Keystone logo
Ηνωμένο Βασίλειο

Μελέτη MBA σε Ηνωμένο Βασίλειο 2024

Μελέτη σε Ηνωμένο Βασίλειο

Οι φοιτητές που σπουδάζουν επιχειρήσεων μεταπτυχιακό επίπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο θα σπουδάσουν σε ένα από τη χώρα 's πολλά πανεπιστήμια, πολλά από τα οποία έχουν μια πλούσια ιστορία των ισχυρών ακαδημαϊκών. Ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων μεταπτυχιακό επίπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πτυχίο. Ένα πτυχίο MBA από το πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου θα δημιουργήσει υψηλότερη κερδίζοντας δυνατότητα για επαγγελματίες. Μπορεί επίσης να ενισχύσει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας, τη θέση σας στη γραμμή για τις προσφορές και μεγαλύτερο κύρος στη δική σας καριέρα. Επίσης, μπορεί να ανοίξει την πόρτα για να μπορείτε να αλλάξετε την καριέρα σας. Το ακαδημαϊκό έτος για ένα πρόγραμμα MBA στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίζεται σε εξάμηνα. Το χειμερινό εξάμηνο διαρκεί από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο. Οι μαθητές στη συνέχεια να λάβει ένα διάλειμμα διακοπών, στη συνέχεια, ξεκινήστε πάλι τον Ιανουάριο με το εαρινό εξάμηνο τρέχει μέχρι το Μάιο. Ορισμένα σχολεία θα έχουν τα προγράμματα του καλοκαιριού, καθώς και. Οι μαθητές μπορούν να προγραμματίσουν για να περάσετε οπουδήποτε από £ 16.000 έως £ 73.000 για ένα πρόγραμμα MBA στο Ηνωμένο Βασίλειο.Η διαφορά θα εξαρτηθεί από το πανεπιστήμιο επιλεγεί για τη μελέτη. Το πιο διάσημο το πανεπιστήμιο είναι στην παγκόσμια αγορά, τόσο περισσότερο οι μελέτες θα κοστίσει αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα πρόγραμμα MBA στο Ηνωμένο Βασίλειο, εφόσον έχουν ένα πτυχίο και εργασιακή εμπειρία στον επιχειρηματικό κόσμο. Το πτυχίο δεν πρέπει να είναι στην επιχείρηση, αλλά δεν χρειάζεται να αποδείξει ο φοιτητής 's ακαδημαϊκή ανδρεία, επειδή ένα πρόγραμμα MBA είναι ένα λεπτομερές, αυστηρό πρόγραμμα. Μετά την αποφοίτησή του, δυνατότητες σταδιοδρομίας σας θα είναι μεγάλη. Οι περισσότερες εταιρείες θα αναγνωρίσει ένα MBA από ένα βρετανικό πανεπιστήμιο. Αν είστε ήδη εγκατεστημένες σε μια καριέρα, μπορεί να είναι επιλέξιμες για μια νέα θέση ή μια προαγωγή. Αν δεν είναι, θα δώσετε στον εαυτό σας την άκρη, όπως κάνετε αναζήτηση για μια θέση εργασίας σε μια πολυσύχναστη αγορά. Συνολικό εισόδημά σας δυναμικό θα είναι πολύ υψηλότερο, καθώς και.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  628
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  83
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  35
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  79

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  8
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  12
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  5

Σχετικά με Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε ένα νησί έξω από τις ακτές της ηπειρωτικής Ευρώπης. Αυτό το ευρωπαϊκό έθνος έχει επιρροή στην ιστορία της Δύσης. Είναι από τις αποικίες εγκαταστάθηκαν από τους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου ότι πολλές σύγχρονες χώρες αναπτύσσονται. Το Ηνωμένο Βασίλειο περιλαμβάνει την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Συχνά είναι επίσης ονομάζεται "Αγγλία " ή "Βρετανία, " αλλά η επίσημη ονομασία είναι το Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένας οικονομικός και στρατιωτικός ηγέτης στην παγκόσμια οικονομία, και έχει συμβάλει πολύ στην οικονομία, τον πολιτισμό, και την επιστημονική κατανόηση του σύγχρονου κόσμου. Σήμερα, είναι επίσης γνωστή για την εικονική βασιλική οικογένεια του, τα οποία έχουν γίνει διασημότητες του είδους σε παγκόσμιο πολιτισμό.

Απαιτήσεις βίζας

Η Φοιτητική Βίζα Βαθμίδας 4 (Γενική) έχει αντικατασταθεί με τη λεγόμενη «Μαθητική Διαδρομή». Το Student Route είναι η νέα Φοιτητική Βίζα του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία θα είναι διαθέσιμη και σε υπηκόους του ΕΟΧ, οι οποίοι, πριν από το Brexit, δεν χρειάζονταν βίζα για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φοιτητική διαδρομή (ηλικίες 18+)

Παιδική μαθητική διαδρομή (ηλικίας 4 - 17 ετών, η οποία έχει αντικαταστήσει τη Βίζα Παιδικής Φοιτητικής Βίζας Βαθμίδας 4)

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Διαδρομή

Τιμή και νόμισμα

GBP 348

Τα τρέχοντα τέλη φοιτητικής βίζας στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι:

