Keystone logo
Νότια Αφρική

Μελέτη MBA σε Νότια Αφρική 2024

Μελέτη σε Νότια Αφρική

Οι αλλοδαποί φοιτητές που επιθυμούν να εγγραφούν σε πανεπιστήμια της Νότιας Αφρικής συχνά ευπρόσδεκτη. Η χώρα 's υψηλότερη κατάταξη πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν, κατατάσσεται 145 στον κόσμο. Το Πανεπιστήμιο του Witwatersrand και Stellenbosch είναι δύο επιπλέον επιλογές για τους μαθητές να εξετάσουν. Τα σχολεία αυτά προσφέρουν όλες τις μελέτες των επιχειρήσεων, καθώς και σε άλλους τομείς της εστίασης. Ποιες είναι οι επιλογές Business Studies στη Νότια Αφρική; Οι μαθητές που επιθυμούν να σπουδάσουν οι επιχειρήσεις μπορούν να το πράξουν, με γνώμονα την ολοκλήρωση πτυχίο τους στο πανεπιστήμιο ή συνεχίζοντας την εκπαίδευσή τους σε ο πλοίαρχος 's προγράμματα. Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) είναι μία από τις πιο κοινές επιλογές για τους φοιτητές που σπουδάζουν στη Νότια Αφρική ως διεθνείς φοιτητές. Αυτό το είδος του προγράμματος επικεντρώνεται σε τεχνικές διαχείρισης, μάρκετινγκ, ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την ίδρυση επιχείρησης διαδικασίας, καθώς και το δίκαιο των επιχειρήσεων και τη χρηματοδότηση. Οι μαθητές μπορούν να περιμένουν να περάσουν δύο με τρία χρόνια την ολοκλήρωση MBA τους στη Νότια Αφρική.Μερική και πλήρης επιλογές χρόνος είναι συχνά διαθέσιμα, αν και οι περισσότεροι διεθνείς φοιτητές εγγράφονται πλήρους απασχόλησης εδώ. Πώς μια Φοιτητής Εγγραφείτε στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Νότια Αφρική; Οι μαθητές θα πρέπει να αποκτήσουν τις απαραίτητες κυβέρνηση αποζημιώσεις για την εγγραφή ως διεθνής φοιτητής. Αυτό γίνεται μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο φοιτητής θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για προσωρινή διαμονή. Σε γενικές γραμμές, κερδίζοντας είσοδό τους στο πρόγραμμα των επιχειρήσεων, μέσω της επιθυμητής σχολείο είναι το πρώτο βήμα. Οι περισσότεροι μαθητές θα βοηθήσει επίσης το μαθητή μέσω αυτής της διαδικασίας. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει περίπου 30 ημέρες, ή μερικές φορές και περισσότερο, να συμβεί. Μόλις ο μαθητής ισχύει και αποκτά του ή φοιτητική βίζα της, τότε είναι δυνατό να ταξιδέψει στη χώρα. Ποιες είναι οι επιλογές για τους ξένους φοιτητές μετά την αποφοίτηση; Νότιος Αφρική είναι μια ποικιλόμορφη και αναπτυσσόμενη χώρα. Πρόκειται για μια ισχυρή οικονομική δύναμη στην περιοχή.Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια πλούσια χώρα και η ανεργία είναι υψηλή σε πολλούς τομείς. Ενώ υπάρχουν ευκαιρίες για όσους έχουν αποφοιτήσει με άριστα, δεν υπάρχει καμία εγγύηση της απασχόλησης στη Νότιο Αφρική μετά την αποφοίτησή τους. Παρ 'όλα αυτά, αυτά τα σχολεία που έχουν αναγνωριστεί στις περισσότερες άλλες χώρες, όπως είναι διαπιστευμένοι.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  229
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  30
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  39
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  36

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  4
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  5
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  2

Σχετικά με Νότια Αφρική

Η Νότια Αφρική είναι μια διαφορετική χώρα. Βρίσκεται κατά μήκος της νότιας ακτογραμμής πλέον της αφρικανικής ηπείρου κοντά Ναμίμπια, Μποτσουάνα, και τη Ζιμπάμπουε. Πρόκειται για μια πολυεθνική χώρα με μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία υπόβαθρο και πολιτισμό. Υπάρχουν 11 επίσημες γλώσσες εδώ, συμπεριλαμβανομένης της αγγλικής, η οποία χρησιμοποιείται συνήθως για τις δημόσιες και εμπορικές ανάγκες. Έχει σχεδόν 53 εκατομμύρια άνθρωποι ζητούν το σπίτι, και έχει γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στην Αφρική. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σπουδάσουν στη χώρα, ακόμη και ως διεθνής φοιτητής.

