Keystone logo
Γαλλία

Μελέτη MBA σε Γαλλία 2024

Μελέτη σε Γαλλία

Στη Γαλλία, όπου οι επαγγελματίες μελέτη σε μερικά από τα παγκόσμια 's κορυφαία πανεπιστήμια. Αυτά τα σχολεία έχουν μια μακρά ιστορία στον ακαδημαϊκό κόσμο και απασχολούν μερικά από τα κορυφαία μυαλά των επιχειρήσεων στην Ευρώπη. Οι μαθητές θα βρείτε σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε πολλές από Γαλλία 's μεγάλες πόλεις. Η Masters in Business ή MBA, ο βαθμός είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα σπουδών για όσους επιθυμούν να προωθήσουν τη δική τους σταδιοδρομία των επιχειρήσεων ή θέτουν τον εαυτό τους σε μια θέση για τα ανώτερα ηγετικούς ρόλους σε μεγάλες επιχειρήσεις. Το MBA θεωρείται ο βαθμός entry-level για πολλές κορυφαίες διοικητικές θέσεις, και σπουδάζουν στη Γαλλία θα δώσει στον μαθητή μια διεθνή προσέγγιση στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Οι απόφοιτοι που έχουν ένα γαλλικό πτυχίο MBA είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τη σαφή κατανόηση των δραστηριοτήτων τους. Αυτές οι επαγγελματίες συχνά προσλαμβάνονται για να εργαστούν σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Γαλλία και την υπόλοιπη Ευρώπη, και θα πρέπει επίσης να χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε άλλα μέρη του κόσμου, καθώς και.Ένα πτυχίο MBA θα ανοίξει την πόρτα σε μεγαλύτερη εισοδηματική δυνατότητα σε μια παγκόσμια αγορά. Σπουδές στη Γαλλία βάζει ένα μαθητή στο κέντρο της μερικά από αυτά τα μεγάλα μυαλά, επιτρέποντας στο μαθητή να αποκτήσει διορατικότητα και σοφία από τους κορυφαίους εκπαιδευτές στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ένα πρόγραμμα MBA στη Γαλλία διαρκεί συνήθως μία έως δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί, με εξάμηνα πλήρους απασχόλησης. Τα σχολεία αυτά λειτουργούν με την άνοιξη και το φθινόπωρο εξάμηνα, λαμβάνοντας χρόνο μακριά τον Δεκέμβριο και μέσα από τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένα από τα κύρια οφέλη από τις σπουδές στη Γαλλία είναι το χαμηλό κόστος της εκπαίδευσης. Φυσικά αυτό μπορεί να διαφέρει από το ένα σχολείο στο άλλο, ειδικά σε ιδιωτικά σχολεία.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  459
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  57
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  30
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  61

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  10
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  12
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  6

Σχετικά με Γαλλία

Ανάμεσα ηπειρωτική χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου και της Ευρώπης 's, η Γαλλία έχει μια πλούσια ιστορία και έχει υπηρετήσει ως σημαντικός παίκτης στην ιστορία και την οικονομία της Ευρώπης. Είναι στη Γαλλία ότι ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης μόδας και πολιτισμός γεννιέται, και πολλά από τον κόσμο 's κορυφαία επιρροές της μόδας έρχονται από το Παρίσι. Η Γαλλία είναι επίσης γνωστή για την παραγωγή μεγάλων συγγραφέων και πολιτικοί, καθώς και μερικές από τις καλύτερες κουζίνες στην Ευρώπη. Οι μαθητές που ταξιδεύουν στη Γαλλία μπορούν να το πράξουν, για μια σειρά λόγους, αλλά θα εκπλαγείτε ευχάριστα με την ποιότητα της εκπαίδευσης. Τα πανεπιστήμια και τα κολέγια στη Γαλλία ταξινομήσετε καλά σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για την διεθνή φοιτητής που αναζητούν να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό 's στην επιχείρηση.

