Keystone logo
Μεξικό

Μελέτη MBA σε Μεξικό 2024

Μελέτη σε Μεξικό

Όπως Μεξικό συνεχίζει να αναπτύσσεται ως μια οικονομική δύναμη, η κλήρωση του πολλά πανεπιστήμια του θα αυξηθεί επίσης. Ένα από τα οφέλη από τις σπουδές των επιχειρήσεων στο Μεξικό είναι η χαμηλά δίδακτρα και η υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης. Ένα άλλο πλεονέκτημα της λήψης ενός MBA στο Μεξικό είναι η ευκαιρία να σπουδάσουν στην ισπανική γλώσσα. Ισπανικά αυξάνεται ως μία από τις κορυφαίες γλώσσες στον κόσμο, και ιδιαίτερα στο δυτικό ημισφαίριο. Οι μαθητές που μπορούν να μιλούν άπταιστα ισπανικά θα περιζήτητα καθώς συνεχίζεται η τάση αυτή. Προγράμματα MBA στο Μεξικό λαμβάνουν χώρα σε ένα από τα πανεπιστήμια, τα οποία βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις του Μεξικού 's. Πλήρους και μερικής απασχόλησης επιλογές σπουδών είναι διαθέσιμα, έτσι ώστε οι μαθητές που είναι ήδη σε έναν επαγγελματικό τομέα μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτόν τον τομέα, ενώ σπούδαζε. Μια σειρά από επιχειρησιακό πρόγραμμα επικεντρώνεται, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, τις διεθνείς επιχειρήσεις, τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση του έργου, είναι επίσης διαθέσιμα για εκείνους που επιδιώκουν μεταπτυχιακό επίπεδο κατάρτισης των επιχειρήσεων στο Μεξικό.Μεξικού πανεπιστήμια χωρίζουν σχολικά έτη τους σε εξάμηνα ή τρίμηνο. Σχολή ξεκινά στα τέλη του Ιουλίου, και σχεδόν κάθε πανεπιστήμιο παίρνει τρεις εβδομάδες από τα Χριστούγεννα. Οι ημερομηνίες των εξαμήνων ή τρίμηνο θα ποικίλουν ανάλογα με το πανεπιστήμιο έχει επιλεγεί. Μετά την αποφοίτησή του με ένα MBA από ένα διάσημο πανεπιστήμιο του Μεξικού, οι μαθητές θα πρέπει να είναι έτοιμη να λάβει θέσεις ανώτερου επιπέδου στην επιχείρηση. Αυτές είναι οι διευθυντές και επόπτες του τ επόμενης γενιάς, και μερικοί μπορούν να βρεθούν ακόμη και σε θέσεις που συναγωνίζονται για τον ιδιοκτήτη ή Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Για όσους μιλούν άπταιστα ισπανικά, οι ευκαιρίες για τη μελέτη των επιχειρήσεων στο Μεξικό είναι αρκετά εξαιρετική.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  316
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  19
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  27
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  19

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  7
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  4
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  2

Σχετικά με Μεξικό

Στα σύνορα με τις ΗΠΑ προς το νότο στο Τέξας, το Μεξικό είναι η δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα της Λατινικής Αμερικής και η πιο πυκνοκατοικημένη χώρα που μιλάει ισπανικά. Έχει ένα από τα παγκόσμια 's μεγαλύτερη οικονομία και είναι ένα ισχυρό παραγωγό του αργύρου και του πετρελαίου. Θεωρείται από πολλούς ως πρόσφατα εκβιομηχανισμένες χώρες και αναδυόμενη δύναμη, το Μεξικό έχει πολλά να προσφέρει στον σύγχρονο κόσμο. Πέρα από την οικονομική της δύναμη, το Μεξικό είναι γνωστή για την πλούσια ιστορία του. Διαθέτει 32 Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και είναι η δέκατη πιο επισκέφθηκε χώρα στον κόσμο. Σήμερα, οι άνθρωποι συρρέουν στο Μεξικό για να εξερευνήσουν την αρχαία ερείπια και περνούν το χρόνο τους για την όμορφη ακτογραμμή της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Η πικάντικη, γευστικό φαγητό της χώρας είναι μια άλλη κλήρωση για τους διεθνείς επισκέπτες.