Απαιτήσεις βίζας

 1. Φοιτητική βίζα Νότιας Αφρικής (παλαιότερα ονομαζόταν άδεια σπουδών στη Νότια Αφρική)
 2. Βίζα ανταλλαγής Νότιας Αφρικής - Εάν είστε άνω των 25 ετών και θέλετε να έρθετε στη Νότια Αφρική σε ένα πρόγραμμα πολιτιστικών, οικονομικών ή κοινωνικών ανταλλαγών, που διοργανώνεται μεταξύ ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος ή κυβερνητικού φορέα στη Νότια Αφρική και ενός σε μια ξένη χώρα.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική βίζα Νότιας Αφρικής. Βίζα ανταλλαγής Νότιας Αφρικής

Τιμή και νόμισμα

USD 47

Τα τέλη αίτησης για φοιτητική βίζα για τη Νότια Αφρική εξαρτώνται από τη χώρα προέλευσής σας, αλλά είναι περίπου 47 δολάρια ΗΠΑ.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Ένας διεθνής φοιτητής που θέλει να μείνει και να σπουδάσει στη Νότια Αφρική για ένα μάθημα διάρκειας 3 μηνών (90 ημερών) θα πρέπει να υποβάλει αίτηση για φοιτητική βίζα. Αυτή η βίζα χορηγείται σε όσους φοιτητές έχουν ήδη γίνει δεκτοί για εισαγωγή από αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Νότια Αφρική.

Προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις για βίζα σπουδών για τη Νότια Αφρική, το ίδιο το σχολείο ή το κολέγιο πρέπει πρώτα να πληροί τις προϋποθέσεις ως «ίδρυμα μάθησης». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι εγγεγραμμένο είτε στο Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης είτε στο Τμήμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Επομένως, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ιδιωτική σχολή ξένων γλωσσών ή μια σχολή που προσφέρει μόνο βραχυπρόθεσμα τεχνικά μαθήματα, ενδέχεται να μην πληροίτε τις προϋποθέσεις για βίζα σπουδών στη Νότια Αφρική.

Σημείωση: Δεν μπορείτε να έρθετε στη Νότια Αφρική με βίζα επισκέπτη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην αίτηση για φοιτητική βίζα για τη Νότια Αφρική. Δεν μπορείτε να έρθετε στη Νότια Αφρική με βίζα επισκέπτη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην αίτηση για φοιτητική βίζα για τη Νότια Αφρική.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Ύπατη Αρμοστεία, Προξενείο ή Πρεσβεία της Νότιας Αφρικής

Για να λάβουν βίζα για τη Νότια Αφρική, οι φοιτητές πρέπει να επικοινωνήσουν με την Ύπατη Αρμοστεία, το Προξενείο ή την Πρεσβεία της Νότιας Αφρικής στη χώρα διαμονής τους.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Πρώτον, πρέπει να γίνετε δεκτός ως φοιτητής από εγγεγραμμένο σχολείο, κολέγιο ή πανεπιστήμιο της Νότιας Αφρικής και να λάβετε μια επιστολή αποδοχής στο επιστολόχαρτο του ιδρύματος και υπογεγραμμένη από ή για λογαριασμό του διευθυντή ή του γραμματέα.

Στη συνέχεια, πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο αίτησης προσωρινής άδειας διαμονής B1-1738 και να το μεταφέρετε αυτοπροσώπως στην πρεσβεία, στο προξενείο της Νότιας Αφρικής ή στην υψηλή προμήθεια στη χώρα σας.

