Keystone logo
Ισπανία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για MBA Προγράμματα σε Ισπανία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 270
  • Santander, Ισπανία

  Με γνώμονα την πνευματική δημιουργικότητα και την κριτική σκέψη από το 1932, οι φοιτητές του UIMP έχουν διευρύνει τους ορίζοντες και έχουν συμβάλει στην προώθηση του κόσμου. Αποστολή μας είναι η προώθηση του πολιτισμού και της επιστήμης, η προώθηση διεθνών και διαπεριφερειακών σχέσεων, επιστημονικών και πολιτιστικών ανταλλαγών, καθώς και η εκτέλεση προηγμένων και εξειδικευμένων ερευνητικών δραστηριοτήτων. Τα Θερινά Μαθήματα αποτελούν το επίκεντρο των συνεχιζόμενων ακαδημαϊκών μας δραστηριοτήτων και μας καθιστούν ένα πρωτοποριακό πανεπιστημιακό κέντρο στην Ισπανία. Το Santander είναι η παραδοσιακή ακαδημαϊκή βάση, αν και πολλές άλλες δραστηριότητες οργανώνονται και πραγματοποιούνται σε άλλες πανεπιστημιουπόλεις μας. Επιπλέον, το πανεπιστήμιο είναι πρωτοπόρος στην Ισπανία στη διοργάνωση μαθημάτων ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού για αλλοδαπούς. Διοργανώνουμε επίσης μαθήματα English immersion για μαθητές και καθηγητές της γλώσσας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την ΕΕΚ. Επιπλέον, διδάσκουμε Επίσημα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Χώρο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που οδηγούν σε διαπιστευμένα μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε όλη την Ισπανία. Με τη σειρά μας, προσφέρουμε διαπιστευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα ειδικά για το UIMP.

  • Valencia, Ισπανία

  Το ValgrAI (Valencian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence) είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που αποτελείται από τη Generalitat Valenciana, τα πέντε δημόσια πανεπιστήμια της περιοχής της Βαλένθια (UV, UPV, UA, UJI και UMH) και εταιρείες που συντονίζουν την AI εκπαίδευση και έρευνα στο Comunitat Valenciana για την ανταπόκριση στις τεχνολογικές ανάγκες των εταιρειών και την προώθηση της δημιουργίας νέων ταλέντων στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) για την ανανέωση του παραγωγικού μοντέλου της Περιφέρειας της Βαλένθια.

  • Rotterdam, Κάτω Χώρες
  • Bilbao, Ισπανία
  • + 5 περισσότερο

  Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Μεταβιομηχανικών Πόλεων (UNIC) ιδρύθηκε το 2020 με στόχο να προσφέρει εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς για μια νέα γενιά φοιτητών. Μια συμμαχία 10 ευρωπαϊκών πανεπιστημίων που εδρεύουν σε μεταβιομηχανικές πόλεις και χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εργάζονται χέρι-χέρι με ιδρύματα των πόλεων για να διασφαλίσουν ότι τα αστικά ζητήματα τροφοδοτούν τη διδασκαλία και την έρευνα με τρόπο προσβάσιμο και χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους μαθητές. Η συμμαχία ξεκινά το πρώτο της κοινό μεταπτυχιακό δίπλωμα το 2023 και αναζητά φοιτητές που θα προωθήσουν τους μεταβιομηχανικούς μετασχηματισμούς των πόλεων τους και θα γίνουν πτυχιούχοι υψηλής ειδίκευσης σε νέους επιστημονικούς κλάδους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της μεταβαλλόμενης οικονομίας στην Ευρώπη και γύρω ο κόσμος.

