Keystone logo
Βραζιλία

Μελέτη MBA σε Βραζιλία 2024

Μελέτη σε Βραζιλία

Σήμερα, πολλοί φοιτητές των επιχειρήσεων στρέφονται προς τη Βραζιλία, τα οποία επιδιώκουν ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων από μια οικονομία αναδυόμενη. Ωστόσο, να πάρει ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων στη Βραζιλία φέρνει αρκετές σημαντικές προκλήσεις. Όσοι θεωρώντας ένα master 's στην επιχείρηση από τη Βραζιλία πρέπει να καταλάβουν αυτές τις προκλήσεις. Τα περισσότερα πανεπιστήμια προσφέρουν προγράμματα MBA σε βάση μερικής απασχόλησης, δεν είναι μια βάση πλήρους απασχόλησης. Τα υψηλά επιτόκια για τα δάνεια σπουδαστών καθιστούν δύσκολο για τους ημεδαπούς σπουδαστές να ακολουθήσουν μια πλήρη βαθμό χρόνο σε αυτόν τον τομέα, έτσι ώστε οι περισσότεροι φοιτητές είναι οι φοιτητές που εργάζονται. Αυτό σημαίνει ότι 's δύσκολο να πω πόσο καιρό, συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα λάβει. Τα περισσότερα προγράμματα που προσφέρονται στα πορτογαλικά, οπότε η γνώση της μητρικής γλώσσας της Βραζιλίας είναι απαραίτητες για την επιτυχία σε αυτόν τον τομέα. Η Βραζιλία έχει πολλά πανεπιστήμια, αλλά μόνο μια χούφτα είναι ανοικτή σε διεθνείς φοιτητές και μόνο μια χούφτα έχουν τα προγράμματα MBA. Η εύρεση ενός πανεπιστημίου που κάνει και τα δύο είναι η πρόκληση για εκείνους που επιθυμούν να σπουδάσουν επιχείρηση στη Βραζιλία.Ο νόμος των οδηγιών και οι βάσεις της Βραζιλίας Παιδείας απαιτεί από όλα τα ακαδημαϊκά έτη, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων, να έχουν 200 ημέρες. Τα περισσότερα πανεπιστήμια αρχίζουν το σχολικό έτος τους την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, στη συνέχεια, να τερματίσετε την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, με ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων τον Ιούλιο για το χειμώνα. Στις βόρειες περιοχές της Βραζιλίας, ωστόσο, το σχολικό έτος μπορεί να ακολουθήσει ότι από βόρειες χώρες, αρχής γενομένης από το Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Ιούνιο. Οι ακαδημαϊκές όροι που ονομάζεται είτε περιόδους ή εξάμηνα στη Βραζιλία. Το κόστος για ένα MBA στη Βραζιλία πρόκειται να ποικίλουν ανάλογα με το πανεπιστήμιο έχει επιλεγεί. Υποτροφίες είναι διαθέσιμες. Μετά την αποφοίτησή του με ένα πτυχίο MBA στη Βραζιλία, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης σε επιχειρήσεις σε όλη τη Νότια Αμερική.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  185
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  23
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  19
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  41

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  7
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  7
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  2

Σχετικά με Βραζιλία

Γνωστή ως το σπίτι του τροπικού δάσους του Αμαζονίου, η Βραζιλία είναι η μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Είναι επίσης η μεγαλύτερη Πορτογαλόφωνες χώρα στον κόσμο, δίνοντας διάκριση μεταξύ των Πορτογαλόφωνες ανθρώπους. Βραζιλία κατέχει επίσης τη διάκριση του που συνορεύουν με όλες τις χώρες της Νότιας Αμερικής, με την εξαίρεση του Εκουαδόρ και Χιλή. Επειδή περιέχει Βραζιλία ο κόσμος 's έβδομη μεγαλύτερη οικονομία, τόσο του ΑΕΠ και την αγοραστική δύναμη, και είναι ένα από τα παγκόσμια ' s ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες, των επιχειρήσεων στη Βραζιλία είναι ένα πολλά υποσχόμενο τομέα. Θεωρείται μια αναδυόμενη παγκόσμια δύναμη και είναι έτοιμη να έχουν μια ισχυρή θέση στην παγκόσμια οικονομία στο εγγύς μέλλον.

Απαιτήσεις βίζας

Όλες οι φοιτητικές βίζες στη Βραζιλία ονομάζονται Προσωρινή Βίζα IV ή VITEM-IV.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα (VITEM-IV)

Τιμή και νόμισμα

Οι τιμές για τις φοιτητικές βίζες στη Βραζιλία ποικίλλουν ανάλογα με την εθνικότητα του αιτούντος. Το ακόλουθο κόστος μπορεί να αλλάξει:

 • Για πολίτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων: 95 USD
 • Για Γάλλους πολίτες: 140 USD
 • Για πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου των οποίων η ισχύς θεώρησης είναι έως 180 ημέρες: 40 USD
 • Για πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου των οποίων η ισχύς θεώρησης υπερβαίνει τις 180 ημέρες: 195 USD
 • Για πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών: 160 USD
 • Για πολίτες από οποιαδήποτε άλλη χώρα: 40 USD