Τα ακόλουθα έγγραφα πρέπει να υποβληθούν μαζί με το έντυπο αίτησης BI-1738:

 • Διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 30 ημερών μετά τη λήξη της προβλεπόμενης επίσκεψης
 • Καταβολή του προβλεπόμενου τέλους
 • Πιστοποιητικό εμβολιασμού, εάν απαιτείται από τον νόμο
 • Αποδεικτικά οικονομικών μέσων για την κάλυψη προβλεπόμενων εξόδων διαβίωσης κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Δημοκρατία καθώς και για την πληρωμή των διδάκτρων. Αυτό θα πρέπει να έχει τη μορφή τραπεζικών κινήσεων / διαθέσιμων μετρητών / ταξιδιωτικών επιταγών
 • Απόδειξη ιατρικής κάλυψης
 • Κατάθεση σε μετρητά ίση με την αξία ενός εισιτηρίου μετ' επιστροφής.
 • Στην περίπτωση των Αφρικανών φοιτητών, μια δέσμευση από την αρμόδια κυβέρνηση να αναλάβει πλήρως την ευθύνη του φοιτητή και να πληρώσει όλα τα έξοδα, εάν καταστεί απαραίτητο να απελαθεί ο φοιτητής
 • Ιατρικές και ακτινολογικές εκθέσεις
 • Μη συνοπτικό πιστοποιητικό γέννησης σε περίπτωση ανηλίκων.
 • Στην περίπτωση ανηλίκου, τα στοιχεία του ατόμου στη Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής που θα ενεργεί ως κηδεμόνας του μαθητή και μια επιστολή από το πρόσωπο αυτό που επιβεβαιώνει την κηδεμονία
 • Συγκατάθεση και από τους δύο γονείς για τη διαμονή σας στη Νότια Αφρική ή από τον γονέα που έχει την αποκλειστική επιμέλεια, μαζί με την απόδειξη της αποκλειστικής επιμέλειας
 • Επίσημη επιστολή από το εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπου σκοπεύετε να σπουδάσετε, που να επιβεβαιώνει την προσωρινή αποδοχή και τη διάρκεια του μαθήματος.
 • Απόδειξη ιατρικής κάλυψης που ανανεώνεται ετησίως για την περίοδο σπουδών με ιατρικό πρόγραμμα εγγεγραμμένο σύμφωνα με τον νόμο περί ιατρικών προγραμμάτων.
 • Εάν είστε 18 ετών και άνω, απαιτείται πιστοποιητικό αστυνομικής άδειας από κάθε χώρα στην οποία κατοικήσατε για 12 μήνες ή περισσότερο από την ηλικία των 18 ετών.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για άδεια ανταλλαγής (βίζα ανταλλαγής Νότιας Αφρικής) χρησιμοποιώντας το ίδιο έντυπο αίτησης B1-1738.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Οι χρόνοι διαδικασίας υποβολής αιτήσεων διαφέρουν από χώρα σε χώρα, αλλά επιτρέπουν περίπου έξι εβδομάδες.

Η φοιτητική βίζα ισχύει για όλη τη διάρκεια του μαθήματος του φοιτητή, εναλλακτικά 36 μήνες για τα σχολεία και 24 μήνες για άλλα ιδρύματα.

Βίζα ανταλλαγής Νότιας Αφρικής - αυτή η βίζα χορηγείται για τη διάρκεια της ανταλλαγής, συνήθως όχι περισσότερο από 12 μήνες. Η νοτιοαφρικανική βίζα ανταλλαγής δεν μπορεί να ανανεωθεί ή να παραταθεί. Αφού αποκτήσετε αυτό το είδος άδειας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για προσωρινή ή μόνιμη άδεια διαμονής μόνο αφού ζήσετε για τουλάχιστον ένα χρόνο εκτός της Νότιας Αφρικής.

Χρόνος επεξεργασίας

6 Weeks

Ευκαιρίες εργασίας

Εάν διαθέτετε φοιτητική βίζα για τη Νότια Αφρική και σπουδάζετε σε τριτοβάθμιο επίπεδο, σας επιτρέπεται να εργάζεστε με μερική απασχόληση για όχι περισσότερες από 20 ώρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του τριμήνου και με πλήρη απασχόληση κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να απορριφθεί η αίτησή σας για φοιτητική βίζα στη Νότια Αφρική, όπως:

 • Αφήνοντας κενά στις φόρμες σας
 • Ψέματα για οτιδήποτε στην αίτησή σας
 • Έχοντας ξεπερασμένο διαβατήριο χωρίς κενές σελίδες
 • Ανορθογραφία του ονόματός σας στα έγγραφα
 • Μη παροχή αποδεικτικών στοιχείων για επαρκή κεφάλαια