Keystone logo
Κάτω Χώρες

Μελέτη MBA σε Κάτω Χώρες 2024

Μελέτη σε Κάτω Χώρες

Ανώτερες Σχολές Εκπαίδευση στην Ολλανδία Οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν τις επιχειρήσεις σε Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO), οι οποίες είναι επαγγελματικές σχολές που προσφέρουν μία (βοηθός κατάρτιση), δύο (αρχική επαγγελματική εκπαίδευση), τρία (ανεξάρτητα προγράμματα) και τα προγράμματα τέσσερα (μεσαία στελέχη) έτος. Η Ολλανδία έχει επίσης εφαρμοσμένη επιστήμη πανεπιστήμια και ερευνητικά πανεπιστήμια που προσφέρουν πτυχίο 's, πλοίαρχος ' s και διδακτορικό δίπλωμα. Η διδασκαλία είναι τυποποιημένη να είναι σύμφωνη με τη διαδικασία της Μπολόνια και του ECTS πιστωτικό σύστημα. Σύμφωνα με την ολλανδική εκπαιδευτικές πολιτικές, οι 60 μονάδες ισοδυναμεί με ένα έτος σπουδών (πλήρους απασχόλησης) και μία πίστωση ισούται με 28 ώρες μαθημάτων. Ερευνητικά πανεπιστήμια είναι τα μόνα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπου οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν ένα διδακτορικό, τον υψηλότερο βαθμό μπορείτε να κερδίσετε στην Ολλανδία. Γιατί Κερδίστε ένα Πτυχίο Επιχειρήσεων στην Ολλανδία;Κατατάσσει ως έχει ένα από τα κορυφαία 10 εκπαιδευτικά συστήματα στον κόσμο, η Ολλανδία διαθέτει επίσης ένα σύνθετο σχολικό σύστημα ρυθμίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών της Ολλανδίας. Οι μαθητές θα λάβουν μια άριστη εκπαίδευση και καλά-σεβαστό βαθμό μετά την ολοκλήρωση πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων, αλλά θα χρειαστεί βοήθεια πλοήγηση τα διαφορετικά επίπεδα των επαγγελματικών προγραμμάτων και προγραμμάτων τα οποία να λάβει προκειμένου να γίνει δεκτός στο πανεπιστήμιο. Πόσο κοστίζει για να παρακολουθήσουν ένα Επαγγελματική Σχολή ή Πανεπιστήμιο; Τα δίδακτρα μπορεί να διαφέρουν από το ένα σχολείο στο άλλο, επίσης, ανάλογα με τους στόχους και το πεδίο πορεία βαθμό. Τι είδους πτυχία των επιχειρήσεων είναι διαθέσιμα στην Ολλανδία; Πολλοί φοιτητές επιλέγουν να ακολουθήσουν το Master 's των Διεθνών Επιχειρήσεων σε η Ολλανδία, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης στο διεθνές επιχειρηματικό κλάδο.Διοίκηση επιχειρήσεων, διοίκηση επιχειρήσεων και τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων είναι άλλα δημοφιλή βαθμούς διαθέσιμες στην Ολλανδία.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  611
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  70
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  40
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  79

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  10
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  12
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  5

Σχετικά με Κάτω Χώρες

Επισήμως γνωστή ως το Βασίλειο των Κάτω Χωρών, Nederland (ολλανδική) βρίσκεται στη δυτική Ευρώπη και περιλαμβάνει τρία νησιά της Καραϊβικής στην εκλογική του. Συνορεύει με τη Γερμανία, το Βέλγιο και τη Βόρεια Θάλασσα, η Ολλανδία συμμερίζεται επίσης θαλάσσια σύνορα με τη Γερμανία, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο Άμστερνταμ είναι η πρωτεύουσα της Ολλανδίας, με το Ρότερνταμ και η Χάγη αντιστοιχεί άλλες πρωτογενείς πόλεις. Τηρούνται για να είναι το ιδρυτικό μέλος του ΝΑΤΟ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η G-10 και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, η Ολλανδία είναι επίσης το σπίτι σε πέντε διεθνή δικαστήρια που είναι σήμερα εγκατεστημένες στη Χάγη. Αν και στην ολλανδική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα στην Ολλανδία, περίπου το 90 τοις εκατό των πολιτών της μιλούν αγγλικά, το 70 τοις εκατό μιλούν γερμανικά και το 30 τοις εκατό μιλούν γαλλικά.