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Όλοι οι αλλοδαποί που θέλουν να σπουδάσουν στη Βραζιλία - χωρίς στόχους μετανάστευσης ή πρόθεση να εκτελέσουν δραστηριότητες επί πληρωμή που δεν είναι πρακτική άσκηση - πρέπει να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα. Η κύρια προϋπόθεση για να αποκτήσετε φοιτητική βίζα είναι να είστε εγγεγραμμένος σε πανεπιστήμιο της Βραζιλίας που είναι εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Παιδείας στη Βραζιλία.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Στο πλησιέστερο Γενικό Προξενείο ή Πρεσβεία της Βραζιλίας

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα στη Βραζιλία στο πλησιέστερο Γενικό Προξενείο ή Πρεσβεία της Βραζιλίας.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ιστότοπο του Γενικού Προξενείου σας για να λάβετε αίτηση για φοιτητική βίζα, έναν κατάλογο απαιτήσεων και για να επαληθεύσετε τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα της αίτησης. Κλείστε οπωσδήποτε το ραντεβού με το προξενείο ή την πρεσβεία σας το συντομότερο δυνατό.

Για να υποβάλετε αίτηση για VITEM-IV, είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Διαβατήριο του αιτούντος που δεν μπορεί να λήξει εντός 6 μηνών και πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο κενές σελίδες
 • Ένα Έντυπο Αίτησης Βίζας ανά αιτούντα, που δημιουργείται ηλεκτρονικά
 • Δύο φωτογραφίες διαστάσεων 3cm x 4cm
 • Αποδεικτικό διαμονής εντός της δικαιοδοσίας του Προξενικού Τμήματος της Πρεσβείας τους τελευταίους 12 μήνες
 • Πιστοποιητικό μη ποινικού μητρώου που εκδίδεται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα του αιτούντος για αιτούντες ηλικίας άνω των 18 ετών, το οποίο έχει εκδοθεί λιγότερο από 90 ημέρες πριν από την αίτηση
 • Απόδειξη υποτροφίας, εάν όχι, απόδειξη οικονομικής ικανότητας πληρωμής για όλη τη διάρκεια του μαθήματος
 • Αποδεικτικό εγγραφής στο ίδρυμα που πιστοποιεί ότι ο αιτών θα παρακολουθήσει κύκλο σπουδών, αναφέροντας σαφώς το ποσό των ωρών μαθημάτων ανά εβδομάδα
 • Συμβολαιογραφικό πιστοποιητικό γέννησης ή δήλωση
 • Πιστοποιητικό που εκδόθηκε από το προηγούμενο εκπαιδευτικό ίδρυμα που να αναφέρει το επίπεδο εκπαίδευσης του αιτούντος
 • Εάν ο αιτών είναι κάτω των 18 ετών και δεν ταξιδεύει με τους γονείς ή τους κηδεμόνες του, συμβολαιογραφικό αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης μεταφρασμένο στα πορτογαλικά ή αγγλικά και εξουσιοδότηση έκδοσης βίζας Βραζιλίας για ανηλίκους υπογεγραμμένη και από τους δύο γονείς ή νόμιμους κηδεμόνες σε συμβολαιογράφο
 • Ασφάλιση υγείας που ισχύει στη Βραζιλία που προσφέρει κάλυψη για θεραπεία και νοσηλεία ή PB4 σε περίπτωση φοιτητών από την Πορτογαλία

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να είναι γρήγορος και να διαρκέσει μόνο μερικές ημέρες, αλλά αυτό εξαρτάται από τη χώρα.

Τα VITEM-IV ισχύουν για έως και ένα έτος τη φορά, ανάλογα με το μάθημα στο οποίο είναι εγγεγραμμένος ο φοιτητής, και μπορούν να ανανεωθούν όσες φορές χρειαστεί για να ολοκληρώσει το μάθημα ο φοιτητής. Το αίτημα για παράταση της θεώρησης πρέπει να γίνει σε Ομοσπονδιακό Αστυνομικό Τμήμα ή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης εντός 30 ημερών πριν από τη λήξη της τρέχουσας θεώρησης. Για να ανανεώσετε τη βίζα μετά από ένα χρόνο, θα χρειαστεί να επιδείξετε τεκμηρίωση από το πανεπιστήμιο που αποδεικνύει ότι έχετε εύλογη παρακολούθηση και απόδοση για να συνεχίσετε το μάθημα.

Για τους ασκούμενους, η φοιτητική βίζα ισχύει για ένα έτος και δεν μπορεί να ανανεωθεί.

Αφού χορηγηθεί η φοιτητική βίζα στον αιτούντα, ο φοιτητής έχει τρεις μήνες για να εισέλθει στη Βραζιλία. Μετά την είσοδο στη Βραζιλία, ο φοιτητής έχει έως και 30 ημέρες για να εγγραφεί στο Ομοσπονδιακό Αστυνομικό Τμήμα της πόλης στην οποία θα ζήσει.

Χρόνος επεξεργασίας

Ευκαιρίες εργασίας

Όσοι έρχονται στη Βραζιλία με VITEM-IV δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε αμειβόμενες δραστηριότητες που δεν είναι πρακτική άσκηση. Ωστόσο, οι αλλοδαποί φοιτητές που είναι πρόθυμοι να ασκηθούν στη Βραζιλία επιτρέπεται να εκτελούν δραστηριότητες επί πληρωμή. Για πρακτική άσκηση έως και τεσσάρων μηνών, δεν υπάρχει ανάγκη για επίσημη σύνδεση με εκπαιδευτικό ίδρυμα της Βραζιλίας. Για πρακτική άσκηση που διαρκούν περισσότερο από τέσσερις μήνες, είναι υποχρεωτική η επίσημη σύνδεση με ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα της Βραζιλίας.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;