  • Alcoi, Ισπανία
  • Gandia, Ισπανία
  • + 1 περισσότερο

  Το Universitat Politècnica de València είναι το καλύτερο ισπανικό τεχνολογικό πανεπιστήμιο στην Ισπανία, σύμφωνα με την Academic Ranking of World Universities (ARWU), γνωστή ως κατάταξη της Σαγκάης. Επί του παρόντος, έχει 25.400 φοιτητές, 3.600 δασκάλους και ερευνητές και 1.400 επαγγελματίες διοίκησης και υπηρεσιών, κατανεμημένους μεταξύ των τριών πανεπιστημιουπόλεων που βρίσκονται στις πόλεις Alcoy, Gandia και Valencia. Το UPV διδάσκει 40 μοίρες και 13 διπλές μοίρες. 90 πανεπιστημιακά μεταπτυχιακά και διπλά μεταπτυχιακά και 30 διδακτορικά προγράμματα. Το 72% των φοιτητών UPV εργάζονται ήδη ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πρακτική άσκηση σε εταιρείες, οι οποίες αμείβονται. Το ίδρυμα διατηρεί περισσότερες από χίλιες συμφωνίες που επιτρέπουν την ανταλλαγή φοιτητών με άλλα ευρωπαϊκά και λατινοαμερικανικά πανεπιστήμια, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Κίνα ή την Ιαπωνία. Είναι το έκτο στην Ευρώπη που λαμβάνει το Erasmus, σε σύνολο 4.500 ιδρυμάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Στα 50 χρόνια ιστορίας του, το UPV έχει παράγει περίπου 145.000 επιστημονικές δημοσιεύσεις. Είναι ο εθνικός ηγέτης στον αριθμό των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και ένα από τα ισπανικά ακαδημαϊκά ιδρύματα που αποκτά τα περισσότερα έσοδα από την ερευνητική του δραστηριότητα.

  • Barcelona, Ισπανία
  • Esch-sur-Alzette, Λουξεμβούργο
  • + 6 περισσότερο

  Μια κοινοπραξία Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων ανέπτυξε ένα νέο και καινοτόμο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα EUMaster4HPC που εστιάζει σε λύσεις υψηλής απόδοσης. Το EUMaster4HPC συγκεντρώνει τους σημαντικότερους παράγοντες της εκπαίδευσης HPC στην Ευρώπη για να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά εξειδικευμένων και ταλαντούχων ειδικών HPC για να οδηγήσουν τον ευρωπαϊκό ψηφιακό μετασχηματισμό. Το EUMaster4HPC βασίζεται σε καινοτόμα προγράμματα σπουδών και πρότυπα διδασκαλίας, ακαδημαϊκή αριστεία, παγκοσμίου επιπέδου ειδικούς HPC, πρόσβαση σε κέντρα υπερυπολογιστών και ισχυρή υποστήριξη του κλάδου.

  • Barcelona, Ισπανία

  Το Swiss School of Management Barcelona είναι μια διεθνής σχολή επιχειρήσεων που προσφέρει σπουδές BBA, MBA και διδακτορικές σπουδές. Με περισσότερα από 20 ιδρύματα-εταίρους σε όλο τον κόσμο, το SSM Barcelona επιτρέπει στους μαθητές του να ταξιδέψουν και να περάσουν μερικούς μήνες με τα συνεργαζόμενα σχολεία στο πλαίσιο του προγράμματος διεθνοποίησης. Οι μαθητές βιώνουν διαφορετικούς τρόπους μάθησης, δραστηριότητες πολιτιστικής εμβάπτισης και άμεση αλληλεπίδραση με φοιτητές και μέλη ΔΕΠ από διαφορετικά πολιτιστικά υπόβαθρα.

  • Barcelona, Ισπανία

  Η LABASAD είναι μια κορυφαία Online Σχολή Τέχνης & Σχεδίου, που βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης, στην Ισπανία. Παραδίδουμε τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα μέσω της επαναστατικής μας μορφής ONLIVE, ώστε να μπορείτε να μελετάτε όποτε και όπου θέλετε! Όλα τα προγράμματά μας είναι 100% διαδικτυακά και επίσης ζωντανά, επομένως είμαστε ένα διαδικτυακό σχολείο αλλά με ψυχή πρόσωπο με πρόσωπο.

