Keystone logo
Σινγκαπούρη

Μελέτη MBA σε Σινγκαπούρη 2024

Μελέτη σε Σινγκαπούρη

Κερδίζουν Επιχειρήσεων Πτυχίο Σιγκαπούρη επαινείται το 2010, όπως έχει ηγετική παγκόσμια εκπαιδευτικό σύστημα και συνιστάται για έπαινο από έναν Βρετανό υπουργό παιδείας, Σιγκαπούρη ξοδεύει σχεδόν το 20 τοις εκατό του ετήσιου κρατικού προϋπολογισμού της για την πρωτοβάθμια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων σε οποιοδήποτε από τα διάφορα εθνικά πανεπιστήμια στη Σιγκαπούρη προσφέροντας προπτυχιακές, μεταπτυχιακές 's και διδακτορικών. Υπάρχουν επίσης και δημόσια, ιδιωτικά και ξένα πανεπιστήμια, με το Business School του Σικάγο και το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου παρέχουν πτυχία των επιχειρήσεων για τη Σιγκαπούρη και διεθνείς φοιτητές. Εξειδικευμένες τετραετή πτυχία των επιχειρήσεων περιλαμβάνουν Bachelor of Arts στη Διοίκηση, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Enrepreneurship και Διεθνείς Επιχειρήσεις. Διδακτορικό πτυχία των επιχειρήσεων επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν θέσεις σε πανεπιστήμια ως εκπαιδευτές ή ως επικεφαλής έρευνας.Η Σιγκαπούρη είναι επίσης γνωστή για την προσήλωσή της στην "αξιοκρατία ", μια ιδεολογία θεμελιώδους σημασίας για την εκπαίδευση τους σύστημα που εντοπίζει τους καλύτερους σπουδαστές και τους προετοιμάζει για τις ηγετικές θέσεις. Οι μαθητές παρουσιάζουν εξαιρετική ακαδημαϊκή ρεκόρ απόδοσης που χορηγείται συνήθως εισαγωγή σε ειδικά προγράμματα σπουδών που παραιτούνται ή μειώνουν τα δίδακτρα. Δίδακτρα Κόστος του πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων τετραετούς στη Σιγκαπούρη είναι γύρω μπορεί να διαφέρουν από το ένα σχολείο στο άλλο, αλλά πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν μειωμένες τιμές διδάκτρων επιδοτούνται από την κυβέρνηση μέσω ενός προγράμματος που ονομάζεται το καθεστώς Δίδακτρα επιχορήγησης και πολλές υποτροφίες. Γιατί Αποκτήστε ένα Πτυχίο Επιχειρήσεων στη Σιγκαπούρη; Λόγω της ανώτερης του εκπαιδευτικού συστήματος, επιδοτούμενες ευκαιρίες δίδακτρα και ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία, Singapore προσφέρει εξαιρετικές ακαδημαϊκές και εργασιακές ευκαιρίες για τους κατόχους πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων μετά από αποφοίτηση.Επιπλέον, Σιγκαπούρη κατατάσσεται σταθερά ψηλά στην ποιότητα της ζωής τους δείκτες, με τον τουρισμό, η βιοτεχνολογία και οι μεταποιητικές βιομηχανίες υποστηρίζουν άνω του μέσου όρου του κατά κεφαλήν εισοδήματος. Με ανοικτή οικονομία της και ισχυρή παρουσία στη βιομηχανία και στον τομέα των υπηρεσιών, τη Σιγκαπούρη παρουσιάζει ποικίλες ευκαιρίες απασχόλησης για τους μαθητές με πτυχία των επιχειρήσεων που αναζητούν θέσεις που προσφέρουν πολλά περιθώρια για πρόοδο. Επιχειρηματικές μεγάλες εταιρείες μπορούν επίσης να βρουν θέσεις σε ποικίλους τομείς όπως η διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης, την εφοδιαστική, τη διαφήμιση και τα προγράμματα κοινωνικής υπηρεσίας.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  1867
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  51
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  31
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  88

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  7
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  10
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  7