Απαιτήσεις βίζας

MVV (Προσωρινή Άδεια Διαμονής) – βίζα εισόδου.

VVR (Άδεια Διαμονής) - εάν σκοπεύετε να μείνετε στην Ολλανδία για περισσότερους από τρεις μήνες, επιπλέον της θεώρησης εισόδου, θα πρέπει επίσης να υποβάλετε αίτηση για Άδεια Διαμονής (VVR) – μια ταυτότητα που ισχύει ως βίζα σπουδών.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

MVV (Προσωρινή Άδεια Διαμονής); VVR (άδεια παραμονής)

Τιμή και νόμισμα

EUR 311

Επί του παρόντος, η επεξεργασία μιας αίτησης για MVV και άδεια παραμονής για σπουδές στην Ολλανδία κοστίζει μη επιστρέψιμη αμοιβή 311 ευρώ. Τα τέλη επανεξετάζονται δύο φορές το χρόνο και υπόκεινται σε αλλαγές στα μέσα του έτους.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Εάν είστε πολίτης κράτους μέλους της ΕΕ ή του ΕΟΧ ή της Ελβετίας, δεν χρειάζεστε φοιτητική βίζα ή άδεια διαμονής για να μείνετε στην Ολλανδία.

Οι υπήκοοι τρίτων χωρών της ΕΕ, του ΕΟΧ ή της Ελβετίας χρειάζονται άδεια διαμονής για να μείνουν στην Ολλανδία για περισσότερες από 90 ημέρες – για μικρότερη περίοδο, χρειάζεστε μόνο τουριστική βίζα. Υπάρχουν δύο έγγραφα που χρειάζεστε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρειαστείτε μια προσωρινή άδεια διαμονής (machtiging tot voorlopig verblijf, MVV) για να ταξιδέψετε στην Ολλανδία. Επιπλέον, θα χρειαστείτε άδεια παραμονής (VVR) για να μείνετε στη χώρα.

Οι πολίτες λίγων χωρών ή άτομα υπό ορισμένες συνθήκες εξαιρούνται από την υποχρέωση να υποβάλουν αίτηση για VVR. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ: https://www.expatica.com/nl/visas-and-permits/Getting-a-Dutch-visa-or-temporary-residence-permit_108412.html

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

εκπαιδευτικό ίδρυμα

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα πρέπει να υποβάλει αίτηση για λογαριασμό σας, επομένως πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του για λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία. Εάν όχι, ζητήστε βοήθεια επικοινωνώντας με το διεθνές γραφείο (ή εάν είστε ερευνητής, το τμήμα HR) του ιδρύματος υποδοχής σας.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Η διαδικασία αίτησης θεώρησης ξεκινά από το πανεπιστήμιο μόλις ο φοιτητής γίνει επίσημα δεκτός στο πρόγραμμα σπουδών.

Τα έγγραφα που απαιτούνται για την αίτηση βίζας αναφέρονται στην επιστολή που αποστέλλεται από το πανεπιστήμιο στους υποψήφιους φοιτητές. Συνήθως απαιτούνται τα ακόλουθα έγγραφα:

 • αντίγραφο της πρώτης σελίδας (σελίδα ταυτότητας) ενός έγκυρου διαβατηρίου·
 • απόδειξη ότι μπορείτε να στηρίξετε τον εαυτό σας οικονομικά.
 • πρόσθετες φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου (μέγεθος: 35 mm x 45 mm, βλ. απαιτήσεις IND στο.pdf).
 • απόδειξη των διδάκτρων και των πληρωμών αίτησης θεώρησης·
 • απόδειξη στέγασης που έχει κανονιστεί για τουλάχιστον 1 ακαδημαϊκό έτος (10 μήνες)·
 • για Κινέζους φοιτητές, μπορεί να απαιτείται πιστοποιητικό NESO.