Απαιτήσεις βίζας

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα Προσωρινής Διαμονής (Residente Temporal Estudiante)

Τιμή και νόμισμα

USD 30

Το κόστος έκδοσης φοιτητικής βίζας ποικίλλει ανάλογα με την εθνικότητα. Μπορεί να είναι μεταξύ 17 και 30 $ ΗΠΑ.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Εάν είστε πολίτης ή μόνιμος κάτοικος της ζώνης Σένγκεν, του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, του Καναδά ή της Ιαπωνίας ή εάν έχετε έγκυρη θεώρηση εισόδου για οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες, δεν χρειάζεστε βίζα για το Μεξικό εάν ο σκοπός της επίσκεψής σας είναι σπουδάζοντας, και εάν η διάρκεια της παραμονής σας δεν υπερβαίνει τις 180 ημέρες.

Οι φοιτητές που προέρχονται από άλλες χώρες ή που θα το επισκεφθούν για περίοδο μεγαλύτερη από 180 ημέρες πρέπει να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα στο Μεξικό.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Προξενικό Γραφείο

Πρέπει να κάνετε αυτοπροσώπως αίτηση για Βίζα Προσωρινής Διαμονής Φοιτητών στο Προξενικό Γραφείο που βρίσκεται πλησιέστερα στον τόπο διαμονής σας.

Δικτυακός τόπος:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Οι αιτούντες πρέπει να υποβάλουν αίτηση για βίζα αυτοπροσώπως μέσω προκαθορισμένου ραντεβού συνέντευξης.

 1. Διαβατήριο σε ισχύ με τουλάχιστον 6 μήνες μετά την επιστροφή.
 2. Πρωτότυπη επιστολή αποδοχής από το σχολείο/ίδρυμα στο Μεξικό.
 3. Πρωτότυπη Επιστολή ή Πιστοποιητικό που να αναφέρει τα έξοδα κάλυψης του φοιτητή, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους υποτροφίας και σε περίπτωση που θα μείνει σε οικογένεια υποδοχής μην ξεχάσετε να επισυνάψετε την ταυτότητα του αρχηγού μέλους της οικογένειας. Σε περίπτωση που δεν περιλαμβάνονται η υποτροφία ή τα έξοδα, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση των καταστάσεων λογαριασμού για τους τελευταίους 3 μήνες.
 4. Σε περίπτωση ανηλίκων - Ληξιαρχική πράξη γέννησης μαθητή δεόντως Αποστολή.
 5. Οι ξένοι φοιτητές πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικό ιατρικής/ασφάλισης ατυχήματος με διεθνή κάλυψη.
 6. Απαιτείται επίσης ιατρική δήλωση που να δείχνει καλή υγεία και να δηλώνει ότι ο υποψήφιος είναι απαλλαγμένος από κάποια από τις ασθένειες.
 7. Τέλος επεξεργασίας βίζας.
 8. Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης.
 9. Μία έγχρωμη φωτογραφία, μεγέθους διαβατηρίου με το πρόσωπο ακάλυπτο.

Μόλις οι αιτούντες εισέλθουν στην επικράτεια του Μεξικού, πρέπει, εντός των πρώτων 30 ημερολογιακών ημερών, να υποβάλουν αίτηση στο Εθνικό Ινστιτούτο Μετανάστευσης για την κάρτα διαμονής που πιστοποιεί τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και τους επιτρέπει να παραμείνουν στο Μεξικό.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Η μεξικανική φοιτητική βίζα μπορεί να εκδοθεί σε 2 ημέρες κατά μέσο όρο και μπορεί να διαρκέσει έως και 3 εβδομάδες, ανάλογα με την εθνικότητα του αιτούντος. Θα πρέπει να κάνετε αίτηση πολύ εκ των προτέρων.

Η ισχύς της φοιτητικής βίζας είναι ένα έτος.

Χρόνος επεξεργασίας

2 Days

Ευκαιρίες εργασίας

Οι φοιτητές δεν μπορούν να εργαστούν ή να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ανταποδοτική δραστηριότητα ενώ βρίσκονται σε φοιτητική βίζα στο Μεξικό.

Όταν ο μαθητής έχει προσκληθεί από μια μεξικανική εταιρεία/Ίδρυμα να εκτελέσει επικερδείς δραστηριότητες, η μεξικανική εταιρεία/ίδρυμα πρέπει να ζητήσει άδεια εργασίας στο Εθνικό Ινστιτούτο Μετανάστευσης στο Μεξικό (www.inm.gob.mx).

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Οι αρχές μετανάστευσης μπορούν να αποφασίσουν να αρνηθούν το αίτημα εισόδου στη χώρα εάν ο αιτών υπόκειται σε ποινική διαδικασία ή έχει καταδικαστεί για σοβαρό έγκλημα.