  • Sitges, Ισπανία

  Το IAB είναι ένα κορυφαίο Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Παραστατικών Τεχνών που προετοιμάζει καλλιτέχνες για την παγκόσμια σκηνή σε ένα έντονο περιβάλλον μάθησης που βασίζεται σε στούντιο. Όλη η διδασκαλία είναι στα αγγλικά και προσφέρουμε επαγγελματική κατάρτιση υψηλών προδιαγραφών σε διάφορους τομείς, όπως: Υποκριτική (BA Hons) Εμπορικός Χορός (BA Hons) Χορός (Foundation, BA Hons) Musical Theatre (Foundation, BA Hons) Masters ( Ειδικότητες υποκριτικής, μουσικού θεάτρου και χορογραφίας) Το IAB βρίσκεται στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη Sitges της Βαρκελώνης και είναι ένας πραγματικά διεθνής και δυναμικός οργανισμός με φοιτητές από περισσότερες από 50 εθνικότητες. Όλα τα μαθήματα προσανατολίζονται στην προετοιμασία των αποφοίτων για σταδιοδρομία ως επαγγελματίες καλλιτέχνες στον τομέα που έχουν επιλέξει και τα μαθήματα Bachelor και Master επικυρώνονται από το Liverpool John Moores University (LJMU) στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο είναι το όργανό μας βραβείων.

  • La Rochelle, Γαλλία
  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία
  • + 4 περισσότερο

  EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία είναι μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ εννέα πανεπιστημίων που αναπτύσσουν την επιστήμη και την καινοτομία σε έναν κόμβο αριστείας για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία (SmUCS). EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία προωθεί κοινές ευρωπαϊκές αξίες και μια ενισχυμένη ευρωπαϊκή ταυτότητα φέρνοντας κοντά μια νέα γενιά Ευρωπαίων, που μπορούν να συνεργαστούν και να εργαστούν σε διαφορετικούς ευρωπαϊκούς πολιτισμούς, σε διαφορετικές γλώσσες και διασυνοριακά.

  • Madrid, Ισπανία
  • Barcelona, Ισπανία
  • + 1 περισσότερο

  Η ESERP, με περισσότερα από τριάντα πέντε χρόνια εμπειρίας, χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική της μεθοδολογία και τη συνεχή καινοτομία. Τοποθετημένο ως ένα από τα πέντε καλύτερα Business Schools της χώρας, με κεντρικά γραφεία στη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη και τη Μαγιόρκα, προσφέρει μια σειρά μαθημάτων που περιλαμβάνει μεταπτυχιακά και MBA στους τομείς του Μάρκετινγκ, της Διοίκησης, της Πολυτέλειας, των Ανθρώπινων Πόρων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων. Το ESERP έχει γίνει σημείο συνάντησης για εθνικούς και διεθνείς φοιτητές που επέτρεψε σε περισσότερους από 41.000 φοιτητές να αναπτύξουν το ταλέντο τους στον επιχειρηματικό κόσμο. - Βασικοί ομιλητές Μάθετε από όσους έχουν εμπειρία. Τα ηχεία της eserp έχουν ένα σταθερό ιστορικό που τους καθιστά επιτυχημένο, το οποίο τους κάνει να αποτελούν σημείο αναφοράς για επαγγελματίες στον τομέα εξειδίκευσής τους. - Liquid Learning Μια καθηλωτική εμπειρία εκπαίδευσης. Εξερευνά πραγματικές επιχειρηματικές περιπτώσεις μέσω της χρήσης τεχνολογιών και προσομοιώσεων, συνδυάζοντας τεχνολογίες και προσομοιώσεις, συνδυάζοντας διαδικτυακά και offline περιβάλλοντα. Ευέλικτη εκπαίδευση για την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών δεξιοτήτων σας - Soft skills Προσαρμογή στην αλλαγή, ηγεσία, στρατηγικό όραμα. Μερικές από τις soft skills που το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θεωρεί απαραίτητες, τις ενσωματώνουμε στα προγράμματά μας στο πλαίσιο της μεθοδολογίας Skill stacking. - Επαγγελματική ανάπτυξη Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί σας στόχοι; Μέσα από συνεδρίες καθοδήγησης και καθοδήγησης, σας συνοδεύουμε και σας συμβουλεύουμε να σχεδιάσετε το πλάνο σταδιοδρομίας σας ή να το αναπροσανατολίσετε. Ή ακόμα και να αρχίσετε να χτίζετε την προσωπική σας επωνυμία. Δικτύωση: Δημιουργήστε ένα πολύτιμο δίκτυο επαφών. Μια ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με επαγγελματίες από άλλους κλάδους, αλλά που συνδέονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