Απαιτήσεις βίζας

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φοιτητικής βίζας, ανάλογα με το πόσο καιρό σκοπεύετε να σπουδάσετε στη Γαλλία:

 1. Visa de court séjour pour etudes (φοιτητική βίζα σύντομης διαμονής «Σένγκεν») - Εάν οι σπουδές σας διαρκέσουν λιγότερο από τρεις μήνες, τότε θα πρέπει να κάνετε αίτηση για τη λεγόμενη φοιτητική βίζα Σένγκεν. Εκδίδεται δωρεάν και δεν μπορεί να ανανεωθεί. 41 χώρες μπορεί να μην χρειάζονται βίζα για διαμονή μικρότερη των τριών μηνών.
 2. Etudient concours (βίζα για συμπληρωματικές εισαγωγικές εξετάσεις) - Με αυτήν τη βίζα, μπορείτε να έρθετε στη Γαλλία για να λάβετε εισαγωγικές εξετάσεις σε ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εάν περάσετε, τότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση απευθείας στον τοπικό σας νομό (γαλλική τοπική αρχή/διοικητικό γραφείο) στη Γαλλία για άδεια διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης.
 3. Visa de long séjour temporaire pour etudes (προσωρινή βίζα μακράς διαμονής) - Αυτή η βίζα σάς επιτρέπει να σπουδάζετε στη Γαλλία από τρεις έως έξι μήνες χωρίς την ανάγκη άδειας διαμονής. Είναι μη ανανεώσιμο.
 4. Visa de long séjour etudes (βίζα μακράς διαμονής) - Εάν θέλετε να σπουδάσετε για περισσότερο από έξι μήνες, τότε πρέπει να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα μακράς διαρκείας στη Γαλλία. Από το 2013, αυτός ο τύπος βίζας σπουδών διαρκεί πλέον για όλη τη διάρκεια του μαθήματός σας στη Γαλλία. Οι βίζες μακράς διαμονής λειτουργούν ως άδειες διαμονής και ονομάζονται VLT-TS.
 5. Ερευνητική βίζα παρατεταμένης παραμονής - Εάν έχετε μεταπτυχιακό ή ανώτερο και θέλετε να έρθετε στη Γαλλία για να συμμετάσχετε σε έρευνα ή να διδάξετε σε πανεπιστημιακό επίπεδο, τότε το ίδρυμα μπορεί να σας φέρει σε βίζα παρατεταμένης παραμονής για ερευνητικό υπότροφο VLS-TS.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα

Τιμή και νόμισμα

EUR 50

Τα τέλη φοιτητικής βίζας κυμαίνονται σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα με τον τύπο της βίζας και τη χώρα από την οποία προέρχεστε. Για φοιτητές από τον χώρο Σένγκεν, το κόστος κυμαίνεται από 50 έως 99 EUR. Η βραχυπρόθεσμη φοιτητική βίζα Σένγκεν είναι δωρεάν.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Εάν είστε υπήκοος της ΕΕ ή υπήκοος του ΕΟΧ, της Ελβετίας, της Νορβηγίας, της Ισλανδίας ή του Λιχτενστάιν, δεν χρειάζεστε γαλλική φοιτητική βίζα.

Εάν είστε υπήκοος από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, θα χρειαστεί να αποκτήσετε φοιτητική βίζα για τη Γαλλία. Πρέπει να έχετε εξασφαλίσει μια θέση σε μαθήματα σε γαλλικό εκπαιδευτικό ίδρυμα πριν υποβάλετε αίτηση για βίζα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Γαλλική πρεσβεία / προξενείο

Ορισμένες χώρες απαιτούν να εγγραφείτε πρώτα στο CampusFrance, τη γαλλική εθνική υπηρεσία για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους διεθνείς φοιτητές, προκειμένου να υποβάλετε αίτηση για εισαγωγή και να λάβετε φοιτητική βίζα μέσω της διαδικασίας CEF. Διαφορετικά, θα πρέπει να λάβετε τη βίζα σας στη γαλλική πρεσβεία/προξενείο στη χώρα σας.

