Keystone logo
Καναδάς

Μελέτη MBA σε Καναδάς 2024

Μελέτη σε Καναδάς

Για τους φοιτητές που εξετάζουν διεθνής φοιτητής για τις επιχειρήσεις, τον Καναδά και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών. Κατά μέσο όρο, οι διεθνείς σπουδαστές που εγγράφονται στα προπτυχιακά προγράμματα στα καναδικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που καταβάλλεται, κατά μέσο όρο 14.000 δολάρια CAN ετησίως. Ωστόσο, το ποσοστό αυτό διαφέρει σημαντικά από το ένα σχολείο στο άλλο. Τα ιδιωτικά σχολεία τείνουν να κοστίσει πολύ περισσότερο. Οι αλλοδαποί φοιτητές συχνά εξέφρασε την ικανοποίησή του στα περισσότερα από τα κολέγια και τα πανεπιστήμια στον Καναδά. Μερικά από τα μεγαλύτερα σχολεία της χώρας βρίσκονται στο Μόντρεαλ, Βανκούβερ, Τορόντο, αλλά και πολλές άλλες πανεπιστημιουπόλεις. Μερικά προγράμματα είναι διαθέσιμα στα γαλλικά, μια γλώσσα η οποία είναι παρούσα ως επί το πλείστον στην περιοχή του Κεμπέκ. Τα περισσότερα άλλα προγράμματα που διδάσκονται στα αγγλικά. Τι είναι Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης Όπως και στον Καναδά; Οι μαθητές με πιστοποιημένης εκπαίδευσης σε επίπεδο κολέγιο μπορεί να είναι σε θέση να υποβάλουν αίτηση για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα για να κερδίσουν ένα MBA.Οι μαθητές που δεν το έχουν πράξει μπορεί συχνά να εγγραφούν στον Καναδά 'προπτυχιακά προγράμματα των επιχειρήσεων να επιδιώξει ένα πτυχίο ' s βαθμό. Τα περισσότερα προπτυχιακά προγράμματα διαρκέσει τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, με κύριο 's επίπεδο εκπαίδευσης, λαμβάνοντας δύο επιπλέον έτη. Ορισμένα προγράμματα μπορεί να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα από αυτό και άλλοι μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Ποιες είναι οι επιλογές για τους ξένους φοιτητές; αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να εγγραφούν πολλές φορές στον Καναδά 's τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την απλή εφαρμογή των προγραμμάτων, μέσω της επιθυμητής σχολείο. Οι μαθητές έχουν την τάση να εγγραφούν στην άνοιξη για να παρακολουθήσουν το φθινόπωρο, αν και ορισμένα σχολεία προσφέρουν ποικίλα προγράμματα. Αν ο μαθητής γίνεται δεκτή, αυτός ή αυτή μπορεί στη συνέχεια να απαιτείται να λάβουν μια φοιτητική βίζα για σπουδές στη χώρα. Οι ευκαιρίες για τους ξένους φοιτητές που αποφασίζουν να παραμείνουν στον Καναδά μπορεί να είναι καλό. Πολλοί μαθητές μπορούν να αποκτήσουν βίζα εργασίας, εφόσον έχουν προσληφθεί μέσω της άσκησης ή προγράμματα εργασίας.Υπάρχουν ευκαιρίες στον Καναδά μέσα στον επιχειρηματικό στίβο, αν και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός από τους καλύτερους μαθητές.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  624
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  47
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  58
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  67

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  9
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  10
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  5

Σχετικά με Καναδάς

Για πολλούς λόγους, οι διεθνείς φοιτητές να θέλετε να εξετάσει την εγγραφή στο σχολείο των επιχειρήσεων στον Καναδά. Η χώρα, που βρίσκεται στη Βόρεια Αμερική, είναι ένα σύγχρονο, δυτικού χώρα με διάφορες πολιτιστικές πτυχές. Είναι το σπίτι σε 35 εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι μία από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο, με υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα και υψηλό δείκτη Δείκτη Ανθρώπινης Ανάπτυξης. Σπουδές στον Καναδά μπορεί να παρέχει στους φοιτητές με μια διεθνή εμπειρία, που είναι πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό, καθώς και σε ορισμένες από τις πιο σύγχρονες και προηγμένες φοιτητές των επιχειρήσεων στον κόσμο. Πριν από την εγγραφή, οι μαθητές θα πρέπει να εξετάσει μερικά βασικά πράγματα για τον Καναδά 's επιλογές εκπαίδευση των επιχειρήσεων.