  • Madrid, Ισπανία
  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • + 8 περισσότερο

  Το IE University είναι ένα κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο στην Ισπανία με πανεπιστημιουπόλεις στη Μαδρίτη και τη Σεγκόβια. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο, το IE διαμορφώνει ηγέτες που οδηγούν την καινοτομία και την αλλαγή στους οργανισμούς, παρέχοντας ένα περιβάλλον μάθησης όπου οι τεχνολογίες και η διαφορετικότητα παίζουν βασικό ρόλο στην προώθηση του παγκόσμιου οράματος, μιας επιχειρηματικής νοοτροπίας και μιας ανθρωπιστικής προσέγγισης.

  • Vitoria-Gasteiz, Ισπανία
  • Leioa, Ισπανία
  • + 1 περισσότερο

  Η αποστολή μας είναι να καλλιεργήσουμε έναν φωτισμένο πληθυσμό παρέχοντας ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση βασισμένη στη γνώση, την καινοτομία και την ισότητα. Ως δημόσιο ίδρυμα χρηματοδοτούμαστε από την κοινότητα και τόσο τα δίδακτρα όσο και οι υπηρεσίες εξαρτώνται μόνο σε μικρό βαθμό στους φοιτητές: το πανεπιστήμιό μας ανήκει σε όλους, είναι ανοιχτό σε όλους. Υποστηρίζουμε την αποδοχή της ετερότητας και τη συμπερίληψη όλων των μελών πέρα από τυχόν αποκλίσεις.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Ισπανία

  Το Πανεπιστήμιο του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που διαθέτει ένα ευρύ φάσμα πτυχίων σε όλους τους βασικούς τομείς γνώσης και σε όλα τα επίπεδα (πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά). Η στρατηγική μας είναι προσανατολισμένη στην καινοτομία, την ποιότητα και τη διεθνοποίηση, σε στενή επαφή με την τοπική κοινωνία.

  • Barcelona, Ισπανία

  Το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο EUROAULA είναι ένα ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1987 και ειδικεύεται στην τουριστική εκπαίδευση. Από το 1997, η EUROAULA είναι συνδεδεμένη με το Πανεπιστήμιο της Girona, προσφέροντας πτυχίο στον Τουρισμό, Διπλό Πτυχίο στον Τουρισμό και Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού International, καθώς και μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά. Επομένως, αυτές οι πανεπιστημιακές σπουδές είναι εξ ολοκλήρου επίσημες και αναγνωρισμένες.

  • Barcelona, Ισπανία

  Κατά τη διάρκεια της 20χρονης ιστορίας μας ως εκπαιδευτικού ιδρύματος, κάθε βήμα που κάναμε στο Παγκόσμιο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Zigurat εξελίσσεται. Το Zigurat ήταν μια από τις πρώτες κατασκευές της Μεσοποταμίας και συμβολίζει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο την ιστορία της μηχανικής, της αρχιτεκτονικής, της γνώσης και του τεχνολογικού μετασχηματισμού που μας αντιπροσωπεύει.