Keystone logo
Ιταλία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για MBA Προγράμματα σε Ιταλία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 219
  • Bologna, Ιταλία
  • Trondheim, Νορβηγία

  Το EIT RawMaterials Academy - RaMES προσφέρει στους μαθητές μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν σε ένα δυναμικό περιβάλλον, εστιάζοντας σε προκλήσεις της πραγματικής ζωής. Βραβευμένο από το EIT (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας), φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το EIT Label είναι ένα πιστοποιητικό ποιότητας που χορηγείται μόνο σε εξαιρετικά εκπαιδευτικά προγράμματα σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

  • Poitiers, Γαλλία
  • Iași, Ρουμανία
  • + 5 περισσότερο

  Η Ευρωπαϊκή Πανεπιστημιούπολη των Πόλεων-Πανεπιστημίων (EC2U) είναι μια πολυπολιτισμική και πολύγλωσση Συμμαχία που αποτελείται από επτά μακροχρόνια πανεπιστήμια που ηγούνται από την εκπαίδευση και την έρευνα, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, από τέσσερις διαφορετικές περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης: το Πανεπιστήμιο της Κοΐμπρα, το Πανεπιστήμιο του Ιασίου, το Πανεπιστήμιο της Ιένας, το Πανεπιστήμιο της Παβίας, το Πανεπιστήμιο του Πουατιέ (Συντονιστής), το Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα και το Πανεπιστήμιο του Τούρκου. Η φιλοδοξία της Συμμαχίας είναι να αναπτύξει έναν καινοτόμο χώρο που θα επιτρέπει στην κινητικότητα να ρέει ελεύθερα μεταξύ των επτά πανεπιστημίων και των συνδεδεμένων πόλεων.

  • Barcelona, Ισπανία
  • Esch-sur-Alzette, Λουξεμβούργο
  • + 6 περισσότερο

  Μια κοινοπραξία Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων ανέπτυξε ένα νέο και καινοτόμο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα EUMaster4HPC που εστιάζει σε λύσεις υψηλής απόδοσης. Το EUMaster4HPC συγκεντρώνει τους σημαντικότερους παράγοντες της εκπαίδευσης HPC στην Ευρώπη για να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά εξειδικευμένων και ταλαντούχων ειδικών HPC για να οδηγήσουν τον ευρωπαϊκό ψηφιακό μετασχηματισμό. Το EUMaster4HPC βασίζεται σε καινοτόμα προγράμματα σπουδών και πρότυπα διδασκαλίας, ακαδημαϊκή αριστεία, παγκοσμίου επιπέδου ειδικούς HPC, πρόσβαση σε κέντρα υπερυπολογιστών και ισχυρή υποστήριξη του κλάδου.

  • Rome, Ιταλία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rome, Ιταλία

  Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας για την Αειφορία (EIIS) είναι μια ακαδημαϊκή εταιρεία που σχεδιάζει καινοτόμες λύσεις για εταιρείες, ακαδημαϊκούς κύκλους, ιδρύματα και επιχειρηματίες για τη διευκόλυνση και την προώθηση της καινοτομίας για βιωσιμότητα. Στο EIIS οι άνθρωποι συνδέονται για να επιτύχουν περιβαλλοντική, κοινωνική και οικονομική βιωσιμότητα, μέσω εκπαίδευσης, έρευνας, συνεχούς πειραματισμού. Στο EIIS, δεν υπάρχουν καθηγητές ή φοιτητές, παρά μόνο άτομα που ενδιαφέρονται να διασφαλίσουν ότι η μάθηση δεν είναι πλέον το αποτέλεσμα μιας παθητικής διαδικασίας, αλλά μια συναρπαστική δραστηριότητα που ορίζεται από τη συνεχή αλληλεπίδραση.

  • Milan, Ιταλία
  • Cremona, Ιταλία
  • + 2 περισσότερο

  Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Università Cattolica αισθάνονται τυχεροί που αποτελούν μέρος του μεγαλύτερου ιδιωτικού πανεπιστημίου στην Ευρώπη. Χαρακτηρίζεται από μια ισχυρή δέσμευση για την παροχή αποκλειστικών υπηρεσιών στους φοιτητές και την αναγνωρισμένη ακαδημαϊκή του ποιότητα. Σπουδές στο Cattolica σημαίνει σπουδές σε διεθνές πλαίσιο, με περισσότερες από 160 διαφορετικές εθνικότητες στις τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις μας, αλλά στην καρδιά τους Ιταλούς. Αυτό που πραγματικά διακρίνει το πανεπιστήμιό μας είναι η ποικιλομορφία της πανεπιστημιούπολης και οι ατελείωτες δυνατότητες, διευκολύνοντας τη δικτύωση και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας με βάση την τοποθεσία των πέντε πανεπιστημιουπόλεων μας στο Μιλάνο, την Μπρέσια, την Πιατσέντσα, την Κρεμόνα και τη Ρώμη.

  • Rome, Ιταλία

  Το Roma Tre University είναι ένα νέο πανεπιστήμιο που απευθύνεται σε νέους. Ιδρύθηκε το 1992 και έχει αναπτυχθεί ραγδαία τόσο από πλευράς φοιτητών όσο και από πλευράς μαθημάτων που προσφέρει. Έχει κερδίσει μια εξαιρετική βαθμολογία μεταξύ των πιο επιφανών ακαδημαϊκών κατατάξεων, ειδικά στα νεότερα πανεπιστήμια. Το Πανεπιστήμιο Roma Tre είναι οργανωμένο σε 13 τμήματα που προσφέρουν πτυχία Bachelor και Master, μεταπτυχιακά και προχωρημένα μαθήματα, διδακτορικά και σχολές εξειδίκευσης.

