Keystone logo
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μελέτη MBA σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 2024

Μελέτη σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Κερδίζουν ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Bachelor, Master και Διδακτορικό βαθμούς σε επιχειρηματικές και σπεσιαλιτέ είναι διαθέσιμα στα ΗΑΕ σε δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια. Η Επιτροπή για την ακαδημαϊκή πιστοποίηση έχει συσταθεί από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας για την εξασφάλιση της ορθής licensure εφαρμόζεται σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τα προγράμματα σπουδών τους. Εκτός από τα πανεπιστήμια, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επίσης, έχει διεθνή πανεπιστήμια που ονομάζεται παγκόσμιες συνεργασίες που βρίσκονται σε ειδικές ζώνες που ονομάζεται Ακαδημαϊκό City και το Dubai Knowledge Village. Παγκόσμια συνεργασίες είναι πολυ-πανεπιστήμιο συγκροτήματα που απευθύνονται κυρίως σε μαθητές περιοχή που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν μπορούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό, αλλά θέλουν να αποκτήσουν μια εκπαιδευτική εμπειρία παρόμοια με τις σπουδές στο εξωτερικό.Δίδακτρα και Μήκος μήκη προγράμματος Πτυχίο πτυχιακά προγράμματα είναι αντίστοιχα με τα Ευρωπαϊκά μήκη πρόγραμμα, με ένα Bachelor of Arts λήψη τριών έως τεσσάρων ετών και ένα Master 's λαμβάνει άλλο ένα ή δύο χρόνια. Χρόνος αποπεράτωσης για διδακτορικούς τίτλους εξαρτάται από την περιοχή της εξειδίκευσης που ο μαθητής επιδιώκει, με ορισμένες περιοχές που απαιτούν πιο ακαδημαϊκή έρευνα από τους άλλους. Τα δίδακτρα είναι πολύ υψηλότερο στα ΗΑΕ από τις περισσότερες άλλες χώρες. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει οικονομική ενίσχυση για τους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις, πολλοί δεν μπορούν να τύχουν μόνο και μόνο επειδή το κατά κεφαλήν εισόδημα είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο και φυσικού αερίου / ενέργειας οι τιμές είναι χαμηλές. Γιατί Κερδίστε ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα; Το σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στα ΗΑΕ έχει επεκταθεί και εξελιχθεί σημαντικά κατά την τελευταία δεκαετία και τώρα προσφέρει μια ευρεία ποικιλία των επιχειρήσεων βαθμούς, από πτυχίο στην Εφαρμοσμένη Επιχειρήσεων και παγκόσμια οικονομία να Μάστερς 's στο International Business ή Marketing και Οικονομικών.Δεν υπάρχουν ευκαιρίες απασχόλησης, αλλά ο ανταγωνισμός είναι έντονος μεταξύ των εταιρειών που επιθυμούν να προσλάβουν μόνο τους καλύτερους και ευφυέστερους ΗΑΕ πτυχιούχους.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  673
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  53
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  91
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  68

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  7
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  11
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  9

Σχετικά με Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Κοινή χερσαία σύνορα με τη Σαουδική Αραβία και το Ομάν και τα θαλάσσια σύνορα με το Πακιστάν, το Ιράν και το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) είναι μια αρκετά νέα χώρα (est του 1971.) Που αποτελείται από επτά εμιράτα (ηγεμονίες) κάθε διέπεται από εμίρη ο οποίος, όπως μια ομάδα, περιλαμβάνουν τα ΗΑΕ 's Ανώτατο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο. Αμπού Ντάμπι είναι η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αραβική είναι η επίσημη γλώσσα της και το Ισλάμ είναι η επίσημη θρησκεία. Λόγω τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απολαμβάνει μεγάλη οικονομία εισοδήματος και σημαντικό εμπορικό πλεόνασμα. Το Ντουμπάι είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη ΗΑΕ 's και θεωρείται επίσης η επιχειρηματική πύλη προς την Αφρική και τη Δυτική Ασία, τροφοδοτώντας μια οικονομία που μόλις δεύτερη στην Σαουδική Αραβία, με ένα ΑΕΠ πάνω από 370 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Επιπλέον, η UAW έχει καταταγεί στην κορυφή 20 καλύτερες χώρες για να συνεργαστείτε μαζί, με βάση το κανονιστικό πλαίσιό της και αναπτυσσόμενη οικονομία.

