Keystone logo
Κίνα

Μελέτη MBA σε Κίνα 2024

Μελέτη σε Κίνα

Η Κίνα έχει μια σειρά από καλά δομημένο και σχεδιασμένο σχολές διοίκησης επιχειρήσεων. Για εκείνους που ψάχνουν για μια ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάποια από αυτά, είναι σημαντικό να εξεταστεί σε ποιο σχολείο να παρακολουθήσουν. Πολλά από τα καλύτερα κινέζικα σχολεία, για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στο Πεκίνο, αν και υπάρχουν και άλλες επιλογές σε όλη τη χώρα. Μερικά από τα μεγαλύτερα σχολεία της περιοχής περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου 's Guanghau School of Management, Cheung Kong Graduate School of Business, και το σχολείο Beijing International MBA. Παρόντες Business Schools στην Κίνα Οι περισσότεροι φοιτητές εγγράφονται στο Bachelor ' s προγράμματα σπουδών αρχικά και στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε απόφοιτος του σχολείου για να κερδίσουν ένα MBA. Οι επιλογές περιλαμβάνουν την πλήρη διάρκεια δύο ετών, διεθνής βαθμό, ένα διπλό πτυχίο (μια κοινή λύση σε αυτό το εξαιρετικά ανταγωνιστικό τομέα) και ένα Executive MBA, σχεδιασμένο για ηγετική θέση της εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση μπορεί να διαρκέσει από δύο έως έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, περίπου ένα έτος τα προγράμματα είναι επίσης διαθέσιμα.Τα περισσότερα προγράμματα παρέχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Πτυχία MBA στην Κίνα προσφέρουν συχνά μια εστίαση σε τομείς όπως το μάρκετινγκ, τις διεθνείς μελέτες των επιχειρήσεων και της οικονομίας, αν και διαχείρισης, ανθρώπινων πόρων, καθώς και της μηχανικής είναι επίσης θέματα για μελέτη. Το κόστος αυτών των προγραμμάτων διαφέρουν σημαντικά από το ένα σχολείο στο άλλο, ωστόσο τείνει να είναι πιο ακριβά για τους ξένους φοιτητές. Ποιες είναι οι επιλογές για τους ξένους φοιτητές; Οι αλλοδαποί φοιτητές συχνά υποδέχτηκε στο σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Κίνα. Ο ανταγωνισμός για τις θέσεις αυτές μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Είναι σημαντικό για τους μαθητές να ισχύουν για το σχολείο των επιχειρήσεων που επιλέγουν άμεσα. Αν γίνει δεκτή, τότε είναι απαραίτητο να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα για σπουδές στο σχολείο. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει τρεις ή περισσότερους μήνες σε ορισμένες περιπτώσεις. Είναι αναγκαίο να εφαρμοστεί για το σχολείο, το συντομότερο δυνατόν, συνήθως τέσσερις ή περισσότερους μήνες πριν από τη φοίτηση όποτε είναι δυνατόν.Οι ευκαιρίες για τους φοιτητές που εγγράφονται και να ολοκληρώσει ένα MBA στην Κίνα κυμαίνεται ευρέως. Κίνα αναπτύσσεται και ανθεί στον τομέα της οικονομίας της και να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με μεγάλες εταιρείες με διεθνείς ευκαιρίες.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  325
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  17
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  11
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  26

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  5
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  6
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  0.9

Σχετικά με Κίνα

Η Κίνα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τους ξένους φοιτητές. Η χώρα, η οποία είναι κατ 'οίκον σε πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι, είναι μία από τις σημαντικότερες οικονομικές οντότητες. Η Κίνα έχει επίσης μια μοναδική ιστορία και ποικίλο πολιτισμό. Δεν έχει σημασία εάν ταξιδεύετε στο εσωτερικό της χώρας, μπορείτε 'll βρείτε ευκαιρίες για να μάθουν για την περιοχή ' s ιστορία. Αν και η χώρα είναι μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση και σε πληθυσμό, υπάρχουν ευκαιρίες εδώ για τους ξένους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την παροχή κάτι μοναδικό στην κοινότητα.

Απαιτήσεις βίζας

 • X1 Visa - χορηγείται σε όσους πηγαίνουν στην Κίνα για σπουδές για περισσότερο από 6 μήνες.
 • X2 Visa - χορηγείται σε όσους πηγαίνουν στην Κίνα για σπουδές για περίοδο μικρότερη των 6 μηνών.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα (Βίζα Χ1, Βίζα Χ2)

Τιμή και νόμισμα

Το τέλος αίτησης φοιτητικής βίζας ποικίλλει ανάλογα με την εθνικότητα σας, τον αριθμό των απαιτούμενων εισόδων, τη χώρα στην οποία υποβάλλετε αίτηση και εάν θέλετε μια γρήγορη υπηρεσία. Τα τέλη μπορεί να είναι περίπου $30 έως $150.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Κάθε αλλοδαπός φοιτητής που σκοπεύει να σπουδάσει στην Κίνα θα πρέπει να αποκτήσει φοιτητική βίζα για την Κίνα (βίζα Χ). Αυτή η βίζα χορηγείται σε όσους φοιτητές έχουν ήδη γίνει δεκτοί για εισαγωγή από αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Κίνα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Κινεζική Πρεσβεία ή Προξενείο ή στην κινεζική διπλωματική αποστολή