Σχετικά με Σινγκαπούρη

Η Δημοκρατία της Σιγκαπούρης είναι επίσημα ένα νησί-χώρα που βρίσκεται στη Νοτιοανατολική Ασία λιγότερο από 100 μίλια βόρεια του Ισημερινού. Αποτελείται από ένα μεγάλο νησί (που ονομάζεται Pulua Ujong στην Μαλαισίας) και πάνω από 60 μικρότερα νησιά, η Σιγκαπούρη είναι ένα σημαντικό διεθνές εμπορικό κέντρο που διεκδικεί το τρίτο υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα μεταξύ όλων των χωρών παγκοσμίως. Σχεδόν το 75 τοις εκατό του πληθυσμού της Σιγκαπούρης 's είναι Κινέζοι, οι Ινδοί με, Ευρασιατών και Μαλαισιανούς περιλαμβάνει το άλλο 25 τοις εκατό. Λόγω γρήγορη ανάβαση Σιγκαπούρη 's στην οικονομική ευημερία, τώρα αναγνωρίζεται ως "μέση δύναμη " χώρα παρουσιάζουν σημαντική επιρροή στις παγκόσμιες υποθέσεις.

Απαιτήσεις βίζας

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητικό πάσο

Τιμή και νόμισμα

SGD 90

Απαιτείται τέλος διεκπεραίωσης 30 S$ για κάθε αίτηση που υποβάλλεται στην Αρχή Μετανάστευσης και Σημείων Ελέγχου της Σιγκαπούρης (ICA). Το τέλος δεν επιστρέφεται ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αίτησης ή εάν η αίτηση αποσυρθεί μετά την υποβολή.

Μια αμοιβή 60 S$ καταβάλλεται όταν ο επιτυχών υποψήφιος ολοκληρώσει τη διατύπωση κατά την έκδοση του φοιτητικού πάσου στο ICA.

Οι χρεώσεις εξαρτώνται από τη χώρα και ενδέχεται να αλλάξουν.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Όλοι οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να έχουν φοιτητικό πάσο για να συνεχίσουν τις ανώτερες σπουδές στη Σιγκαπούρη. Για να λάβετε το φοιτητικό πάσο της Σιγκαπούρης, πρέπει πρώτα να σας προσφερθεί εισαγωγή για πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης στο Ινστιτούτο Ανώτατης Εκπαίδευσης (IHL) στη Σιγκαπούρη.

Έχετε δικαίωμα για Φοιτητικό Πάσο μόνο εάν έχετε γίνει δεκτός σε πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μαθήματα μερικής φοίτησης ή βραδινά μαθήματα, δεν θα είστε επιλέξιμοι για το Student Pass.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Σύστημα Αίτησης & Εγγραφής On-Line για φοιτητικό πάσο (SOLAR).

Για να υποβάλετε αίτηση για το Φοιτητικό Πάσο, πρέπει να υποβάλετε την αίτησή σας στο επίσημο σύστημα εγγραφής -- Σύστημα On-Line Αίτησης & Εγγραφής Φοιτητικού Πάσου (SOLAR).

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Πριν υποβάλετε αίτηση για φοιτητικό πάσο μέσω SOLAR, το ινστιτούτο στο οποίο σας προσφέρθηκε η εισαγωγή πρέπει να σας εγγράψει μέσω του συστήματος εγγραφής. Μόλις το ινστιτούτο σας εγγράψει στη SOLAR, πρέπει να υποβάλετε το eForm 16. Πρέπει να έχετε τα ακόλουθα στοιχεία πριν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας SOLAR:

 • Μια ειδοποίηση εγγραφής από την SOLAR με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας που παρέχεται από το IHL
 • Ταξιδιωτικά έγγραφα και στοιχεία διαβατηρίου, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού διαβατηρίου και της εγκυρότητάς του
 • Η προσωπική σας διεύθυνση email
 • Μια πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου

Αφού υποβάλετε το eForm 16, θα πρέπει στη συνέχεια να λάβετε ένα αντίγραφο εκτύπωσης της φόρμας για να το υποβάλετε στη μονάδα Student Pass - Immigration & Checkpoints Authority (ICA). Είναι μία από τις σημαντικές διατυπώσεις που πρέπει να ολοκληρωθεί για την έκδοση του φοιτητικού πάσου της Σιγκαπούρης.