Απαιτήσεις βίζας

Οι φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στα ΗΑΕ πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη Φοιτητική Βίζα των ΗΑΕ. Προσφέρονται φοιτητικές βίζες για προγράμματα πλήρους απασχόλησης. Υπάρχουν βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες βίζες.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα ΗΑΕ

Τιμή και νόμισμα

Το κόστος μιας άδειας διαμονής για φοιτητή εξαρτάται από τον ανάδοχο (γονέα ή πανεπιστήμιο), τη δικαιοδοσία του χορηγού (σε περίπτωση πανεπιστημίου), εάν ο αιτών βρίσκεται εντός ή εκτός των ΗΑΕ και εάν η αίτηση διεκπεραιώνεται κανονικά ή επιταχυνόμενος τρόπος.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Η νομοθεσία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απαιτεί από όλους τους αλλοδαπούς φοιτητές (εκτός από τους υπηκόους του ΣΣΚ) να αποκτήσουν «Άδεια Εισόδου Φοιτητών», ακολουθούμενη από «Βίζα Φοιτητικής Διαμονής» για τη διάρκεια των σπουδών τους. Τα κράτη μέλη του GCC (Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου) είναι το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

πανεπιστήμια των ΗΑΕ

Η Φοιτητική Βίζα των ΗΑΕ για διεθνείς φοιτητές διευκολύνεται από τα ίδια τα πανεπιστήμια των ΗΑΕ. Οι φοιτητές μπορούν να στείλουν τα έγγραφά τους απευθείας στο πανεπιστήμιο.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Μόλις το πανεπιστήμιο σας στείλει την επιστολή προσφοράς για το πρόγραμμα και την αποδεχτείτε, θα ξεκινήσει τη διαδικασία αίτησης για βίζα. Η φοιτητική βίζα των ΗΑΕ δεν απαιτεί από τους ξένους φοιτητές να εμφανιστούν για ξεχωριστή συνέντευξη για βίζα.

Ενώ η διαδικασία τεκμηρίωσης μπορεί να διαφέρει από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο, μερικά από τα συνήθως απαιτούμενα έγγραφα για τη Φοιτητική Βίζα των ΗΑΕ είναι:

 • Έγχρωμο αντίγραφο διαβατηρίου με ισχύ τουλάχιστον για επτά μήνες.
 • Έγχρωμη φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου
 • Συμπληρωμένα έντυπα Πανεπιστημίου
 • Αντίγραφο απόδειξης διδάκτρων και βίζα
 • Συμπληρωμένα δικαιολογητικά ιατρικής ασφάλισης

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Ιδανικά, η διαδικασία φοιτητικής βίζας θα πρέπει να ξεκινά τουλάχιστον 1-2 μήνες πριν από την έναρξη του εξαμήνου, ώστε να μπορούν να φροντίσουν για τις άλλες πτυχές της λίστας ελέγχου αναχώρησης. Συνήθως χρειάζονται περίπου 15-20 ημέρες για να διεκπεραιωθεί η βίζα, ωστόσο, αυτό διαφέρει από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Οι ξένοι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν επεξεργασία Express, η οποία κοστίζει περισσότερο από την κανονική επεξεργασία. Στο πλαίσιο της επεξεργασίας Express, οι μαθητές μπορούν να λάβουν τη φοιτητική βίζα των ΗΑΕ εντός 10 ημερών.

Οι φοιτητικές βίζες των ΗΑΕ ισχύουν για περίοδο 12 μηνών. Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει να ανανεώσουν τη φοιτητική τους βίζα στο τέλος της περιόδου των 12 μηνών, εάν το πρόγραμμά τους είναι μεγαλύτερο από αυτήν την περίοδο. Οι φοιτητές θα χρεωθούν με ανανέωση βίζας και ασφάλιση υγείας για την ανανέωση. Οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να υποβάλουν τα έγγραφα ανανέωσης της βίζας τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την ημερομηνία λήξης της βίζας.

Χρόνος επεξεργασίας

20 Days

Ευκαιρίες εργασίας

Οι διεθνείς φοιτητές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορούν να αναλάβουν εργασία στην πανεπιστημιούπολη, καθώς και εκτός πανεπιστημιούπολης. Ωστόσο, θα απαιτούσαν άδεια από το πανεπιστήμιό τους για αυτό. Εάν οι φοιτητές έχουν χορηγία πανεπιστημίου, μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα Εργασίας των ΗΑΕ για να λάβουν άδεια για να αναλάβουν θέσεις μερικής απασχόλησης στα ΗΑΕ.

Το κατά προσέγγιση κόστος μιας άδειας φοιτητικής διαμονής είναι 2.500 dhh εξαιρουμένης της κατάθεσης ασφαλείας (εάν υπάρχει), των τελών ανοίγματος αρχείων (εάν υπάρχουν), της νομιμοποίησης εγγράφων και της μετάφρασης (εάν απαιτείται). Ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις 500 Dhh για φοιτητική άδεια εργασίας.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Υπάρχουν, συνήθως, τρεις λόγοι για τους οποίους μπορεί να απορριφθεί η Φοιτητική Βίζα σας στα ΗΑΕ:

 1. Ο οργανισμός μετανάστευσης μπορεί να το αρνηθεί.
 2. Ο γραμματέας του πανεπιστημίου μπορεί να το απορρίψει.
 3. Ο φοιτητής ενδέχεται να αποτύχει να ολοκληρώσει το ιατρικό τεστ (απαιτείται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης για φοιτητική βίζα).