Keystone logo
Μαρόκο

Μελέτη MBA σε Μαρόκο 2024

Μελέτη σε Μαρόκο

Το Μαρόκο έχει δεκατέσσερα μεγάλα δημόσια πανεπιστήμια, καθώς και τα σχολεία ειδικότητα και διεθνή πανεπιστήμια. Τα πτυχία των επιχειρήσεων συνήθως λαμβάνονται σε δημόσιο πανεπιστήμιο ή ένα διεθνές πανεπιστήμιο. Τα ιδιωτικά ιδρύματα είναι επίσης στο Μαρόκο. Ένας από τους λόγους που οι μαθητές επιλέγουν το Μαρόκο είναι λόγω της τεράστιας αύξησης του τομέα της διαχείρισης των επιχειρήσεων της εκπαίδευσης. Η οικονομική προσιτότητα του προγράμματος και την ευκαιρία να σπουδάσουν σε μια περιοχή με πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά συμβάλλουν όλοι σε αυτή την ανάπτυξη. Ένα πτυχίο των επιχειρήσεων απαιτεί τέσσερα έτη σπουδών πλήρους απασχόλησης και ένα master 's πτυχίο απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους απασχόλησης. Το ακαδημαϊκό έτος στο Μαρόκο έχει δύο εξάμηνα. Το χειμερινό εξάμηνο διαρκεί από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο, και το εαρινό εξάμηνο αρχίζει από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάιο. Πολλά σχολεία προσφέρουν επίσης μια μικρότερη διάρκεια του καλοκαιριού.Σπουδές στο Μαρόκο προσφέρει το πλεονέκτημα της που σπουδάζουν σε μια αραβική χώρα που έχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό της παραγωγής άριστοι επαγγελματίες των επιχειρήσεων. Οι μαθητές που αποφοιτούν με ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Μαρόκο θα είναι έτοιμη να γίνουν ηγέτες των επιχειρήσεων στον αραβικό κόσμο. Η βαθύτερη κατανόηση της αραβικής κουλτούρας και οι κάτοικοι αυτής της περιοχής θα βοηθήσει με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στο μέλλον. Εκείνοι που επιδιώκουν ένα μεταπτυχιακό της επιχείρησης στο Μαρόκο θα είναι σε καλύτερη θέση για ηγετικούς ρόλους και τις προσφορές λόγω της παρατεταμένης τους εκπαίδευση. Το κόστος των σπουδών στο Μαρόκο είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του εν λόγω τομέα. Οι περισσότεροι μαθητές θα βρουν τα δίδακτρα να είναι αρκετά προσιτές. Το κόστος των διδάκτρων στα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα ποικίλει ανάλογα με το πανεπιστήμιο και το πρόγραμμα έχει επιλεγεί.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  171
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  12
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  31
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  14

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  5
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  5
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  2

Σχετικά με Μαρόκο

Το Μαρόκο είναι μια αραβική χώρα που βρίσκεται στην περιοχή του Μαγκρέμπ της Βόρειας Αφρικής. Απολαμβάνει την ελευθερία που δεν είναι κοινή μεταξύ των γειτόνων της, έχει εδώ και καιρό ένας σημαντικός παίκτης στην ιστορία της περιοχής. Σήμερα, η συνταγματική μοναρχία γίνεται ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, έλξη πάνω από 10 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο. Αρχαίες πόλεις και το όμορφο ορεινό ανάγλυφο του εδάφους σύρουν τους ανθρώπους στο Μαρόκο για να ζήσετε την 's πολιτισμό και την ομορφιά της χώρας για τον εαυτό τους. Καζαμπλάνκα, τη μεγαλύτερη πόλη του, είναι ένα από τα μεγαλύτερα εφιστά για τους τουρίστες, που έγινε διάσημο σε κλασικές ταινίες του Χόλιγουντ. Όπως Μαρόκο συνεχίζει να αναπτύσσεται ως μια οικονομική και πολιτική δύναμη, πολλοί άνθρωποι στρέφουν την προσοχή τους στο πανεπιστήμιο του σύστημα ως μια ευκαιρία για διεθνή μελέτη.

Απαιτήσεις βίζας

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα

Τιμή και νόμισμα

Τα τέλη φοιτητικής βίζας για το Μαρόκο ποικίλλουν ανάλογα με την εθνικότητα του αιτούντος.

Για τους πολίτες των ΗΠΑ, τα τέλη είναι τα ακόλουθα:

 • Περίοδος διαμονής 3 έως 90 ημέρες (μία είσοδος): 23,85 $
 • Περίοδος διαμονής 3 έως 90 ημέρες (δύο συμμετοχές): 35,80 $

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Πολλές εθνικότητες μπορούν να εισέλθουν στο Μαρόκο για έως και 90 ημέρες χωρίς βίζα.

Εάν ο κύκλος σπουδών σας είναι μεγαλύτερος από 90 ημέρες, θα χρειαστεί να λάβετε φοιτητική βίζα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Μαροκινή πρεσβεία / Διαδικτυακά

Κάντε αίτηση για τη φοιτητική σας βίζα στην πλησιέστερη μαροκινή πρεσβεία στη χώρα διαμονής σας. Μπορεί επίσης να μπορείτε να στείλετε την αίτηση ηλεκτρονικά.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Κάντε αίτηση για βίζα αφού λάβετε επιστολή εισδοχής σε αναγνωρισμένο ίδρυμα στο Μαρόκο.

Συνήθως θα χρειαστεί να υποβάλετε την ακόλουθη τεκμηρίωση:

 • Έντυπο αίτησης θεώρησης δεόντως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο
 • Πρωτότυπο διαβατήριο (ισχύει για πάνω από 6 μήνες κατά την ημερομηνία εισόδου)
 • Αντίγραφο του πρωτότυπου διαβατηρίου (Σελίδες 1-3)
 • Δύο έγχρωμες φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου με λευκό φόντο
 • Αντίγραφο της επιστολής εισαγωγής ή της εγγραφής στην τάξη που εκδόθηκε από το σχολείο στο Μαρόκο
 • Αντίγραφο των αεροπορικών εισιτηρίων ή της επιβεβαιωμένης κράτησης
 • Πιστοποίηση ότι διαθέτετε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για συντήρηση με βάση τη διάρκεια του μαθήματος σας.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Οι χρόνοι επεξεργασίας των αιτήσεων είναι από 2 έως 15 εργάσιμες ημέρες.

Η φοιτητική βίζα για το Μαρόκο ισχύει συνήθως για περίοδο 3 ετών.

Χρόνος επεξεργασίας

15 Days

Ευκαιρίες εργασίας

Οι αλλοδαποί κάτοικοι δεν μπορούν να εργαστούν σε θέσεις εργασίας που θα μπορούσε να καλυφθεί από έναν Μαροκινό πολίτη. Οι κάτοχοι φοιτητικής βίζας συνήθως δεν επιτρέπεται να εργαστούν ενώ σπουδάζουν στο Μαρόκο. Ελέγξτε με την πρεσβεία σας.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.

Λάβετε υπόψη ότι προτού εκδοθεί μια βίζα, όλοι οι αιτούντες φοιτητική βίζα πρέπει να επιδείξουν ισχυρούς κοινωνικούς και οικονομικούς δεσμούς με τη χώρα διαμονής τους, ώστε να υποχρεώνουν την επιστροφή τους μετά από μια προσωρινή διαμονή σπουδών στο Μαρόκο.