 • 348 £ εάν κάνετε αίτηση εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.
 • 475 £ εάν υποβάλετε αίτηση για επέκταση ή μετάβαση σε Φοιτητική Βίζα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Οποιοσδήποτε εισέρχεται στη χώρα για σπουδές πρέπει να υποβάλει αίτηση για Φοιτητική Βίζα εάν εισέλθει μετά την 1η Ιανουαρίου 2021. Αυτό περιλαμβάνει υπηκόους ΕΕ/ΕΟΧ που προηγουμένως δεν χρειάζονταν βίζα για να εισέλθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις σπουδές τους. Θα χρειαστεί να φτάσετε τους 70 βαθμούς στο Σύστημα Βασισμένο σε Πόντοι, το οποίο μετράει εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό περιλαμβάνει:

 • Έχετε γίνει δεκτός σε εγκεκριμένο ίδρυμα;
 • Έχετε τους οικονομικούς πόρους για να χρηματοδοτήσετε τη διαμονή σας στο Ηνωμένο Βασίλειο;
 • Είστε ικανοί στα Αγγλικά;
 • Πληροί το μάθημά σας τις απαιτήσεις του μαθήματος;

Όσοι αποφοιτούν από βρετανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα έως και μετά το καλοκαίρι του 2021 θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μεταπτυχιακή βίζα, επιτρέποντάς τους να εργαστούν/αναζητούν εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο για έως και 2 χρόνια.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Κέντρο αιτήσεων βίζας για το Ηνωμένο Βασίλειο / Διαδικτυακό

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο στο κέντρο αιτήσεων βίζας του Ηνωμένου Βασιλείου στη χώρα σας. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα κέντρα αίτησης βίζας για το Ηνωμένο Βασίλειο σε όλο τον κόσμο εδώ: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του ιστότοπου της Υπηρεσίας Βίζας και Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου. Μπορείτε να ξεκινήσετε εδώ: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationality?p=student_out_uk

Δικτυακός τόπος:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Για να αποκτήσετε φοιτητική βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει πρώτα να γίνετε δεκτοί σε ένα μάθημα. Για τα περισσότερα μαθήματα, θα χρειαστεί επίσης να αποδείξετε ότι καταλαβαίνετε αγγλικά στο απαιτούμενο επίπεδο.

Η διαδικασία αίτησης φοιτητικής βίζας στο Ηνωμένο Βασίλειο διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τον τύπο της φοιτητικής βίζας του Ηνωμένου Βασιλείου για την οποία υποβάλλετε αίτηση.

Για την αίτησή σας για φοιτητική βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα χρειαστεί να παρέχετε τα ακόλουθα:

 • διαβατήριο ή ταξιδιωτική ταυτότητα
 • απόδειξη ότι μπορείτε να καλύψετε τα έξοδα πορείας και διαβίωσής σας
 • απόδειξη συγκατάθεσης γονέα ή κηδεμόνα εάν είστε κάτω των 18 ετών
 • απόδειξη αποδοχής στο μάθημά σας
 • απόδειξη καταβολής επιβάρυνσης υγειονομικής περίθαλψης

Ανάλογα με τη χώρα καταγωγής σας, μπορεί επίσης να χρειαστεί να κάνετε τεστ φυματίωσης.

Όταν φτάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να χρειαστεί να δηλώσετε τη φοιτητική σας βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο στην αστυνομία. Θα πρέπει να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το εάν πρέπει να εγγραφείτε στο αυτοκόλλητο ή στην επιστολή της φοιτητικής βίζας του Ηνωμένου Βασιλείου από το Υπουργείο Εσωτερικών του ΗΒ. Θα χρειαστεί επίσης να υποβάλετε αίτηση για Βιομετρική άδεια παραμονής εάν μένετε στο Ηνωμένο Βασίλειο για περισσότερο από 6 μήνες.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για Φοιτητική Βίζα έως και 6 μήνες πριν την έναρξη των μαθημάτων σας. Οι χρόνοι διεκπεραίωσης της φοιτητικής βίζας του Ηνωμένου Βασιλείου ποικίλλουν ανάλογα με τον τόπο από τον οποίο υποβάλλετε αίτηση, αλλά γενικά θα λάβετε απόφαση εντός 3 εβδομάδων εάν υποβάλετε αίτηση εκτός ΗΒ και εντός 8 εβδομάδων εάν υποβάλετε αίτηση εντός του ΗΒ.

Η διάρκεια της Γενικής φοιτητικής βίζας εξαρτάται από τη διάρκεια του μαθήματος σας και μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για παράτασή της εάν επιθυμείτε να μείνετε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εργαστείτε ή να συνεχίσετε περαιτέρω σπουδές. Η Παιδική φοιτητική βίζα ισχύει για τη διάρκεια του μαθήματος, έως 6 έτη κατ' ανώτατο όριο, και μπορεί να παραταθεί. Η διάρκεια της βραχυπρόθεσμης φοιτητικής βίζας δεν μπορεί να υπερβαίνει τη διάρκεια του μαθήματός σας και δεν μπορεί να παραταθεί.

Χρόνος επεξεργασίας

3 Weeks

Ευκαιρίες εργασίας

Οι διεθνείς φοιτητές επιτρέπεται να εργαστούν με σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Το είδος της εργασίας που μπορείτε να κάνετε θα εξαρτηθεί από το τι σπουδάζετε και από το αν θα εργάζεστε κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου ή στα διαλείμματα.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Οι κύριοι λόγοι για την άρνηση φοιτητικής βίζας είναι:

 1. Έγγραφα που λείπουν ή είναι λανθασμένα.
 2. Μη τήρηση οικονομικών απαιτήσεων.
 3. Λανθασμένη μορφή εγγράφου.