Keystone logo
Νότια Κορέα

Μελέτη MBA σε Νότια Κορέα 2024

Μελέτη σε Νότια Κορέα

Τι Τύπος Business Studies προγράμματα είναι διαθέσιμα στη Νότια Κορέα; Οι μαθητές, συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών φοιτητών, μπορούν να εγγραφούν σε μια ποικιλία προγραμμάτων στη Νότια Κορέα. Η χώρα έχει μια ποικιλία των σχολείων πανεπιστημιακού επιπέδου που διεθνείς φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για. Τ Υπάρχουν μια σειρά από προγράμματα που είναι διαθέσιμα για τους φοιτητές σε αυτούς τους τομείς. Αυτό περιλαμβάνει τόσο τα παραδοσιακά προγράμματα MBA και Executive MBA προγράμματα. Μερικοί φοιτητές εγγράφονται σε προπτυχιακή εκπαίδευση, καθώς, για να κερδίσει το πτυχίο πανεπιστημίου 's. Οι περισσότεροι Bachelor 's προγράμματα σπουδών λαμβάνουν τρία έως πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί, ενώ τα προγράμματα MBA τηρούνται εντός ενός ή δύο ετών. Αυτό διαφέρει ανάλογα με την πορεία των φοιτητών και των τύπων των τάξεων μαθητές λαμβάνουν. Προγράμματα σε διεθνείς επιχειρήσεις, τη χρηματοδότηση, τη διαχείριση, διοίκηση και είναι δημοφιλής μεταξύ των διεθνών φοιτητών. Πόσο κοστίζει να εγγραφούν σε Business Studies Προγράμματα στη Νότια Κορέα;Σχολεία της Νότιας Κορέας είναι διαθέσιμα σε διεθνείς φοιτητές, αλλά σε σημαντικά υψηλότερη τιμή από ό, τι τα σχολεία για τις εγχώριες φοιτητές. Οι δαπάνες τείνουν να είναι πολύ πιο προσιτό από τις περισσότερες ευρωπαϊκές, αμερικανικές και άλλες δυτικές χώρες. Οι μαθητές θα μάθουν περισσότερα για τα έξοδα κατά την εφαρμογή του, δεδομένου ότι αυτός διαφέρει από το ένα σχολείο στο άλλο, καθώς και μεταξύ των προγραμμάτων. Τις περισσότερες φορές, οι μαθητές θα πρέπει να εφαρμόζουν και να γίνει δεκτός στο σχολείο πριν από την οργάνωση του ταξιδιού. Τα πανεπιστήμια λειτουργούν μέσω των υπηρεσιών μετανάστευσης για να διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία. Ποιες είναι οι επιλογές μετά την αποφοίτησή του από το Business Προγράμματα Σπουδών στη Νότια Κορέα; Οι μαθητές που κερδίζουν επιτυχία MBA τους είναι συχνά πολύτιμα σε πολλές από τις επιχειρήσεις της χώρας 's. Αν και πολλές περισσότερες εγχώριες φοιτητών που εγγράφονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σήμερα από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια, εξακολουθεί να υπάρχει ένα κενό για καλά καταρτισμένους επαγγελματίες.Υπάρχουν συχνά ευκαιρίες για τους αποφοίτους σε πολλές από τις μεγάλες εταιρείες που κυριαρχούν οικονομία Σεούλ 's και επιχειρηματικό τομέα, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, της χρηματοδότησης, και την παγκόσμια θέσεις των επιχειρήσεων, οι οποίες τείνουν να έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  476
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  52
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  20
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  42

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  6
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  10
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  3

Σχετικά με Νότια Κορέα

Νότια Κορέα παρέχει πολλά οφέλη για τους ξένους φοιτητές. Η χώρα, που βρίσκεται στην Ανατολική Ασία στην Κορεατική Χερσόνησο, είναι το σπίτι σε περίπου 50 εκατομμύρια ανθρώπους. Περίπου οι μισοί από αυτούς ζουν στην περιοχή του μετρό γύρω από Σεούλ, καθιστώντας την δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή μετρό στον κόσμο. Η χώρα έχει μια μακρά ιστορία που χρονολογείται από την παλαιολιθική περίοδο. Παρ 'όλα αυτά, η χώρα έχει γίνει αρκετά μοντέρνο τις τελευταίες δεκαετίες, οδηγείται από μια ποικιλία των εταιρειών τεχνολογίας. Για όσους μελετούν τις επιχειρήσεις, η Νότια Κορέα μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να το πράξουν σε διεθνές επίπεδο για όλους αυτούς τους λόγους.