  • Neuchâtel, Ελβετία
  • Leicester, Ηνωμένο Βασίλειο
  • + 1 περισσότερο

  Το CIES - International Center for Sports Studies, είναι ένα ανεξάρτητο κέντρο μελέτης που βρίσκεται στο Neuchâtel της Ελβετίας. Δημιουργήθηκε το 1995 ως Ίδρυμα μεταξύ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), του Πανεπιστημίου του Neuchâtel, της πόλης και της Πολιτείας του Neuchatel.

  • Rome, Ιταλία

  Το Eastwest European Institute είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός που ειδικεύεται στη γεωπολιτική ανάλυση, τη διοργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων και επιμορφωτικών προγραμμάτων που επικεντρώνονται σε διεθνείς υποθέσεις και παγκόσμια δυναμική, για φοιτητές και επαγγελματίες.

  • Rome, Ιταλία

  La Business School MELIUSform eroga, dal 1996, Executive Master, Master Specialistici e Corsi di Specializzazione nelle seguenti aree: Finanza & Controllo, Human Resources, Lex & Tax, Marketing, Innovation Management & Digital Transformation, Sanità, Business Management.

  • Viterbo, Ιταλία

  Το University of Tuscia (UNITUS) ανακοινώνει μια δημόσια επιλογή για την εισαγωγή διεθνών φοιτητών σε μαθήματα διεθνούς πτυχίου 2ου κύκλου (2 χρόνια μεταπτυχιακά) για το ακαδημαϊκό έτος 2022/2023. Το Πανεπιστήμιο θα χορηγήσει 59 υποτροφίες στους πιο άξιους μη Ιταλούς φοιτητές που εγγράφονται για πρώτη φορά σε Ιταλικό Πανεπιστήμιο, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του κόστους αποχώρησης, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημιακών διδάκτρων.

  • London, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Ragusa, Ιταλία
  • + 1 περισσότερο

  Auream Phoenix University for Women (APUW) είναι το πρώτο ιδιωτικό, διεθνές, εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ειδικά κατασκευασμένο πανεπιστήμιο αποκλειστικά αφιερωμένο στην εκπαίδευση των γυναικών. Το APUW επιτρέπει σε κάθε γυναίκα που ασχολείται με την εργασία και την οικογένεια να σπουδάσει και να ολοκληρώσει τους ακαδημαϊκούς της στόχους παραμένοντας στο άνετο περιβάλλον του σπιτιού της. Το πανεπιστήμιό μας απευθύνεται σε γυναίκες ηγέτες με νοοτροπία νικητή, γυναίκες με ζωηρές, δυναμικές προσωπικότητες, ανεξάρτητες στοχαστές και γυναίκες που συνειδητοποιούν ότι αποτελούν σημεία αναφοράς στην κοινότητά τους. Η πρωταρχική μας εστίαση είναι στη δοκιμή δεξιοτήτων και ικανοτήτων για ακαδημαϊκή πιστοποίηση. Τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Aurea Phoenix για γυναίκες έχουν σχεδιαστεί με τη μέθοδο APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) για να παρέχουν στις ενεργές εργαζόμενες γυναίκες, με τουλάχιστον 5 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, την ευκαιρία να αποκτήσουν πτυχίο χωρίς να παραμελούν τις οικογένειές τους.

  • Milan, Ιταλία

  Το Bicocca είναι ένα νεανικό πανεπιστήμιο που θα σας συνδέσει με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Δεν θα είσαι απλώς φοιτητής εδώ. Θα είστε μέλος της παγκόσμιας κοινότητας. Από την ίδρυσή του, το Πανεπιστήμιο του Milano-Bicocca έχει φτάσει πέρα από τα σύνορά του, συνάπτοντας διάφορες συμφωνίες με ευρωπαϊκά και μη πανεπιστήμια.

  • London, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Helsinki, Φινλανδία
  • + 5 περισσότερο

  Τα προγράμματα Ψηφιακών Θερινών Σχολείων του EIT είναι ανοιχτά για φοιτητές Bachelor και Master, νέους επαγγελματίες και άλλους που θέλουν να εμβαθύνουν στις αναδυόμενες ψηφιακές τεχνολογίες, να μάθουν πώς να μετατρέπουν την τεχνολογία σε επιχείρηση και τελικά να ξεκινήσουν startups βαθιάς τεχνολογίας. Μάθετε από το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό των κορυφαίων τεχνολογικών πανεπιστημίων συνεργατών μας στην ΕΕ. Αποκτήστε πρακτική εμπειρία μέσω εταιρικών υποθέσεων, εργασίας και συνεργασίας. Δίδακτρα σε ανταγωνιστικές τιμές. Διασκεδάστε συναντώντας και δικτυωθείτε με ομοϊδεάτες μαθητές από όλο τον κόσμο!

  • Verona, Ιταλία

  Το University of Verona προσπαθεί για αριστεία στη διδασκαλία, την έρευνα και την καινοτομία. Έχει 22.000 φοιτητές και 1.500 προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων καθηγητών, ερευνητών, τεχνικού και διοικητικού προσωπικού που εργάζονται για τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη του πανεπιστημίου. Ένα προνοητικό ίδρυμα που επιδιώκει συνεχώς να ενισχύει τη σύνδεση μεταξύ των πτυχιακών μαθημάτων του και του πραγματικού κόσμου της εργασίας, ο κύριος στόχος του πανεπιστημίου για το εγγύς μέλλον είναι να γίνει σταδιακά πιο φιλόξενο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των φοιτητών.