Απαιτήσεις βίζας

Για να σπουδάσετε στον Καναδά για περισσότερο από 6 μήνες, πρέπει να αποκτήσετε μια καναδική άδεια σπουδών, η οποία χρησιμεύει ως καναδική φοιτητική βίζα για τη διάρκεια της παραμονής σας.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Καναδική άδεια σπουδών

Τιμή και νόμισμα

CAD 150

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Οι περισσότεροι αλλοδαποί πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άδεια σπουδών. Μια άδεια σπουδών, αφού εκδοθεί, επιτρέπει σε έναν αλλοδαπό να σπουδάσει στον Καναδά σε εγκεκριμένο ίδρυμα για τη διάρκεια του συγκεκριμένου μαθήματος ή προγράμματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν χρειάζεστε άδεια σπουδών για να πάτε στο σχολείο στον Καναδά:

 1. Εάν το μάθημα ή το πρόγραμμα που σκοπεύετε να σπουδάσετε είναι λιγότερο από 6 μήνες σε διάρκεια.
 2. Εάν είστε μέλος της οικογένειας ή προσωπικό ξένου αντιπροσώπου στον Καναδά.
 3. Εάν είστε μέλος ξένης ένοπλης δύναμης. Ωστόσο, θα χρειαστείτε μια Ηλεκτρονική Ταξιδιωτική Εξουσιοδότηση (eTA) για να πετάξετε στον Καναδά.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Online/έντυπη εφαρμογή

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για άδεια σπουδών στον Καναδά είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω έντυπης αίτησης, την οποία μπορείτε να λάβετε από τον ιστότοπο Citizenship and Immigration Canada (CIC).

Δικτυακός τόπος:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Πώς να κάνετε την αίτηση;

1. Πρέπει πρώτα να λάβετε μια τυποποιημένη επιστολή αποδοχής από αναγνωρισμένο πάροχο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

2. Το επόμενο στάδιο είναι να λάβετε ένα πακέτο αίτησης για φοιτητική βίζα, είτε από τον ιστότοπο του CIC (http://www.cic.gc.ca) είτε επικοινωνώντας με το τοπικό γραφείο θεωρήσεων ή την καναδική πρεσβεία ή το προξενείο στο σπίτι σας Χώρα.

3. Για να λάβετε το πακέτο της αίτησής σας, θα χρειαστεί να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις για τον εαυτό σας στον ιστότοπο του CIC. Αυτές οι ερωτήσεις θα καθορίσουν εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά για άδεια καναδικής φοιτητικής άδειας και ποια έγγραφα θα χρειαστεί να προσκομίσετε. Εάν κριθείτε επιλέξιμοι, θα λάβετε έναν προσωπικό κωδικό λίστας ελέγχου, με ισχύ 60 ημερών, τον οποίο θα χρειαστείτε για να υποβάλετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά. Φροντίστε να εκτυπώσετε τη σελίδα που περιέχει τον κωδικό σας για μελλοντική αναφορά. Η σελίδα θα περιλαμβάνει επίσης έναν οδηγό αίτησης, ένα εκτιμώμενο ποσό διδάκτρων, μια λίστα με τα έγγραφα που θα χρειαστεί να υποβάλετε μαζί με την αίτησή σας και οδηγίες για τα επόμενα βήματά σας.

4. Όταν είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση, δημιουργήστε έναν λογαριασμό MyCIC, όπου θα εισαγάγετε τον προσωπικό σας κωδικό λίστας ελέγχου. Στη συνέχεια, θα λάβετε τη λίστα ελέγχου των προσωπικών σας εγγράφων που σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να στείλετε τα έγγραφά σας στο CIC.

5. Αφού έχετε έτοιμα τα έγγραφα και το έντυπο αίτησής σας και έχετε πληρώσει τα τέλη σας, μπορείτε να υποβάλετε την συμπληρωμένη αίτησή σας στο CIC.

6. Ορισμένοι αιτούντες μπορεί να χρειαστεί να παρευρεθούν σε συνέντευξη στο τοπικό τους γραφείο θεωρήσεων.

