Keystone logo
Πολωνία

Μελέτη MBA σε Πολωνία 2024

Μελέτη σε Πολωνία

Τι είδος των δραστηριοτήτων μελέτες είναι διαθέσιμες σε Πολωνία; Πολωνία προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων μελέτες των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στα προγράμματα Bachelor ή προπτυχιακό επίπεδο και master-βαθμού. Τα προγράμματα σπουδών πιο κοινά είναι τα κύρια MBA και Executive MBA προγράμματα σπουδών. Το εκπαιδευτικό σύστημα εδώ θεωρείται υψηλής ποιότητας και συχνά αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη και σε δυτικούς πολιτισμούς. Μερικά από αυτά τα προγράμματα είναι πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά, όχι μόνο πολωνικά. Αυτό προσφέρει διεθνείς φοιτητές τη δυνατότητα να εγγραφούν σε ένα από τα πανεπιστήμια, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν τη γλώσσα. Ποιες είναι οι επιλογές για το MBA βαθμούς στην Πολωνία για τους ξένους φοιτητές; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εγγραφούν στην πολωνική σχολές διοίκησης επιχειρήσεων. Πρώτον, υπάρχουν πολλές σχολές υψηλής ποιότητας για να επιλέξετε. Τα περισσότερα προγράμματα εδώ είναι δύο χρόνια στο μεταπτυχιακό επίπεδο. Μερικά προγράμματα είναι πλέον, και με γρήγορο ρυθμό, ένα έτος τα προγράμματα είναι επίσης διαθέσιμα.Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων μελέτη των επιχειρήσεων. Αυτό περιλαμβάνει προγράμματα, όπως εκείνα που εστιάζονται στην τεχνολογία των επιχειρήσεων, τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ, διεθνών / παγκόσμια επιχείρηση, και τους ανθρώπινους πόρους. Πόσο κοστίζει να εγγραφούν στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πολωνία; Ως διεθνής φοιτητής, θα πληρώσει περισσότερα για να αποκτήσετε σας εκπαίδευση στην Πολωνία από ό, τι αν ήταν πολίτης, μεταξύ άλλων και σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία εκεί. Ωστόσο, η εκπαίδευση στην Πολωνία τείνει να είναι πιο προσιτές από ό, τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Το σχολείο και η διάρκεια του αντίκτυπου της μελέτης οι δαπάνες αυτές πιο συχνά. Ποιες είναι οι επιλογές μετά την αποφοίτηση; Μετά την αποφοίτησή του από ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, τότε τα άτομα είναι σε θέση να αναλάβουν θέσεις σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις στο εσωτερικό της χώρας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να αποκτήσουν θέσεις σε επίπεδο διοίκησης.Υπάρχουν ευκαιρίες σε όλη τη χώρα, καθώς η οικονομία της συνεχίζει να βελτιώνεται. Τα καλά μελετηθεί φοιτητές χρειάζεται πάντα σε τομείς στρατηγικής διαπραγματεύσεων και την παγκόσμια οικονομία.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  363
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  79
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  13
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  27

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  7
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  6
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  3

Σχετικά με Πολωνία

Η Δημοκρατία της Πολωνίας είναι μια χώρα που βρίσκεται στην Κεντρική Ευρώπη κοντά την Τσεχική Δημοκρατία και τη Γερμανία. Η χώρα είναι το σπίτι σε 38,5 εκατομμύρια ανθρώπους και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόλις μια κομμουνιστική χώρα, η περιοχή έχει μακρά ιστορία και μοναδικό πολιτισμό. Από την κληρονομιά του με βάση τον Χριστιανισμό στην βελτίωση της οικονομίας της και ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η Πολωνία έχει πολλά να προσφέρει σε κάθε μαθητή, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών μελετών. Για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων μελέτες εδώ, είναι συχνά δυνατό να το πράξει με μερικές συμβουλές.