Απαιτήσεις βίζας

 1. D-2: Visa για τακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Αυτή η βίζα απευθύνεται σε οποιονδήποτε φοιτητή εγγράφεται σε πρόγραμμα Bachelor, Master ή Ph. D σε κολέγιο, πανεπιστήμιο ή μεταπτυχιακό.
 2. D-4: Βίζα για Γενική Εκπαίδευση. Αυτή η βίζα απευθύνεται σε οποιοδήποτε άτομο που παρακολουθεί πανεπιστημιακό σχολείο ξένων γλωσσών, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό ίδρυμα ή οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα εκτός από ένα ακαδημαϊκό ερευνητικό ίδρυμα.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

D-2; Δ-4

Τιμή και νόμισμα

EUR 50

Και οι δύο αιτήσεις βίζας χρεώνουν ένα τέλος περίπου 30-50 EUR. Μια βίζα πολλαπλών εισόδων είναι πιο ακριβή από μια βίζα μίας εισόδου. Τα τέλη βίζας ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα διαμονής σας και υπόκεινται σε αλλαγές. Οι πολίτες ορισμένων χωρών (για παράδειγμα, της Γερμανίας) μπορεί να μην χρειαστεί να πληρώσουν το τέλος αίτησης θεώρησης.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Όλοι οι διεθνείς φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στη Νότια Κορέα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

πρεσβεία ή προξενείο της Δημοκρατίας της Κορέας

Όλοι οι διεθνείς φοιτητές που διαμένουν εκτός Κορέας θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα στην πρεσβεία ή στο προξενείο της Δημοκρατίας της Κορέας. Πρέπει να κάνετε αίτηση για τη βίζα αυτοπροσώπως στην πρεσβεία της Κορέας της χώρας σας.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Για να σπουδάσετε στο εξωτερικό στην Κορέα, θα χρειαστεί να αποκτήσετε βίζα πριν εισέλθετε στη χώρα. Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, αλλά είναι σημαντικό να έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Το πανεπιστήμιό σας μπορεί να σας βοηθήσει στη διαδικασία έκδοσης βίζας, επομένως ρωτήστε το διεθνές γραφείο σας ποια είναι τα επόμενα βήματά σας για την απόκτηση βίζας μετά την εισαγωγή σας. Συνήθως θα χρειαστεί να παρέχετε τα ακόλουθα:

 • Μια αίτηση
 • Διαβατήριο
 • Φωτοτυπία διαβατηρίου
 • Έγχρωμη φωτογραφία (3,5 x 4,5 cm)
 • Αντίγραφο του Πιστοποιητικού Εγγραφής Επιχειρήσεων του κορεατικού πανεπιστημίου
 • Επιστολή αποδοχής από το κορεατικό πανεπιστήμιο
 • Απόδειξη οικονομικών που καλύπτουν τα έξοδα διαβίωσης για το εξάμηνο στην Κορέα
 • Μια συστατική επιστολή από το πανεπιστήμιο προέλευσής σας
 • Έγγραφο που αποδεικνύει ότι έχετε ολοκληρώσει ένα ή περισσότερα εξάμηνα στο πανεπιστήμιο προέλευσής σας (δηλ. αντίγραφο εγγραφών)
 • Οι Κινέζοι μαθητές μπορεί να χρειαστεί να δώσουν μια επισκόπηση του οικογενειακού τους ιστορικού

Θα κάνετε επίσης αίτηση για κάρτα διαμονής αλλοδαπών μία φορά στην Κορέα. Η κάρτα θα σας επιτρέψει να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του εξαμήνου σας στην Κορέα. Το πανεπιστήμιο υποδοχής θα σας βοηθήσει να λάβετε την Κάρτα αφού φτάσετε.

Λάβετε υπόψη ότι σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του Πανεπιστημίου Ξένων Σπουδών Hankuk, πρέπει να φύγετε από την Κορέα εντός 1 εβδομάδας από την ημερομηνία λήξης του εξαμήνου, διαφορετικά θα επιβληθεί βαρύ πρόστιμο από την Κορεατική Μετανάστευση.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Υποβάλετε αίτηση για τη φοιτητική σας βίζα αμέσως μετά τη λήψη της επίσημης επιστολής αποδοχής από την Κορέα.

Η φοιτητική βίζα για την Κορέα μπορεί να ισχύει για έως και δύο χρόνια.

Χρόνος επεξεργασίας

Ευκαιρίες εργασίας

Οι φοιτητές που είναι κάτοχοι βίζας D-2 και D-4 μπορούν να απασχοληθούν σε εργασία μερικής απασχόλησης, εφόσον επιτρέπεται από το εκπαιδευτικό ίδρυμα. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, χρειάζεται να μείνετε για 6 μήνες στην Κορέα προτού σας επιτραπεί να εργαστείτε. Μετά από 6 μήνες πρέπει να ζητήσετε από το πανεπιστήμιό σας μια επιστολή που να σας επιτρέπει να εργαστείτε με μερική απασχόληση. Για νομικούς σκοπούς, ο φοιτητής πρέπει να πάρει άδεια από ένα γραφείο μετανάστευσης για να θεωρηθεί νόμιμα ως μερικής απασχόλησης.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.