7. Όταν η αίτησή σας εγκριθεί, θα λάβετε μια εισαγωγική επιστολή, ενώ σε φοιτητές από χώρες που απαιτούν Ηλεκτρονική Ταξιδιωτική Άδεια (eTA) ή/και βίζα προσωρινής διαμονής θα εκδοθούν, εάν απαιτείται. Το eTA θα συνδεθεί με το διαβατήριό σας. Είναι σημαντικό να ταξιδεύετε με το διαβατήριο που χρησιμοποιήσατε όταν υποβάλατε αίτηση για άδεια σπουδών. Το eTA θα ισχύει για πέντε χρόνια ή μέχρι τη λήξη του διαβατηρίου σας, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

8. Παρουσιάστε τα μαζί με το διαβατήριό σας, την απόδειξη των οικονομικών σας και την επιστολή αποδοχής σας (και τυχόν άλλα έγγραφα που σας έχουν συμβουλεύσει να πάρετε) στην Υπηρεσία Συνοριακών Υπηρεσιών του Καναδά (CBSA) στον Καναδά, η οποία στη συνέχεια θα εκδώσει την καναδική σας άδεια σπουδών και σας επιτρέπουν την πρόσβαση στον Καναδά. Τα απαιτούμενα έγγραφα για τη φοιτητική βίζα στον Καναδά περιλαμβάνουν:

 • Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης.
 • Η πρωτότυπη επιστολή αποδοχής από το πανεπιστήμιο.
 • Ένα έγκυρο διαβατήριο/ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο σας επιτρέπει επίσης να επιστρέψετε στη χώρα σας. Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, αυτό δεν είναι απαραίτητο.
 • Δύο πρόσφατες φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου, με τις προδιαγραφές του ονόματος και της ημερομηνίας γέννησης στο πίσω μέρος.
 • Απόδειξη οικονομικής υποστήριξης κατά τη διάρκεια των σπουδών σας που αντιπροσωπεύει: δίδακτρα + 833 CAD/μήνα (για όλες τις επαρχίες, εκτός από το Κεμπέκ) ή δίδακτρα + 917 CAD/μήνα (Κεμπέκ).
 • Μια επεξηγητική επιστολή.
 • Εάν σκοπεύετε να σπουδάσετε στο Κεμπέκ, θα χρειαστείτε επίσης ένα Certificat d'acceptation du Québec, αγγλικές και γαλλικές μεταφράσεις για το έγγραφό σας, μια δήλωση από τον μεταφραστή και ένα επικυρωμένο αντίγραφο των πρωτότυπων εγγράφων.
 • Απόδειξη ότι πληρώσατε το τέλος άδειας σπουδών (150 CAD).

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Οι χρόνοι επεξεργασίας ποικίλλουν. Εξαρτάται από τον τύπο της αίτησης που υποβάλλετε και τον τόπο επεξεργασίας της. Οι έντυπες εφαρμογές συνήθως χρειάζονται περίπου διπλάσιο χρόνο από τις διαδικτυακές εφαρμογές. Συνιστάται πάντα να ελέγχετε τους χρόνους επεξεργασίας πολύ εκ των προτέρων: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Αφού έχετε μια άδεια καναδικής σπουδής, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ανανέωσή της από τον Καναδά, εάν αποφασίσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Χρόνος επεξεργασίας

Ευκαιρίες εργασίας

Μπορείτε να εργαστείτε εντός ή εκτός της πανεπιστημιούπολης για έως και 20 ώρες κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών εξαμήνων και πλήρους απασχόλησης κατά τα διαλείμματα, όπως οι χειμερινές ή οι καλοκαιρινές διακοπές, χωρίς να απαιτείται άδεια εργασίας. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, πρέπει να έχετε έγκυρη άδεια σπουδών και να είστε φοιτητής πλήρους φοίτησης. Θα χρειαστείτε επίσης έναν αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (SIN) από το Service Canada για να εργαστείτε στον Καναδά ή για να λάβετε παροχές και υπηρεσίες από κυβερνητικά προγράμματα. Η άδεια σπουδών σας θα καταστεί άκυρη 90 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών σας, επομένως θα χρειαστεί να αποκτήσετε άδεια εργασίας μετά την αποφοίτηση εάν θέλετε να μείνετε στον Καναδά μετά τις σπουδές σας και να αναζητήσετε εργασία. Αυτό ισχύει για τρία χρόνια.

Ωρες την εβδομάδα

20

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Μια καναδική φοιτητική βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν ο υπάλληλος βίζας υποψιάζεται ότι ο σκοπός του αιτούντος να μεταβεί στον Καναδά παραποιήθηκε - εάν ένας κύκλος σπουδών δεν ήταν ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έκανε αίτηση ένα άτομο. Ακόμη πιο πιθανό, η απόδειξη των παρεχόμενων κεφαλαίων μπορεί να είναι ανεπαρκής για τα αναμενόμενα έξοδα διδάκτρων, διατροφής, ενοικίου κ.λπ. ή μπορεί να μην είναι σαφώς επαρκής για ένα διεκδικούμενο πρόγραμμα σπουδών.