Απαιτήσεις βίζας

 • Βίζα τύπου C – μια βραχυπρόθεσμη βίζα Σένγκεν.
 • Βίζα τύπου D – μακροπρόθεσμη εθνική θεώρηση που εκδίδεται για έως και ένα έτος.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Βίζα τύπου C? Βίζα τύπου Δ

Τιμή και νόμισμα

USD 160

Το τέλος αίτησης για φοιτητική βίζα στην Πολωνία είναι περίπου $160. Οι χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Οι φοιτητές από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν χρειάζονται βίζα για να σπουδάσουν στην Πολωνία. Ωστόσο, όταν φτάσετε στην Πολωνία, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για προσωρινή βίζα σπουδών στο τοπικό γραφείο του Voivod.

Οι φοιτητές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει συνήθως να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα πριν εισέλθουν στην Πολωνία. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένες χώρες που είναι απαλλαγμένες από αυτήν την απαίτηση. Μπορείτε να ελέγξετε εάν η χώρα σας περιλαμβάνεται στη λίστα εδώ: http://www.msz.gov.pl

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Πολωνική πρεσβεία ή προξενείο

Θα πρέπει να κάνετε αίτηση για φοιτητική βίζα στην πρεσβεία ή το προξενείο της Πολωνίας στην τρέχουσα χώρα διαμονής σας.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Μόλις εγγραφείτε στο πανεπιστήμιο που έχετε επιλέξει, θα σας στείλουν τα κατάλληλα έγγραφα που θα χρησιμοποιήσετε για να λάβετε τη φοιτητική σας βίζα. Θα πρέπει να κάνετε αίτηση για φοιτητική βίζα στην πλησιέστερη πολωνική πρεσβεία ή προξενείο. Αυτά είναι τα έγγραφα που συνήθως μπορεί να σας ζητηθεί να παρέχετε:

 • Μια υπογεγραμμένη και πλήρης αίτηση βίζας της Πολωνίας για φοιτητές.
 • Διαβατήριο που πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον τρεις μήνες αφού σκοπεύετε να φύγετε από την Πολωνία.
 • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας.
 • Επίσημη επιστολή από το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο της Πολωνίας όπου σκοπεύετε να σπουδάσετε.
 • Σύντομο βιογραφικό ή βιογραφικό.
 • Όλα τα προηγούμενα πιστοποιητικά και διπλώματα σας.
 • Απόδειξη ότι έχετε επάρκεια στη γλώσσα στην οποία θέλετε να σπουδάσετε.
 • Απόδειξη ότι είστε αρκετά ισχυροί οικονομικά για να αντέξετε τα έξοδα εκπαίδευσης και διαβίωσης στην Πολωνία.
 • Πιστοποιητικό ασφάλισης υγείας που είναι αποδεκτό στην Ευρώπη.
 • Δύο φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου.
 • Πληρώστε το Τέλος Αίτησης Βίζας
 • Απόδειξη διαμονής στην Πολωνία.

Όλοι οι φοιτητές πρέπει να νομιμοποιήσουν τη διαμονή τους στην Πολωνία υποβάλλοντας αίτηση για προσωρινή άδεια παραμονής. Αυτό πρέπει να γίνει λίγο μετά την άφιξη στην Πολωνία. Τα πανεπιστήμια θα σας βοηθήσουν με τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων. Μια προσωρινή άδεια παραμονής σας δίνει το δικαίωμα να μείνετε και να εργαστείτε στην Πολωνία.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Συνήθως μπορεί να χρειαστούν περίπου 15 ημέρες για να διεκπεραιωθεί η αίτησή σας για φοιτητική βίζα. Ωστόσο, οι χρόνοι διεκπεραίωσης ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα και τον τύπο της βίζας για την οποία υποβάλλετε αίτηση. Φροντίστε να κάνετε αίτηση το συντομότερο δυνατό.

Η διάρκεια της φοιτητικής βίζας εξαρτάται από τη διάρκεια του μαθήματος σας.

Χρόνος επεξεργασίας

15 Days

Ευκαιρίες εργασίας

Οι ξένοι φοιτητές έχουν το δικαίωμα να εργαστούν ενώ σπουδάζουν στην Πολωνία, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι σε εκπαιδευτικό ίδρυμα. Επιτρέπονται 20 ώρες εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών, καθώς και 3 μήνες πλήρους απασχόλησης κατά τη διάρκεια των διακοπών. Επιτρέπεται η πλήρης απασχόληση για κατόχους Δελτίων Διαμονής.

Ωρες την εβδομάδα

20

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.