Η έγκυρη απόδειξη της οικονομικής αυτάρκειας ενός υποψηφίου μπορεί να αποδειχθεί ως εξής:

 • Επιστολή από το ολλανδικό ίδρυμα υποδοχής που αναφέρει την αμοιβή πρακτικής άσκησης ή την υποτροφία ασκούμενου.
 • Επιστολή εισδοχής από το ολλανδικό πανεπιστήμιο που παρέχει λεπτομέρειες για την υποτροφία φοιτητή, την απαλλαγή από τα δίδακτρα ή την υποτροφία.
 • Το αντίγραφο κίνησης του τραπεζικού λογαριασμού σας σε μια διεθνή τράπεζα, που υποδεικνύει αρκετά χρήματα για να πληρώσετε για τα προτεινόμενα έξοδά σας στην Ολλανδία.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Ο χρόνος επεξεργασίας για την αίτηση φοιτητικής βίζας στην Ολλανδία είναι συνήθως ένας μήνας, αν και μερικές φορές μπορεί να διαρκέσει έως και 3 μήνες.

Η άδεια διαμονής εκδίδεται για τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών του φοιτητή συν 3 μήνες, έως 5 έτη κατ' ανώτατο όριο. Εάν ο φοιτητής επιθυμεί να ολοκληρώσει ένα προπαρασκευαστικό μάθημα, η διάρκειά του θα προστεθεί στη διάρκεια της θεώρησης. Εάν η διάρκεια της εκπαίδευσης διαρκέσει περισσότερα από 5 χρόνια, η άδεια διαμονής μπορεί να παραταθεί κατά ένα επιπλέον έτος.

Υπάρχει μια άλλη προϋπόθεση που συνδέεται με την εγκυρότητα του VVR. Παραμένει σε ισχύ υπό τον όρο ότι ο μαθητής συγκεντρώσει το 50% της πίστωσης καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Οι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή πανεπιστημιακών σπουδών (πτυχίο, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό) μπορούν να υποβάλουν αίτηση για έτος προσανατολισμού για άδεια αποφοίτων εντός τριών ετών από την αποφοίτησή τους. Αυτό σας δίνει ένα χρόνο για να αναζητήσετε εργασία, κατά τη διάρκεια του οποίου μπορείτε να εργαστείτε χωρίς κανέναν περιορισμό ή την ανάγκη να έχει ο εργοδότης άδεια εργασίας για εσάς.

Χρόνος επεξεργασίας

1 Month

Ευκαιρίες εργασίας

Όλοι οι διεθνείς φοιτητές επιτρέπεται να εργαστούν παράλληλα με τις σπουδές τους.

Για φοιτητές εκτός ΕΕ και εκτός ΕΟΧ, απαιτείται άδεια εργασίας για να εργαστούν. Αυτή η άδεια πρέπει να ληφθεί από τον μελλοντικό εργοδότη για λογαριασμό σας. Ακόμη και με αυτή την άδεια εργασίας, οι μαθητές μπορούν να εργαστούν μόνο για περιορισμένο αριθμό ωρών, δηλαδή 10 ώρες την εβδομάδα. Τους επιτρέπεται να εργάζονται με πλήρη απασχόληση κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Οι φοιτητές από την ΕΕ, τον ΕΟΧ (εκτός από την Κροατία) και την Ελβετία δεν χρειάζονται άδεια εργασίας.

Ωρες την εβδομάδα

10

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.