Δικτυακός τόπος:https://france-visas.gouv.fr/

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Για να υποβάλετε αίτηση για βίζα, θα χρειαστείτε τα εξής:

 1. Μια επίσημη επιστολή αποδοχής σε ένα διαπιστευμένο πρόγραμμα σε γαλλικό ίδρυμα. Αυτό θα πρέπει να είναι σε επίσημα επικεφαλίδα χαρτί, που να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία σας, τα στοιχεία του γαλλικού ιδρύματος και να προσδιορίζει τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του ακαδημαϊκού προγράμματος.
 2. Απόδειξη ότι έχετε επαρκή κεφάλαια (επί του παρόντος 615 ευρώ το μήνα), για παράδειγμα, τραπεζικό αντίγραφο, επιστολή εγγυητή ή ειδοποίηση επιχορήγησης ή χρηματοδότησης από επίσημη πηγή.
 3. Απόδειξη εισιτηρίου επιστροφής στο σπίτι. Συχνά αυτό έχει τη μορφή του πραγματικού εισιτηρίου ή της κράτησης που δείχνει την ημερομηνία αναχώρησης, αλλά μπορεί να είναι μια χειρόγραφη δήλωση πρόθεσης, συμπεριλαμβανομένων των προβλεπόμενων ημερομηνιών αναχώρησης.
 4. Απόδειξη ιατρικής ασφάλισης (ελάχιστη κάλυψη 30.000 ευρώ).
 5. Απόδειξη διαμονής. Μπορεί να εμφανιστεί με τη μορφή επιβεβαίωσης φοιτητικής στέγης ή πιστοποιητικού διατροφής και διαμονής ή «attestation d'accueil» (εάν μένετε με φίλους ή συγγενείς).
 6. Αποδεικτικό επάρκειας στα γαλλικά, εάν σπουδάζετε μάθημα γαλλικής γλώσσας.

Υπάρχει χρέωση για την αίτηση Visa και πρέπει επίσης να έχετε διαβατήριο που να ισχύει για περίοδο τριών μηνών μετά την ημερομηνία λήξης του αιτούντος. Πρέπει να συμπληρώσετε μια αίτηση που υπογράφετε και να υποβάλετε τρεις φωτογραφίες μαζί με την αίτηση.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Μπορεί να χρειαστούν έως και δύο μήνες για να εγκριθεί μια αίτηση Visa, επομένως θα πρέπει να υποβάλετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό προτού σκοπεύετε να φύγετε. Η φοιτητική βίζα σύντομης διαμονής «Σένγκεν» διαρκεί 90 ημέρες, μια προσωρινή βίζα μακράς διαμονής για τρεις έως έξι μήνες και μια βίζα μακράς διαμονής για τη διάρκεια του μαθήματός σας: τρία χρόνια για πτυχιούχους, δύο χρόνια για μεταπτυχιακό, και τέσσερα χρόνια για Ph.D.

Χρόνος επεξεργασίας

2 Months

Ευκαιρίες εργασίας

Ως διεθνής φοιτητής με βίζα σπουδών στη Γαλλία, μπορείτε να εργαστείτε έως και 964 ώρες σε ένα μόνο έτος (περίπου το 60 τοις εκατό της πλήρους απασχόλησης για ένα έτος) – ενώ είστε στο μάθημα και εφόσον έχετε έγκυρη άδεια παραμονής.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Όταν συμπληρώνετε την αίτησή σας για Visa Γαλλίας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την αίτηση στο σύνολό της. Δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα κενό καθώς αυτό μπορεί να καθυστερήσει πολύ τη διαδικασία αίτησης. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα έγγραφα που χρειάζονται και να τα υποβάλετε μαζί με την αίτηση.