Πρέπει να διαβεβαιώσετε το τμήμα μετανάστευσης ότι θα παραμείνετε στη Σιγκαπούρη με έγκυρο φοιτητικό πάσο ανά πάσα στιγμή.

Τα έγγραφα που απαιτούνται για τη φοιτητική βίζα της Σιγκαπούρης:

 • Το έγκυρο διαβατήριό σας. Πρέπει να υποβάλετε αντίγραφο συγκεκριμένων σελίδων του διαβατηρίου
 • Πρέπει να έχετε μαζί σας την κάρτα αναχώρησης/άφιξης που χορηγήθηκε κατά την είσοδο στη Σιγκαπούρη. Εάν μένετε στη Σιγκαπούρη με άλλα μακροπρόθεσμα πάσο, θα πρέπει να φέρετε και αυτό το πάσο.
 • Μια πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου (λήψη σε λευκό φόντο).
 • Η εκτύπωση του eForm 16 που υποβλήθηκε μέσω της SOLAR (δεόντως υπογεγραμμένη από τον αιτούντα).
 • Εάν τα έγγραφά σας είναι στη μητρική γλώσσα, πρέπει να λάβετε επίσημη αγγλική μετάφραση των εγγράφων.
 • Αντίγραφο της επί της αρχής επιστολής έγκρισης· και
 • Ιατρική έκθεση στην προβλεπόμενη μορφή (διατίθεται στον ιστότοπο της ICA).

Κατά την υποβολή της αίτησης, βεβαιωθείτε ότι οι εργαστηριακές αναφορές δεν υπερβαίνουν τους τρεις μήνες από την ημερομηνία έκδοσης. Σε περίπτωση που δεν εκπληρώσετε την ιατρική απαίτηση, δεν θα σας χορηγηθεί το Φοιτητικό Πάσο.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Γενικά, η φοιτητική βίζα της Σιγκαπούρης διαρκεί περίπου τέσσερις εβδομάδες για να επεξεργαστεί. Ωστόσο, ορισμένες αιτήσεις ενδέχεται να διαρκέσουν περισσότερο εάν το τμήμα μετανάστευσης ζητήσει κάποια πρόσθετα έγγραφα ή πληροφορίες από εσάς. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα ειδοποιηθείτε μέσω του συστήματος SOLAR.

Πρέπει να υποβάλετε νέες αιτήσεις για Φοιτητικό Πάσο τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την έναρξη των μαθημάτων σας και όχι για περισσότερο από δύο μήνες.

Ο χρόνος διεκπεραίωσης είναι γενικά από 2 έως 4 μήνες για περιπτώσεις στις οποίες απαιτούνται συνεντεύξεις.

Χρόνος επεξεργασίας

4 Weeks

Ευκαιρίες εργασίας

Οι αλλοδαποί φοιτητές που δεν εργάζονται για περισσότερες από 16 ώρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους εξαιρούνται από την αίτηση για άδεια εργασίας. Ωστόσο, συνιστάται να ελέγξετε τις ευκαιρίες εργασίας που παρέχονται από το ίδρυμά σας.

Οι διεθνείς φοιτητές δεν χρειάζεται να υποβάλουν αίτηση για άδεια εργασίας εάν θέλουν να εργαστούν στη Σιγκαπούρη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Η άδεια εργασίας μπορεί επίσης να εξαρτάται από το ίδρυμα στο οποίο σπουδάζετε.

Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα εγκεκριμένα ιδρύματα εδώ: https://www.mom.gov.sg/passes-and-permits/work-pass-exemption-for-foreign-students

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν παρακολουθείτε κύκλο μαθημάτων πλήρους φοίτησης σε αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, εάν δεν έχετε επαρκή εκπαιδευτικά διαπιστευτήρια, εάν τα έντυπά σας δεν είναι σωστά συμπληρωμένα ή εάν τα δικαιολογητικά δεν είναι σωστά.