαστική χώρα με πλούσια και χαοτικό παρελθόν και ένα εξίσου πολύπλοκο παρόν. Οκτώ χώρες αποτελούν τα σύνορά της - Βουλγαρία, το Ιράν, την Ελλάδα, την Αρμενία, τη Γεωργία, τη Συρία, το Αζερμπαϊτζάν και το Ιράκ, η Τουρκία παραμένει ζωτικής σημασίας για τη διεθνή κοινότητα, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, της εκκοσμίκευσης και σταθερή δημοκρατική κυβέρνηση σε μια περιοχή που είναι γνωστή για το χάος και ο πόλεμος. Είναι ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), των Ηνωμένων Εθνών και της G-20, η Τουρκία είναι η πατρίδα και κυρίως εθνοτικές Τούρκους και περίπου το 25 τοις εκατό Κούρδοι που ασκούν το Ισλάμ και μιλούν τουρκικά, τη χώρα " s επίσημη γλώσσα. Η ταχεία ανάπτυξη της Τουρκίας 's διπλωματικές και οικονομικές πρωτοβουλίες συνέβαλαν σε άλλους ηγέτες του κόσμου αναγνωρίζει την Τουρκία ως μια αναδυόμενη περιφερειακή δύναμη.

Απαιτήσεις βίζας

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα

Τιμή και νόμισμα

Το τέλος επεξεργασίας βίζας ποικίλλει ανάλογα με την εθνικότητα σας.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Όλοι οι ξένοι φοιτητές πρέπει να λάβουν φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στην Τουρκία. Εξαιρούνται τα άτομα που είναι νόμιμα εξαρτώμενα άτομα που συνδέονται με κάποιον στην Τουρκία με διπλωματική βίζα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Τουρκική πρεσβεία ή προξενείο

Όλοι οι ξένοι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη φοιτητική βίζα στην πλησιέστερη τουρκική πρεσβεία ή προξενείο.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Για να λάβετε φοιτητική βίζα για την Τουρκία, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε σε τουρκικό πανεπιστήμιο, σχολείο ή μάθημα γλώσσας πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας.

Πρέπει να συμπληρώσετε μια αίτηση βίζας και να την υποβάλετε στην τουρκική πρεσβεία με τα απαιτούμενα έγγραφα που συνήθως περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Διαβατήριο: Ισχύει για περίοδο μεγαλύτερη από 90 ημέρες
 • 2 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου
 • Επιστολή αποδοχής από το τουρκικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
 • Απόδειξη ασφάλισης υγείας
 • Απόδειξη εισιτηρίου επιστροφής
 • Αποδεικτικά επαρκών οικονομικών μέσων για την υποστήριξη των σπουδών και της διαμονής σας στην Τουρκία
 • Πιστοποιητικό αστυνομικής άδειας
 • Ιατρικό πιστοποιητικό

Οι φοιτητές πρέπει περαιτέρω να υποβάλουν αίτηση για άδεια παραμονής στις τοπικές αρχές (εάν ο φοιτητής βρίσκεται στην Τουρκία) εντός 1 μηνός από την άφιξή τους στην Τουρκία. Στο Τμήμα Εξωτερικών Σχέσεων του Τοπικού Αρχηγείου Αστυνομίας πρέπει να υποβληθούν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

 • Έντυπο αίτησης και τέλη
 • Ταξιδιωτικό έγγραφο: 2 αντίγραφα μαζί με τη φοιτητική βίζα
 • 4 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου
 • Επιστολή ή έγγραφο από το ίδρυμα: Πρέπει να εκδοθεί από το πανεπιστήμιο υποδοχής, δηλώνοντας την ημερομηνία έναρξης και λήξης των σπουδών στην Τουρκία

Για να ανανεώσετε την άδεια διαμονής σας, πρέπει να επισκεφτείτε τις τοπικές αρχές 60 ημέρες πριν από τη λήξη της άδειας διαμονής σας.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Γενικά χρειάζονται περίπου οκτώ εβδομάδες από την ημέρα υποβολής της αίτησής σας μέχρι να λάβετε τη βίζα σας.

Η φοιτητική βίζα ισχύει γενικά για ένα έτος για μία μόνο είσοδο. Αν και θα αναγράφεται ένα χρονικό όριο στη βίζα σας, η φοιτητική σας βίζα παραμένει σε ισχύ όσο είστε εγγεγραμμένοι στο σχολείο.

Χρόνος επεξεργασίας

8 Weeks

Ευκαιρίες εργασίας

Συνήθως, οι διεθνείς φοιτητές δεν έχουν νόμιμο δικαίωμα να εργαστούν ενώ σπουδάζουν στην Τουρκία. Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν ερευνητική εργασία σε τουρκικά πανεπιστήμια ως διεθνείς ερευνητές.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.