Keystone logo
Ισημερινός

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για MBA Προγράμματα σε Ισημερινός 2023/2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 9
  • Ecuador, Ισημερινός

  Το Universidad San Francisco de Quito USFQ είναι το κορυφαίο Πανεπιστήμιο στον Ισημερινό, με την κατάταξη #1 στον Εκουαδόρ και #51 στη Λατινική Αμερική από την QS World University Rankings. Είμαστε μια ενεργή ακαδημαϊκή κοινότητα που επιδιώκει να εκπαιδεύσει και να αναπτύξει ελεύθερους, καινοτόμους και δημιουργικούς ηγέτες. Είμαστε ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα Liberal Arts, ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό ακαδημαϊκό ίδρυμα. Το USFQ εστιάζει στην εκπαίδευση, την έρευνα και την εξυπηρέτηση της κοινότητας μέσω της φιλοσοφίας των Liberal Arts, ενσωματώνοντας όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της κοινωνίας μας. Περισσότεροι από 8000 φοιτητές είναι ο ζωτικός άξονας του Universidad San Francisco de Quito USFQ, με άτομα από όλες τις περιοχές και τις εθνικότητες του Ισημερινού, μαζί με διεθνείς φοιτητές ανταλλαγής. Το USFQ προσφέρει περισσότερα από 4000 ακαδημαϊκά μαθήματα ετησίως και περισσότερες από 50 ειδικότητες στο σύστημα των Liberal Arts.

  • Quito, Ισημερινός

  Το IMF Academic Institution είναι μια διεθνής αναφορά στη μεταπτυχιακή κατάρτιση με περισσότερους από 125.000 φοιτητές και 5.000 εταιρείες που σχηματίστηκαν σε 20 χρόνια. Η ποιότητα και το κύρος των υπηρεσιών της υποστηρίζονται από οντότητες όπως το The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), το Association of MBAs (AMBA) και η σφραγίδα EFQM +500.

  • Monterrey, Μεξικό
  • Buenavista, Μεξικό
  • + 36 περισσότερο

  Το Tecnológico de Monterrey είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο ίδρυμα που δεν σχετίζεται με πολιτικά και θρησκευτικά κόμματα. Ιδρύθηκε το 1943 χάρη στο όραμα του Μεξικανού επιχειρηματία Eugenio Garza Sada. Διαθέτει 31 πανεπιστημιουπόλεις και 21 κεντρικά γραφεία και διεθνή γραφεία συνδέσμων. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει ηγέτες με επιχειρηματικό πνεύμα, ανθρώπινη αίσθηση και υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας.

  • Los Vergeles, Ισημερινός

  Το State University of Milagro , σύμφωνα με τη δέσμευση της υπηρεσίας προς την κοινωνία του Milagro, της περιοχής και της χώρας, δείχνει τις θεσμικές του δυνατότητες, δομημένες από τις βασικές λειτουργίες του Πανεπιστημίου, που θεωρούνται ως η ουσία του. Η διδασκαλία που κατανοείται ως η θεμελιώδης δράση στην άσκηση της ακαδημαϊκής ζωής υποστηρίζεται από μια ανθρώπινη ομάδα με εκπαίδευση και μια κλίση για να αντιμετωπίσει την πρόκληση της εκπαίδευσης των ανθρώπων με κριτική επίγνωση και κοινωνική έννοια. Η έρευνα, γεννήτρια γνώσεων και λύσεις στα προβλήματα της χώρας, αποδεικνύεται μέσω της ανάπτυξης επιστημονικών έργων, ευρετηριασμένων δημοσιεύσεων, εθνικών και διεθνών εφημερίδων και επιστημονικών περιοδικών για τη διάδοσή της. Ο σύνδεσμος με την κοινότητα νοείται ως η μεταφορά τεχνολογίας και η εφαρμογή της γνώσης στην αποτελεσματική λύση στα προβλήματα της κοινωνίας.

  • Guayaquil, Ισημερινός

  Το Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil είναι αφιερωμένο στην παροχή εκπαίδευσης αριστείας, στην προώθηση της εφαρμοσμένης εφαρμοσμένης έρευνας και στην ανάπτυξη ηγετών σε πολλούς κλάδους. Για φοιτητές που επιθυμούν να διερευνήσουν τις προβληματικές δομές που αντιμετωπίζει η χώρα και ο επιχειρηματικός κόσμος, το Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία μέσω των ερευνητικών μας γραμμών.

  • Loja, Ισημερινός

  Το Ιδιωτικό Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Loja ιδρύθηκε από την Ecuadorian Marist Association (AME) στις 3 Μαΐου 1971, και αναγνωρίστηκε από το κράτος του Εκουαδόρ σύμφωνα με το εκτελεστικό διάταγμα 646, το οποίο δημοσιεύθηκε στο επίσημο μητρώο αριθ. 217 της 5ης Μαΐου 1971. ως αυτόνομη νομική οντότητα υπό την προστασία του "Modus Vivendi" που γιορτάζεται μεταξύ της Αγίας Έδρας και του Ισημερινού, λαμβάνοντας υπόψη τους κανόνες της Εκκλησίας στην οργάνωση και την κυβέρνησή της. Ο μέντορας και πρώτος καγκελάριος του Πανεπιστημίου ήταν ο Marist αδελφός Santiago Fernández García και ο πρώτος πρύτανης του UTPL ήταν ο μηχανικός Alejo Valdivieso, ο οποίος διορίστηκε ως η κύρια αρχή του Πανεπιστημίου στις 3 Οκτωβρίου 1971. Το UTPL είναι ένα αυτόνομο ίδρυμα , με κοινωνικό και δημόσιο σκοπό που μεταδίδει, αναπτύσσει έρευνα με επιστημονική-διοικητική ελευθερία και συμμετέχει σε αναπτυξιακά σχέδια της χώρας. Είναι πρωτοπόρος στον τρόπο εκπαίδευσης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από το 1976, ανοίγοντας τη δυνατότητα πρόσβασης σε ανώτερη εκπαίδευση ποιότητας. Το 1997, η Επισκοπή του Λότζα μεταβίβασε στο Ινστιτούτο του Χριστού Λυτρωτή, τους ιεραποστολείς και τους ιδεολογικούς ιεραπόστολους την ηγεσία του Πανεπιστημίου, ώστε να μπορούν να το οδηγήσουν με απόλυτη αυτονομία και σύμφωνα με τον χαρισματισμό του Idente.

  • Valencia, Ισπανία
  • Barcelona, Ισπανία
  • + 4 περισσότερο

  Η ΚΟΕ είναι ένα τεχνολογικό πανεπιστήμιο με μια ηλεκτρονική τάξη και οπτικοακουστικής διδασκαλίας. Μέσα από την οθόνη του υπολογιστή και από οπουδήποτε στον κόσμο, / μαθητές της τάξης λαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδραστικών τηλεδιασκέψεων που παρέχουν τις καλύτερες διεθνείς εμπειρογνώμονες.

  • Brattleboro, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Washington, DC, Ηνωμένες Πολιτείες
  • + 13 περισσότερο

  Το SIT Graduate Institute προσφέρει διεθνώς εστιασμένα μεταπτυχιακά, πιστοποιητικά και προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης στους τομείς του μετασχηματισμού των συγκρούσεων, της διεθνούς εκπαίδευσης, της βιώσιμης ανάπτυξης και του TESOL. Από το 1964, η SIT προετοιμάζει επαγγελματίες για να είναι επιτυχημένοι σε διαπολιτισμικά και διεθνή περιβάλλοντα.

  • Guayaquil, Ισημερινός

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...