Μπορείτε να υποβάλετε το έντυπο της αίτησης βίζας στην Κινεζική Πρεσβεία ή Προξενείο ή στην κινεζική διπλωματική αποστολή στη χώρα σας. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έρθετε προσωπικά για την υποβολή, μπορείτε να το στείλετε μέσω ταξιδιωτικού γραφείου ή γραφείο βίζας για υποβολή εκ μέρους σας. Να θυμάστε ότι οι αιτήσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικά δεν γίνονται δεκτές από τις περισσότερες Πρεσβείες ή Προξενεία της Κίνας.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα θεώρησης από εδώ: http://www.china-embassy.org/eng/visas/fd. Συμπληρώστε προσεκτικά και με ακρίβεια τη φόρμα αίτησης θεώρησης στον υπολογιστή σας. Εκτυπώστε τη συμπληρωμένη αίτηση και υπογράψτε την. Να θυμάστε ότι η εκτύπωση της φόρμας αίτησης είναι απαραίτητη, καθώς τα χειρόγραφα έντυπα δεν είναι αποδεκτά. Σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται αλλαγή ή διόρθωση στην έντυπη φόρμα.

Τα ακόλουθα έγγραφα πρέπει να υποβληθούν στην Κινεζική Πρεσβεία ή Προξενείο:

 1. Πρωτότυπο διαβατήριο με τουλάχιστον έξι μήνες υπολειπόμενης ισχύος και κενές σελίδες βίζας και φωτοαντίγραφο της σελίδας δεδομένων του διαβατηρίου και της σελίδας φωτογραφίας, εάν είναι ξεχωριστή.
 2. Ένα συμπληρωμένο Έντυπο Αίτησης Βίζας με έγχρωμη φωτογραφία διαβατηρίου που τραβήχτηκε πρόσφατα (γυμνό κεφάλι, ολόκληρο πρόσωπο) σε ανοιχτόχρωμο φόντο.
 3. Απόδειξη νόμιμης παραμονής ή διαμονής (ισχύει για όσους δεν υποβάλλουν αίτηση για βίζα στη χώρα υπηκοότητάς τους)
 4. Πρωτότυπο και φωτοαντίγραφο της Επιστολής Εισαγωγής που εκδόθηκε από σχολείο ή άλλους φορείς στην Κίνα.
 5. Πρωτότυπο και φωτοαντίγραφο της «Αίτησης Βίζας για Σπουδές στην Κίνα» (Έντυπο JW201 ή Έντυπο JW202).

Μετά την άφιξη: Οι κάτοχοι βίζας X1 πρέπει να εγγραφούν στο τοπικό Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας (PSB) εντός 30 ημερών από την άφιξή τους στην Κίνα και να υποβάλουν αίτηση για προσωρινή άδεια παραμονής στην Κίνα από το τοπικό PSB. Οι κάτοχοι X2 θα παραμείνουν στην Κίνα εντός της περιόδου που αναφέρεται στη θεώρηση και δεν είναι απαραίτητο να υποβάλουν αίτηση για προσωρινή άδεια διαμονής.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία ταξιδιού σας για να έχετε αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί έγκαιρα η διαδικασία αίτησης για να συμμετάσχετε στο μάθημά σας. Ο κανονικός χρόνος επεξεργασίας είναι 4 εργάσιμες ημέρες. Εάν θέλετε να παραλάβετε τη βίζα σας νωρίτερα, διατίθενται express service και rush service με επιπλέον χρέωση.

Η βίζα X1 εκδίδεται συνήθως για πολλαπλές εισόδους με ισχύ έως και 5 έτη. Η βίζα X2 εκδίδεται συνήθως για μία είσοδο με ισχύ έως και 6 μήνες.

Χρόνος επεξεργασίας

4 Days

Ευκαιρίες εργασίας

Οι αλλοδαποί φοιτητές επιτρέπεται να κάνουν μερική απασχόληση στην Κίνα. Το πανεπιστήμιο θα πρέπει να εκδώσει Επιστολή συγκατάθεσης. η μονάδα/η εταιρεία πρόσληψης πρέπει να εκδώσει Πιστοποίηση. το αστυνομικό τμήμα θα σημειώσει στη βίζα σας "Μερική απασχόληση, Μερική φοίτηση".

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε όταν κάνετε αίτηση για φοιτητική βίζα στην Κίνα:

 • Μην επιχειρήσετε να υποβάλετε το έντυπο αίτησης για φοιτητική βίζα αποστέλλοντάς το μέσω ταχυδρομείου, καθώς δεν θα γίνει αποδεκτό.
 • Μην προσκομίζετε πλαστά έγγραφα για τη φοιτητική σας βίζα.
 • Μην κρύβετε ή παραποιείτε γεγονότα στην αίτησή σας για βίζα.